טוב, אז קינג גמר את המונדיאל כנראה - איך אומרים? "המלך הוא עירום"!! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx :aaa12: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
כואב על לדלי אבל זה לא הברך שדפקה אותו אז את תזיינו בשכל. מתיחה במפשעה חודש בחוץ ונגמר. יכול לקרות לכל שחקן. כל כך חבל שהמלך בחוץ. עכשיו כנראה קראגר יפתח וכמו שהוא נראה בשנה האחרונה אנחנו בבעיה. קדימה פאביו תן לדאוסון לעלות,תכניס את קראוצ'י להרכב במקום הסקי.
הלוואי, אבל קשה לי לראות את זה קורה. זו הטעות הבודדה של קאפלו במהלך המוקדמות לפי דעתי. הוא לא "הכשיר" מספיק שחקנים בשביל המעמד הזה, ובנה פחות או יותר על אותם ~16 שחקנים, מבלי לקחת בחשבון פציעות אפשריות. בגלל זה עכשיו כשריו ולדלי פצועים, האפשרויות שלנו הם אפסון הגמור וקראגר העוד יותר גמור שנראה רע נגד ארה"ב, ומייקל דוסון נטול ההופעות בנבחרת, קשה לי להאמין שההופעה הראשונה שלו תהיה במונדיאל. הייתה כאן הסכמה על איכות רוב ההרכב הראשון של אנגליה, שחקנים ברמה עולמית, לצד שחקנים בינוניים בסגל די מוגבל. קאפלו לא דאג לנסות ולשפר את העניין.
לדלי, מתיחה במפשעה יכולה לקרות לכל אחד אבל משחקן שבקושי מתאמן במשך העונה, אחד שגם לפני שבועיים היה לא כשיר ולא התאמן עם הסגל...אז אל תזיין אתה את השכל,לא אתה ולא קאפלו, הזהרנו מהבעיה הזו לא פעם ולא פעמיים ועכשיו אנחנו עם עוד בעיה ועוד אילתורים. Scouser Tommy רוני העונה עשה קפיצה עצומה ונתן עונה גדולה מעמדת החלוץ הבודד, כי הוא חיכה באיזורים המסוכנים,שמר כוחות במקום להתרוצץ בכל מיני מקומות אחרים במגרש, שידרג את המשחק שלו עם הגב. אם תהיה לו תמיכה טובה מהצדדים ומהאמצע הוא כבר יספק את הסחורה, הוא ממש לא חייב עזרה של חלוץ לצידו והרי אנחנו בבעיה עם רק 2 במרכז השדה ככה שזה מסתדר עם תוספת קשר על פני חלוץ לצידו.
זו לא הברך וזה יכול לקרות לכל שחקן, אבל ברור שיש יותר סיכוי שזה יקרה לשחקן שלא מתאמן באופן סדיר ומגיע למונדיאל אחרי עונה מתישה יותר מתמיד, הרי בסוף העונה הוא נקרע מעייפות. ידענו שאי אפשר לסמוך על הכשירות שלו. כך או אחרת איבדנו עכשיו את השותף היחיד האיכותי לג'ון טרי, מה שהופך את הפציעה של ריו, כמו שרובנו חשבנו בהתחלה, להרסנית. קראגר מנוסה אבל הגיל עושה את שלו, לא מסוגל לרוץ נגד חלוצים אמריקאים בינוניים ובטח שהוא לא יוכל לרוץ אחרי שחקני ההתקפה של גרמניה, ארגנטינה או הולנד. דוסון הוא פשלונר סדרתי ואין לו אפילו הופעה אחת בנבחרת, לא מחזיק ממנו. אלמלא העונה האחרונה, הייתי סומך על מאט אפסון, אבל הוא הציג יכולת כ"כ חלשה השנה והמחשבה שהוא ישתף פעולה עם גרין בנבחרת אחרי העונה החולפת לא מתקבלת על הדעת... בקיצור, אכלנו אותה.
מה לעשות, זה מה יש. כולנו מודעים ליתרונות של נבחרת אנגליה, כולנו מודעים לחולשות שלה - וכעת נראה שכל אחת ואחת מהן נחשפות ובגדול. ידענו שריו מועד לפציעות - נפצע. ידענו שקינג הוא לפחות הבלם השלישי הטוב של אנגליה, אבל גם הוא סכנה מהלכת על שתיים - נפצע. עכשיו לך תקים מדינה עם קראגר, דוסון או אפסון.
קאפלו צריך להכניס לגרין לראש שאם אנגליה מנצחת את שני המשחקים הבאים, והיא צריכה לנצח אותם, אז אף אחד לא יכול להאשים אותו בשום דבר. למזלו הרב של גרין יש עוד שני משחקים לתקן וזה לא קרה בשלבי הנוקאוט. אם אנגליה היתה מודחת מכזו טעות בחצי גמר למשל, הייתי מייעץ לו לעלות על המטוס חזרה הביתה של שחקני אוסטרליה.
קוד: Just went to buy some condoms. The assistant asked "coloured, flavoured, ribbed or Robert Green"? "What's Robert Green?" I asked. "Well," she said, "They are extra slippery and guaranteed not to catch anything" קוד: There was a flu virus going around the England camp earlier this week. Funnily enough, Robert Green didn't catch it. קוד: I'm selling Rob Greens gloves. No catch קוד: You guys hear that new song about Robert Green? Not catchy at all קוד: The awkward moment when Robert Green wants to open a savings account קוד: All these Rob Green jokes are getting out of hand...In fact they're crossing the line
למרות שהוא עבר עונה לא יציבה הייתי מזמין את מיכה ריצ'רדס, גם מגן ימני אמיתי וגם במידת הצורך יכול לשחק כבלם, וגם לא ילווה שחקנים מהירים כמו אלטידור בזחילה.
למה לזמן מגן ימני בכדי שבמקרה הצורך יוסט לעמדת הבלם כשיש את ג'אגיילקה? מאז שחזר מפציעה הוא נתן משחקים טובים וחזרתו לכושר משחק היתה מדהימה להפליא, בהתחשב בתקופת העדרותו מהמגרשים.
ג'אגיילקה אולי היה צריך להיות שם לפני אפסון אבל שיש לך 4 בלמים טבעים בסגל ורק מגן ימני אחד אז אני מניח שעדיף יהיה לזמן את ריצ'רדס למקרה שג'ונסון יורחק או יפצע, תאר לך מה יקרה שקראגר כמגן ימני יצטרך להתמודד עם קיצוני שמאלי מהיר, ריצ'רדס הוא אמנם לא וורלד-קלאס אבל הוא עדיין האופציה הטובה ביותר אחרי ג'ונסון.