God Didn't Save Our Gracious Queen

הנושא בפורום 'מונדיאל 2010' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏24/5/10.

1. alexshw Member

אגב שמעתי שבאנגליה יש חוק, שבמחלקות הנוער יכולים לשחק ילדים שגרים רק בסיבה של 40 מייל או משהו כזה.
    אז מה עושות הקבוצות? מביאות מחו"ל ילדים שיגורו בסביבות ה - 40 מייל.
    ההתאחדות עצמה פוגעת בדור העתיד של הנבחרת שלה.

2. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

סעמק עם המשחק הזה... איזה עצבים. היה כל כך צפוי שגרין ידפוק אותנו עוד פעם אם יפתח, אני פשוט לא מסוגל להבין איך הארט לא פתח בהרכב. והעניין לגבי המשחק הזה, ששחקני השדה שדווקא פחדנו מהיכולת שלהם, שזה מבחינתי בעיקר ג'ונסון הגנתית והסקי, היו טובים. דווקא הבטוחים יותר כמו רוני ולנון היו דיי חלשים, למפארד היה גם כן לא טוב, ההגנה בסה"כ סבירה (למעט הטעות של קרא), וג'רארד לטעמי ואולי אני משוחד היה מס' 1 על המגרש מבחינתנו. הוא לא היה מדהים, אבל בהחלט טוב, שער מצוין והיה פעיל מאוד התקפית והגנתית. נראה לי שסרט הקפטן עושה לו רק טוב.

משחק מאכזב מאוד.

3. RealStretford Member

כגודל הציפיה, גודל האכזבה

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

יואב, יש אמת בדבריך. תאר לך מה היה קורה אם בסין ובהודו היו באמת עובדים על כדורגל... בכל מקרה בהודו הספורט מספר אחד הוא קריקט ובסין כנראה טניס שולחן או משהו כזה. עזבו, כנראה הדבר קשור ברובו לעבודה עם מאמנים ושחקני נוער. אני בכל מקרה כן רוצה להאמין שמבחינת נבחרת חוק בוסמן עוזר למשל להולנד ופחות לאנגליה, אבל זה כרגע לא חשוב.

בסופו של דבר אני מתקשה לראות את אנגליה מסתבכת, אבל לך תדעו. סלובניה יכולה אולי להיות יריבה מאד עקשנית (העיפה את רוסיה בפלייאוף) ואלג'יריה אף אחד 'לא מכיר'.

5. AW forever Member

טוב כמובן שהאכזבה היא גדולה ממשחק הפתיחה. מה שהיה מדהים זה שכל החוליים של הנבחרת צצו סימולטנית במשחק אחד- העובדה שאין שוער, ג'רארד ולאמפרד לא יכולים לשחק ביחד באמצע, אין חלוץ שני ליד רוני ובעקבות הפציעה של פרדיננד- אין בלם איכותי ליד טרי.
    בסיטואציה כזו אפשר להיות מרוצים שהמשחק נגמר בתיקו ולא בהפסד. הנבחרת נראתה פשוט נורא, כמעט ולא הגיעה למצבים ובעיקר נראתה אובדת עצות וחסרת סדר ושיטה. מעט מידיי פעמים התקיפו מהאגפים וגם אז לרוב זה היה שקוף ואיטי. אני מצפה שקאפלו יבין שהוא לא לקח אף חלוץ לצד רוני ויעבור לשחק ב4-5-1 עם קול או ג'רארד כשחקן חופשי מאחורי רוני. הסקי זה פשוט מביך. בנוגע לקינג, טוב מישהו מופתע שהברך שלו לא יכולה לסחוב טורניר שלם? קאראגר איטי וכבד.
    קשה לי למצוא מקום לעידוד מהמשחק הזה מלבד העובדה שזה המשחק הראשון ועוד אפשר לתקן.
    מסקנות אופרטיביות: הארט לשער, הסקי לספסל, מעבר ל4-5-1.
    :aaa12:

6. N כמוני Member

אנגליה אכזבה היום בגדול, זה נכון, אבל למען האמת התוצאה היום לא משנה יותר מדי. למרות התיקו אנגליה תעפיל מהבית הזה וכנראה גם מהמקום הראשון. אלג'יריה וסלובניה לא יריבות ראויות ולאנגליה יש יותר כלים מארה"ב בכל הנוגע להפרש שערים, מה גם שאני לא בטוח שהאמריקאים ינצחו את שני המפגשים הנותרים.
    בנוגע לבחירת השוער הראשון, אני לא חושב שאפשר לשפוט את קאפלו סך הכל מדובר בשלושה שוערים שווים ברמתם. הארט עדיין חסר ניסיון, לפתוח איתו במשחק כזה זה כמו לפתוח עם קארסון במשחק מכריע מול קרואטיה. ג'רארד ולאמפרד לא יכולים לשחק באמצע ביחד זה נכון, אבל לדעתי הפתרון הוא להסיט את ג'רארד שמאלה ולא לפתוח עם פחות חלוץ. כך גם יכולה להפתר בעיית הקשר השמאלי שראינו היום.
    לא מבין מדוע קפאלו שיחק עם רייט-פיליפס בשמאל, פשוט אין לו את זה. דפו פצוע או משהו? למה הסקי פתח?

7. SeRgInHo Member

לוקח את המילים שלי בחזרה. הפציעה של ריו היא כנראה פטלית עבורנו.
    קינג לא יכול לסחוב 90 דק' וקראגר איום שאין דברים כאלה. אין מנוס מלנסות לשלב את דוסון או אפסון, היום זו הייתה נורת אזהרה גדולה מדי, וזאת רק ארה"ב. מפחיד לחשוב מה יהיה בשמינית הגמר מול סרביה או גרמניה.
    וזה בלי בכלל לדבר על השוער ועל החלוץ הנוסף (ולא שרוני היה טוב...). איך איך כל פעם אנחנו נדפקים עם שוער נכה, איך? איך כל העולם רואה שהארט כרגע הוא השוער מספר אחת ורק קאפלו חושב אחרת? מילא עוד היה שם את ג'יימס, יש לפחות איזשהו תירוץ של ניסיון, אבל גרין האפס המאופס הזה? איזה יתרון באספקט כלשהו יש לו על הארט?
    וגם מבחינת חלוצים אנחנו ממש מוגבלים. כדאי מאד שקאפלו יעבור ל 4-5-1, כי אני לא רואה איך המערך הזה של גרארד ולמפארד באמצע והסקי/קראץ' בחוד יכול לעבוד...
    מפה נאכל רק להשתפר.

Come on England

8. eastlands Member

ההצלה כביכול שאתה זוקף לגרין היתה פשוטה מאוד סגירת פינה קרובה וגם אז ההדיפה היתה איומה ןרק בנס זה לא נכנס , חוסר ביטחון לאחר מכן יציאות איומות מהרחבה , בקיצור גרין שכמעט והוריד את ווסטהאם ליגה לא בליגה של הארט שסחב על הכתפיים לבד קבוצת תחתית למרכז טבלה

אני עדיין משוכנע שנסיים ראש בית עם 2 נצחונות ,הסקרנות והמתח עכשיו הם לכיוון קאפלו ,לא נורא להודות בטעיות ,גרין,הסקי זה האמאמא של הטעויות ,
    ומה קרה ךגואי קול שהיה בחודש מצויין ?
    שוני לא היה ולא יהיה לעולם שחקן שמאל , לא מעקל אך נתנו שלב מוקדמות נהדר וברגע האמת כל כך הרבה טעיות וחוסר ביטחון ,לא זוכר טורניר לעולם שבבוקר המשחק 3 שוערים מועמדים לפתןח בהרכב מה קורה קאפלו ?
    טוב טעית עכשיו לתקן ,אפילו גיימס לא כזה גרוע כמו גרין ,איך ההימור נפל עליו ,על איזה צד ישן קאפלו בליה ?פאאאק !
    4 שנים של צפייה בשביל לקבל שחקן ספסל של וילה ושוער שמכר את ווסטהאם כל העונה

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

צודק לחלוטין, איסטלנדס. ה"הצלה" של גרין מאלטידור היתה יותר מזל משכל. הוא לא מנע מהכדור לעבור אותו, ואחר כך לך תדע איפה זה ייגמר. במקרה נגמר במשקוף. במקרה.

כשפורטוגל החלה את יורו 2004 עם הפסד ליוון, סקולארי עשה מהפכה בהרכב שהביאה את הנבחרת עד לגמר. אני לא חושב שאנגליה צריכה מהפכה דומה, וגם יש לה מגבלות מסוימות שאין מה לעשות איתן (בלם שני), אבל כן צריך את הסקת המסקנות והשניים-שלושה שינויים שידחפו אותה קדימה. קאפלו בוודאי לא פחדן והוא אחד שיעשה אותם אם צריך. מצד שני, כשהוא שם את גרין בשער במקום הארט, כן אפשר לתהות לגבי המוכנות שלו להמר. אני מקווה שהיא עוד תצוץ, כי ה"מוסכמה", השוער המנוסה, ממש אינה יתרון.

10. קינג לדלי Member

אנחנו נעלה מהבית הזה אבל בדרך צריך לתקן כמה דברים בסיסיים שכולם ידענו.

שוער אחר מהאהבל הזה.

חלוץ אחר ורק לא האהבל ההוא

רוצים יותר מהירות ? דפו.

רוצים פיבוט יותר חכם וטכני ועם משחק ראש פי עשר יותר טוב ? קראוצ'י.

אז יכול להיות שיצא לנו לטובה.

מה שיצא לרעה זה הפציעות של מילנר ולדלי.

ולא מובן לי למה ג'ו קול לא עלה מחליף לפני שוני רייט.

11. eastlands Member

ההחלטה להכניס את שוני במקום מילנר מוזרה , למה כל השחקנים שלא פגעו בלעה (שוני ,הסקי,גרין ,קארגר) שיחקו לפני קול,קראוץ,הארט,דאוסון ,קאפלו אמר שישחק מי שיהיה בכושר אז קרה פה בדיוק?
    אף לא שחקן שמאל טבעי בסגל בהתקפה , וגונסון היה זה ששלח את שוני לחצי שנה ספסל ממש מול העיניים שלי ,קאפלו זרק הרכב וחילופים מהתחת היום ,

אני משחזר את המצבים שהיו לנו היום (הסקי ב1על 1 עם השוער ) והיו , גם הנעת כדור מאגף (גוסון ולנון ) ופחות קול אבל בהחלט היה לא רע ויש ממה לשאוב עידוד ,ועדיין צריך לקחת את פסק הזמן הזה ולהעניש במיוחד את גרין , הארט הוא מהטובים שבשוערי העולם היום ,ל א רבים יודעים את זה כרגע ,חבל כי קאפלו היה שם בסט אנדרוס העונה כדי לראות את האיכויות פאאאק

12. gonzo18 Member

חלאס עם זה כבר..

אני מניח שחלקכם לא שמעתם את השידור של דני נוימן היום,אבל האדיוט הזה אמר שהסקי הוא השחקן הכי מסוכן באנגליה ושהוא חלוץ נהדר. הוא קרא לקאפלו להכניס את הגמל במקום לאמפרד או ג'רארד. לא יאומן שאלוהים נותן אגוזים למי שאין לו שיניים,ובמקרה הזה הפרשן הבכיר של המונדיאל הוא בנאדם מפגר.

הבעיה של אנגליה היא שבלמי היריב מתמקדים ברוני והסקי נותר חופשי ומאושר אבל בגלל שהוא שחקן כול כך גרוע הוא לא עושה עם זה כלום. הסקי לדעתי כיום הוא שחקן לקבוצות תחתית בצ'מפיונשיפ והוא עולה בהרכב הראשון של אנגליה,לא יאומן. הבעיה העיקרית היתה באמצע,כי לאמפרד סורס התקפית היום לחלוטין כי שיחק בתפקיד של קשר אחורי בדאבל פיבוט. הרעיון לכשעצמו נחמד אבל אי אפשר לשחק ככה עם למפארד וסטיבי ג'. אפרופו סטיבי,הוא בירידה חדה בשנה האחרונה וזה נמשך במונדיאל עד עכשיו. לדעתי הוא שייך לזן של הכדורגלנים שדועכים מגיל 30,כלומר הוא כבר הגיע לשיא והשנה התחילה הירידה שתמשך בשנתיים שלוש שנים הקרובות כנראה.
    לנון שחקן טוב אבל הוא לא מספיק מגוון. רייט פיליפס אפס מאופס. קאפלו חייב לשים קשר אחורי מאחורי ג'רארד ולאמפרד ולשחק עם רוני כחלוץ בודד. כול דבר אחר והסיכויים של אנגליה ירדו פלאים.

נערך לאחרונה ב: ‏13/6/10
  13. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

עזבו את השוער, לכל הרוחות, הבעיה פה עמוקה יותר דווקא בגלל שהשער שגרין ספג עשה צדק עם המשחק. אם הייתי חוטף מכה בראש אחרי גלזנקירשן ומתעורר היום, הייתי בטוח שסוון-גוראן עדיין מאמן את הנבחרת. אני לא בא לרדת על קאפלו, כבודו במקומו מונח, אבל פשוט מתסכל לראות איך זה שוב נראה כל כך רע. פשוט הזכיר לי את הפתיחה הזוועתית של 2006 מול פראגוואי, או זאת של 2002 מול שבדיה. קיבינימט.

נעלה מהבית, כנראה מהמקום הראשון בכל זאת, אבל האשליות שלי הולכות ונמוגות, אולי זה בעצם לטובה.

14. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מאמין שהחוק נועד להגן על ילדים מנסיעות ארוכות לבדם והוא נראה דיי מוצדק לטעמי. האם יש בעיה כלשהי להתיק את מקום מגוריהם של אנגלים כישרוניים לטווח החוקי כמו שנהוג לעשות לכשרונות משאר העולם? האם יש גם חוק נגד מעבר דירה שלא שמעתי עליו? באיטליה למשל, חוק כזה לא היה משנה ולא חצי דבר מכיוון שהטווח המוזכר בחוק האנגלי הוא ההגדרה הטובה ביותר למושג "שחקן מקומי" וברוב המקרים, הילדים נבחנים במועדונים שהכי קרובים אליהם גיאוגרפית (כל שחקני הנוער של רומא הם ילידי העיר רומא). מי שהורס את העתיד של הכדורגל האנגלי אלה הם המועדונים האנגלים שמעדיפים לתת במה לשחקנים זרים אותם דגו ממחלקות נוער זרות ולא חוק כל כך שולי שפרט להיותו תירוץ נחמד של האוהדים לא אמור לגרום לשום שינוי בהתפתחות של שחקני הנוער האנגלים.

15. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

לנון שחקן מאוד מגוון, בנוסף לזה שהוא סילון הוא גם טכני ונראה לי שהמשחק היום הוא מהבודדים שראית אותו, נתן עונה מצוינת בטוטנהאם בתקופה שלא היה פצוע, גם היו לא כמה צירופים טובים עם גלן ג'ונסון.

רייט-פיליפס אפס מאופס? שמתי לב שאתה נוהג לקלל מאמנים ושחקנים אבל עדיף שתשמור את השפה הזאת לעצמך, רייט-פיליפס שיחק בצד שמאל למרות שהוא שחקן אגף ימין מובהק, אני בטוח שאם תשחק עם פברגאס למשל כשחקן כנף אז גם הוא יהיה "אפס מאופס", אני בטוח ששוני בתור סופרסאב יכול להועיל לאנגליה בטורניר הזה אבל כרגע הוא לא מספיק טוב להרכב פותח, אדם ג'ונסון גם היה צריך להיות מוזמן על חשבון האסקי.

נערך לאחרונה ב: ‏13/6/10