מה החוקים של בעלות משותפת? במציאות בחחים לא הבנתי את זה, ועכשיו באתי להתחיל משחק עם אודינזה שיש לה הרבה כאלה. אם מישהו יוכל לתת הסבר קצר בנוגע לכמה זמן הבעלות משותפת(לא הבנתי לפי הפרטי חוזה) ועד מתי השחקן נשאר בקבוצה שהוא בה עכשיו מבין הקבוצות של הבעלות משותפת.
http://www.aidtheboss.com/football-manager-2011-facepack/ אתם לא צריכים להגיד תודה, אני כבר יודע לבד... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
בסוף כל עונה יש ל2 הקבוצות זכות להציע מחיר, מי שמציעה את היותר גבוה מקבלת את השחקן. אם זה אותו סכום אז השחקן בוחר. אם זה לשנתיים אז יש לכל אחד מהקבוצות אפשרות לדחות את המכירה הפומבית לשנה הבאה.
חבר'ה, אחרי כל מסיבת עיתונאים, מה שאני לא אומר יש שחקנים שכועסים או אל שמחים ממה שאמרתי. לדוגאמ במסיבה של הצגת רכש אני משבח אותו ומדבר עליו הכי טוב שאפשר, והוא בכל זאת אל מרוצה. הסבר מישהו?
אולי הוא לא מאושר כי אתה בונה סביבו "הייפ" וציפיות מוגזמות ביחס ליכולת או למעמד ש"הבטחת" לו בזמן חתימת החוזה? יש שחקנים שלא יכולים לעמוד בלחץ כשאתה אומר שאתה מצפה מהם להיות שחקנים מובילים
מאז 2009 אני פשוט לא מסוגל לשחק במנג'רים ולהינות מהם. ניסיתי להבין למה ולפני כמה ימים, כששיחקתי ב2011 הבנתי- המסך גדוש מדי, לא משנה באיזה מסך נמצאים במשחק, יש כל כך הרבה פרטים שצריך לקלוט, טקסט לקרוא וכו' שזה גורם לי להתרחק. יש יותר מדי בולשיט לטפל בו, לקרוא ולהבין, כמו מסיבות העיתונאים המעיקות האלה וכדומה. חבל, מנג'ר היה המשחק האהוב עליי, עד שיצא 2009 ומאז פשוט הסדרה נהרסה.
על איזה רמה מתחילים ת'משחק אם לא משנים ? הורדתי את המשחק, פתחתי עונה וקניתי את הולטבי אבל לצערי רק עונה הבאה הוא יבוא איזה באסה הלך כל הכסף של העברות, נצטרך להתמודד עם מה שיש. אני טיפה מתקשה עם האנגלית מקווה שאצליח בכל זאת לבנות טקטיקה טובה ולקחת את אתלטיקו אל המקומות בהם לא היתה יותר מעשור ולשחזר את עונת 1996 ואם אפשר להוסיף עוד תארים על הדרך זה יהיה ממש סבבה =]
גם לי , פיפא ופרו עובדים לי במחשב אבל המנג'ר נתקע זה כזה מטומטם ... גם ב10 ו9 היו לי תקיעות , לדעתי זה בגלל שיש לי זיכרון של גיגה אבל עדיין בפיפא ובפרו אני מצליח לשחק בלי תקיעות אז איך יכול להיות שבמנג'ר כן יש לי תקיעות ?!
שוחררה גרסה חדשה של הפאטצ', גרסה 11.1.1, עם מספר תיקונים קטנים. אני מאמין שהקראק החדש היה זמין ברשת עוד כמה ימים.