God Didn't Save Our Gracious Queen

הנושא בפורום 'מונדיאל 2010' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏24/5/10.

1. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בסך הכל אומר, שכמו שמבקרים את ג'רארד ולמפארד (בצדק) ניתן לבקר גם את רוני.
    זידאן של צרפת היה טוב כמו זידאן של ריאל מדריד. רונאלדו של ברזיל היה טוב כמו רונאלדו של... איזה קבוצה שהוא לא שיחק בה באותה זמן. מעבר לכך יכולת לסמוך על סוג של תפוקה מסויימת משחקנים דוגמת אלה במשחק נבחרת ועם רוני זה לא ממש ככה.
    להביא יכולת של שחקן אחר כהגנה על שחקן זו מניפולציה. הטיעון שלך שווה לתחת.

2. George Best Member

מעולם לא חשבתי כך.
    איך אפשר להשוות?
    שחקן שמתאמן פעמיים ביום עם אותם השחקנים במשך 10 חודשים בעונה רודפת עונה, לבין שחקן שמעביר אולי 20 אימונים שנתיים עם הנבחרת?

ההקשר של ג'רארד ולמפארד הוא פשוט ידידי - כל עוד הצמד הנ"ל, הקיצוניים והחלוץ השותף (סליחה, עגלון) נראים כמו שהם נראים, אין שום סיכוי שרוני יצליח לסחוב על הגב את הנבחרת.

3. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואגב ציינת את מסי, והוא עד כה בטורניר עושה בדיוק מה שמצפים ממנו.
    כמו שכתבתי, יש לו כמה נסיבות מקלות אבל שחקן ברמה של רוני יכול לייצר אפילו לבד לפחות מצב שניים סבירים במשחק וגם את זה הוא לא עושה. אתם נותנים לו הקלה מחמת הספק שלא ממש מגיעה לו.

4. SeRgInHo Member

כולם מתחת לכל ביקורת. גם רוני, גם ג'רארד גם למפארד. רק הסקי שומר על יציבות.
    לא ראיתי שחוסכים ביקורת על רוני. הוא מקבל מכל הכיוונים ובצדק.
    גם אני ציפיתי מוויין ליותר ואני באמת לא יודע לאן נעלמה התשוקה והלחימה שלו. אולי זה הפציעה שהוא לא התאושש ממנה סופית, אולי זה משהו אחר. מה שבטוח שבלי הרוני הרגיל אין לנו מה לחפש מול סלובניה ובכלל במונדיאל הזה.

נערך לאחרונה ב: ‏21/6/10
  5. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

הציפיות וההערכה שלי לרוני לא ירדו ואם מישהו יכול להושיע את הנבחרת הזאת זה הוא. אם לא יעשה זאת אז בהחלט, הכישלון יהיה רשום גם על שמו.

6. Ryan Giggs11 Member

אמנם מסי בהחלט נראה מצויין בטורניר אבל תראה את הצוות המסיע שלו(ואיך משחקים בשבילו)ותראה את של רוני.
    במקום שרוני ייתן כדור לשחקן אגף שיוכל משם ליצור לו מצב הוא העביר כדור להסקי ש"רץ" באגף הסתבך עם הכדור בין הרגליים ובטעות קיבל קרן.
    אני לא רוצה שישמע שאני מזלזל בשאר השחקנים אבל כל עוד ג'רארד ולמפארד נראים כמו שהם נראים ובאגפים אין לך שחקנים מספיק יצירתיים לא פלא שרוני לא יוצר לעצמו מצבים במשחק ונראה יותר טוב.

7. AW forever Member

פורלאן באורוגאווי, שאתה בוודאי תסכים איתי שהוא פחות כשרוני מרוני, סוחב את הנבחרת על הגב לבדו ויש עוד מקרים. בתוך ים הבינוניות והיכולת החלשה, הדיסוננס של רוני הוא זה שצורם במיוחד. כמו שכבר רשמתי- מול "אריות" כמו אלג'יריה גם הברקה של יכולת אישית או צירוף עם שחקן אחד (עם קול, עם ג'רארד, עם לאמפרד, עם ג'ונסון) יכול היה לעשות משהו. יש לו את היכולת, הוא לא הביא אותה לנבחרת בטורניר הזה.  

8. George Best Member

רוני ראוי לביקורת (קשה ככל שתהיה) על היכולת שלו בצמד המשחקים האחרונים.
    גרוע מכך, בחצי השעה האחרונה מול אלג'יריה, הוא הפסיק לשחק, לא נלחם, ועוד העז לבקר את האוהדים המסכנים ביציע.

הנקודה היא שרוני לא יכול לסחוב לבדו את הנבחרת, וכדי שהוא יהיה טוב, יתר השחקנים חייבים להשתפר ומהר.
    כל עוד ג'רארד, למפארד, לנון, בארי והסקי נראים כמו שהם נראים, אי אפשר להפיל הכל על החזיר בר.
    כרגע אי אפשר להאשים פרסנולית אף אחד, כל הקבוצה נראית כמו בית"ר שמשון ולעבור שחקן שחקן זה פשוט מיותר כי ברור שמשהו פה פגום ברמות הרבה יותר גבוהות ומדאיגות.

9. George Best Member

לא יכול להתווכח על אות אחד בהודעה שלך.
    רק תסביר לי מי כן ניסה למחוק לחלוטין את האחריות מרוני?

10. THE STRETFORD END Member

AW forever

לצד פורלאן בהתקפה משחק חלוץ ברמה גבוהה,לא עגלון.
    הקישור של ארגוואי מתפקד,של אנגליה עושה במכנסיים.

נגד ארה"ב ולמרות המשחק הלא טוב רוני עדיין הצליח לייצר 2,3 מצבים לאחרים,כולל פעמיים ששם שחקנים אחד מול אחד על השוער,
    נגד אלג'יריה גם פלה לא היה מצליח לעשות משהו כמו שאנגליה נראתה.

ביונייטד בעונה שעברה שיחקו עבור רוני,"ניצלו" אותו ואת היכולות שלו,
    ברגע שגם באנגליה ישכילו לעשות זאת התוצאות יהיו אחרות לגמרי.

חלוץ לא יכול לסחוב את הנבחרת על הגב אם לא מייצרים לו שום הזדמנות.
    אי אפשר לצפות מרוני שגם יירד למטה לקישור וינהל שם את העניינים וגם יספיק לחזור למעלה לכבוש שערים.
    הברקות עם אחרים...קדימה,שיבואו האחרים להבריק ביחד איתו,הוא מחכה,כולנו מחכים.

נערך לאחרונה ב: ‏21/6/10
  11. AS R Member

12. THE STRETFORD END Member

הוא אולי לא הקפטן לאחר ההתנהגות הבהמתית שלו אבל זה נראה ולפחות לפי מסיבת העיתונאים שלו אתמול שג'ון טרי
    עם הרבה יותר ביצים ומנהיגות (לטוב ולרע) מאשר גרארד שיום לפני התראיין והיה מאוד יבש בדברים שלו,
    גם על המגרש גרארד היה מאוד אנמי בלעודד,לצעוק,לכוון את שאר השחקנים.

טרי היה גלוי מאוד לגבי אי שביעות הרצון של השחקנים מהמנג'ר בכמה דברים,
    יותר מרמז על שחקנים שצריכים לקבל הרכב(ג'ו קול)רמז על הצורך בשינוי הטאקטי,
    דיבר מאוד בגלוי על מה השחקנים מרגישים - ואולי ללא אישור השחקנים וזה יכול להכעיס חלק מהם
    אבל זה האיש וזה האופי שלו ולפחות בכל הנוגע לדברים הללו,הוא לא משאיר בבטן או שאפשר לראות עליו את אי הנוחות או ההסכמה(כמו בתקופת גרנט בצ'לסי).

היתה שיחה עם קאפלו,עוד לפני השחקנים ולאחר המשחק ישבו עם בירה ביד מגובשים ובמקום שכל אחד חזר למחילה בחדר שלו להתבודד.
    התתקשורת הזכירה היום שיחה דומה בין השחקנים המובילים לבובי רובסון בגביע העולם ב 90 ולאחר 2 תוצאות התיקו בבית המוקדם והרצון של השחקנים לשנות את הטאקטיקה(רובסון כמובן היה מנג'ר הרבה יותר פתוח עם השחקנים שלו,
    זה נראה ולפחות מהצד של הצוות המקצועי כאילו שיחת ההבהרה בין השחקנים לקאפלו זה עניין של לערער את הסמכות של המנג'ר מאשר עניין של צוות מגובש).

קאפלו כך מדווח הסכים להגיד לשחקנים את ההרכב יותר משעתיים לפני המשחק(איך לעזעזל הוא השאיר שחקנים במתח לא בריא שכזה עד שעתיים לפני,איזו הכנה מנטלית שוער יכול לעשות בכל החוסר בהירות הזו?),
    אני מקווה שהלחץ(גם מצד השחקנים כנראה) לגבי הכללתו של ג'ו קול בהרכב ושינוי המערך ל 4-5-1 כשרוני חלוץ בודד יעבור גם כן ושזה סוף סוף יתפוצץ לטובה.

13. מראדונה Member

אני כל הזמן חושב לעצמי איך יכול להיות שההבדל בין ג'רארד של אנגליה לג'רארד של ליברפול כל כך גבוה,ולא דווקא מבחינת היכולת.
    נראה כל כך כבוי,לא מובן.זה לא השחקן שגרם לי להעריץ אותו.

14. _Rushie Member

לצערי גם בליברפול הוא נראה ככה העונה. הוא נראה ממש זוועה מול אלג'יריה ולדעתי גם לא היה גדול בכלל נגד ארה"ב. אני לא יודע כבר אם אני מחפש אותו בכוח או שהוא באמת עד כדי כך גרוע.

AS R חחח זה פשוט גדול. איך עשו את זה?

15. Ryan Giggs11 Member

אם המונדיאל היה נערך בקיץ שעבר המשפט שאמרת היה נכון אבל דווקא ג'רארד היחיד מבין השחקנים המובילים שממשיך ביכולת מהשנה.
    אחת העונות הגרועות שלו בקריירה בליברפול.