Football Manager 2011

הנושא בפורום 'פורום מחשבים, משחקים ואינטרנט' פורסם ע"י rivaldo, ‏22/10/10.

1. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

4-3-3:
    --------------------------סיריגו--------------------------
    קרישיטו-------ראנוקיה-----בובו/קנבארו-----סאנטון
    ----------פאלומבו-----נוצ'רינו-----מונטוליבו-------
    ----------קסאנו--------פאציני-------רוסי/די נטאלה

לבובו יש נתונים טובים יותר אך קנבארו נמצא בכושר טוב מאז תחילת העונה אז הם עושים רוטציות. רוסי ודי נטאלה גם הם ברוטציות, רק כי הם טובים מדי מכדי לשים אחד מהם לתקופה ממושכת על הספסל.

נוצ'רינו משחק כdeep lying playmaker מגן, פאלומבו הוא ball winning midfielder תומך ומונטוליבו הוא פליימייקר מתקדם התקפי. השלישייה הזאת אגב מצטיינת, כל אחד עם רייטינג מצוין מאז תחילת העונה (אני עכשיו בנובמבר). השלישייה הזאת יחסית הגנתית כי קסאנו ורוסי הם טרקווארטיסטות ופאציני הוא כמובן איש מטרה. 8 שערים ב-9 הופעות בליגה עד כה, גם השלישייה לצידו מתהדרת בכמות מכובדת של בישולים ושערים.

אם יהיה משהו מעניין אעדכן! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

2. avdz7 Member

את נוצ'רינו אהבתי עוד ביובה, אחלה שחקן
    העמדת קבוצה מעולה. חוד קטלני ביותר!!!

3. Bensh Member

אלברטו בואנו (alberto bueno)
    שפיץ על, לא אמור לעלות יותר מ7-8 מיליון יורו. שווה גם 20 מיליון

4. yakov_y YNWA

רעיון נחמד, אהבתי את האתגר.
    קישור והתקפה מעולים אבל ההגנה חלשה לדעתי, תחפש בלם נוסף.

5. avdz7 Member

מה נהיה איתם? הפאטצ' החדש ממש מתעכב..

6. Bensh Member

למה לא בוקטי?

7. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת שהלכתי בכיוון שחקנים שאני מכיר ואוהב במציאות. בוקטי גם קיבל ציון נמוך בסקאוטינג אז העדפתי להשאיר אותו בקור של רוסיה. בכל מקרה, כדי ליצור חיזוק של ממש צריך להביא או את קייליני או את בונוצ'י, ושניהם לא זמינים כל עוד הם ביובה. בעיה, אבל מתגברים גם על זה.
    סיימתי את העונה הראשונה עם הצלחות קטנות. בליגה זכיתי בסביבות המחזור ה-36, זכיתי גם בגביע מול יובנטוס והגעתי לגמר הצ'מפיונס- שם נעצרתי מול ארסנל רק בתוספת הזמן. השחקנים המצטיינים שלי היו פאציני, שכבש 23 בליגה ועוד 10 באירופה (כולל שלושער מדהים בברנבאו בחצי גמר הצ'מפיונס), ראנוקיה (הרבה בגלל הראש הקטלני שלו, כבש 13 שערים בליגה ועוד באירופה, כמות שלא הייתה מביישת חלוץ. כל השערים מנגיחה) ומונטוליבו שבישל 19 פעמים בליגה ועוד כמה פעמים בשאר המסגרות. שאר השחקנים היו סולידים אך פחות בולטים.

העונה כבר רכשתי את דה רוסי כדי לחזק את הקישור.

8. JR-Riquelme Member

פתחתי עם נאפולי ואני כבר בתחילת העונה השלישית.

עונה ראשונה ראיתי כמה שינויים אני צריך לעשות ומכרתי את מאג'יו, חוזה סוסה, יבדה, וכל הזקנים הרקובים של נאפולי כמו ארוניקה וכאלה והחתמתי שמות אדירים. ניימאר עלה 35M וקניתי אותו בתשלומים עד סוף החיים, אלכסיס סאנצ'ס עלה 15M, קסאני עלה 18M ומרוואן פלייני עלה 14M. העונה הסתיימה מצוין כשאני מסיים במקום ה3 בפער 6 נק' מאינטר שזוכה(במחזורים האחרונים כבר נשברתי), ו3 מיובה - באירופה לקחתי את הליגה האירופאית בצורה קלילה בלי יריבות אמיתיות. קבאני כמובן שחקן העונה עם 38 שערים, לאבצי סיים עם 18 בישולים.
    עונה שנייה החתמתי את טאיה טאיו על חוזה בהעברה חופשית, את דאנטה הבלם של מנשנגלדבאך ב10M, מיקל ארטטה ב20M, וסימונה פפה גם כן ב20. מכרתי את קוואליירלה, סאנטקרוצ'ה, צ'יגאריני ועוד כמה רקובים.
    פתחתי את העונה בצורה לא יציבה עם 2 תיקואים באיטליה נגד פיורנטינה ובולוניה, לקחתי את הסופר קאפ עם 4-2 נגד מארסיי ובליגת האלופות יצאתי עם טוטנהאם וברצלונה.
    פתחתי את אירופה עם 3-0 בחוץ על דינמו מוסקבה, ובמשחק השני יצאתי לאנגליה נגד טוטנהאם. חטפתי 3-0 וחשבתי שכבר אפשר להגיד שלום לאירופה כי נגד ברצלונה גם ככה יהיה קשה להוציא נקודות. במשחק השלישי נגד ברצלונה הפסדתי 4-1 בחוץ וטוטנהאם התרחקה לי. אחרי זה נגד ברסה בבית הוצאתי תיקו 1-1. לי היה 4 נקודות ולטוטנהאם 9 נקודות. כמובן שזה נראה גמור וחתום. בינתיים אני כבר עם 7 ניצחונות, 5 תוצאות תיקו בסריה א' ו2 הפסדים. לא פתיחה טובה לעונה.
    ואז היה לי לוח קשה ביותר. משחק נגד מוסקבה שחובה ניצחון בו להשאיר סיכוי, אחרי זה נגד רומא ואינטר בבית ואז טוטנהאם בבית. ניצחתי את הרוסים 4-0 קליל, נגד רומא גירדתי 1-0 עם הרבה מזל ואת אינטר ניצחתי 3-2. טוטנהאם הפסידה לברצלונה וזה אומר שהמשחק האחרון בבית נגד טוטנהאם הוא על העלייה לנוקאאוט. המשחק הסתיים ב4-1 מדהים שכבר בדקה ה3 לאבצי עם צמד ונקמתי בהם. אוקיי מתקדמים הלאה.
    גנואה הייתה היריבה שלי על האליפות באיטליה מהמחזור הראשון, היא פשוט לא הפסיקה לנצח זה היה מטורף. אחרי טוטנהאם אני מגיע למשחק חוץ בגנואה ומפסיד 2-1. מאז היו לי 6 ניצחונות רצופים. גנואה הדיחה אותי גם בגביע האיטלקי עם 3-2. ובדיוק לאחר מכן לאציו מנצחת אותי 3-1. מאז כבר לא הבטתי אחורה6 ניצחונות רצוף באיטליה כולל פעמיים 6-0 ו7-0 ביתיים. מול מילאן בחוץ חשבתי שהכושר יפסק אבל טעיתי וזה נגמר ב4-0 עצום משולשער של לאבצי. בנוקאאוט הגעתי מול מארסיי וניצחתי 2-1 בקושי בבית, בחוץ גירדתי 1-1 שמספיק לי לעלות לרבע נגד ריאל מדריד, פה באמת חשבתי שהסיפור יגמר, במיוחד אחרי ה2-2 הביתי. בינתיים באיטליה המצב צמוד מאוד וגנואה תמיד מובילה את הטבלה בנקודה או שתיים. אני מפסיד ליובה בחוץ והמצב מסתבך. הגומלין נגד ריאל מדריד הגיע ואני דופק להם 3-0 ומהמם את הברנבאו, ניימאר טוחן אותם עם שלושער נדיר. באיטליה אני ממשיך לנצח בלי הפסקה והגעתי כבר למצב של 7 ניצחונות רצופים רק בליגה. החצי גמר סידר לי את צ'לסי החזקה. משחק ראשון בבית... 4-0! אשלי קול מורחק בדקה ה15 ומשם אני מפרק אותם בלי רחמים. מיד אחרי זה אני במשחק אולי על התואר נגד גנואה, כשכבר אני מוביל בראשות הטבלה ב4 נקודות(אבל מצפה בהמשך מפגשים באולימפיקו ובסן סירו מול רומא ואינטר). ניצחתי אותם 3-0 חלק וסיימתי את הסיפור שלהם. הגומלין נגד צ'לסי היה לפרוטוקול בלבד והם ניצחו 2-1 שלא עזר להם. בינתיים אייאקס נגד ארסנל בחצי הגמר השני. קיוותי שההולנדים מסוגלים לעבור והם עברו עם 4-2 בסיכום. אני נגד אייאקס בגמר!
    עד הגמר אני מתרכז רק בליגה כדי לסגור את הסיפור. במפגש נגד רומא באולימפיקו אני צריך ניצחון לסגור את הסיפור ואני מנצח 2-1 במהפך בדקה ה-90 של קבאני. הפער בערך 7-8 נקודות. כמה ימים אחרי חיכתה לי אינטר בסן סירו... עוד ניצחון עצום - 3-0 לנאפולי וזה היה המשחק על התואר בעצם. עוד 3 משחקים נותרו וכל מה שהייתי צריך זה ניצחון לקחת אליפות רשמית. ועשיתי את זה בסטייל עם 3-0. המשחק האחרונים היו נגד רג'ינה וטרייסטינה שירדו ליגה וניצחתי 3-0 ו4-2 בהתאמה. לקחתי אליפות עם לא פחות מ92 נקודות, 92 שערים ו29 ספיגות, +63 הכי טוב באיטליה בכל האספקטים, פער 13 מגנואה.
    דבר לא יאומן קורה באיטליה במחזור האחרון. רומא מפסידה ליובה ויורדת ליגה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

בגמר האלופות ניצחתי את אייאקס 1-0 משעמם משער עצמי, ובכך לקחתי דאבל ענק.
    בעונה השלישית הבנתי שאני חייב לחזק את הסגל כי אני כבר הכי טוב בעולם! קיבלתי תקציב גדול של 130M והחתמתי את כריסטיאן קיבו בהעברה חופשית, חאבייר פאסטורה ב20M, בוסינגווה ב5M, הונטלאאר ב20M, טים האוורד ב20M, ו...... נמאניה וידיץ' ב80M!

בינתיים לקחתי את הסופר קאפ האיטלקי עם 5-3 על גנואה, ואת האירופאי עם 2-0 על מארסיי.

אדיסון קבאני סקורר מחונן, אסקייל לאבצי אחד החלוצים הטובים במשחק, ניימאר פשוט פנומן, בלאזי תותח על פתח אצלי בקישור האחורי כל העונה.

זה המערך נגד הקבוצות החזקות כמו אינטר\ריאל מדריד\צ'לסי:

http://up351.siz.co.il/up3/mg3znnzvidty.Xxx

זה המערך שמלווה אותי נגד הקבוצות הבינוניות במשחקי חוץ וכשאני מוביל כדי לטחון אותם:

http://up351.siz.co.il/up1/jidzczdz1jzl.Xxx

סגל:
    שוערים: מורגאן דה סנקטיס, טים האוורד(עונה ראשונה)
    הגנה: קסאני(עונה שלישית), טאיה טאיו(עונה שנייה), בוסינגווה(עונה ראשונה), כריסטיאן קיבו(עונה ראשונה), כריסטיאן זאפטה(עונה שלישית), דאנטה(עונה שנייה), וידיץ'(עונה ראשונה), בוקטי(עונה שנייה)
    קישור: מארק האמסיק, מנואלה בלאזי, מרוואן פלייני(עונה שלישית), מיקל ארטטה(עונה שנייה), וולטר גרגאנו, סימונה פפה(עונה שנייה), חאבייר פאסטורה(עונה ראשונה)
    התקפה: ניימר ואלכסיס(עונה שלישית), קבאני, לאבצי, הונטלאר(עונה ראשונה)

מסתערים על 6 תארים בעונה אחת!

9. Ian Wright Member

יש פה אנשים שמעוניינים לפתוח שמירת רשת ביחד? אולי עוד אפשר ליצור פה איזה קבוצה של כמה אנשים ולפתוח שמירה איכותית ביחד.

נערך לאחרונה ב: ‏16/3/11
  10. חיים משרקי Member

יש למישהו קראק לפאצ' 3?

11. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

יש לי שאלה לגבי FM 2007. אחרי מספר עונות לא מבוטל, המשחק מתרסק לי ב-1.1.2013 ואני לא מצליח לעבור את התאריך הזו בשום צורה (כולל חופשה), גם לא לאחר שהסרתי והתקנתי את המשחק. ההודעה שאני מקבל היא שיש כנראה קובץ לא טוב בתיקייה או משהו דומה. למישהו זה קרה פעם ויכול לעדכן באיזה פיתרון יצירתי שיאפשר לי להמשיך מאותה שמירה אחרונה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

12. hanangershon Member

אחרי ששיחקתי כבר ארבע עונות המשחק כל פעם מעיף אותי החוצה אחרי שאני לוחץ על שם של שחקן.מחקתי את המשחק כולל את הספריה שנמצאת בdocuments.התקנתי מחדש ועדיין זה קורה.גם במשחק השמור שלי וגם במשחקים חדשים שאני מנסה לפתוח.אני מקווה שמישהו יוכל לעזור כי יש לי קבוצה מטורפת וזה די מבאס.תודה

13. Ori8 Member

14. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

15. דקו Member

יש פה מישהו רציני שרוצה לפתוח עונה ברשת?