God Didn't Save Our Gracious Queen

הנושא בפורום 'מונדיאל 2010' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏24/5/10.

  1. k_700 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/07
    הודעות:
    42,198
    לייקים שהתקבלו:
    7,217
    עלייה בסופו של דבר. אני לא מסכים עם כל הפרשנים אני חושב שהמטרה הושגה בצדק במשחק הזה, הנבחרת בסך הכל שיחקה בסדר בחלקים גדולים מהמשחק.

    מגיע לי לאכול כובע קטן. שחקני המשחק שלי הם מילנר ואשלי קול. בסך הכל הנבחרת שיחקה משוחרר אחרי השער שהגיע ואולי אחרי ההחמצה של רוני שוב הנבחרת נכנסה קצת ללחץ.

    ארה"ב בסך הכל עלתה ובצדק. זאת נבחרת שאני אמרתי לפני המונדיאל שצריך מאוד מאוד להזהר מהם יש להם שם הרבה מאוד שחקנים טובים. זאת נבחרת אתלטית, מהירה וצעירה.
    פסלו להם שני שערים חוקייםבמונדיאל ואין ספק שאם יש צדק אז הוא נעשה.

    בסך הכל לא כזה בטוח שעדיף לעלות מהמקום ה-1 בבית הזה אני רואה מצב שסרביה עולה ראשונה.
     
  2. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/3/04
    הודעות:
    13,886
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לא יודע איך לעכל את ההפסד של המקום הראשון בשניות האחרונות. גרמניה כנראה תסיים ראשונה, אני לא מאמין בגאנה, אבל אולי דווקא לפגוש את הגרמנים יעשה לנו הרבה יותר טוב. בסופו של דבר, אם אתה רוצה לזכות עם הראש מורם, זה לא משנה את מי אתה פוגש בדרך, לפחות לא יהיה מחסור במוטיבציה לשחקנים.

    אגב, בזבוז זמן פשוט דוחה ומעליב כלפי הכדורגל, לא יכול לראות את הנבחרת שלי משחקת ככה, בשום מחיר.
     
  3. 亚历山大帕托 Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    13,734
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אבל אתה אוהד אינטר...
     
  4. GiladG2 Member

    הצטרף ב:
    ‏11/12/09
    הודעות:
    703
    לייקים שהתקבלו:
    0
    MISSION ACCOMPLISHED

    וזה לא היה משנה בכלל איך זה יושג. מצדי שמילנר היה יושב על הכדור בקרן מדקה 75. לא חושב שפאביו הסתפק ב 1-0, במחצית הראשונה היינו צריכים לשים 3. ג'רארד עם הזדמנות חלומית שרוני סידר לו, למפארד (גרוע) עם מצב מול שער ריק כשמתוך 100 פעמים כשהוא מקבל את המצב הזה בצ'לסי הוא מכניס 102, ורוני עם החמצה ענקית מול השוער, שגם כאלה הוא מכניס בלי לחשוב פעמיים בכל מצב אחר.

    כל הביקורות "שלמה שרף" למיניהן לא רלוונטיות. השורה התחתונה מבחינתי היא שיש שיפור במשחק שלנו, שחקני מפתח בנבחרת התעוררו ונראים יותר טוב, דיוויד ג'יימס לא משמיט כדורים בינתיים אבל הכתובת על הקיר ממזמן.

    ציונים לשבח: ג'יימס מילנר שכל הזמן ניסה, סטיבן ג'רארד על מחצית ראשונה טובה מאוד - בשנייה הוא לא היה טוב מספיק, ג'ון טרי במשחק מצויין, גלן ג'ונסון סגר טוב בהגנה לשם שינוי, דפו על השער החשוב, ומאתי אפסון על הצלה ענקית בתוספת הזמן.

    האיש בתמונה למטה מתבקש לקחת את עצמו בידיים, מעכשיו זה טורניר חדש לגמרי.
     
  5. k_700 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/07
    הודעות:
    42,198
    לייקים שהתקבלו:
    7,217
    גם אשלי קול היה נהדר.
    נמאס משלמה שרף באמת שכבר עדיף לשמוע את לחמן מפרשן אותנו. לחמן עם כל החוסר כבוד שלי אליו מפרשן ליגה אנגלית, מכיר את השחקנים.
    שרף מגזים עם הפירשון שלו. הנבחרת הסלובנית ממש לא שיחקה יותר טוב וממש לא הייתה שווה שער.
    לנבחרת האנגלית היו דקות טובות ואני לא מבין למה הוא ציפה שבמשחק שכל העולם קיווה שאנגליה תודח בו פתאום הנבחרת הזאת שהיא סיר לחץ תכניס שמינייה??
    שיעיפו את הזקן הזה כבר מהמסכים שלנו נמאס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx
    שילך יפרשן את בני יהודה מול מכבי חיפה.
     
  6. רמי Member

    הצטרף ב:
    ‏26/5/05
    הודעות:
    309
    לייקים שהתקבלו:
    0
    שמינית גמר וזה מה שחשוב. עלינו, ניצחנו, והפנים קדימה.

    סוף סוף עלה הרכב ראוי.
    דפו הוכיח שהמקום שלו הוא לצידו של רוני.
    מילנר היה המצטיין היום ושלח את לנון לספסל.
    ואחרון חביב, אפסון. אין הרבה הבדל בינו לבין קראגר. אבל הוא שמאלי, הוא פחות איטי, ולדעתי הוא חכם יותר במשחק שלו, המיקום שלו לרב הוא נכון ומחפה על איטיות יחסית. משחק לא רע של מת'יו.

    קאפלו - גם היום ניהול משחק לא מבריק, בלשון המעטה, לדעתי. מה לעזאזל הוא חשב כשהוא השאיר את דפו כחלוץ בודד? כבר עדיף היה לבצע חילוץ כפול ולהשאר רק הסקי או קראוץ' אם זו הייתה הכוונה שלו.
    אני לא מבין למה רוני יצא. דווקא היום, כשהוא מגלה המון נחישות, כשהוא קרוב כ"כ לכבוש, כשהוא פעיל מאוד הוא הוציא אותו? חבל מאוד.

    ג'ון טרי היה מצוין היום. ג'ונסון היה טוב בהתקפה(סוף סוף) ובהגנה כהרגלו יצר כמה חורים כמו בכל משחק. אשלי קול נתן כמה מהלכים יפים היום בהתקפה. משניים אני מאוכזב היום.

    למפארד - שממשיך להיות חלש מאוד. היום היה איזה שיפור קל בחצי הראשון אבל במחצית השניה חזר להיות בגדר נעלם.
    בארי - אפור מדי, איטי מדי, ולרב גם שקוף מדי. זה לא אותו בארי שלפני הפציעה ואולי שווה לשלקול את קאריק על חשבונו.

    הפנים לשמינית. כמובן עדיף שאיכשהו גרמניה תסיים שניה, אבל גם לא זה לא נורא.
    מהיום (כולל) כל משחק הוא גמר גביע. היכולת לא מעניינת. ראיתי מי הייתה הנבחרת הטובה ביותר במונדיאל הקודם ומי זכתה.

    היום התחיל קו חיובי. היה נחישות, הקרבה, לחימה וזה חייב להמשיך.

    עם הקהל הטוב בעולם השמים הם הגבול.

    :aaa12:


     
  7. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/3/03
    הודעות:
    15,795
    לייקים שהתקבלו:
    145
    זה מאוד חזירי מצידי אבל אני רק חצי מרוצה. ההבדל בין המקום הראשון לשני בבית שלנו הוא עצום. הנבחרת הגרמנית כנראה לא תסיים במקום השני, בשבילם זה או מקום בראשון או הביתה (כי אני לא רואה את סרביה לא מנצחת את אוסטרליה). מה שאומר שסיכוי טוב שנקבל את הגרמנים בשמינית. ובמידה ואיכשהו נעבור אותם תחכה לנו ברבע-הגמר ארגנטינה.
    אם היינו מסיימים במקום הראשון כנראה שהיינו מקבלים בשמינית את גאנה/סרביה, כברבע-הגמר היתה מחכה המנצחת במפגש בין אורוגוואי לדרום קוריאה.

    אני יודע שמי שרוצה לקחת מונדיאל צריך להדיח בסופו של דבר יריבות גדולות אחרות, אבל הייתי מעדיף שהמפגש מול הגדולות האחרות יגיע רק בחצי הגמר. עכשיו הדרך שלנו הלאה היא סופר-קשה.

     
  8. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/3/03
    הודעות:
    15,795
    לייקים שהתקבלו:
    145
    חייבים לגעת בנקודת החילוף של רוני. אני לא מסכים עם החילוף הזה. לא כי ויין היה גדול היום, ולא כי הוא untouchable לדעתי, אלא רק מתוך מחשבה על המשך הדרך. אני חושש שהחילוף הזה יפגע בהמשך הטורניר שלו. הוא צריך את הביטחון מפאביו ומהקהל לקראת ההמשך. אני בטוח שלשמוע את שאגות השמחה מהקהל ברגע שהשלט שמבשר על החילוף שלו עלה לא יעשה לו טוב. הוא בחור אמוציונלי, איכפת לו והוא נראה לי אחד שייקח דברים כאלה ללב.

    מקווה שנראה אותו עולה חדור מוטיבציה (כמו שראינו היום לפרקים) בשמינית...
     
  9. ENGLAND Member

    הצטרף ב:
    ‏28/7/06
    הודעות:
    684
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ניצחון מינימלי, אבל עלינו לשלב הבא וזה הכי חשוב.
    כנראה נפגוש את גרמניה בראשון ב5.
    בקשר למשחק:
    החוליות החזקות- גיימס-איזה ביטחון והכי חשוב ניסיון שיש לו,הקרין שקט על ההגנה.
    טרי-לוחם מלידה, קופץ ומתאבד על כל ניסיון של הסלובנים לבעוט.
    חלש-בארי-יכול להיות שזה החזרה מהפציעה , אבל היום לא היה משהו, איבד כדורים ולא היה מדויק.
    גונסון- כמה חורים בהגנה הוא עושה, וגם בהתקפה הוא לא משהו, מילנר בא מחזיק כדור ומחכה שירוץ לידו, וגונסון נשאר מאחור- רבאק זה התפקיד של המגן לעלות ולהרים פנימה.

    -מישהו יודע למה רוני יצא?
    -לא היה כדורגל גדול במשחק, אבל חבל על ההחמצות שיכלו לסדר הגרלה אחרת.

    מה שהיה חסר בשני המשחקים הראשונים - זה המלחמה והתשוקה של השחקנים שימשיכו ככה.
     
  10. k_700 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/07
    הודעות:
    42,198
    לייקים שהתקבלו:
    7,217
    לא מדויק? בארי היה קצת כבד אבל מאוד מדויק.
    הוא הביא כדורים מצוינים לרוחב והעניק את הכדור המצוין לרוני.
    דיוויד ג'יימס לפי דעתי הוא בלוף שום ניסיון ושם בטיח מקסימום הכשחה זה מה שאני רואה בו.
    ביכולת של ג'יימס הכתובת רשומה על הקיר כל כדור שמגיע לרחבה יכול להתאים בדיוק לסיפור השוער האנגלי.
    זו הייתה טעות לפי דעתי לתת את האמון בג'יימס אבל כמובן שעם זה קאפלו כבר צריך ללכת עד הסוף(לטוב או לרע). זה לא יהיה בריא עכשיו להחליף שוב שוער ומה גם שבפלטה הבאה לא יהיה הזדמנות לתקן.
     
  11. kraz11 Member

    הצטרף ב:
    ‏9/7/09
    הודעות:
    166
    לייקים שהתקבלו:
    0
    סה"כ משחק טוב של אנגליה ...לא ממש מבין את הטענות המוגזמות נגדם , כמובן עד החילוף של רוני שהיה ממש
    לא במקום ואם כבר הוא יוצא בגלל עייפות או משהו היה צריך להכניס חלוץ. אחרי זה הם כבר לא שיחקו

    סה"כ סלובניה נבחרת טובה ששהעיפה את רוסיה אז לא צריך להתבאס מ"רק" 1-0 ובטח כשלאנגליה היו לא מעט החמצות

    אני הימרתי עליהם בהתחלה ובהחלט יש להם מצב לקחת את הגביע
    אם רוני וג'רארד יכנסו לפורמה יותר טובה
     
  12. Ljungberg 8 Member

    הצטרף ב:
    ‏14/4/04
    הודעות:
    1,154
    לייקים שהתקבלו:
    0
    החילוף של רוני מתחבר טוב מאוד למשהו שנרשם כאן השבוע בקשר ליחס של קאפלו לכוכב שלו לעומת היחס בנבחרות אחרות.
    ראו כמה רוני מתוסכל, כמה הוא רוצה להבקיע, שער שלו היה יכול לתת לו ביטחון להמשך וכולנו יודעים כמה זה שווה.
    במקום לתת לו להשתחרר ולהתחיל סוף סוף את הטורניר קאפלו מוציא אותו והופך אותו לאפילו יותר מתוסכל ממה שהוא היה.
     
  13. קינג לדלי Member

    הצטרף ב:
    ‏13/2/05
    הודעות:
    17,726
    לייקים שהתקבלו:
    0
    טוני קסקארינו אמר היום שהוא היה שם את רוני בספסל כדי שיחטוף עצבים ואז כשיכניסו אותו הוא יחזור לעצמו כי כשהוא עצבני הוא ממוקד.
    אולי החילוף הזה יחדד אותו.

    דפו בסיומת של חלוץ אמיתי כמו שהוא יודע(גרובלאר אמר היום שמעולם לא הכיר חלוץ שלא רוצה לכבוש כמו הסקי...) טרי בלחימה מופתית,מילנר בקרוסים נהדרים וכל השאר בלחימה כמו שצריך.

    כדורגל עדיין לא שיחקנו באליםות הזאת...
    אולי אנחנו שומרים לשלב הבא.

    הגול של ארה"ב (באותה שניה שנגמר המשחק שלנו) הרג את השמחה כי מעכשיו יהיה קשה.

    :aaa12:
     
  14. yonmu Member

    הצטרף ב:
    ‏28/6/07
    הודעות:
    10,396
    לייקים שהתקבלו:
    2,655
    באחד המצבים של של סלובניה טרי הביא זינוק אדיר, עם הראש לכיוון הכדור כדי לחסום את הבעיטה. שחקן מדהים.
     
  15. The_Magpie Member

    הצטרף ב:
    ‏28/2/04
    הודעות:
    645
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אם למישהו יש את התמונה של הזינוק שיפרסם אותה. פשוט רגע ענק, טרי עם ביצים של שור.