God Didn't Save Our Gracious Queen

הנושא בפורום 'מונדיאל 2010' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏24/5/10.

1. ארצ'י באנקר Member

ארבע שנים אני משפשף יום יום על אנגליה שלי ובסוף אותה שמרנות לא מובנת.
    נעזוב את הטעות של גרין, הבעיות של אנגליה הם סגל איכותי קצר לכל אורך המגרש
    ולמרות הפנטזיות צריך להיות ריאלי, כל מפגש עם קבוצה רצינית יותר יכול להיגמר רע.
    עם סגל כזה רבע גמר זה חלום, חצי גמר זה קסם וגמר זה כבר התערבות אלוהית ורק בגלל שכמה
    פסיכים שמו פתקים בכותל בשביל אנגליה.
    איסטלנדס ולדלי: נדמה לי שלא היתה פציעה של מילנר, הדון הוציא אותו בגלל שהיתה לו מצוקה
    במהירות וגם צהוב מוקדם שקיבל, הפתרון היה שון רייט פיליפס ולא ג'ו קול.
    הקראחן בצד שמאל עוד התחיל כשקפלו לא זימן את יאנג שיכל היום למשל לפתור הרבה צרות באגף שמאל
    וגם מתאים מאוד למערך של 4 5 1 שהמהירות בו קריטית יותר מאשר עם 2 חלוצים.

ולפיכך מוסר השכל: מי שנדפק פעם אחת, כבר לא יכול להיגמל מזה.

נערך לאחרונה ב: ‏13/6/10
  2. קינג לדלי Member

לנון הוכיח גיוון במסירה אדירה בנגיעה להסקי רק שהחמור הזה שהיה לו שעה זמן להסתדר במקום לסובב לפינה בועט עלה באב אללה ישר לגוף של השוער.

בכלל,חייבים לשחק הרבה יותר על לנון כי מכל הפריצות האלה יבואו בסוף גולים.
    חבל שהלכו אליו מעט אתמול במיוחד במחצית הראשונה.

3. SeRgInHo Member

אולי דווקא זה טוב שנראינו אתמול ככה. כי עדיף אתמול מאשר בשלבי הנוקאוט שם זה היה נגמר בדמעות.
    אנחנו יודעים שעם מערך נכון ועם כמה שינוים פה ושם בהרכב אנחנו מסוגלים להיראות הרבה יותר טוב, ואנחנו גם ניראה יותר טוב. רק שהדון יפיק את הלקחים.

come on england :aaa12:

4. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

ערן למעט המסירה הבאמת גדולה להסקי לנון איכזב אתמול. הוא נראה כמו לנון של לפני שנתיים, זה שמגיע לבאר ולא שותה ממנה, זה שעושה הכל נכון עד לנגיעה האחרונה, עם קבלות החלטות גרועה ו/או חוסר דיוק בפעולה האחרונה. היו לו מספר כדורי רוחב מעמדות קורצות עם הרבה שחקנים שלנו ברחבה שהלכו ישר לרגליים אמריקאיות.
    ובכל זאת היינו צריכים לשחק הרבה יותר דרכו ודרך גלן ג'ונסון (שהיה מצוין), האמריקאים לא הצליחו להתמודד איתם. לא ברור לי למה בדקות הסיום ראינו הרבה יותר התקפות מהאגף השמאלי, שם שוני רייט נראה אבוד לגמרי באופן לא מפתיע, ולא מהאגף הימני הקטלני שלנו.

וכמובן שגם לא ברור לי למה מהדקה ה-80 ואילך חזרנו לשחק בסגנון ה-same old england, של פאניקה ואובדן עצות עם העפת כדורים ארוכים סתמיים קדימה. הרי מפתיחת המחצית השנייה ועד לדקה ה-80 דווקא שיחקנו ממש בסדר. היתה הנעת כדור נורמלית על הקרקע ובהתאם לכך גם היו מצבים. לא יודע איך שוב השחקנים נתקפים פאניקה בדקות האחרונות ומתחילים להעיף כדורים למעלה בלי לחשוב, במקום לשחק באותה דרך שהביאה ללא מעט מצבים בדקות שקדמו להן.

5. Ajax Amsterdam Member

רציתי לשאול אותכם מה כל הקטע של דגלי אנגליה עם סמלי הקבוצות?,זו מסורת או משהו?

6. yonmu Member

לדעתי דווקא אין לאנגליה שום ווינגר שהוא ממש מדהים.
    לנון כמו שאמרו לפני שחקן לא מגוון, הוא כמעט תמיד יתן את כדור הרוחב או ההגבהה. אין מה לצפות ממנו לחתוך ולתת כדורי עומק או אפילו לבעוט לשער. הוא עדין ווינגר טוב כי הוא מאוד מהיר ולהגביהה הוא כן יודע, אבל זה הופך את אנגליה לשבלונית מעט.
    שון רייט פיליפס הוא שחקן קצת יותר מגוון מלנון והרבה פחות מוכשר ממנו. קצת מהיר, קצת טכני, קצת טאץ'. שום דבר מיוחד.
    ג'ו קול שחקן כשרוני מאוד אבל הוא לא עשה את הפריצה הגדולה ולא מצא את המקום שלו בשום קבוצה. בנבחרת הוא צריך לפתוח אבל קשה לצפות ממנו שיושיע את אנגליה.
    מילנר וג'רארד לא ווינגרים קלאסיים.

בקיצור, לאנגליה חסר את הגיוון והיצירתיות בהתקפה. לדעתי כשבארי יחזור (אתמול היה מקום לשחק 4-5-1 עם ג'רארד, למפארד וקאריק לדעתי) אנגליה תשלוט טוב יותר בכדור (בטח שב4-5-1 אבל גם ב4-4-2 עם ג'רארד בשמאל) אבל עדין חוסר היצירתיות בהתקפה ימשיך.

כל זה כמובן אלא אם רוני יתעורר.

7. מראדונה Member

הפיליפס הזה עושה לי חררה.שחקן כל כך אטום וטמבל שלא מבין את המשחק בשיט.
    תן לו לרוץ ולהעביר,חוץ מזה אין לו טיפת כדורגל.

8. ENGLAND Member

4 שנים מאז הטורניר האחרון , ולא רואים שום שינוי.

-עמדת השוער, עם שני ליצנים (איך שוערים של מקום 17 ו20) מועדפים על שוער שבמו ידיו עזר לבירמניגהם לסיים במקום 8.

-הסקי: מה הוא עושה על המגרש , גם אלוהים לא האמין. כלום ושום דבר . אתמול ראיתי קטעים ממונדאל 2002 של אנגליה , במשחק הבתים מול שבדיה, בידיוק אותה החטאה כמו אתמול אחד על אחד, פאקינג 8 שנים והאפס הזה עוד שמה.
    -צריכים לחזור ל451 ,רוני בודד בחוד ,יותר קישור ופחות להעיף כדורים.

-טוב שקיבלנו את המכה הזאת אתמול ולא בשלבי הנוק-אאוט.

-איפה גו' קול היה אתמול?

9. Lazarobbie Member

אני מאוד מקווה שקאפלו יסיק את המסקנות המתבקשות מהמשחק אתמול, היה מאוד מאכזב. השבלוניות של המהלכים, חוסר המחץ [למה דפו לא נכנס?!], השוער החלש.
    לא מבין את זה, ציפיתי מקאפלו להתנהל קצת יותר טוב מהליצנים שהוא החליף ולהצדיק את המשכורת השערורייתית שהוא מקבל.

מקווה שבמשחק הבא הוא ישים את הארט בשער, יעבור ל4-5-1 שבוא לאמפס קצת מאחור וג'רארד מאחורי רוני, ונראה את האנגלים משחקים קצת יותר טוב.

10. West Ham United FC Member

אולי ייצא גם טוב מהמשחק הזה.
    קודם כל,עם בית פח של סלובניה ואלג'יריה אני מאמין שבכל מקרה אנגליה תעלה מהמקום הראשון,וטוב שכל החרא צף כבר בהתחלה.
    רוברט גרין כבר עשה את הפאשלה שלו,אני חושב שהוא צריך להמשיך לפתוח.

קאפלו ישלח את שון רייט פיליפס לאסוף כדורים ויכניס את ג'ו קול לרוטציה.

למפארד-ג'רארד באמצע,שוב כמו בכל משחק בעשר שנים האחרונות שהצמד הזה נוסה זה נכשל ושניהם תוקעים אחד את השני.למשחק הבא בארי כבר אמור לחזור,סטיבי ישחק בצד ולמאפרד ירגיש הרבה יותר חופשי.

קאראגר לדעתי יפגוש את הספסל.אתמול אלטידור עשה לו סחרחורות,לדעתי קאפלו עולה במשחק הבא עם לדלי קינג או אפסון.

חוצמזה יש גם נקודות אור:
    משחק פנטסטי אתמול לגלן ג'ונסון ואשלי קול.לאנגליה יש את צמד המגינים הטוב במונדיאל.
    ג'ון טרי היה מעולה, וזה בכלל לא מובן מאליו אחרי העונה שהוא עבר.
    הסקי הוכיח שהוא משחק מעולה עם הגב מול נבחרות פיזיות,לדעתי מול אלג'יריה וסלובניה כבר נראה את קראוץ ודפו.

COME ON ENGLAND!

11. RealStretford Member

מה אני אגיד לכם? בלי שינוי של 180 מעלות -

It's not coming home

12. ArsenalFan Member

איזו סיבה בעולם מצדיקה להמשיך עם רוב גרין במשחקים הבאים? מה הוא הוכיח העונה, מה הוא הוכיח אתמול? המקום שלו בסגל הוא ברירת מחדל (למרות שלדעתי גם פול רובינסון טוב ממנו), למה בדיוק הוא צריך לפתוח בהרכב? שוער בינוני אחרי עונה זוועתית שדירדרה את הקבוצה שלו עד מאבקי הירידה, לא צריך לפתוח בהרכב נבחרת אנגליה במונדיאל. עדיין לא מאוחר מדי לשנות, בינתיים גרין עלה לנו רק בשתי נקודות. הוא לא חייב לעלות לנו בכל הטורניר ואפשר לתת למישהו אחר את הצ'אנס. רמז: לא קוראים למישהו האחר דיוויד ג'יימס.

אני מסכים שלנון מספר פעמים נכשל אתמול במסירה האחרונה, אבל חייבים לערב אותו הרבה יותר. זה בעיקר נכון לפרנק למפארד שכ"כ מאט את המשחק בצורה מרגיזה ואף פעם לא בוחר לנצל את המהירות שלו בכדורים כמו שהוא יודע לתת טוב מאוד בצ'אבסקי. ממש לא אכפת לי שלמפארד יירד לספסל אם גארת' בארי יהיה כשיר.

13. THE STRETFORD END Member

Koby Romanista

"אני מאמין שהחוק נועד להגן על ילדים מנסיעות ארוכות לבדם והוא נראה דיי מוצדק לטעמי"

" מי שהורס את העתיד של הכדורגל האנגלי אלה הם המועדונים האנגלים שמעדיפים לתת במה לשחקנים זרים אותם דגו ממחלקות נוער זרות ולא חוק כל כך שולי שפרט להיותו תירוץ נחמד של האוהדים לא אמור לגרום לשום שינוי בהתפתחות של שחקני הנוער האנגלים."

אז ככה,
    החוק הזה נועד בכדי להגן על הקבוצות הקטנות יותר באנגליה שמגדלות שחקנים כישרוניים,שלא כולם יברחו לערים ולקבוצות הגדולות ולפי שקבוצת האם יכולה לקבל תמורה מספקת.
    בשנים האחרונות הנבחרות הצעירות של אנגליה מוכיחות בדיוק את ההיפך של הכביכול "התירוץ הנחמד של האוהדים"
    עם הגעה פעם אחרי פעם לשלבים הגבוהים של הטורנירים למינהם,כולל גמרים וכולל זכייה לפני כמה שבועות באליפות אירופה עד גיל 17 ודווקא בתקופה שבה הצטרפו יותר שחקנים זרים צעירים למחלקות הנוער השונות.
    יש בעיתיות ויש בעיות,חלקן של המועדונים(מסויימים בעיקר)חלק בגלל חוקי התאחדות מטופשים אבל כל זה הולך להשתנות בעקבות החוק של אופ"א ואני חושב שלשם שינוי חוק שלהם יהיה לטובה.

לגבי אתמול,
    אני שונא את השחקנים האלה שפעם הראשונה גרמו לי לקלל אותם כמו אוהד ישראלי ממוצע אבל זה הגיע ממיצי הקיבה
    ולא יכולתי לשלוט בזה.
    גם ככה יש קושי של אהדה כשמגיעים לעניין הנבחרת,שחקנים שביום יום אתה שונא,מקלל ומאחל להם את כל הרע שבעולם ופתאום הם בצד שלך וזה לא קל אבל אתה מתמודד עם זה בכבוד והנה הם שוב משתינים עליך בקשת.

אני חושב שצריך להוסיף את עניין שחקני נבחרת אנגליה לשבעת פלאי עולם,
    כי אני לא מסוגל אף פעם לשים את האצבע על איך זה ששחקנים שמצטיינים בקבוצות שלהם בליגה הטובה בעולם,
    שחקנים שחלקם הוכיחו את עצמם בגזרת המועדונים ומול כל הגדולים של אירופה ופעם אחר פעם נראים כמו חבורת חובבנים מבוהלת כשהם מגיעים לנבחרת,זה פשוט לא נתפס לי ה"פלא" הזה.

עוד יותר לא נתפס לי דרך הפעולה של קאפלו,לא יודע,אולי אני אשכרה טמבל שלא מבין כדורגל
    אחרת אין לי דרך להבין את הזימונים והאי זימונים,את ההרכב אתמול ושוב פעם חוסר היכולת לארגן את הנבחרת הזו לשחק כדורגל מסודר ואפילו בקצת.
    קאפלו ראה מאות משחקים בליגה,הוא ראה את השוערים שיש לנו,האם הוא היה צריך עוד כמה משחקי הכנה בשלושה שבועות האחרונים וכמה אימונים בכדי סוף סוף לגבש דעה לגבי מי צריך להיות השוער הראשון?
    זה לא בריא לשוערים עצמם,זה לא בריא לחוליית ההגנה שלא יודעת מי יעמוד מאחוריה,
    כל חוסר הוודאות וחוסר ההחלטיות הזו יוצרת לחצים מיותרים ושערים מיותרים,כמו זה אתמול,
    אני מאשים כמובן את גרין בשער של חוסר ריכוז אבל בעיקר את קאפלו וגם בהקשר הזה.
    אנחנו יודעים מי זה גרין,היו לו עונות טובות מאוד בעבר אבל לא בשנתיים האחרונות,הוא ספג שערים מביכים ויותר מפעם אחת בתקופה הזו,העדפתי ואני עדיין מעדיף אותו על פני ג'יימס שספג שערין מביכים עוד יותר וגם בעונה האחרונה וכבר ספגנו ממנו מפחי נפש בעבר בנבחרת,
    יש את הארט,לא מושלם,רחוק עדיין מלהיות מושלם,חסר ניסיון אבל כרגע זה הכי טוב שיש לנו והוא אחרי עונה מצויינת ועם ביטחון בשמיים.
    אז שלקאפלו יהיו את הביצים להודות בטעות ולתת לו את האפודה מספר אחת,כל ילד ברחוב צועק המלך הוא ערום בהקשר הזה ואם הארט יקבל הזדמנות ויפשל אני לפחות אקבל את זה בלב שלם כי זה יהיה עדיף בעיני על כל אופציה אחרת.

שבוע שעבר ראיתי את המשחק של אנגליה נגד ארגנטינה ב 2002,איזו תצוגה נתנו שם,
    איזה מרכז קישור לוחמני וששלט במרכז השדה ע"י ניקי באט,פול סקולס,בצד היה את בקהאם,צד שני היה את סינקלייר
    והסקי לצד אואן והאמת,הסקי היה לא רע בכלל,קליל הרבה יותר,חזק הרבה יותר אבל מאז עברו פאקינג 8 שנים
    כשבעונות האחרונות הוא שחקן ספסל וכמעט לא כובש,
    אני לא מבין את קפאלו כשהלך לראות את המשחקים של אסטון וילה,מה גרם לו להשאיר את אשלי יאנג ואנגבולהור
    בבית לקחת את הסקי על פניהם?
    אני תולש את השערות מהראש בכדי לנסות ולהבין את החידה הזו!
    גם במשחקי ההכנה האחרונים ומתי הסקי קיבל הזדמנויות זה היה נראה רע ביותר,
    מה חשב קאפלו,שבמאניי טיים הוא יחזור להיות אמיל הסקי בן 19 מלסטר סיטי?

גרארד ולאמפרד,מה עוד לא נכתב על הצמד הזה במדי הנבחרת?
    במקום להשלים אחד את השני הם מבטלים אחד את השני,
    לא יעזור בית דין,ב 4-4-2 ויחד איתם זה לא יצליח,
    הם חייבים מישהו נוסף לצידם,מאחורה,לפניהם אבל מישהו נוסף לאמצע הקישור,
    שיהיה קאריק,שיהיה מילנר,שיהיה ג'ו קול זה לא משנה,העיקר שיהיה מישהו נוסף שם
    כי לא לשלוט במרכז שדה נגד ארה"ב ועם כל הכבוד לארה"ב זה פשע ומצד שחקנים בקליבר של גרארד ולאמפרד,פשע
    ולאלוהים ישמור מה יהיה מול נבחרת חזקה הרבה יותר.

לא באתי לטורניר הזה עם אופטימיות גדולה,
    קיוותי ששחקנים יתפוצצו ויצברו מומנטום חיובי ובכדי לכפר על החוסרים הרבים שיש לנו,שזה יסתיר את האילתורים של קאפלו,
    ראינו כמה חסרה אתמול המנהיגות של ריו על הדשא ומהקו האחורי ולעומת הפאניקה של טרי,קינג וקארגר,
    כמה היה חסר לנו שחקן נוסף מאחורה שמסוגל להניע כדור בשקט ובמקום שוב להעיף כדורים למעלה,
    זה המחיר שאתה משלם ככשחקני מפתח הכי מנוסים שלך לא נמצאים.

אחרי אתמול נשארתי עם טיפה בלבד,אבל ממש טיפה של אבקת אופטימיות בכיס.
    שקאפלו ישנה פיוז בקופסא של עצמו,
    4-5-1,הארט בשער,רוני חלוץ בודד,קשר נוסף לצד גרארד ולאמפרד,
    ואם ש צורך בשינוי טאקטי אז ששחקנים עם כדורגל ברגליים יקבלו הזדמנויות,כמו דפו,כמו ג'ו קול
    אחרת חבל על העצבים וכאב הלב.

14. wings Member

השער הראשון בסרטון זה אחד הגולים המצחיקים שראיתי

עשה לי את החודש הגרין הזה.

גרין

נערך לאחרונה ב: ‏13/6/10
  15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה מתכוון לחוק 6+5? אני אתקשה להאמין שהחוק הזה בכלל יעבור לשלב מימוש כי ברגע ש'פרחח' אחד פונה לבית הדין האירופאי החוק הזה הולך ישר לפח האשפה. לדעתי רק הבטחות בין נשיאי המועדונים הגדולים יביא לשינוי מסויים לגבי חוק בוסמן וגם אז זה אולי לא מספיק כי 'זאן מרק בוסמן' הבא רוצה לעשות כותרות על חשבון הענף שכולנו אוהבים.

אתה מעלה את הנקודה המאד חשובה שבשנים האחרונות יש נוער מצויין לנבחרות אנגליה הצעירות, אבל משום מה החבר'ה האלה כנראה נעלמים. האם זה אולי בגלל מרביתם משחקים בקבוצות יותר קטנות או האם זה בגלל דבר אחר? אני מודה שאני לא בדיוק מתעמק בכדורגל האנגלי, אבל ברגע שארסנל מחליטה לשחק לרב עם 11 זרים אתה לא נותן צ'אנס לאנגלים מקומים להתפתח לרמות שהנבחרת אחר כך צריכה. לדעתי שחקנים כמו אשלי יאנג ואנגבולהור יכולים לשחק למשל בארסנל, אבל שם יש מאמן צרפתי שעדיין מעדיף שחקן דובר צרפתית מאשר שחקן מקומי.

לגבי אתמול, האם אולי הכוכבים עייפים? בשידור ההולנדי הזכירו שלאמפרד כבר שיחק העונה 55 משחקים. האם שיתוף הפעולה בין לאמפרד לג'רארד בזמן אמת עובד? האם קאפלו רוצה לתת לרוני את מבוקשו ולשחק 4-5-1? רוני נראה אתמול כועס מעוצבן ולא מרוכז. בצורה הזאת אולי סלובניה עוד תקח ממכם נקודות.

בסכך הכל אנגליה עלתה בצורה כה מרשימה למונדיאל לכן אני לא חושב שאתם צריכים עכשיו להוריד את הראש, אבל אני לפחות אתמול ראיתי כמה נקודות חולשה שאני לא ראיתי בנבחרות אחרות שטוענות לכתר (בעיקר ברזיל וספרד).