God Didn't Save Our Gracious Queen

הנושא בפורום 'מונדיאל 2010' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏24/5/10.

1. 亚历山大帕托 Member

2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אני לא ממש מבין את הירידה על דל בוסקה. אני יודע שהוא קצת נעלם מהרדאר אחרי ריאל מדריד, ושהקדנציה שלו בטורקיה לא היתה הצלחה כבירה, אבל יש לו יכולות ובשלב ראשון הוא בהחלט הצליח להעביר באופן חלק את העברת המושכות בנבחרת. נראה מה יקרה בטורניר. הוא בהחלט הראה בריאל יכולת למצות כישורים של שחקנים ברמה עולמית.

לגבי אנגליה כמועמדת הראשונה אחרי ספרד או ברזיל, אני לא יודע. לטעמי היא אחת ממספר נבחרות, לא יותר. לאנגליה יש מאמן, אבל סגל מוגבל. במידה רבה - היא מזכירה את איטליה, רק שלאיטליה יש ניסיון של אלופת עולם וגם מאמן שעשה את זה. להולנד יש מאמן שאני מאוד מעריך וחבורת כישרונות התקפיים אדירה (נראה מה עם רובן). השאלה איך מחפים על הגנה בעייתית. לארגנטינה אין מאמן, אבל עם כל הכבוד גם לקאפלו צריך לזכות שמאמן לא יכול לעשות הכל. הכישרון שיש לארגנטינה לבדו יכול לקחת אותה רחוק. כנ"ל צרפת. דברים יכולים להתחבר מנבחרות שהציפיות מהן מוגבלות.

לגבי ברזיל, אני לא חושב שהיא מגיעה עם "סגל בעייתי". היא מגיעה עם הסגל שדונגה בחר. מבחינתו אין בה שום דבר בעייתי. ככה הוא רוצה שהיא תיראה. היא לא הכי יצירתית, אבל יש לה שחקני הגנה מעולים, יש לה את קאקה ורוביניו, ויש לה את לואיס פביאנו. זה לבדו יכול להספיק להמון.

3. gonzo18 Member

אין לו שום יכולת. איתו ספרד לא מנצלת אפילו 50 אחוז מהפוטנציאל שקיים. החשש שלי לגביו החל עוד בקונפדרציות לפני כשנה,כאשר הוא עלה בהרכב עם ססק כקשר ימני (!) ועוד כול מיני שטויות למינהן. ההצלחה שלו בעבר עם ריאל מדריד לא מסוונרת אותי,אני מסתכל על אך ורק על העבודה שלו בנבחרת כעת. ה100 אחוז הצלחה במוקדמות זה דבר שהוא מובן מעליו. גם עם אלתיזחן על הקווים ספרד היתה אמורה לנצח בבית ובחוץ נבחרות כמו טורקיה ובוסניה,הכישרון של השחקנים שלה מספיק בשביל לעשות זאת. בינתיים דל בוסקה ממשיך עם המגמה שלו מהקונפדרציה,ובספרד טוענים שגם אם פרננדו טורס יהיה כשיר לא בטוח שהוא יפתח בהרכב,כי דל בוסקה נעול על השני קשרים אחורים באמצע וחלוץ אחד. בשני משחקי ההכנה האחרונים ספרד שיחקה בשיטה הזאת ובקושי הצליחה להגיע לשער של סעודיה וקוריאה. וזו נבחרת שפוטנציאלית יכולה לשחק את הכדורגל של ברצלונה ואף מעבר לכך. בכול זאת,פרט למסי, ספרד זו בערך ברצלונה מחוזקת בפרנאנדו טורס,ססק,דויד וייה,אלונסו ועוד כמה כוכבים.

לגבי אנגליה,הסגל שלהם לא מספיק עמוק לטעמי,אבל אם חס וחלילה לא יהיו פציעות וההרכב הראשון ירוץ פחות או יותר כול הטורניר,אז עם קאפלו הם המועמדים הבכירים לזכות ביחד עם ברזיל(רק בגלל המסורת והשם) וספרד. לאנגליה יש כמה וכמה כוכבים בהרכב הראשון,חלוץ אדיר והגנה שלמרות הפציעה של ריו אמורה להיות טובה. וחשוב מכל-יש להם מאמן אדיר שמסוגל למקסם את כול הכישרון שיש באגליה.

4. THE STRETFORD END Member

ג'ו הארט פותח בהרכב של משחק ההכנה האחרון שאמור להתחיל עוד 20 דקות
    כשההגנה היא ההגנה המלאה עם לדלי קינג,טרי,גונסון ואשלי קול,
    הלוואי וזה סימן לבאות.

שון רייט פיליפס בימין,לאמפארד וגרארד באמצע,קול צד שמאל,
    קראוץ למעלה ביחד עם דפו,רוני על הספסל.

נערך לאחרונה ב: ‏7/6/10
  5. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

6. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

SWP בימין? זה קצת מדאיג... אם כי אני באמת לא יכול לדמיין תסריט שבו הוא יועדף על פני לנון.

נקווה שג'ו הארט בשער זה סימן לבאות.

אגב הקבוצה הדרום-אפריקאית תגיע למשחק הזה במצב רוח קרבי במיוחד. שחקני הקבוצה, בראשות אקס-טוטנהאם המיתולוגי מאביזלה, אמרו שהם הולכים להיכנס באנגלים היום ללא רחמים. נקווה שנעבור את המשחק הזה בשלום. אחרי שנעבור אותו בשלום נוכל כבר "להציע" הרכבים לדון פאביו לקראת יום שבת, דבר שאני עדיין נמנע לעשות מחשש לנאחס נוסף.

7. GiladG2 Member

8. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה טעות של גלן ג'ונסון בפתיחת המשחק שגרמה לפנדל... בבתים הוא לא אמור להתעסק יותר מדי בהגנה, אבל בנוקאאוט נצטרך אותו בשיא הפוקוס. אם הוא ימשיך ככה אני לא אתפלא אם דון פאביו יעדיף את קראגר המנוסה והסולידי למשחקים מול יריבות גדולות.
    לפי התקציר וגם לפי הדיווחים שאני קורא ג'ו קול נתן הופעה חיובית, שבהחלט מחזקת את מעמדו כשחקן הרכב במשחק הפתיחה מול האמריקאים. וזאת במיוחד לאור הדיווחים שגארת' בארי לא יהיה כשיר למשחק הזה, מה שאומר שכנראה נראה 4-4-2 עם ג'רארד ולמפארד בקומבינציה הידועה לשמצה במרכז המגרש, לנון בימין וג'ו קול בשמאל. זה אמור להספיק בשלב הזה.
    אמיל הסקי החמיץ לפי הדיווחים בצורה מזעזעת במצב שכנראה לא הופיע בתקציר הזה, אני מקווה שזה נתן לדון פאביו את החותמת הסופית שקראוצ'י צריך להיות זה שיפתח לצד רוני ולא החמור המגושם הזה.

אני כבר לא יכול לחכות...

:aaa12:

9. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

10. ArsenalFan Member

מה קרה לדיווחים על בארי שהוא באימונים מלאים ומתלוצץ עם רופאיו? דווקא למה שנראה כמוקש הכי גדול בבית המוקדם הוא לא יהיה כשיר. סעמק.
    אגב, אני לא הייתי שמח לראות את ג'ו קול בשמאל... הוא צריך לשחק מאחורי רוני (אפילו על חשבון פיטר קראוץ'), שם הוא יכול להיות הכי אפקטיבי, אבל קשה לי להאמין שפאביו יוותר על יתרון הגובה של קראוץ'. הייתי שומר על ג'רארד בשמאל ומכניס את ג'יימס מילנר לצד למפארד. הוא לא הגנתי כמו בארי ובמשחק נגד מכסיקו הוא איכזב, אבל אני לא רואה אופציה אחרת טובה יותר. גם לא קאריק.

11. THE STRETFORD END Member

גם אני לא רוצה לראות את ג'ו קול בצד שמאל אבל אם הבחירה היא בינו לבין גרארד שם אז עדיף כבר קול,
    זה הרע במיעוטו במסגרת האילתורים ובגלל שאין לנו אף קיצוני שמאלי קלאסי.

אם נשחק עם רוני לבד בחוד אז אני יותר חושב/מעדיף את קול לצד לאמפארד גרארד באמצע(כשקול קדמי יותר)לנון בימין ושון רייט פיליפס בשמאל,
    זה נותן לנו ים של אופציות התקפיות וזה אולי יכול לחפר במשהו על זה שאין לנו קשר אחורי קלאסי ולא קיצוני שמאלי קלאסי.

לפי התקציר הקצר של המשחק אתמול אפשר היה לראות שהסקי שוב מראה עד כמה חסר טכניקה בסיסית חסרה לו כשקיבל כדור מרוני בתוך הרחבה ולא היה מסוגל לעצור והכדור ברח לו.
    גונסון עושה פנדל כתוצאה מגלמוניות הגנתית(מטריד מאוד)
    ג'ו קול נראה מאיים על השער(מעודד מאוד)
    רוני צריך כדור הרגעה סטייל כזה שגאזה היה צריך ולא קיבל.

12. Julian Joachim Member

מה לגבי מרכז ההגנה? זה סופי שדוסון יפתח?

13. THE STRETFORD END Member

אין מצב שדאוסון פותח בהרכב במרכז ההגנה,
    זה קינג לצד טרי,אחרי הפציעה של ריו זה הצמד והשילוב הכי חזק שיש לנו מבחינת בלמים,
    פחות מזה ואנחנו בצרות צרורות עוד יותר.

14. Ryan Giggs11 Member

קשה לי לראות איך קינג עומד במעמסה של כל כך הרבה משחקים בתוך חודש(בתקווה ואנחנו באמת נגיע לשלבים הגבוהים).
    אני לא רואה סרט שבו דאוסון לא פותח באחד המשחקים בשביל לתת לקינג מנוחה.

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני חושב שהכל תלוי בתוצאות, במידה וקינג לא יעשה פאשלות גדולות והבנברחת האנגלית תהיה במצב עדין, אני לא חושב שדאוסון יקבל לפתוח בהרכב. הוא יפתח אם קינג ממש יפשל, או שהמשחק השלישי יהיה פחות או יותר לפרוטוקול. (וכמובן מצב של פציעה)