God Didn't Save Our Gracious Queen

Discussion in 'מונדיאל 2010' started by Michael Carrick, May 24, 2010.

1. SeRgInHo Member

מישהו יודע מה יקרה אם נעשה 2-2 עם סלובניה ובמשחק המקביל תיקו 0-0?
    כן מצב לא הגיוני, אבל חייבים לבדוק את כל האפשרויות שטובות/רעות לנו.

2. 亚历山大帕托 Member

3. THE STRETFORD END Member

כמה דברים דחופים שצריכים להעשות בזמן הקרוב:

ההתאחדות חייבת לסדר את עניין רוני,אם צריך לעקם לו את היד בשביל לשמוע התנצלות אז שיעקמו לו את היד,
    אין לי ספק שלו זה היה מתרחש ביונייטד פרגוסון לא היה עובר על זה בשתיקה,
    אתה לא יורק על האוהדים האמייתים שלך,
    אחרת ביום רביעי אנחנו עלולים לקבל שריקות בוז מהקהל האנגלי בכל פעם שהוא ייגע בכדור וזה לא יהיה בריא להצלחה שלו ושלנו.

קאפלו,יש לו עבודה פסיכולגית מרובה עד יום רביעי,בכל הנוגע לשחקנים ובכל הנוגע לעצמו.
    הלחץ הוא אטומי,הרגליים כבדות,פעולות פשוטות לא מצליחות,כדורי קרן לא הצלחנו להגביה אתמול כמו שצריך,
    וגם אצלו,ניהול משחק מביך שמעיד שהראש שלו לא מתפקד נכראוי אחרת באמת שאי אפשר להסביר
    הרכב,סגנון משחק,חילופים לא נכונים,חילופים לא בזמן,
    אחרת אי אפשר להסביר את התירוצים שלו לאחר המשחק,זו לא הנבחרת שאני מכיר הוא אמר...ובכן,זו הנבחרת שאתה העמדת
    ואם הוא לא מצליח להרגיע את השחקנים אז זה פאק בעבודה שלך כמאמן ו"כפסיכולוג",
    כאחד שהשחקנים מאמינים בו,
    ראינו מה קרה לצרפת כשהאמון הזה נעלם.

תוכנית עבודה א' שלו נכשלה באופן מוחלט,כתבנו על זה מספיק קודם לכן,
    הגיע הזמן לתוכנית מגרה שתגרה את השחקנים,שתצית בהם תקווה,אופטימיות,ביטחון מחדש.

4. SeRgInHo Member

יום רביעי זה יהיה משהו יותר גדול ממלחמת עולם. הכל או כלום. עפים הביתה או ממשיכים את החלום. ניצחון בשני שערים ומעלה ואנחנו מסיימים את הבית במקום הראשון ויהיה אפשר לשכוח מהסיוט שעבר עלינו בין שני המשחקים הראשונים ועד המשחק השלישי. הפסד/תיקו אני לא יודע איך כל אחד מאיתנו יקבל, מה שאני כן יודע זה שלא בטוח שאני אשרוד את זה, וגם אם כן, לא יודע כמה זמן יקח לי להתאושש. יודעים מה, אם ההפסד/תיקו הזה (חלילה) יבוא אחרי שהשחקנים לא הפסיקו לרוץ וירקו את הדם כדי לנסות לנצח, אך לא הצליחו, אני אעמוד בגאווה, אני אנשק את הסמל הקדוש ואני אגיד תודה לשחקנים. זה יהיה קשה, אבל לפחות אני אדע שהם נתנו את הכל בשביל הסמל.
    אולי זה מה שהשחקנים שלנו, המאמן שלנו, היו צריכים לקבל. סטירת לחי מצלצלת. מה זה סטירה, אגרוף... נוקאוט. באנו לשני המשחקים בגישה שהגולים יבואו מעצמם, באנו שחצנים, יהירים, שיחקנו בלי חשק. קיבלנו בית נוח על הנייר וזה מה שהרדים את כל המערכת. אולי אם היינו מקבלים בית יותר קשה, היינו עכשיו עם 6/6. אבל אין לדעת...
    מה שרוני עשה אתמול אחרי המשחק זה פשוט מעשה מזעזע. אוהדים קורעים את התחת שנים בעבודה, חוסכים כל פאונד שאפשר כדי לממן את הנסיעה הזאת לדרום אפריקה, וזה מה שיש לו להגיד? גם בלהט אחרי המשחק, יש דברים שלא אומרים. אני מקווה שרוני יתנצל כמה שיותר מהר, כי ביום רביעי הוא יצטרך את התמיכה מהאוהדים.
    לומר את האמת, אני לא אופטימי, אבל לפחות זה תלוי בנו ולא באחרים.
    יהיה בסדר.

5. John Barnes Member

לדעתי האשם היחידי הוא קפאלו. זה התחיל עוד מהחילופים המהירים שלו שסתם הכניסו את כולם ללחץ נגד ארה"ב. המשיך בסיפסולו הלא מוצדק של גרין (שוער הרבה יתר טוב מג'יימס שעשה טעות שלא עלתה לנו בטורניר) וכמובן הסקי.

הוא חייב להתעורר, להחזיר את המערך שעבד טוב במוקדמות ולנצח נבחרת בינונית שאנחנו עולים עליה בכמה דרגות. 

6. מראדונה Member

מה הקשר ג'יימס וגרין עכשיו?
    בגלל זהלא ניצחתם? כי הוא החליף את גרין בג'יימס?!

Last edited: Jun 19, 2010
  7. MENASHE909 Member

כל כך הרבה עצבים היו לי אתמול ככה שהחלטתי להרגע קצת לפני שאני מגיב.
    אנחנו מתלוננים על הכדור כמו ילדים בני 4, הרצפה עקומה, הכדור עגול מדי, האוהדים שורקים בוז, יש רעש של הווזבלות האלה ואי אפשר להתרכז, השוער השוער השוער- אין שוער בגלל זה אנחנו לא יכולים לעשות כלום. חלאס חלאס חלאסססס בשביל מה התירוצים בשביל מה?!
    כולם משחקים עם הכדור הזה באותם תנאים. אם הכדור באמת היה אסון לא היו משחקים איתו.(כמו מפגרים היום בעטנו 20 פעם מרחוק בעיטות עומללות כדי שבטעות השוער האלג'יראי ישגה.. על זה אנגליה לא אמורה לבנות!) נקודה-הלאה.
    האוהדים נפלאים. כשנשחק כמו שצריך אז תהיה לשחקנים את האופציה לדרוש משהו מהקהל.הלאה.
    בעיה של שוערים?? שער 1 ספגנו, כן מטעות. אז מה? אנגליה צריכה לכבוש מול ארהב 3 שערים לפחות. כן אז ג'יימס לא ספג, לא שאלג'ראים הגיבורים הגיעו להזדמנות כיבוש אבל עדין. קאפלו איטלקי גאון שכמוך תן לשוער שבחרת בו את האמון אחרי הטעות, הריי אתה יודע שג'יימס עלול לטעות באותה מידה.
    ועוד עובדה משעשעת בקשר לשוערים, שמתם לב כמה פעמים מסרו אחורה לג'יימס אולי 11,12. אם אתם יודעים שיש כל כך הרבה לחץ על השוער אז בשביל מה להלחיץ אותו עוד יותר?!

עזבו את השחקנים שהוא לא זימן. נתמקד באלה שזימן. למה לעזאזאל הוא לא פותח עם קשר שמאלי. מה זאת הטקטיקה הזאת? אתמול שיחקנו עם קשר אחורי-בארי(שבהתחלה תופקד שמאלי),קשר ימני(לנון) קשר אמצעי (למפרד) וג'ררד שגם הוא אמצעי עם נטיה שמאלה. שערוריה. אשכרה נראה כאילו קפאלו משחק מנג'ר ומנסה טקטיקות מוזרות, מקסימום יחזור לשמירה.
    רוני נראה כאילו הוא שחקן פצוע שהכריחו אותו לשחק. תעשה טובה לעצמך ותתעורר תתן רבאק תלחם תהיה אתה. תרד לגליצ'ים תצעק תתעצבן תרוץ בבקשה תתחיל לרוץ.
    הסקי הוא אפס מדי בשביל להעביר עליו ביקורת, הוא לא שחקן.

הריי זה כל כך ברור שאנחנו צריכים לשחק 4-5-1 עם בארי\קאריק אחוריים. ואז כשלאפמרד וג'ררד ישחקו שניהם למעלה אני בטוח שהמשחק שלנו יראה הרבה יותר טוב.

לא הבנתי את הקטע שמול ארהב לנון ופיליפס שיחקו בצדדים אף אחד מהם לא יודע לתפקד כקשר שמאלי.שניהם נראו ממש רע.

איפה לעזאזל בקהאם איפהההה שילחם שינהיג שיתן 280% שיקיא על המגרש שירד לגליץ' שיקבל אדום שיעורר את הכוסיות האלה.

בקשר לזה שאין כישרון בנבחרת? שתקו. זה הדבר הכי מטומטם ששמעתי. יש מספיק שחקנים בכל עמדה שמסגולים לשרת את הנבחרת. אין חלוצים?? יש את רוני שאם הוא ישחק טוב אנחנו מסודרים. אגבולנהור,דפו מספיק טובים בשביל להיות המחליפים שלנו.

וואיי והבן אדם שהכי עצבן אותי אתמול זה דני נוימן הבן זונה הזה הוא אפס הוא כלום הוא לא מבין בכללללל בכדורגל. מתי לעזאזל הוא ימות כבר???

8. k_700 Member

טוב אחרי לילה קשה מאוד שהצריך אותי לפרוק את כל הזעם קמים לבוקר עוד יותר קשה.

באמת שאני מעריך את קאפלו בתור מאמן ואני יודע עד כמה קשה לשחקנים שקודם כל אכזבו את המאמן שלהם.
    אבל, עם דבר אחד קשה לי. השמרנות.
    החלטת לספסל את גרין?? אז למה לא לזרוק למים את השוער הצעיר והכי מבטיח שלך(הארט). אלו בדיוק המעמדים ששחקנים גדולים צריכים להתחיל בהם.

למה שוב הסקי? היה נחמד במשחק הראשון ואפילו פתח לא רע את המשחק אבל במחצית השנייה נגמר לו האוויר ואפילו בכדורי גובה הוא לא היה יעיל.

ג'רארד ולאמפרד. סופית הם לא יכולים לשחק ביחד. לא יקרה כלום אם אחד מהם יפתח על הספסל ואיזה אחד(ג'ו קול שאני בטוח שיש לו המון רצון להוכיח לכולם שהוא עדיין בחיים) יוכל לתרום הרבה יותר מקדימה.

עוד דבר, חסר לי המשהו המרענן, הטרי.ב-98 כולנו ראינו את מייקל אואן למה לא לשחק עם אדם ג'ונסון??

נקודה חלשה אחרונה, גארת' בארי.
    בחיים לא החזקתי ממנו. עונה לא מדהימה במיוחד בסיטי. לטעמי שחקן בינוני ובטח שהנבחרת שלנו תראה ככה כשבארי הוא השחקן האחרון בקישור וכשכולם נמצאים למעלה והוא כביכול אמור לתת את מסירות העומק.
    לא הבנתי בחיים איך אפשר להתעלם כל כך משחקן כמו קאריק.
    מה עוד צריך קאריק בשביל שיתנו לו קצת דקות?

אכזבה, תסכול, עצב כעס אבל אני אופטימי. תמיד אמרתי שעדיף לעלות בשיניים לגביע העולמי. אני מאמין שעדיף להתחיל את הטורניר בצורה פושרת מאשר לתת חמישיות ושישיות בבתים ואז לקבל איזה דרום קוריאה בשמינית ולעוף בפנדלים בגלל שאננות.

9. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב, התחלנו להגזים. לקאריק אין מקום בסגל בחיים. עם כל הפרווה שראינו אתמול, הוא האחרון שהיה עושה שינוי. אני יכול לראות אותו משתלב יופי במשחק העלוב של הנבחרת.

10. k_700 Member

מה שהיה חסר אתמול במשחק האנגלי זה מסירות עומק, יציאה מהירה למתפרצות על ידי שליחת כדורים ארוכים, אפשרות לסיכון השער מרחוק.
    הרבה היה מונח על כתפיו של בארי כי אני לפחות מצפה מקשר אחורי שמשחק מול אלג'יריה לעשות קצת יותר מהגנה.
    קאריק זה בדיוק מה שהיה חסר והוא ממש לא שחקן פרווה.
    בטח כשג'רארד לא מדויק ולאמפרד בורח מהכדור צריך שחקן שידע לתת את המסירה.
    אם קאריק מספיק טוב כדי להיות שחקן מוביל ביונייטד ב-4 שנים האחרונות אז גם לנבחרת הוא מספיק.

11. THE STRETFORD END Member

Dennis Bergkamp

ביום שתצליח להתעלות מעל הקטנוניות הארסנלית שלך ובטח כשמדובר בנבחרת יהיה אפשר להתייחס אליך ברצינות.
    גם אתמול אחרי המשחק איכשהו הצלחת לחבר בין המשחק הכושל של אנגליה לזה שאנחנו מדברים שחסר לב אנגלי לארסנל
    ועכשיו עם קאריק שאין לו(בחיים!!!) מקום בסגל ושלא היה מסוגל לעשות שינוי ואם היה משחק אז היה מתחבר יופי לרמה העלובה אתמול...
    מה אני אגיד לך,תענוג לקרוא ו"להשכיל" מההודעות שלך.

12. k_700 Member

עזוב אותך ממנו טל הוא בטח אוכל את הלב שלא הצלחנו לאזרח את אלמוניה לפני המונדיאל ולתת לו את אפודת השוער.

רגע, תגידו מה עם דנילסון הוא כבר ערך הופעה בסלסאו? כי אם לא אולי אפשר לאזרח אותו...

13. ArsenalFan Member

סטרטפורד, אני מאוד מקווה שאתה טועה ושענייני כשירות משחקים כאן תפקיד. אחרת מה ההבדל בינו לבין כל הכוכבים הצרפתים שנראו כמו שהם נראו במשחק נגד מכסיקו? לעזאזל, זה מונדיאל, זו הנבחרת. אם לרוני אין מוטיבציה והוא חסר חשק להשקיע בקבוצה, אז עם כל הכישרון שלו, הוא לא שווה שום דבר. רוני הוא שחקן שתמיד דוחף ומשקיע, הוא לא האיש שיהיה רדום 89 דקות ובדקה אחת ייתן הברקה קטנה שתגמור משחק. רוני הוא פועל, זה האקסטרה שלו לעומת שחקנים שנראים הרבה יותר מבריקים ממנו בטופ העולמי.
    אני רשמתי הבוקר ואני מסכים שאי אפשר לתלות בו הכל כשקאפלו מציב לידו את הסקי בתור איש מטרה ופשוט לא מנצל את האיכויות שלו בצורה הטובה ביותר. אבל זה לא תירוץ לחוסר חשק. ואם הוא אכן חסר חשק, אז הטענות שלו לאוהדים הן בכלל יריקה בפרצוף.

מה אתם רוצים מגארת' בארי, בחיי... ממש לא משחק גדול אבל את העבודה שלו על המגרש הוא עושה, הוא האחרון שאני מאשים. יש את למפארד, ג'רארד ולנון לפניו, וכל מה שאפשר לבוא בטענות זה לגארת' בארי ומסירות העומק שלו? אותו סיפור עם קראגר. אני ממש לא מחזיק ממנו, אבל לא ברורות הטענות המוגזמות. אפשר לחשוב שהוא אשם ביכולת המעליבה שראינו אתמול. ואם כבר מדברים על ההגנה, ג'ון טרי לידו עשה טעות הרבה יותר גדולה במהלך המחצית השנייה וגלן ג'ונסון עם הסגירות האיומות שלו גם נתן לאלג'יראים אופציות שנבחרות קצת יותר מוכשרות (אפילו סלובניה) מנצלות בצורה יותר טובה.

ותוציאו את הקבוצות מהדיון, זה לא לעניין.

14. alexshw Member

לפחות שיזמנו את זמורה, רגע לפני שטרינידד וטובגו חוטפת אותו.

15. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

שחקן מוביל? מתי בדיוק הוא הוביל את יונייטד? הוא כרגע שחקן רוטציה, בגלל היכולת המאכזבת שלו. אתמול היה חסר מישהו שיקח יוזמה בהתקפה, שיכניס רוח מקדימה, אז דווקא קאריק עלה לך לראש?

זה לא קשור בכלל לזה שאני אוהד ארסנל. מליון איש הגיבו פה ואף אחד לא חשב אפילו על קאריק, חוץ ממך. העיקר שאני זה שמגיב מאינטרסים של הקבוצה שלי.