איזה עצבים! דווקא אחרי העונה המפתיעה שנגמרה בסגנות עם הפועל באר שבע פתאום כל השחקנים המרכזיים שלי מבקשים בקיץ לעזוב. זה התחיל עם ביסו (שלאחר שדיברתי איתו חזר מהדרישה שלו וגם חתם על חוזה חדש), המשיך עם אסולין (שלא חזר בו), המשיך עם גביש (שגם חזר מהדרישה שלו אבל עדיין לא מוכן להאריך את החוזה שנגמר לו ב2012) ועכשיו גם מליקסון דורש לעזוב (לא יודע איך לאכול גם את זה והאם לאסור עליו לעזוב או לא). וכל זה קרה דווקא אחרי שהחמתי את עומר גולן במקום ברננדו שעזב...
תגידו, מה אפשר לעשות אם שחקן מתלונן על "חוסר משמעת" בקבוצה? אני באמצע עונה ראשונה עם בארסה וצ'אבי כבר כמה חודשים מתבאס על הקטע הזה ועכשיו הוא בא אליי ביציאה שהוא רוצה להיכנס לרשימת העברות בגלל זה. WTF אני אמור לעשות עם זה?..
תאמת שלא, תמיד חשבתי לפתוח אבל אני חושב שיהיה לי פשוט משעמם, אני מעדיף בהרבה לקחת קבוצה תחתית/ליגה נמוכה.
פתחתי עונה ראשונה עם מילאן כמו שאני עושה בדרך כלל אבל לא קיבלתי אפילו לא יורו אחד(!) להעברות. יש איזה שחקנים חופשיים טובים לרכישה? אני מקווה למכור כמה שחקנים אבל אני בספק אם יהיו הצלחות גדולות.
אני מציע לך לפתוח מחדש ולהוריד את הV של התקציבים בחלון ההעברות הראשון, ככה כולם לא יקנו עד לינואר... הכי כיף להסתדר עם מה שיש עד ינואר לפחות תהיה בטוח שאין מציאות בהעברה חופשית, בטח ובטח לקבוצה כמו מילאן
תמיד מתחיל את העונה הראשונה עם יוניטד או באר שבע (כשהשנייה כמובן היא הבאה בתור כשכמובן אם אני מתחיל עם באר שבע כמו עכשיו אני במקביל עוקב גם אחרי הליגה באנגליה). ככה גם נהנה מהמשחק וגם לומד להכיר אותו. אחרי יוניטד ובאר שבע כשאני כבר שולט במשחק אני לוקח על עצמי אתגרים (ההצלחה הכי גדולה הייתה לי לפני 4 או 5 שנים עם בת ים כשלקחתי אותה מהליגה הארצית עד לתארים בליגה הראשונה).
היו בטח שהיו. למרות שיתכן שזה היה בלאומית והזמן הפך את המסע עם הקבוצה לקסום יותר. ועדיין, אני כמעט בטוח שהיה גם את הארצית באחד מהעידכונים בזמנו...
לידע כללי,ששחקן רוצה לדבר איתך בצ'אט ומבקש לעזוב למועדון יותר גדול,תגיד לו שהמועדון יגדל ואתה רוצה שהוא יהיה חלק ממנו תו כדי,השחקן ירצה להשאר וישר תציעו לו חוזה ארוך טווח. לצערי עשיתי תטעות הזאת עם דמארי,דויזאדה,גביש עד שעליתי על זה. כמו כן שיי רביבו הרס לי את הקבוצה והכיימייה,עד שהשאלתי אותו לסכנין ושחקנים אחרים כמו רמי גרשון,דסה,גולדברג,מליקסון חתמו על חוזים חדשים. נמליץ על כמה רכשים לאלה שמשחקים בליגה הישראלית וטיפים כלליים שיעזרו לכם מאוד. סוף עונה 3 בן ארפה+ZAYATTE +JUAN MANUEL MARTINEZמסיימים חוזה הם חופשיים,תציעו להם מענק חתימה גבוה,שחקנים ברמות הכי גבוהות שיש. תנסו להביא על ההתחלה את עומר דמארי,החלוץ הישראלי הכי טוב במשחק. צמד הבלמים הישראלים הכי טוב(חוץ מבן חיים)הם רמי גרשון ועודד גביש,בכל מצב תנסו לשחק איתם,מגנים ימנים חגיי גולדברג או אלי דסה,בשמאל אופיר דוידזאדה שהוא מעל כולם,אחרי זה ריקן. שוער ישראלי ברמה של אוואט ושמסכים לבוא לכל קבוצה בארץ הוא TAUBER(שיחק פעם במציאות בנתניה אאל'ט) גיא אסולין מתחיל את המשחק חופשי,תביאו אותו בכל מצב. חלוץ פצצה לליגה הישראלית WILIHAN,אפשר לקנות אותו סביב ה1M פאונד,אחרי עונה שתיים שהשווי שלו עולה אפשר בקלות למכור אותו ב4M פאונד. שאתם רוצים למכור שחקן במנג'ר הזה זה לא כמו בקודמים שאם תציעו שחקן שהשווי שלו 2M נגיד ותדרשו עליו 5M,לא באמת יציעו עליו מחיר כזה,תציעו את השווי העכשווי שלו+בונוסים כמו מינימום 10 שערים סכום מסויים של כסף,או אחרי הופעות,אפשר בד'כ ככה לעשות כסף,וכל שחקן שאתם מוכרים תעשו סעיף של 50% מהרווחים במכירה הבאה,תמיד הקבוצה שקונה את השחקן מסכימה לזה. המנג'ר הזה אחד הקלים,שופר המון אבל עדיין קל רצח.
עריכה: הסתדרתי. עכשיו שיש את המנג'ר סוף סוף הגיע הזמן להמשיך את שושלת מוריניו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ואז לקחת את הקבוצה החביבה עליי מהליגות הקטנות, פסקארה ולעלות אותה לגדולה. ואז להמשיך לליגות אזוטוריות אחרות...הליגה הישראלית זה פיקציה, עושים שחקנים עם יכולת של ריבאלדו בשיא ואחרי זה מתפלאים שלוקחים אליפות אירופה עם הפועל ב"ש/מכבי ת"א/הפועל ת"א, כן ממש מציאותי...כנ"ל להגיע לשמינית, אין שום דבר מציאותי בליגה הישראלית...