God Didn't Save Our Gracious Queen

הנושא בפורום 'מונדיאל 2010' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏24/5/10.

1. Wave Member

איזה הגנה עלובה, תצוגת ההגנה הכי עלובה שראיתי אי-פעם מנבחרת אנגליה, ורק בגלל זה מגיע לנו לעוף, ואיפה מי שאמר שהפציעה של ריו לא תשפיע על הנבחרת? בחיי שעדיף את גארי נוויל על גלן ג'ונסון האהבל .

2. Jack Wilshere Member

נכון, כל ההגנה נראתה כמו הצרות שלי היום, אבל לג'יימס ועוד איך יש חלק בשערים. שוער טוב לא אוכל לפחות שנים מתוך ארבעת השערים שהוא ספג היום. ג'יימס זו פארסה עצובה ומתמשכת ותעודת עניות לקפאלו.

בגול הראשון הוא יכול היה לחפות על הטעויות בהגנה - לצאת ולהקדים את קלוזה, אבל הוא החליט להישאר בשער כמו גולם.החלטה גרועה.

בגול השני פודולסקי היה בזווית די קשה, ולא הייתה שום סיבה לצאת מהשער. אם הוא היה נשאר בשער או סוגר את הפינה הקרובה, לפודולסקי היה הרבה יותר קשה להבקיע. עוד החלטה גרועה.

בגול השלישי הבעיטה של מולר הייתה למרכז השער ודי קרוב לידיים שלו, אבל משום מה במקום לשלוח את הידיים לעבר הכדור - הוא ברח ממנו בצורה פחדנית משהו.

שוער אפס.

אולי יותר מאוחר אני אמצא את הכוחות להתייחס לביזיון הזה. כרגע זה רק דחף רגעי של להסביר את הטעויות של האפס בשער.

3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין ספק שלטרי אשמה אדירה בגול הראשון (גם לאפסון למרות שהוא פשוט לא מספיק טוב), כמו שאין ספק שהגול השלישי הוא הרבה באשמת בארי עם איבוד כדור חסר אחריות ושל הכאילו מגן ימני ג'ונסון שבמקום לעצור את המתפרצת עם עבירה נתן למהלך להמשיך, אבל כל הגולים חוץ מהרביעי הם כאלה שאסור לשוער ברמות האלה לספוג.
    אתה מדבר איתי על פחד של בן אדם נורמלי מכדור במהירות כזאת, אתה מדבר איתי על כדור שנבעט מזווית שאפשר היה לכבוש ממנה, זה לא הנושא כאן. הנושא כאן הוא השוער של נבחרת אנגליה, במעמד של מונדיאל, שעושה את כל הטעויות האפשריות כשאסור לו. אולי אם היינו מדברים על שוער בליגה לאומית בישראל הייתי מאמין להחנות האלה לג'ימס, אבל ברמה הזאת, בטח עם הניסיון של ג'ימס, הוא לא היה יכול לספוג את השערים, רמת שוערות עלובה.

לא ששאר הנבחרת התעלתה. האכזבה היא עצומה מכולם. אבל הנקודה היא ששחקן כמו דיויד ג'ימס, בניגוד לרוני למשל שאיכזב אבל כולנו יודעים למה הוא מסוגל, לא מפתיע אף אחד. זה הרמה שג'ימס מציג כבר הרבה זמן, גם בנבחרת, ולכן ההחלטה ללכת עליו ועל גרין, שקיבלה ביקורת עוד לפני הטורניר, היא לא מובנת.

4. Rudess Member

בטח , הכי קל להפיל על ג'יימס על האשמה, אבל הוא לא אשם בשום גול. נראה אתכם גיבורים להאשים את טרי הגיבור הגדול שמקבל 150,000 לשבוע ועסוק בלזיין מהצד,לארגן סיורים פרטיים במגרש האימונים, או את מתיו אפסון שנראה יותר איטי מסיליבסטרה (הישג לא מבוטל בכלל) או את קשלי קול שנראה כאילו נשארו לו כמה אנטנות בתחת או את גלן ג'ונסון שיש לו כל כך הרבה כשרון אבל כל כך קצת שכל. משחק הגנתי כל כך מביך ומופקר מנבחרת כמו אנגליה אני לא זוכר.

5. spurs229 Member

הייתה העונה קבוצה אחת באנגליה שהעמידה סגל טוב שמבוסס על שחקנים אנגלים. קבוצה אחת שסיימה את העונה בפורמה מצויינת, כשכולם בשיא. קבוצה אחת שקאפלו שם עליה עין והזמין 5 משחקניה.

למה דווקא השחקן הכי חלש מביניהם פתח?
    מה עם קינג? דוסון? לנון וקראוץ'?

אפסון שחקן גרוע וטרי פשוט נכה, קינג ודוסון יותר טובים מהם בהרבה, וגם יודעים לשחק ביחד.
    חבל לי נורא על ההגנה הזוועתית של אנגליה, כשאני יודע שעל הספסל הייתה אלטרנטיבה.
    חבל קאפלו, חבל.

עריכה:
    אני מסכים לחלוטין עם טל. להאשים את ג'יימז בגול זה מגוחך. הוא ממש לא הצטיין אבל גם לא עשה טעויות גדולות, ובטח שהגולים לא היו באשמתו.

נערך לאחרונה ב: ‏28/6/10
  6. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

ת'כלס, מודה, הימרתי עליכם שתלכו עד הסוף. היום קיבלתם חבטה אדירה, ובאמת, אם אני אנגלי, לא יודע מה לעשות. סגל מצויין, מאמן אדיר - ועדיין שום דבר.

ואגב, עד כמה שזה מכעיס, מרגיז, אני בטוח שהוותיקים פה לא יסתנוורו וייתנו לנבחרת הזאת תקווה בשם השופט שלא נתן את השער החוקי. כי עמוק בלב, אתם יודעים שזה לא רבע מהסיפור.

לבי עם הוותיקים שבפורום שכבר שנים רואים את הנבחרת הכל כך איכותית הזאת נכשלת פעם אחר פעם.

7. ArsenalFan Member

התרסקות. מה שמפריע לי זו לא התוצאה, זו אפילו לא כל כך היכולת (מפתיע, אבל היו לנו דקות טובות היום שבהן גם הבכנו את הגרמנים, ואלה היו הדקות הכי טובות של הקבוצה במונדיאל. ועוד יותר מפתיע, השחקן היחיד שאני לא ממש בא אליו בטענות היום הוא דווקא למפארד), אפילו שמבארי ומטה כולם היו מסננת אחת גדולה. מה שהפריע לי, ולא רק לי כי המון אמרו את זה בפאב, זה שגרמניה עשתה עלינו משולשים וכולם נראו אפאטיים לגמרי. לא שאני זוכר מתי אנגליה חטפה ככה, אבל גם כשהפסדנו- מישהו מדמיין את אדאמס, את גאזה, את אלן שירר, אפילו את סקולס או קמפבל, עומדים ככה ונותנים לקהל הגרמני לעשות עלינו "אולה"? תיכנסו בהם, For crying out loud, תראו שיש לכם כבוד. ככה לא יכולה להיראות נבחרת אנגלית. בחיי, זה הזכיר לי את האופן שבו ארסנל נראתה בקאמפ נואו, ובאמת לא חשבתי שאני אראה את זה מאנגליה.

אני לא יודע באיזה סרט גלן ג'ונסון חי היום ולמה לקח לו 80 דקות לעשות עבירה שתגמור את המתפרצות של הגרמנים. אולי הוא באמת חשב בשיא היהירות על מאזן הצהובים, אולי הוא סתם חור מהלך כמו שהוא נראה בהמון משחקים של ליברפול. גארת' בארי במשחק הכי גרוע שאני זוכר ממנו. לא שחקן ענק, אף פעם לא היה, אבל משחק חושך כמו שהוא נתן היום, באמת אני לא זוכר. אפסון התרסק מול חלוץ גמור (וכן, קלוזה הוא חלוץ גמור), ואני לא רוצה להתחיל לדבר על צמד הבוגדנים מצ'אבסקי, כדי לא לרדת לרמת הקללות.

הובסנו, הגיע לנו, עכשיו צריך לחשוב על העתיד. בערב כזה הכל נראה עגום אבל אני לא הייתי שופך כ"כ מהר את התינוק עם המים. את החוקים הרוסיים תשאירו לסובייטים שהרסו לעצמם את הכדורסל. יש שחקנים, יש דור המשך, אפילו בקבוצות כמו ארסנל (שומו שמיים) גדלים שחקנים אנגלים שלא כדאי להספיד אותם וגם אקדמיות אחרות כמו במנצ'סטר יונייטד ובמנצ'סטר סיטי ובאברטון וכמובן בווסטהאם שממשיכים לצמוח. צריך לבנות מחדש את הנבחרת הזו ולהסתכל קדימה.

We'll always have Munich. ENGLAND TILL I DIE!
    :aaa12:

8. Rudess Member

עדי אני מבין את הכאב שלך ושל החבר'ה, אבל כשגרמניה של אז שיחקה מול הכוכבים של אנגליה שציינת, לא היה לה רבע מהכשרון והטכניקה שיש לנבחרת הנוכחית הגרמנית. בלי קשר לכך שאנגליה נראתה חסרת עמוד שדרה ואיזון, לא הרבה נבחרות יכולות ככה לעשות משולשים מול שחקני פרמיירליג כאלה בכירים.
    אני לא מבין דבר אחד, למה האנגלים שיחקו בהילוך כל כך נמוך, איפה הקצב של הפרמיירליג? הרי כל שחקני ההרכב הם שחקני פרמיירליג שמשחקים בקצב מטורף.

זה גול של חלוץ ענק, לא חלוץ גמור.

בסה"כ באנגליה צריכים להתפכח ולהתחיל לגדל כשרונות ודור חדש של שחקנים. השחקן האנגלי הוא אוברייטד גם מבחינת המחיר והמשכורת וגם מבחינת הערכת היכולת האישית, לכך תורמת הרבה התקשורת. ברגע שהתקשורת תהיה יותר ריאלית,הגונה וברגע שתהיה השקעה בפיתוח שחקנים צעירים, אז אנגליה תוכל להיראות כמו גרמניה, מרעננת, סקסית וקטלנית.

9. Ryan Giggs11 Member

אני מזדהה לחלוטין עם ArsenalFan.
    כל כך חיכיתי לאדום כלשהו, כניסה אחת טובה ששווה אדום רק בשביל להראות שאכפת, שכואב. כמו לאוהדים המסכנים שטסו עד לדרום אפריקה בשביל לראות את התבוסה הזאת.

10. gonzo18 Member

http://estaticos03.marca.com/imagenes/2010/06/27/futbol/mundial_2010/1277571902_extras_portada_0.Xxx

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

11. ArsenalFan Member

למשפט השני שלך אין לי הסבר. בכל ארבעת המשחקים שלנו במונדיאל, הקצב היה רבע ממה שהולך בפרמייר ליג, ממה שכל השחקנים האלה עושים פעמיים בשבוע ועושים בהצלחה. אני לא יודע מה או מי האט את המשחק, באמת שקשה לי לענות.

לגבי החלק הראשון, אני בכלל לא מדבר על הגרמנים. הם עושים משולשים, אני לא בא אליהם בטענות, זה שואו טיים ויש להם את הכישרון. אני לא מבין רק איך אנגליה מרשה לעצמה לתת לזה להתרחש וכל הלחימה נעלמת. בלי הלחימה הזו, אנחנו שווים הרבה פחות. אני רשמתי את כל השמות האלה, אדאמס וגאזה וכו', בגלל שידעתי שכשהשחקנים האלה חטפו תבוסות בחייהם, גם אם לא במדי הנבחרת, הם שמרו על הכבוד שלהם. הם נכנסו לתיקולים חזקים, שלחו מרפקים, פשוט נכנסו בהם, רק שיראו ש"אנחנו כאן". היום בקושי עבירות הם עשו.

12. eastlands Member

גול מבעיטת שוער 0-1 , גול מפאול של אנגליה בדקה 60 כשכול הקבוצה בהתקפה כאילו מדובר בדקה 92 ,הלו זה גביע עולם זה לא יאומן הטעויות האלו ,הגול הרביעי רק עשה עימי חסד וכך הכאב הרבה יותר קטן ,כי עם תוצאה צמודה הייתי מאשים כמובן את השופט והקוון הבן זונה המושחט ששרק לנבדל כשרוני מול שוער מקבל מסירה ממגן גרמני וכמובן השער החוקי שלקחו לנו בדות שחזרנו למשחק , התוצאה מאירה את הליקויים של הסגל האומלל הזה , חוסר הוודאות לגבי השוער הראשון ההימור על הסקי הגמור , הקישור האחורי שלא היה , וכל הכוכבים שלא פגעו בקיצור נגמר הסיוט של הטורניר הזה , תחושת הבטן אחרי המשחק הראשון לא הטעתה אותנו ,אמנם תיקו נגד ארהב היה תוצאה יחסית סבירה ,אבל גרין את הסקי את קאפלו הותירו הרגשה של ביזיון אחד שלם ,
    חבריי היקרים לפני 4 שנים זה נגמר בבכי ברבע והיום אפילו לא דמעה פשוט חד וחלק הבייתה ,סאאמאק נשבר הזיו ונקרע הלב ,אבל הכאב הזמני הזה יחלוף כמו כלום לעומת הגאוה הנצחית , חוזרים לליגה לא לפני שנפרדים מדור של אכזבות כמו גרארד גיימס הסקי שוני למפארד טרי ובטח שחכתי עוד , המולדת פצועה וחבולה מאי פעם זהו לקח שחייב להילמד ,דיי אני עייף

e t i d

13. SeRgInHo Member

עזוב את זה.
    אז היה 2-2 ואולי היינו עוברים אותם. אבל מה זה משנה?
    הבעיות שלנו כ"כ עמוקות וקאפלו פשוט הרס אותנו.
    לא זכור לי בחיים טורניר שנראנו כ"כ גרוע בכל חלק במגרש. לא הגנה לא התקפה לא קישור. כלום. בשביל הגנה כזאת הבאנו מאמן איטלקי ב 10 מיליון יורו לשנה???
    כל הזימונים האלה, כל הדור הזה נכשל טוטאלית. על הזין שלי עכשיו תוצאות ב 2012. לא מעניינות אותי תוצאות. כל הבני זונות האלה שמרוויחים 1200000000000 פאונד לשבוע אני לא רוצה לראות יותר לובשים את החולצה הקדושה. מבחינתי שהמאמן הבא יזמן שחקנים בני 20-21 מצ'מפיונשיפ ומליג וואן שירוצו וירקו דם עבור החולצה הזאת. שבשבילם יהיה כבוד ללבוש את החולצה. לא רוצה לראות יותר את הבני זונות המפונקים האלה שבשבילם לבוא ולייצג את הנבחרת זאת סתם עוד מעמסה. כאילו מכריחים אותם. לא רוצה לראות יותר אף אחד מהם. לא ג'רארד, לא רוני ולא למפארד ולא טרי. הביתה.

14. מראדונה Member

תפסיק כבר עם השטויות שלך,מסבירים לך את האשמה שלו ואתה ממשיך עם הסיסמאות של לא אשם באף גול.
    או שאתה יכול להסביר איך הוא לא אשם באף גול?

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

על השופט דיברנו מספיק, הבעיה של אנגליה בטורניר היא גדולה הרבה יותר מלאריונדה.

ג''ימס היה בסדר, לא מבין למה באים אליו בטענות, לא היה לו מה לעשות, אולי חוץ מהשער השלישי ששוער טוב היה מצליח להדוף החוצה. ג'ון טרי במונדיאל מזעזע, חוץ ממשחק טוב נגד סלובניה הוא היה רע, איבד כמה כדורים שהיו יכולים לעלות ביוקר, לא עשה מה שמצופה משחקן כמוהו. אשלי קול היה פרווה, הוא לא היה חלש, אבל לא תרם מה שהוא כן יכול לתת, אבל אני בא אליו פחות בטענות, בצ'לסי יש לו את השחקנים מסביבו שעוזרים לו להוציא את היכולת המדהימה שלו, באנגליה אין את זה, עם כל הכבוד לג'רארד שמטייל לו על הקו. בארי שחקן מאוד פושר, הוא אחראי, מבלי למצמץ על השער השלישי, במקום לשלוח בעיטה בכדור החוזר שהגיע אליו החליט להתחכם וחטף מהצד השני, טעות של טירון. למפארד היום היה מצויין, הביא לאנגליה מה שהוא מביא לצ'לסי, היה יכול לסיים את המשחק עם צמד, כואב לי מאוד עליו, אבל שוב, חוץ מהיום, לא היה קיים במונדיאל. מילנר, ג'וי קול, רייט פיליפס... אלו שחקנים שלא לרמה של אלופת עולם, אין מה לעשות, אלו שחקנים שלא לרמות הגבוהות, ג'ו קול היה, עכשיו הוא נראה כמו הצל של עצמו. ורוני.. אין מה לעשות, אם אתה רוצה להיות מגה סטאר, אז כל החיצים עליך, אם הנבחרת טובה אתה מלך, אם לא אז אתה לא כזה גדול כמו שעושים ממך. רוני היום היה טוב מאוד במחצית השנייה, עד הגול השלישי, אבל זה כל כך מעט מדי, איפה הוא היה עד אז? ציפו ממנו שיסחוב את הנבחרת, הוא לא שחקן שסוחב נבחרת, זה גדול עליו כרגע, הוא צריך לעשות את תפקודו על המגרש בלי כל ההגדרות המיותרות האלה מסביב, הוא לא מסי, הוא פשוט חלוץ ענק שצריך להבקיע שערים, לא להנהיג ולא לסחוב. בחצי השני הוא בא למטה בצורה חכמה, הצליח נראה לי בפעמים הראשונות במונדיאל להשתחרר משחקנים, לחלק מסירות טובות, עד שהגיע בארי וסגר את הסיפור. אבל זה מעט מדי ומאוחר מדי, איפה היו ג'רארד, רוני ולמפארד נגד נבחרות כמו ארצות הברית ואלג'יריה? איפה השחקנים האדירים האלה שידרסו את הנבחרות הנחותות האלה ויסדרו לעצמם את גאנה בסיבוב הבא?

השופט היום נתן טעם מר מאוד להפסד הזה, אבל לא צריך להיות גאון כדי להבין שאנגליה הפסידה לנבחרת עדיפה ממנה, ואנגליה הפסידה את הטורניר כבר בבתים, שלא נכנסה טוב למונדיאל, והציגה יכולת מבישה.