לדלי תראה מה עשינו לו... הבן אדם היה מנג'ר עם פני פוקר כל החיים שלו,פתאום הפך להיות פסיכי לא פחות מסייקו פירס שיושב לידו. אני לא פוסל את האפשרות שקאפלו כבר עם קעקוע של בריטיש בולדוג על היד ורק החליפה מסתירה זאת. רוני בא ללחוץ לו את היד בסיום,איזה חיוך וחיבוק קאפלו דופק לו במקום.
ומה עם סקולארי ? הבן אדם היה כבר היה כמעט סגור כמאמן אנגליה ואז פתח חלון במלון וראה מאות צלמים וכתבים ישנים על העצים... הוא אמר שהלחץ יגמור אותו וויתר... התפקיד הזה מטורף לגמרי.
אני חושב שאם תחפשו "הכל אפשרי" בגוגל תגיעו לדף הזה. כמעט כל משתמש כאן כתב את זה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx מחר זה שלנו, ככה אני מרגיש..
קודם כל, אנחנו משחקים מחר באדום, זה כבר טוב. אני מקווה גם שמחר באיצטדיון בבלומפונטיין יהיה רוב מוחלט לאוהדים האנגלים הנהדרים שיתנו לשחקנים אווירה ביתית מובהקת כמו שהיה במשחק נגד סלובניה. אני לא אופטימי במיוחד, אף פעם לא הייתי, בטח כשגרמנים מעורבים בסיפור. אני גם לא מצפה מחר לקלאסיקת כדורגל. אבל מהמשחקים האחרונים שלהם, ברור שגם לגרמנים יש חולשות ואנחנו יכולים לנצל אותן. ההגנה שלהם לא הראתה שהיא בלתי ניתנת להכנעה, יש להם כמה פצועים (מה המצב של שווינשטייגר?), זה לא בשמיים למרות שהיכולת מהשלב הראשון הופכת אותנו לאנדרדוג ברור. אני מצפה שפאביו ימשיך באותו הרכב, רק שלא ישקול להחזיר את הסקי. הייתי ממשיך בלי היסוס עם מאט אפסון, לא רואה שום סיבה שקראגר יוקפץ בחזרה להרכב. גם להתלבטות בין מילנר ללנון יש טענות לכאן ולכאן, מצד אחד המהירות של לנון יכולה לסחרר את הגנת הטלאים הגרמנית והלא מהירה במיוחד, מצד שני לא היה לו קרוס אחד טוב בשני המשחקים האחרונים והוא נראה כמו וולקוט ביום רע, ממש לא השחקן שרדנאפ הצליח לשפר בשנה החולפת. מילנר מוסר יותר טוב. It's your time, Wayne. הכל מתחיל עכשיו.
עדי, ההגנה שלהם באופן כללי לא הרשימה במיוחד אבל ה-עמדה החלשה אצלם היא עמדת המגן השמאלי. קראסיץ' הסרבי חגג עליהם משחק שלם כשבאדשטובר שיחק שם, וגם הגנאים לא התקשו במיוחד מול בואטנג (שלהגנתו לא שיחק בעמדה שלו). עם כל הכבוד למסירות, לנחישות ולמלחמה של ג'יימס מילנר אני רוצה לראות מחר את ארון לנון לוקח אותם אחד על אחד והורג אותם עם המהירות שלו. מול כל יריבה אחרת סביר להניח שהייתי מעדיף את מילנר, אבל מחר אני רוצה את לנון. מילנר יהיה הבחירה הסולידית יותר, לנון יהיה בחירה יותר נועזת, אבל אנחנו צריכים קצת תעוזה אם אנחנו רוצים להמשיך הלאה... אני כבר לא יכול לחכות :aaa12:
ואוו, קטע גדול. הקטע שהוא אמר לפירס לשבת ולאחר מכן לעמוד הרג אותי מצחוק. אפשר לראות עד כמה הלחץ נותן את אותותיו.. כמה לחץ השתחרר אצלו עם השריקה לסיום.
התמונה הגאונית מה SUN של היום בכותרת........... GERMANY SCARED OF THE THREE LIONS!!!!!!! http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/06/25/article-1289502-0A334976000005DC-556_634x427.Xxx