God Didn't Save Our Gracious Queen

הנושא בפורום 'מונדיאל 2010' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏24/5/10.

1. Selby Member

נו, זה היה צפוי שדבר כזה יקרה עם המזל של אנגליה, ועוד אנשים חושבים שיש לנו סיכוי עם מזל כזה...
    ועוד הסקי הוא זה שפצע אותו, לא רק שהוא חסר תועלת הוא גם מזיק?!

2. Pipe Member

אני מאוד מקווה שכן, for all of us' sake

3. 亚历山大帕托 Member

אל תכינו תירוצים כבר עכשיו כי: א. בכל סגל שמתיימר לזכות במונדיאל צריך להיות בלם מחליף מהרמה הגבוהה ביותר. ב. הוא לא שחקן מפתח וגם לא הבלם הכי טוב שלכם.

4. Igi Member

הקפטן ושחקן ההגנה הטוב ביותר הוא לא שחקן מפתח... that's good to know http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמח בשביל ג'ררארד שהוא הקפטן עכשיו.

6. gonzo18 Member

השאלה היא מי יקבל עכשיו את סרט הקפטן? שוב טרי? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

7. Selby Member

מה, הוא צודק, פרדיננד בכלל לא היה צריך להיות בסגל של ה30 שחקנים מההתחלה, גם ביונייטד אין לו מקום :aaa031:
    שום תירוצים, אני מראש לא הייתי אופטימי. האופטימיות אצלי בנוגע לאנגליה הייתה בשיאה בתקופת אמצע-סוף המוקדמות ומאז היא בנסיגה איטית אבל מתמדת.  

נערך לאחרונה ב: ‏5/6/10
  8. Pipe Member

אתה עושה צחוק? ממתי בלמים מחליפים הם קריטריון חובה למועמדת? יש אולי 2 נבחרות בכל הטורניר הזה עם בלם מחליף נורמאלי (אנגליה באופן משעשע היא אחת מהם), אבל הdrop off מהקפטן שלך ללדלי קינג הוא עדיין משמעותי.

9. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

ג'רארד, הוא סגן הקפטן.

ואני לא בטוח שמדובר בחדשות רעות. אתם מדברים על ריו כאילו השנה היא 2008 והוא הבלם הטוב בעולם, להזכירכם השנה היא 2010 וריו הוא בלם מזדקן שעבר עונה בינונית ומלאת פציעות. בהחלט ייתכן שהפציעה הזאת תעשה טוב לאנגליה, אם קינג יחזיק מעמד הוא יכול לעשות עבודה לא פחות טובה.

10. gonzo18 Member

תעשה טוב לאנגליה? מעבר לעובדה שאחרי פרשת טרי הוא הפך לקפטן ולמנהיג של הנבחרת, לניסיון והאיכות של פרדיננד (עדיין אחד הבלמים הטובים בעולם) אין תחליף. לדלי קינג בלם טוב אבל ההגנה של אנגליה בהחלט נחלשה היום בגלל הסקי החמור.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/6/10
  11. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

לדלי קינג עבר עונה טובה בהרבה מפרדיננד, ובמונדיאל צריך לשחק מי שהיה טוב העונה, לא מי שהיה טוב לפני כמה שנים. לטענה שריו הוא עדיין מהבלמים הטובים בעולם אין בסיס, לא בהכרח באשמתו, הוא לא משחק מספיק בשנתיים האחרונות כדי להיות אחד כזה (ב-2009 וידיץ' היה זה שהחזיק ליונייטד את ההגנה) וגם כשהוא משחק זה כבר לא הבלם של לפני שנתיים-שלוש.

12. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

דיברנו על זה גם בפורום האנגלי. לא מדובר בהכרח בחדשות רעות - אני אהיה הרבה יותר רגוע עם לדלי קינג בהרכב מאשר עם פרדיננד. יש גבול לכמה קרדיט אפשר לתת לו בגלל הניסיון - הוא כמעט ולא שיחק העונה, וגם כשכן אז זה לא נראה טוב.

13. 亚历山大帕托 Member

תסתכל על סגלי כל האלופות בכל המונדיאלים והיורואים.

אני מסכים חלקית עם מייקל קאריק. על פרדיננד עברה עונה לא טובה במיוחד, הוא ביצע המון טעויות לא אופייניות, אבל אני לא בטוח עד כמה אנגליה יכולה "להרוויח" מזה. מדובר בהימור מאוד מסוכן שיכול להשתלם ביוקר, אבל איכשהו אני יותר בטוח שפרדיננד היה עושה טעות כמו להשאיר שחקן אחד על אחד מול השוער שלו או לתת למישהו לטפס עליו מאחורה בכדור חופשי.

הוא לא שחקן מפתח וכולנו יודעים למה הוא קפטן. טרי בלם יותר טוב כיום, מגיע עם יותר מוטיבציה וההצלחה של אנגליה תלויה בו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/6/10
  14. Raulito Madridista

אכזבה גדולה מצידו של פרדיננד שהחמיץ את מרבית העונה בגלל פציעות שונות, זומן לסגל הסופי בכל-אופן והתפלל שרק עכשיו זה לא יקרה לו, ובכל-זאת הוא מחמיץ עוד טורניר גדול(את יורו 2004 הוא כזכור החמיץ בגלל סיבה הזויה - אי הגעתו לבדיקת סמים שיגרתית גררה השעייה ארוכה הן מיונייטד והן מהנבחרת). אני סבור שבמידה והיה משחק, פרדיננד היה מציג יכולת טובה יותר מאשר העונה במסגרת הליגה, גם בשל הקלישאה הידועה ששחקנים גדולים יודעים להגיע למשחקים גדולים גם אחרי תקופה לא טובה(ובואו נודה באמת - גם פרדיננד של 70% הוא בלם פנטסטי), ונראה לי שקאפלו כן היה בוחר בו על חשבונו של לדלי קינג.(יש כאן מאין בחירה ב'מותג' וכוכב על פני שחקן שהציג בפרק הזמן האחרון יכולת טובה יותר) לקאפלו הייתה דילמה מסויימת האם להציב אותו בהרכב והיא נפתרה בצורה כזאת וחבל. במקרה כזה, החשיבות של ג'ון טרי, שהייתה מכרעת גם ככה - מכפילה את עצמה.

נערך לאחרונה ב: ‏5/6/10
  15. ArsenalFan Member

לא נראה לי שמראש הייתה לפאביו איזושהי התלבטות או ספק. הוא נתן לפרדיננד את סרט הקפטן כדי שיהיה שם על המגרש, לא כדי שלדלי קינג יתפוס לו את המקום. הוא רצה להמשיך עם השותפות טרי-פרדיננד. ועכשיו כל הטורניר הזה על ברכי הזכוכית של לדלי קינג... סעמק.

ומייקל דוסון על הספסל זה אולי מספיק בשביל הטינופות, לא לאנגליה.