24 שעות לפני המפגש מול אלג'ריה, ואני נכנס חזק למה ששנוא נפשי, הסקוטי השיכור, מגדיר squeaky bum time אי-אפשר לקחת שום כלום כמובן מעליו
השינוי הכי גדול שיכול להגיע ולהשפיע היום על המשחק מבחינת אנגליה, לא יהיה בעמדת השוער (ואני עדיין תומך בלתת לגרין עוד הזדמנות היום), אלא בעמדת החלוץ. תנו לי לראות את דפו פותח לצד רוני ואני מאושר.
השמועות אומרות שדפו אולי עולה בהרכב כי קאפלו רוצה היום מהירות. אני אומר תנו ללנון את הכדור יותר ויהיה בסדר. "שמים סוף"
כל הדיווחים הם שג'ו הארט הכי מרשים באימונים, אך השמרנות של קאפלו ללא גבולות - אין לו מקום לצעירים (כמו אדם ג'ונסון). העסק פשוט, או שעוד חודש נכריז עליו כמשיח, או ככשלון. בינתיים, מחוסר ברירה, ניתן לו להנות מן הספק, נפתח את הבירות ונצרח לכיוון המסך. :aaa12: :aaa12: :aaa12:
דווקא בנושא הזה אין לי תלונות ואמנע מלהגיב ולחלוק על אחד מגדולי המאמנים בהיסטוריית הענף ואתן לו את הקרדיט, כי אני מאמין שהוא יודע בדיוק מה מתרחש אצל כל אחד ומה הבחירה הטובה ביותר כרגע. מה שכן מפריע לי זה שמן הסתם אם קאפלו החליט להעמיד היום את ג'יימס בשער זה אומר שהוא מאמין שהוא השוער שיוביל את הנבחרת מפה ואילך ואם לאמר את האמת אני מסתכל קדימה ורואה את ג'יימס עומד בשער במשחקים מול הנבחרות הגדולות וזה לא משרה ביטחון. מצד שני, אפשר להגיד את זה כמעט על כל אחד מה-3... נקווה שהבחירה תצדיק את עצמה. לגבי המערך, יכול להיות שהיום 4-4-2 עם דפו באמת יתאים, אבל במשחקים הבאים 4-5-1 עם המלך בחוד הוא הטוב ביותר לטעמי.
כמו שהכתובת הייתה על הקיר עם רוב גרין, כך היא בוודאי מרוחה על כל קיר אפשרי במקרה של דיוויד ג'יימס. טוב, כבר 15 שנה הכתובת הזו על הקיר. אבל זה המצב שלנו עם השוערים וזה מה יש. חבל שקאפלו מנסה כל אפשרות אחרת, לפני שהוא בוחר ללכת על השוער הכי מוכשר שנמצא בכושר הכי טוב. כשזה המצב שלנו בעמדת השוער, אני מתקשה להיות אופטימי.
לעזאזל, עד שהייתה לי תקווה שגאנה תסיים שניה, עכשיו סרביה טרפה את כל הקלפים ושום דבר לא סגור. אני מפחד מסרביה באותה מידה כמו מהגרמנים. אבל יותר חשוב מהכל זה שננצח היום. :aaa12:
אבינו שבשמיים. מה שלומך? מקווה שאצלך הכל בסדר. יש לי בקשה קטנה, אחרי שסידרת תיקו בין הינקס לסלובניה, אבקש ממך עוד מאמץ נוסף. אנא ממך נצחון אנגליה בהפרש של שתי שערים. תודה רבה לך ושבת שלום. :aaa12: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx :aaa12: