כי לדלדי קינג, הבחור שבטוטנהאם בקושי מתאמן כדי שיוכל לשחק בשבת, הבחור שבכל עונה השאלה היא לא מתי יפצע אלא מתי יהיה כשיר, הוא בדיוק הבלם המושלם בשבילך, לא? אני מאוד אוהב את לדלי אבל אי אפשר לסמוך על הגוף שלו בכלל והאפוציה שדוסון יעמוד במרכז ההגנה היא לא אופטימלית. אז כן, מדובר בחדשות רעות מאוד. בטח כשאין חולק על האיכויות של פרדיננד אלא רק על הכושר שלו לאור העונה שעברה.
אמיל הסקי... נזק מהלך. http://s42.radikal.ru/i097/0905/92/2ef5b1a4e87c.Xxx בכל אופן, זה לא שפרדיננד עבר עונה טובה או משהו, בכלל לא. אבל הוא עדיין עדיף על לדלי קינג (שספק אם בכלל יצליח לעמוד בעומס), ובטח שהוא עדיף על מייקל דוסון, למרות שהוא נתן עונה נהדרת. לגבי קראגר כמחליף... לא יודע, אני ממש לא סגור על עצמי לגביו. יהיה בסדר.
הכשירות של קינג נוראית אבל הוא לפחות מראה יכולת גבוהה על המגרש, אפילו בלי להתאמן. אתה יכול להגיד את זה על פרדיננד? יחד עם גלן ג'ונסון ו(חלילה) דיוויד ג'יימס, הוא הכי הפחיד אותי לקראת הטורניר. כמה אפשר לזכור לשחקן חסד על סמך היכולת שלו לפני שנתיים? אני לא אוהב לשלוח שחקנים לפנסיה, כי לכו תדעו מה יקרה בעונה הבאה, אבל הוא נראה לי פשוט גמור. לדעתי קאפלו עשה טעות בכך שנתן לו את סרט הקפטן, כי זה אוטומטית שם אותו באנקר בהרכב - וזה לא מגיע לו כיום. אני חושב שהסיכויים של הנבחרת לא נפגעו ואפילו השתפרו.
פרדיננד סיים את העונה מצוין. אנשים זוכרים לו שתיים וחצי טעויות ("המון טעויות") כשהוא עשה כאשר שיחק כשפשוט לא היה כשיר לחלוטין. העונה שלו, במכלול, לא היתה טובה כמובן. הוא פשוט לא שיחק מספיק כדי שהיא תהיה טובה. מצד שני, ג'ון טרי כן נתן עונה שלמה והיא היתה בינונית במקרה הטוב, לא משנה מה צ'לסי השיגה בה. האבידה לנבחרת אנגליה עצומה. זה גם לא משנה כמה טוב לדלי קינג. אתה רוצה משענת מוכרת שתוכל להישען עליה. בקיצור, מרכז הגנה ושוערים. בשוערים אין לך את זה. עכשיו גם במרכז ההגנה אתה צריך לבנות משענת חדשה. קטסטרופה.
לא מאמין... כל כך מתסכל. הבלם הכי טוב לדעתי בסגל, הקפטן של הנבחרת. השחקן הכי חשוב בנבחרת אחרי רוני לטעמי. יש לנו חוסר ודאות בעמדת השוער ועכשיו גם במידה רבה במרכז ההגנה, וזו בעיה רצינית. אני לא סומך בעיניים עצומות על לדלי יש לי ברך אחת קינג (שגם יכול להיפצע ולחזור הביתה לפני שהמונדיאל יתחיל) וגם לא על דוסון השוקיסט שתמיד יכול לפשל ברגע האמת. לא מבין את אלו שמקלים ראש באבידה הזו. פתאום פרדיננד לא בלם כזה גדול, פתאום יש נסיגה גדולה ביכולת שלו. נכון, הוא לא שיחק מספיק העונה, אבל בסך הכל הוא היה בסדר גמור, והוא עדיין אותו בלם גדול. חבל.
התבססנו על הצמד הזה במרכז ההגנה במשך שנים, גם אם פרדיננד עבר עונה חלשה, זה עכשיו לבנות תיאום (אחד הדברים הכי חשובים בהגנה) בין קינג לטרי, וגם בין קינג לג'ונסון, שהתיאום ביניהם (עם הכיסוי הגדול שקינג ייאלץ לעשות ביציאות של ג'ונסון קדימה) הוא לא פחות חשוב. חדשות רעות מאוד לנבחרת בין אם קינג או בין אם קראגר יחליפו אותו בהרכב. בחצי הכוס המלאה... לראות את ג'רארד עם סרט הקפטן ייתן לי נחת.
החדשות הטובות הן שכוווולם ידעו שהוא הקפטן אחרי הקלוז אפ שהוא יקבל בעקבות עוד מסירה אחורנית מפגרת שתגיע לרגל של לנדן דונובן ומשם לרשת במקום לזו של ג'ו הארט. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
מכה מקצועית ומוראלית קשה ביותר,פשוט הלם וכאב לב על ריו שסביר להניח שזה יהיה גביע העולם האחרון שלו ובמיוחד שהיה אמור להוביל את השחקנים כקפטן. כן עונה טובה,לא עונה טובה,מדובר בבלם הכי קרוב לשלמות שהיה לאנגליה מזה שנים רבות, כושר יותר טוב כושר פחות טוב,ברגעי האמת כמו בטורניר שכזה אתה רוצה את הטובים ביותר משחקים אצלך בהרכב. זו גם התרומה המקצועית,גם הנסיון,גם המנהיגות וכל זה הלך לעזעזל עם תיקול מטופש של הסקי חמור הגרם. לא הייתי אופטימי מי יודע מה עד היום,עכשיו אני אופטימי עוד פחות. אין לי בעיה עם לדלי קינג מקצועית אבל כולנו יודעים שהברך שלו לא הכי חזקה שבעולם,שהבן אדם מתקשה לעבור עונה עם אימונים באמצע השבוע. מעבר לזה,ריו וטרי,2 מנהיגים מנוסים ששיחקו הרבה משחקים אחד לצד השני,בנו בינהם הבנה ושיתוף פעולה שהיה טוב ברוב הפעמים. עכשיו עם הפציעה זה עוד סוג של אילתור כי אף אחד לא בנה על שינוי במרכז ההגנה, מכה,פשוט מכה. קיבלתי את הידיעה הזו כששיחקתי כדורגל ופשוט יצא לי החשק מלשחק ומגביע העולם, למה תמיד זה קורה לנו? פעם בקהאם נפצע חודשיים לפני טורניר,פעם רוני ועכשיו ריו ועוד כשאנחנו כבר ממש שם להתחיל. פשוט מזל רע ואין לי כוח לדברים האלה עכשיו.
אף אחד עוד לא פצה פה את פיו ואתה כבר בא להגיד לנו לא לחפש תירוצים... ריו לא נתן עונה גדולה בלשון המעטה אבל בסוף העונה נראה שהוא חוזר לעניינים, וכשהוא בעניינים הוא עדיין אחד הבלמים הטובים בעולם. יש לו את הרוגע והנסיון כדי לשחק במעמדים כאלה ברמה גבוהה, וגם אם לדלי לא נופל ממנו כיום מבחינת יכולת נטו כל המסביב בהחלט גורם לי להעדיף את ריו על פניו. למזלנו לפחות יש לנו עומק ראוי בעמדת הבלם, אם להסתכל על חצי הכוס המלאה. לדלי יהיה הבלם הפותח לצד ג'וני טי. קראגר המנוסה יחכה על הספסל לקריאה לדגל ולדעתי יועדף על פני מייקל דוסון כבלם המחליף. אני מקווה שלדלי יוכל לסחוב את המונדיאל הזה מבחינה פיזית. אולי לתת לו מנוחה מול האלג'יראים או הסלובנים זה לא רעיון רע. מכה קשה נוספת בשבילנו, כפי שכבר הורגלנו לחטוף לפני כל מונדיאל, אבל איכשהו האמונה עדיין בוערת גם בכאלה רגעים :aaa12: תחשבו מה היה יכול לקרות אם קאפלו היה מנפה את הסקי האסון מהסגל...
הוא עושה את זה רק אם זה יכול להזיק ליונייטד, לא אם זה יכול להזיק לתדמית הילד הטוב והאהוב של אנגליה שלו. בלי התדמית הזאת הוא היום בכלא במקום בדרום אפריקה.
ביורו 2004 מול צרפת זה לא הזיק ליונייטד...כלומר זה כן, בגלל אותו משחק פגשנו את פורטוגל, רוני נפצע וקנינו אותו כעבור חודשיים פצוע, אבל ג'רארד לא עד כדי כך חכם כדי לחזות את זה.
Selby אוי כמה מרירות... אין לזה מקום בדיון של אנגליה. אתה מוזמן להמשיך לפלוט את השטויות שלך בדיון של יונייטד. פה זה מקום לאוהדי אנגליה/כל נבחרת אחרת שבאים להביע את דעתם על אנגליה, לא על איך ג'רארד דפק לכם (תמשיכו להגיד שזה היה בכוונה, בהחלט מוסיף לכם המון כבוד) את האליפות בסוף העונה.
תהיה בטוח שאני אוהד את הנבחרת ואני מקבל את זה שהוא קפטן ואני בחיים לא ארצה לראות אותו נכשל כשהוא לובש את חולצת שלושת האריות כי מן הסתם זה יהיה כישלון של הנבחרת. אבל אני כן שונא אותו(זאת שנאה ולא מרירות כי אין לי שום סיבה להיות מריר, את האליפות לא הפסדנו בגללו) וזה לא סוף העולם אם אני אכתוב את זה גם פה, גם אם זה ילדותי.
יפה, אז אם וכאשר הוא יעשה פאשלה דומה במונדיאל אני אהיה האחרון שאעביר עליך ביקורת אם תכתוב נגדו. עד אז אתה צריך להיות מאחוריו, וגם אם לא, יש צורה ודרך לכתוב דברים, אם אתה נגד מינויו כקפטן תכתוב את זה. ההודעה הזאת לא הייתה קשורה לנבחרת אנגליה חד משמעית.