God Didn't Save Our Gracious Queen

הנושא בפורום 'מונדיאל 2010' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏24/5/10.

1. alexshw Member

האנגלים צריכים למחוק את כל המשחקים עד עכשיו.
    עכשיו זה משחק חדש וצריך להתרכז באיך משפרים את היכולת.

2. c_web Member

חשבתם על זה שאולי דווקא עכשיו כשתבוא נבחרת ברמה גבוהה כמו גרמניה (ואם וכאשר ארגנטינה אחריה) אז נראה נבחרת אנגליה אחרת? אולי סגנון המשחק של היריבה ישתנה ולא ישחקו בונקר עם 8-9 שחקנים? תנסו למצוא את הצד החיובי של לסייים במקום ה - 2, כי בנתיים ראינו נבחרת אנגליה אפורה ורעה (גם היום) שלא מצליחה כ''כ לפצח הגנות מסודרות.

נערך לאחרונה ב: ‏24/6/10
  3. ArsenalFan Member

כשחזרתי הביתה מהפוגי דיו כבר שמעתי כל מיני ביקורות הזויות ברדיו נגד הנבחרת... אבי מלר עלה לשידור, נדמה לי בגלי צה"ל, אמר ששיחקנו כדורגל עלוב, כולם היו חושך חוץ מג'יימס וטרי (אני הראשון שיגיד שהוא חתיכת Wanker, אבל איזה פייטר. הופעה גדולה) ועוד שאר ירקות. אני מאוד מעריך את מלר המצוין אבל שיסלח לי, זו פרשנות גרועה שכל כולה התוצאה והרושם של הדקות האחרונות של בזבוזי הזמן במהלך זמן הפציעות (שיפסיקו לבלבל את המוח, כולם עושים את זה, אפילו הארטיסטים מספרד). אם היה 3:0 בדקה ה-55 כמו שצריך להיות, והרי החמצנו כמה מצבים, אף אחד לא היה בא בטענות.

היה היום שיפור במשחק של אנגליה, למרות שלפעמים נדמה שהשחקנים פשוט לא מצליחים להביא את הקצב הנכון למשחק ליותר מכמה דקות פה ושם. שוב נזכיר את ג'רארד ושוב את למפארד, וגם רוני עדיין לא הגיע לטורניר, אבל אפשר להתנחם בניצחון. בסה"כ מילנר היה די טוב, אני מסכים עם משה אוחיון שמה שהוא הביא זה הרבה מאוד לחימה שכנראה לנון לא היה מביא כמוהו, כי הוא שחקן של לרוץ עם הראש בקיר. אבל היה מקום לשלב אותו לקראת הסיום, הרבה לפני שהסקי שולב. לא מבין מה הייתה מטרת החילוף, הרי הסקי לא יודע לשמור על הכדור, מה שג'ואי קול כן עשה. עדיף היה להעלות את קראוץ', או להוסיף מהירות עם מילנר. אבל כבר אמרנו כל מה שיש להגיד על הסקי.

חייב לומר מילה על שחקן שיש לי פינה חמה בלב בשבילו- מאט אפסון. היו לו איזה שתי טעויות קטנות, לא הכי משמעותיות, אבל בשביל תיקול אחד בסוף, זה היה שווה הכל. תיקול שהביא לנו את שמינית הגמר. איזה לב, הייתי לוקח אותו היום לארסנל. Always a Gooner.

ויאללה, איתי, הבטחת שבנוקאאוט אתה מגיע לפוגי. ועוד נגד הגרמנים...

4. alexshw Member

היה שיפור היום במשחק ההתקפה, אבל אני ראיתי אנגליה כל כך לחוצה ולא נהנת.
    אתה יודע, בכדורגל גם צריך טיפה להנות. אנגליה רעדה מהבית המצחיק הזה ופחדה להכשל.

טוב, אחרי שהקוף ירד מהגב, אולי זה יעזור להם להשתפר.
    מבחינתי הסיכויים להגיע רחוק, הם לא קטנו בעקבות היכולת הלא טובה, כי ראיתי כבר נבחרות שהולכות רחוק אחרי פתיחה לא טובה ונבחרות שהולכות הביתה מהר אחרי הצגות בשלב הבתים.

נוק אאוט - משחק חדשה, שיטה חדשה, פסיכולוגיה אחרת.

5. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הייתי מרוצה היום במיוחד מאפסון. הוא השרה קצת חוסר רוגע בחלק האחורי, והיה מאוד לא בטוח עם הכדור אצלו ברגליים. הוא הרחיק הרבה יותר מדי פעמים בפאניקה במצבים שהוא היה יכול להוריד בהם את הכדור לקרקע ולמסור אותו בשקט לשחקן שלידו. אבל הוא הציל את המולדת עם התיקול האדיר הזה לקראת הסיום, ניתן לו את הקרדיט על זה. אין ספק שלב גדול יש לו וזה קריטי במשחקים מסוג זה.
    עדיין הייתי ממשיך עם קראגר בשמינית הגמר אם אני קאפלו. לנסיון אין תחליף במעמדים האלה, למרות שלעתים נראה שהמעמד כבר גדול על ג'יימי. אפסון לא הראה היום מספיק כדי לתפוס את מקומו בהרכב.

I'll be there, 100%, אין תירוצים הפעם...

אני כבר מתאמן על שירת ten German bombers

:aaa12:

6. THE STRETFORD END Member

הרגשה מעורבת,
    עוד ניצחון כזה ואבדנו,
    מממ...איזה עוד קלישאה אפשר להוסיף?

נקודות חיוביות:
    1.עלינו לשמינית הגמר.
    2.קיבלנו בחזרה נבחרת שנלחמת.
    3.הסקי לא היה בהרכב והמחליף שלו כבש.
    4.היו דקות של כדורגל סביר,הרבה יותר ממה שראינו עד כה.
    5.רוני עדיין לא כבש.
    6.יום מנוחה נוסף עד לשמינית.

נקודות שליליות:
    1.מסיימים במקום השני ובלי קשר לזהות היריבה כרגע בשמינית ואם נעבור אז ברבע(שם בעצם ככל הנראה תהיה זאת ארגנטינה)המשחקים יערכו בשעה המוקדמת יותר,שעה פחות נוחה לדעתי מבחינת מזג האוויר,אני יודע שחורף עכשיו בדרום אפריקה אבל עדיין זה נראה שהמשחקים המוקדמים יותר נערכים במזג אוויר חם יותר.
    2.זה עדיין לא כדורגל שהאפשר להתגאות בו,רחוק מזה,יותר מדי פאניקה,שחקני מפתח לא חדים,פחות מדי פעולות טובות ונכונות.
    3.קאפלו...אוקיי,אז TALK SPORT צדקו בהרכב אתמול,הרכב סביר הרבה יותר ובמיוחד כי הסקי לא פתח ואיזה הבדל בין חלוצים כשדפו בהזדמנות היחידה שלו במשחק כבש.
    אבל,למה להוציא את רוני בדקה ה 60 ומשהו?
    נכון,רוני לא היה גדול מהחיים ובכל זאת כשהיתה יותר תמיכה מהקישור,כשהיה לצידו חלוץ שעושה תנועה,ראינו במחצית הראשונה את רוני מחלק 3 מסירות גדולות,אחת לגרארד שחייב היה לסיים את זה ברשת,
    חלק יראו בהזדמנות המוחמצת של רוני מול השוער כהחטאה מצמררת,אני רואה בה יותר כהדיפה גדולה של השוער,
    רוני עצר כמו גדול את הכדור,נתן נכון עם הרגל בגבוה המתאים ולפינה,גם הדיפה וגם לקורה,חוסר מזל.
    ובכל אופן,אתה לא מוציא את החלוץ/השחקן הכי חשוב שלך בדקה כזו כשלא הבטחת את הניצחון,כשאתה צריך עוד שער.
    לאחר מכן הוציא את דפו,2 חלוצים תמורת ג'ו קול(סוף סוף) ושוב הסקי,מה היה קורה לו סלובניה היו משווים לקראת הסוף?
    איזו רגל מסיימת היתה נשארת לך בהתקפה?
    מעבר לזה,מילנר בחצי השעה האחרונה היה סחוט מעייפות,לא זז,תוציא אותו ותכניס את לנון הסילון,זה היה גומר את הסלובנים מצד ימין.
    שוב פעם הסקי...מה לעזעזל קראוץ' עשה לא בסדר שגם כמה דקות הוא לא מקבל וכשהוא הרבה יותר נוח בלשמור על הכדור כשאתה צריך לשמור על הכדור?!
    4.קיוותי להופעה טובה הרבה יותר,לכיבוש יותר שערים,משהו שיכניס אותנו למומנטום טוב יותר,שיביא ביטחון ואמונה גדולה יותר,שירתיע את היריבות שבדרך.

זהו לבינתיים,
    לא נתנו לנו לשמוח כמו שצריך,בדיוק בשריקת הסיום שלנו על המסך השני בפאב ראינו את ארה"ב כובשים(אלוהים ישמור כמה החטאות היו להם ועוד שער חוקי שפסלו להם,רחוקים מלהיות פראיירים האמריקאים האלה)
    וזה הוריד לנו את מצב הרוח,אם לא היו הפתעות אז נקבל את גרמניה בשמינית ואם נעבור אותם אז מארדונה יחכה לנו.
    אבל במסגרת החשיבה של הפוך על הפוך,אולי אנחנו צריכים את הדרך הקשה,את הנבחרות שנגיע מולן כאנדרדוג,
    כי מול הבינוניות ומטה אנחנו מפתיעים לרעה כשאנחנו מתקשים.

יאללה,הרווחנו לנשום אוויר גביע עולם עד יום ראשון,גם זה משהו.

7. ArsenalFan Member

לחלוטין, אף אחד לא טוען שהיה משחק גדול של אנגליה או משהו כזה, ממש לא. אבל זה היה בהחלט טוב יותר מאשר המשחקים נגד ארה"ב ובוודאי החרפה נגד אלג'יריה. עם קצת יותר ריכוז, אנחנו עם הכרטיס לשמינית הגמר מהמקום הראשון כבר בדקה ה-60 ומשם עושים חיים עד לשריקה האחרונה ושרים וינדלו עד הסוף. אבל אני לא ציפיתי מאנגליה לעשות חיים, הגענו מראש עם לחץ מטורף וזה עשה את שלו. לפעמים צריך לדעת לגרד ניצחונות והיום סוף סוף הראנו את הנחישות הזו, עם הגב לקיר, והראנו Grit כמו שהאנגלים אומרים. השחקנים הכניסו את עצמם למצב האומלל הזה, לפחות טוב שהם ידעו להוציא את עצמם ממנו.

מכאן צריך להתייחס לזה כאל טורניר שמתחיל מחדש.

8. SeRgInHo Member

אני היחיד שחושב שמקום השני דווקא הולך להיות לטובתנו?
    אם היינו פוגשים את גאנה/סרביה ואורוגוואי/דרום קוריאה ברבע, אני בטוח שהמשחקים שלנו מולם היו נראים כמו שני המשחקים הראשונים שלנו בבתים ובסוף היינו עפים בהארכה או בפנדלים (כרגיל).
    נגד גרמניה וארגנטינה נצטרך להיות טובים מהשניה הראשונה של המשחק. לא יהיה יותר מקום לזלזול. אולי גם לבוא כאנדרדוג קצת יוריד מאיתנו את הלחץ המטורף.
    זהו, את הקוף הזה הורדנו מהגב ועכשיו הכל מתחיל מההתחלה. אפשר להמשיך לחלום.

יום ראשון בפוגי, כרגיל.

9. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

את אינטר אני אוהד עוד לפני שידעתי מה זה כדורגל, את הערכים שלי פיתחתי מאוחר יותר. מה לעשות, לא בוחרים קבוצה, היא בוחרת אותך.

ככל שהזמן עובר אני מרגיש שהאמונה שבגלל גודל היריבה בשמינית הרמה תעלה היא טיפשית וחולמנית. מצד שני לא יודע אם עדיף לעבור נבחרת נוחה יותר בשמינית בשביל לעוף רק שלב אחד מאוחר יותר. עדיף כבר גרמניה, ויהיה מה שיהיה.

10. eastlands Member

חזרתי הביתה עייף גמור מיום קשה ,בהתחלה לא ידעתי כל כך איך לאכול את הנחיתה לסגנות ,אבל רבותי אני הפעם מבסוט כי אני מעדיף את הדרך הקשה , בלי הנחות בלי תירוצים מי שבא ברוך הבא 3 משחקים למנייק ובסוף יש גמר

רוני היה מעצבן היום בהחלטות שלו ועדיין לא יודע אך לאכול את החילוף ,חשוב שקאפלו ידבר וילטף אותו כי צריך את המפגר חד יותר בהמשך

תודה לך קאפלו על הפסקת ההתעקשות בלשחק אחד פחות אי אפשר לתת ליריבות כזה בונוס זה גביע עולם , שמח בשביל דפו ומילנר ,ומקוה לראות עוד שחקנים שחוזרים לכושרם האמיתי

אנחנו פאקן אנגליה ושכולם יפחדו!!!!

11. THE STRETFORD END Member

קאפלו אמר שהחליף את רוני בגלל שיש לו פציעה בקרסול ושהוא מקווה שיהיה כשיר ליום א'.

12. GiladG2 Member

13. Selby Member

וואו, מפגש נגד הגרמנים, איזה קלאסיקה, הכי חשוב שיעשו לנו כבוד, אחרי זה התוצאה.
    TWO WORLD WARS AND ONE WORLD CUP YOU FOOKIN JERRIES

14. שלו Guest

יהיה קשה מאוד לעבור את גרמניה, ביחוד בכושר הנוכחי. ביי פאר, הם הרבה יותר טובים ועל אחת כמה וכמה בכושר שבו נמצאת הנבחרת, אבל נקווה לטוב :aaa12:

15. דנידין Member

ראית את 2 המשחקים האחרונים של גרמניה? שום כושר ושום טוב.

כנראה שגם שווינשטייגר נפצע לא קל מול גאנה ויהיה בספק.