Giornata 33-אינטר אלופה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Chievo, ‏21/4/07.

1. Jose Mourinho Member

שוט.

צ'וצ'ו קמביאסו, עשית מהסגל של מילאן מינימום אלוהי. הוא פחות טוב מזה של אינטר וגם מזה של עוד כמה קבוצות באירופה.

2. צ'וצ'ו קמביאסו Member

אתה טועה ומטעה יש להם שחקנים שגומרים משחק בנגיעה, אני ואתה שונאים אותם זה נכון, אבל יש להם שחקנים שיודעים לגמור משחקים, והסיוט של יובה אני חושב מתחיל וגם סיוט קטן של אינטר, איזה סיוט ליובה, אינטר אלופת איטליה, ומילאן אלופת אירופה, זה ממש סיוט ליובה מה הם יגידו עכשיו? אני חושב שזה סיוט משותף של אינטר ויובה, אבל לאינטר יש משהו ביד, יובה תסתפק באליפות הסריה בי, ותראה את היריבות חוגגות על הדשא.

3. Jose Mourinho Member

ברגע שיהיה לי זמן אני אערוך השוואה בין הסגלים של אינטר ומילאן, ותראה בעצמך של מי יותר טוב.

4. FelaKaT Member

מי השחקן האחרון שרומא קנתה במחיר של קאריק? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

אם זאת הייתה רומא, המצב בליגה האיטלקית היה טוב בהרבה.

בקיצור, השוואה מגוחכת.

5. Jose Mourinho Member

רומא לא קנתה שחקן אחד במחיר מפוצץ כמו יונייטד, אלא החתימה מספר שחקנים(לא זוכר כמה עלו בעונה שעברה טאדיי ונונדה, והעונה קאסטי, פיזארו, ווצ'יניץ', ולצערי אני גם לא יודע כמה עלו ההשאלות של מרטינז, ווילהלמסון וטבאנו).

ויונייטד היא לא הקבוצה העשירה בתבל, אלא הקבוצה הרווחית בתבל. היא לא יכולה להרשות לעצמה לקנות בסכומים שצ'לסי, ריאל מדריד ואינטר למשל, כן יכולות להרשות לעצמן.

אז יונייטד אולי כן יותר עשירה מרומא, אבל עדיין ההפרש בינה ובין צ'לסי הוא בערך כמו ההפרש בין הרומאים לאינטר.

6. FelaKaT Member

טאדיי, נודה וקאסטי(לא בטוח לגביו) הגיעו בחינם. פיזארו ווצ'יניץ' עלו גרושים. אתה רוצה לספור את הרכישות הקטנות של מנצ'סטר?

כן, אה?

בכמה שבצ'נקו עלה יותר מקאריק?

אם רומא הייתה הקבוצה הרווחית בתבל בדומה למנצ'טסר, היא לא הייתה קונה שחקנים בינוניים כמו ווצ'יניץ', מרטינז ווילהמסון. היא הייתה מביאה את טוני, זקרדו וריברי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/4/07
  7. tom Member

סיוט? אני מעדיף שמילאן תזכה ולא קבוצה אנגליה....
    לגבי אינטר לא נראה לי שלאוהדי יובה איכפת בכלל מ"האליפות" הזו.

נערך לאחרונה ב: ‏25/4/07
  8. Jose Mourinho Member

צ'לסי, ריאל מדריד ואינטר יכולות להרשות לעצמן לרכוש כמה שחקנים בסכומים האלה בחלון העברות אחד, יונייטד פתחה את כל הכיס של קיץ 2004 על רוני.

ועד כמה שאני יודע, קאסטי לא הגיע בחינם. הוא + ווצ'יניץ' ופיזארו עלו קרוב ל10 מיליון ליש"ט אם אני לא טועה. 8 מיליון(פלוס מינוס) פחות מקאריק, לא הבדל כזה גדול.

גם יונייטד לא יכולה להביא את טוני, זקארדו וריברי בקיץ אחד. אם לרומא היה את תקציב ההעברות של יונייטד, אז היה לה מספיק כסף אולי לעוד שחקן אחד ברמה גבוהה, ולא נראה לי ששחקן אחד היה משנה את כל המצב.

מאז עלייתו של גלייזר לשלטון(אנחנו מדברים על יונייטד מאז אותו זמן, כן?), קדימה.

9. FelaKaT Member

רומא השקיעה קצת יותר מ10 מיליון £, מנצ'סטר השקיעה יותר מ36 מיליון£. יותר מפי 3.

התקציב של אינטר יותר ממשלש את זה של רומא, התקציב של צ'לסי לא יותר ממכפיל(אם בכלל, אין לי כח לבדוק, אבל אני מאמין שלא) את של מנצ'סטר.
    הבסיס שהיה למנצ'סטר לפני מכירתה(פרדיננד, סקולס, גיגס, רונלאדו, היינצה, ניסטלרוי, סהא וכו..) הרבה יותר טוב מזה של רומא(טוטי, קיבו, פאנוצ'י, מנסיני ודה רוסי).
    רומא נפרדה מהכוכבים שלה על ימין ושמאל(אמרסון, סמואל, קסאנו, קאפלו) בכדי לכסות חובות, מתי מנצ'סטר עשתה את זה?
    אגב, חוץ מקיבו היא לא קנתה עד היום מחליף ראוי לאף אחד מהם.
    ודבר אחרון, כמובן, הניסיון.

10. Jose Mourinho Member

כתבתי לך את זה על הרכישות הקטנות, לא באופן כללי.
    ההשוואה שעשיתי הייתה בקיץ האחרון, 18 מיליון של יונייטד מול 10 מיליון של רומא, לא הבדל כזה גדול.

אני לא אמשיך להתווכח סתם, אם יש לך מספרים מדוייקים אז תביא, אני די בטוח שההפרש בין התקציבים של אינטר ורומא לא כזה רחוק מההפרש בין התקציבים של צ'לסי ויונייטד.

זה כבר ניתן לוויכוח.

היא לא הביאה מחליף ראוי לאמרסון, אלא הצמיחה אחד כזה, דה-רוסי. לגבי קסאנו, בכל מקרה בעונה וחצי האחרונות שלו בקבוצה הוא היה בינוני, וב2004\2005 מונטלה עשה את תפקיד הבקעת השערים של קסאנו מהעונה הקודמת בצורה טובה מאוד.
    קאפלו? ספאלטי אומנם לא בקליבר שלו, אבל גם לאינטר אין מאמן מהטופ, ואני לא רואה את ספאלטי נופל ממנצ'יני באיכות שלו כמאמן.

11. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה אפילו לא קרוב.
    קאסטי היגע תמורת מיליון יורו,וצ'יניץ תמורת 2.5 מיליון,פיזארו היגעי תמורת 4-5 מיליון,וכל זה רכישות של חצי מהכרטיס של השחקן,כי לרומא לא היה כסף ליקנות את כל הכרטיס של השחקן. היום המצב הכלכלי הרבה יותר טוב,אבל עדיין לא ברמה של אינטר ובטח שלא כמו של מנצ'סטר.
    אם לרומא היום 28 מיליון יורו לבזבז על שחקן אחד כמו שמנצ'סטר שמו על קאריק,באמת היית רואה את טוני,ריברי וזאקרדו מגיעים לרומא.

12. FelaKaT Member

בטח שזה הבדל גדול, לא רק שזה כמעט פי 2, אלא שמנצ'טסר קנתה בכסף הזה שחקן אחד, ואילו רומא הרבה יותר.
    פעם האחרונה שרומא באמת השקיעה בשחקן היה קיבו, וגם אז היא הייתה חייבת למכור את סמואל בכדי לכסות על המינוס.

בכלל, תראה את ההכנסות של מנצ'טסר מול צ'לסי(אין צורך, מנצ'טסר מכניסה הרבה יותר), ותשווה אותם לשל אינטר מול רומא(אינטר יותר ממכפילה את רומא).

הונטלאר, פרננדסו טורס והאגריבס הם בגדר חלום רטוב בעבור רומא ובגדר המציאות אצל המנצ'טסר, זה לטעמי סוגר את הסיפור.

כן, ראינו מה קורה לרומא בכל פעם שהיא פוגשת קבוצה עם מרכז שדה קשוח. דה רוסי נעלם, פרוטה חוזר להיות פרוטה ורומא משחקת כמו מכבי חיפה ביום רע.

ב04\05 קסאנו עוד היה ברומא, הוא הבקיע 12 שערים והיה סביר בהחלט. מה קרה למונטלה מאז שהוא עזב? מה קרה לחלוצים של רומא?

13. צ'וצ'ו קמביאסו Member

שום דבר שיגידו לא יקלקל את העונה היפה הזאת ושבירת השיאים הזאת, עד שלוקחים אליפות בצורה מרשימה, ואינטר מראה שלמרות השנים הקשות של הקבוצה, היא עדיין יכול לשחק כמו אחת הגדולות, אז מתלוננים על כל דבר, שיובה לקחה אליפיות לא רק שאינטר היתה באמת עלובה, אלא גם אז כל הליגה חוץ מיובה עצמה היתה עלובה, השנים האחרונות שהכדורגל האיטלקי היה טוב ממש היה שנות ה-90 מאז הוא לא כזה טוב, גם ב-2003 כל הקבוצות האיטלקיות שחקו בונקר באירופה זה לא היתה עונה כזאת גדולה, בשנות ה-90 יובה לקחה את האלופות ומילאן את אינטר את אופ"א ופארמה ונאפולי ואז באמת היה כדורגל, מאז אין ממש כדורגל באיטליה, גם בשנות ה-2000 שיובה ומילאן לקחו לפני אינטר לא היה ליגה כזאת טובה ותחרותית כמו שאתם חושבים.

אני יכול להגיד שלנצח את מילאן קבוצה שמגיעה לחצי גמר האלופות פעמיים בעונה זה דבר נפלא וזה מצדיק אליפות, אתם תגידו שלא כי אתם שונאים אותנו.

תזכרו מה אוהד יובה אמר בפורום השכן אנחנו כבר לא הכלכב החמוד של השכן (מילאן) אל הרוטבילר החדש של איטליה.

נערך לאחרונה ב: ‏27/4/07
  14. Chievo Member

חושב שזה לא מעניין אף אחד פה, אבל קטאינה ואסקולי סיימו בתיקו 3:3 דרמטי, לאחר שאסקולי השלימה מהפך 1:3, קטאינה מצליחה לכבוש שני שערים תוך שבע דקות ובכך משווה ומצליחה לקחת נקודה אחת שלפי דעתי מסמנת שקטאניה תמשיך את הדרך בסרייה בעונה הבאה, חבל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

http://www.goal.com/images/19229.Xxx

15. Jose Mourinho Member

אם רומא תחליט להשקיע כסף בחלון העברות להבאת שחקן אחד משמעותי, היא בהחלט יכולה להביא אחד מהשלושה האלה אם תרצה. להביא שניים או שלושה מהם בחלון העברות אחד יהיה קשה גם ליונייטד הנוכחית.

איזה חלוצים כבר היו לרומא? מונטלה לאחר עונת 2004/2005 כבר התחיל לגמור את הסוס, הגיל כנראה עשה את שלו. נונדה מאז שעזב את צרפת הוא סתם בינוני. ווצ'יניץ' הגיע כסוג של הבטחה, היה פצוע הרבה זמן ולא סיפק את הסחורה(אולי לא מספיק טוב לרמות האלה). טבאנו פשוט לא אותו שחקן מאז שעבר לולנסיה. רק טוטי שומר שם על יציבות, מאז שהחל לשחק בעמדה הזאת.