God Didn't Save Our Gracious Queen

הנושא בפורום 'מונדיאל 2010' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏24/5/10.

1. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

שוב קראגר בלם... מזל שזאת רק אלג'יריה.

נקווה שלמפארד ורוני יחליטו להופיע היום.

2. KirkH Member

ג'יימס במקום גרין זו החלטה אומללה של קאפלו לטעמי. נטו פאניקה, כל כך לא מתאים לשלבים האלה של התחרות, כל כך לא מתאים לקאפלו.

הרי עד לפני שבוע גרין היה האיש של קאפלו. עם זה כבר אף אחד לא יכול להתווכח. נכון, לא נכון - לא משנה בכלל. השער לא הוריד את גרין, להיפך, אחריו הוא נראה לא רע עם כמה הצלות יפות. כמה גרוע יותר זה כבר יכול להיות? מילא, אם הוא היה מראה סימנים של איבוד ביטחון, אבל ככה? החלטה נמהרת וטפשית לטעמי.

כל העולם יודע בדיוק מי זה דייויד ג'יימס. הוא הולך להיות גדול עבור אנגליה מעכשיו ועד אותה נקודה קריטית בה השכל שוב ייפול לו לאזור הביצים והוא יעשה את השטות שלו. אז במה בדיוק זה שונה מגרין?

קארגר זה נחמד בשביל אלג'יריה וסלובניה - הוא לא מסוגל לעמוד בקצב של החלוצים הזריזים והמהירים בעולם ועל התפיסות שמוותרים לו עליהן בפרמיירליג הוא הולך לקבל שריקות וצהובים בגביע העולמי..

3. 亚历山大帕托 Member

קראתי שקאפלו זיהה אצל גרין טעויות נוספות שכנראה נובעות מבטחון ומורל ירוד, וזאת הסיבה שהוא הדיח אותו מהשער.

4. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

אותו דבר רבאח סעדאן, מחליף את השוער שלו בשוער עוד יותר לא מנוסה.

אנגליה הולכת לנצח....

5. Igi Member

לקאפלו גם הייתה שיחה עם גרין הבוקר שלפיה כנראה החליט סופית על הדחתו.

6. The_Magpie Member

אנחנו פשוט זוועה, לא הופענו למשחק. איפה המחץ? איפה הלחץ? אני לא רואה מרכז קישור בכלל, מרכז השדה מת.

ומעל הכל העגל ושמו אמיל הסקי, חוץ מלעצור כדור הוא לא יודע כלום, נמאס כבר מהאפס הזה.

7. Ryan Giggs11 Member

ב-ו-ש-ה-!!!
    ביזיון של קאפלו וכל שחקן שלבש את החולצה של אנגליה היום.

8. KirkH Member

אנגליה חייבת לעשות את הדבר המתבקש ולמנות את אבי לוזון ליו"ר ההתאחדות. רק התמונה שלו חסרה על מנת להבהיר עד כמה המצב עלוב.

9. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

http://i47.tinypic.com/amv1q0.Xxx

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx

10. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

קשה לבוא בטענות לאמיל הסקי, על כך שהוא לא מצליח לעצור כדור, כשגם רוני לידו לא מצליח. שני שחקנים תיפקדו היום - אשלי קול ודיוויד ג'יימס. כל השאר שיחקו כמו חבורה של כוסיות. העיקר שאח"כ יבואו ויחפרו לנו בדיון של ארסנל כמה אנחנו צריכים "לב אנגלי".

גלן ג'ונסון וקראגר, לא להאמין ששניהם שחקני הרכב במועדון מפואר כמו ליברפול, והיום בנבחרת אנגליה. שני כלומניקים. במקרה של ג'ונסון עוד אין ברירה, אבל קראגר... מפחיד לעלות עם עוד שחקן מספרס בהרכב, אבל דוסון עדיף בהרבה. לפחות הוא מסוגל לזוז.

לנון גם כן עשה במכנסיים. רייט פיליפס פשוט גרוע. סטיבן ג'רארד ורוני שניהם בהופעה מזעזעת, מדובר בשני השחקנים שהכי מצפים מהם לגלות אחריות וקצת ביצים במדים הלאומיים, ושניהם נעלמו היום ונראו כמו ילדים מפוחדים שרק עלו מהנוער.

אבל הכי עיצבן אותי היום למפארד. איזה אפס. העיקר שבצ'לסי הוא מפציץ. אני באמת לא זוכר, חוץ מאיזה שער פה או שם, שהוא תרם משהו לנבחרת האנגלית (ואני לא מדבר על משחקי מוקדמות מול ליכטנשטיין או משהו כזה), אפילו פנדלים הוא לא מסוגל להבקיע כשהוא לובש את מדי הנבחרת.

אנגליה תעלה מהבית הזה, כנראה מהמקום הראשון, אבל גם את הטורניר הזה לא ניקח. קאפלו בניהול משחק מזעזע, אבל כמה שזה עצוב, כנראה שגם לא אחד המאמנים הטובים בעולם, מסוגל לגרום לחבורת הסמרטוטים הזאת להיראות כמו שחקני כדורגל ברגע שהם לובשים את החולצה של הנבחרת.

11. Igi Member

ההגרלה קלה, זו לא אשמתם שהנבחרת שלהם נראית כמו הנבחרת הצרפתית. ד"א, המשחק הזה מאד הזכיר לי את המשחק בר"ג.

12. Bill Shankly Member

למעט הצהוב הטיפשי, קראגר היה סולידי לדעתי.

רוני ולמפארד לא הופיעו היום, לצערי גם ג'רארד לא הועיל. זו ה3 שאמורה לסחוב את אנגליה והם פשוט נעלמו. בפמיירליג הסיפור שונה לגמרי. פשוט לא מובן.

נערך לאחרונה ב: ‏19/6/10
  13. RealStretford Member

הרבה פעמים התאכזבתי מאנגליה. מעט מאד פעמים התביישתי. היום אני מתבייש. מה זה מתבייש - מת מבושה.

שכתבתי אחרי המשחק נגד ארה"ב, הגיבו ש"הגזמתי" - והיום?? חבורה של אפסים שפשוט בושה לממלכה.

סטיבן ג'רארד - המשך ישיר לעונה הנוראית שלו - סוס מת
    ויין רוני - משיח, משיח, משיח. זה לא משיח - זה שבתאי צבי.
    כל שאר ירקות. בושה לסמל, שלושת האריות??? יותר שלושת הנבלות.

ועוד ננצח את סלובניה ונעלה לשמינית גמר, שם יעשו מאיתנו צחוק.

אבל יש גם שניים שהייתי מעמיד מול כיתת יורים. אחד לא קשור, אבל דני נוימן אחד האפסים העלובים שדרכו עלי אדמות לעולם. השני זה השמן הטיפש האידיוט המניאק בן מניאק אמיל "I'M A USELESS BASTARD" הסקי

ממש בא לי להקיא.

14. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

כבר שאלתי את השאלה הזאת בדיון של יום המשחקים, אבל אני חייב לשאול, מתי נבחרת אנגליה בפעעם האחרונה קיבלה כאלו שריקות בגלל יכולת כזאת רעה?

15. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אם אני זוכר נכון, במחצית מול קזחסטן במוקדמות, כשהיה 0-0. נגמר 5-1.