God Didn't Save Our Gracious Queen

הנושא בפורום 'מונדיאל 2010' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏24/5/10.

1. the white pele Member

ג'רארד מעולם לא היה ויהיה מנהל משחק.היתרונות שלו הם אחרים לגמרי.כנל לאמפרד. הם צריכים את הפקק(בארי?קאריק?) מאחורה שיאפשר להם לנוע לעומק בגל השני של ההתקפה.
    הם גם לא מחלצי כדור כדור כלל ומול קישורים חזקים יותר-זה מתכון לאסון(השילוב של שניהם בלבד אף פעם!!לא עבד).

נערך לאחרונה ב: ‏14/6/10
  2. THE STRETFORD END Member

יואב

בקבוצות שלהם הם כן מפעילים,מנהלים ובעלי הבית במרכז השדה,
    אולי כי כל אחד מהם הוא הבורג יחיד יותר כבעל הבית המרכזי מהבחינה הזו
    ובנבחרת זה לא מסתדר כי זה מתחלק בין שניהם ולכן אני מסכים שצריך שחקן נוסף לצידם,אחורי או התקפי.

3. the white pele Member

טל,
    הם לא מנהלי משחק במובן של קביעת הטמפו והנעת הכדור גם לא בקבוצות שלהם. הם קשרים קידמיים באופיים(וגולרים).היתרונות שלהם לא באים מספיק לידי ביטוי בפורמט שאנגליה שיחקה אתמול.
    לכן אנגליה לא מתודית ומסודרת בהנעת הכדור שלה(ומאבדת את הסבלנות מהר מידי בכדורים ארוכים להסקי)

4. THE STRETFORD END Member

יואב

אני חולק עליך בעניין הזה,
    אני כן חושב שהמשחק בקבוצות עובר דרכם,הם קובעים את הקצב וסגנון הנעת הכדור,
    במיוחד בכל הנוגע לגרארד,הוא הדומיננטי ביותר בליברפול,אולי לא בסגנון הסקולסי של העניין ועדיין.
    לצד לאמפרד בצ'לסי יש שותפים שמשלימים אחד את השני,מה שלא מצליח לו עם גרארד.

5. שלו Guest

יש לך טעות ידידי. ג'רארד הוא מרכז השדה של ליברפול, הכל עובר דרכו, החל מחילוץ כדורים וכלה בכדורים ברשת...

6. Teddy Picker Member

אתה לא לגמרי צודק
    http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news...-ve-all-done-it

Carragher said: "You feel for Robert Green. We've all been playing football a long time. We've all made big mistakes.
    "Every one of the players on the pitch has made a mistake like that.
    "Everyone knows what he is going through. We will all get behind him because it is a team thing, a squad thing."

Meanwhile, skipper Gerrard also had words of comfort for teammate Green.
    "It was one of those freak things, I don't think you can criticise the 'keeper," he said. "People have been talking about the ball and it is tricky.
    "Rob will learn from this and he might make an important save that wins us a match. We're all behind him. It was a bit of shock and it took us a while to get over it."

7. the white pele Member

העונה הטובה ביותר של ליברפול בשנים האחרונות היתה שאלונסו ניהל את המשחק(ומסצ'ראנו היה הפקק מאחורה) וג'ארארד תופקד יותר קדימה מאחורי טורס.אני לא חושב שניהול משחק זה התפקיד האידיאלי בשבילו ואני לא חושב שהוא מוצלח בו בצורה יוצאת דופן מבחינת קבלת החלטות, סבלנות, ריכוז ולעשות את הדבר הנכון בכל רגע נתון.לדעתי,הוא טוב יותר באיזורים המסוכנים ושם הוא צריך להיות.העונה שעברה על ליברפול רק מחזקת את הנקודה הזאת.
    כל משחק המעבר של אנגליה אתמול היה חסר סבלנות, לא עיקבי, גחמני, מפוזר.לאנגליה פשוט אין מנהל משחק ברמות של צ'אבי, פאבראגס או פירלו, וויירה וסקולסי(בשיאם)ולכן היא אמורה לחפות על זה במספרים(עוד קשר שיתן שקט ללאמפרד וג'ארארד לנוע לעומק-כי בזה, הם מהטובים ביותר שיש).

8. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

פלה הלבן -

ג'רארד לא הברומטר הרגיל והקלאסי כמו השחקנים שציינת אבל הוא יודע גם לשחק במרכז השדה ולנהל משחק, בלי שום ספק לדעתי. אותו דבר עם למפארד. אבל ביחד במרכז השדה זה לא עובד ואחד מהם (אם לא שניהם) תמיד ייעלם לגמרי. הקישור שהיה במוקדמות היה הקומבינציה הכי טובה, ג'רארד בשמאל אבל חותך הרבה לאמצע, למפארד לצד בארי באמצע שיספק לשניהם תמיכה הגנתית וזה עבד בצורה נהדרת.

ואני דווקא לא חושב ש4-5-1 מתאים לאנגליה. רוני עם כל היכולת והכבוד (ויש לי המון) לדעתי לא מתאים לשחק לבד בחוד, במיוחד כשמימין ומשמאל יהיו לו את ג'ו קול ולנון כמו שחלק פה הציעו שהם לא בדיוק סקוררים מדופלמים. הייתי חוזר ל4-4-2 שיראה ככה:

הארט(השינוי אולי הכי חשוב לצד קראוצ'י)
    א.קול טרי קראגר/דאוסון ג'ונסון
    ג'רארד בארי למפארד לנון
    רוני קראוצ'י

9. the white pele Member

בוודאי ששחקן מוכשר כמו ג'ארארד יכול לשחק באמצע.אני מעדיף לראות את יכולת הפריצה והאיום על השער, קדימה יותר.שיהיה פנוי מחשבתית מנטל ניהול המשחק ושמירה על עמדת המוצא מאחור.
    אין לי בעיה עם ההרכב שרשמת(למרות שאני חושב שהסקי היה מהפחות גרועים אתמול).

10. ארצ'י באנקר Member

כפי שכבר כתבתי, להערכתי מכיוון שלא היה נראה שהחילוף של מילנר נבע מפציעה, ההגיון בחילוף היה
    שמרכז הכובד של האמריקאים היה באגף הימני שלהם ומילנר המוצהב לא ממש הסתדר איתם.
    פיליפס שחקן מהיר ועליו היה קשה לאמריקאים לחגוג ולכן הוא הועדף על פני ג'ו קול .

אולי היה כבר מאוחר מדי
    להישבר ולעזוב הכל
    רצינו להמשיך ללכת
    כי לא נשאר יותר לאן לחזור.

בלי לדעת לאן
    עכשיו אתם ממשיכים לצעוד
    במבט לאחור את הכל תראו.

11. eastlands Member

המארז פאן -אני מבין את כאבך האישי ,אבל אי אפשר להתעלם מהעונה האומללה של גרין בליגה ,קאפלו הלך עליו רק הגלל 2 הצלות נגד מקסיקו ועדיין ההתנהלות של קאפלו בעניין השוער ממש שערוריתית!יום לפני אתה חייב לגבות את הבחירה שלך ולא אחרי המשחק , כן אני מודה אני לא אובייקטיבי וזה לא סוד שקבעתי שהארט הוא השוער הכי גדול באנגליה כבר לפני שנה ,אבל ההתלבטות הזאת בין ה3 וחוסר הוודאות בהחלט פגעו בגרין אמש, אני לא בקטע של עליהום על גרין אני פשוט חושב שהוא פחות מוכשר מהשלוש כמו בדיוק שאני חושב שהסקי פחות טוב מדייויס בנט קול. ועוד 10 חלוצים בלית המשנה כולל 2 חלוצים מליגת השלישית גרין אחרי הטעות היה בדיחה בשער ולדעתי הוא חייב לפנות תנועות הגוף שלו וסימני הפנים משדרות חוסר ביטחון אני מקוה שקאפלו ידבר איתו ויסיק מסקנות

12. gonzo18 Member

אני לא רוצה להישמע שגיא כהני יותר מידי אבל החלפה עכשיו של גרין בשער תשדר לחץ עצום לעבר מי שיחליף אותו. גרין מוכשר אבל אני לא בטוח שהוא יכול מנטלית לעמוד בעומס שכול הממלכה על הכתפיים שלך אם וכאשר,ג'ימס עלוב ככה או ככה. הייתי ממשיך עם גרין למרות הטעות.

13. Jack Wilshere Member

אכזבה גדולה מהנבחרת. יחד עם זאת, אני חושב שטוב שקיבלנו את הסטירה כבר עכשיו, ולא בשלבי הנוקאווט. יש לנו זמן לתקן, ואני רוצה להאמין שלקפאלו יש ביצים והוא יתקן.

קודם כל קפאלו חייב לקבל החלטה אמיצה ולהרכיב את הארט, גם במחיר של פגיעה אנושה בביטחון של גרין. גם הארט הוא סיכון מסוים, ואני לא ארים גבה אם הוא יפשל גם כן, אבל הוא שוער טוב מגרין וג'יימס, ולכן חייב לעמוד בין הקורות.

אני מצטרף לפלה הלבן - אחת החולשות שלנו היא שאין לנו מנהל משחק מספיק טוב באמצע. הגדולה של למפארד וג'רארד היא יותר בתנועה לעומק ושערים ופחות בניהול המשחק. לדעתי שניהם יהיו הרבה יותר טובים כאשר נטל ניהול המשחק לא מוטל על כתפיהם. כאשר רוב האנרגיות שלהם מופנות לניהול המשחק הם עצורים יותר מבחינה התקפית, וכאן בעיקר קבור הכלב (ומכאן גם הטענה שהם מבטלים האחד את השני). אני גם לא חושב שבארי יפתור את הבעיה הזו (למרות הרושם שהתקבל במוקדמות), משום שגם הוא לא מנהל משחק מספיק טוב, אלא קשר הגנתי. אני לא מבין גדול במערכים, אבל אני חושב שנכון יהיה להרכיב את ג'ו קול באמצע (מתחת לרוני) או באגף כדי לעזור להם בניהול המשחק (הוא היחיד בסגל שיכול לעשות זאת).

אני מצטרף לביקורת כלפי שני האצנים (SWP ולנון). שניהם לא מספיק מגוונים, ולדעתי ממחישים את החולשה של הנבחרת ביחס לנבחרות אחרות, שלהן יש קשרים יצירתיים ומגוונים יותר. משניהם אתה יודע בדיוק מה תקבל - עוד דהירה צפויה על הקו, עוד הגבהה (לרוב סתמית) לרחבה, מעט מדי שערים (אם בכלל), מעט מדי מהלכים שבאמת מביכים הגנה. זה לא מספיק טוב.

אם קפאלו מתכוון גם בהמשך לעלות עם שני חלוצים, אז לדעתי דפו חייב לפתוח לצד רוני. אנחנו חייבים יותר מהירות וחדות בהתקפה.

נקווה לטוב.

14. Rudess Member

גם רוקה סנטה-קרוז חושב שג'ו הארט צריך לפתוח בשער:
    http://www.skysports.com/story/0,19528,11679_6205190,00.html

גארת' בארי לא עושה דברים שנכנסים לדף של הסטטיסטיקה אבל הוא עושה את הנבחרת הזאת כל כך יותר טובה וראו את זה במשחקי המוקדמות, ראו את זה גם מול ארה"ב כשהוא לא שיחק, עד כמה היה חסר סדר במשחק האנגלי. לכן עם כל הצער שבדבר עבורכם, אחד מן השניים (למפארד/ג'רארד) חייב לפנות את מקומו בהרכב, וזה צריך להיות למפארד. כשבארי ישחק באמצע עם ג'רארד ובצד אחד יהיה את לנון ובצד השני את קול שיוכל גם להיכנס לאמצע, אז אנגליה תהיה מסודרת הרבה יותר וגם יותר מסוכנת וקטלנית.

15. k_700 Member

אחחח תסכימו איתי שהשחקן שהכי חסר בפאזל זה פול סקולס.