טוב בעיה אמיתית! איך זה הגיוני שהביאו לי את המשחק המקורי והוא פאקינג לא פועל?! הפעלתי את הסמל של ההפעלה וזה אומר לי שהאפליקיישן משהו לא נמצא...(האם יש לזה קשר לזה ששמתי את העדכון 1.1.1.1?) עזרה!
אחרי עונות שפתחתי באייקאס וספרטק מוסקבה ולא הצלחתי כל כך בגלל כל מיני סיבות שאני עד עכשיו לא מבין. פתחתי עם אנדרלכט ומקווה שאני יצליח עם הכשרונות הענקיים שיש לה כמו ליגאר,בוספה,ביגלה ,לוקאקו . אבל יש בעיה אחת הלוזון ליג של בלגיה מישהו יודע את החוקים ואיך הולך כל הקיזוזים שם?
אחד הדברים המוזרים. ניסיתי פעם להבין מהמציאות ואף פעם לא הצלחתי, משהו בסגנון של קיזוז של כל הליגה ופלייאוף, תנסה להבין מהחוקים בכל מקרה. אחלה קבוצה לקחת,, אף פעם לא פתחתי איתם אבל יש שם כמה כשרונות גדולים. שים לב גם לאיזה בלם הונגרי(?) איטי קצת אבל בלם אדיר לפחות לפי הנתונים.
האמת זה די פשוט. 16 קבוצות, משחקות 2 סיבובים, 30 משחקים. בתום 2 הסיבובים הליגה מתחלקת כך: 2 המקומות האחרונים יורדים ליגה. מקום 14 מתמודד בפלייאוף על הירידה מול קבוצה מליגה שניה. מקומות 13-10 משחקות בטבלה פנימית פעמיים אחת נגד השניה (הנקודות מהליגה נמחקות) מקומות 9-6 משחקות בטבלה פנימית פעמיים אחת נגד השניה (הנקודות מהליגה נמחקות) מקומות 1-6 משחקות ביניהן על האליפות, כשניקוד מהליגה מקוזז בחצי בדיוק לפי שיטת לוזון. אמה מה, הן משחקות אחת נגד השניה פעמיים, לא כמו אצלנו, משמה יש 40 משחקי ליגה. מקום ראשון אלוף והולך לליגת האלופות, מקום שני הולך לליגת האלופות. מקום שלישי הולך לליגה האירופאית. המקום הרביעי ממתין. למה? לזה: מנצחות הבתים התחתונים משחקות בית וחוץ אחת עם השניה, והמנצחת משחקת נגד המקום הרביעי בית וחוץ על הזכות להיות בליגה האירופאית.
טוב, יצאתי ליצן והתחלתי עם מכבי ת"א. הליגות משנה שלי הם איטליה (סרייה א' ו-בי) ושוודיה (אלסוונסקן). הסיבה: ליגה אחת גדולה, ליגה שניה פחות או יותר ברמה שלי כדי שיהיה מאיפה למשוך שחקנים. העפתי מהקבוצה את: סדיבה, גפני, סבן, ייני, ראנגלוב, בוזגלו (נמכר ב-4 מיליון יורו לפורטו), סלומון, כחלון, עזרן. הוחתמו: אלרואי כהן - 400 אלף יורו ראסמוס לינדגרן - הקשר האחורי/אמצע של אייאקס אמסטרדם הגיע תמורת 2.4 מיליון יורו איבו פקאלסקי - ממאלמו 2.1 מיליון יורו - העדיף אותי על ארסנל וסביליה. (נמכר לי ב-850 אלף יורו, עוד 1.2 מיליון על 30 הופעות ליגה) בינואר יגיע מרקו וראטי בן ה-17 מפסקארה תמורת 2 מיליון יורו - העדיף אותי על פני גנואה, נאפולי ואודינזה. (נמכר לי ב-850 אלף יורו, עוד 1.2 מיליון יורו על 30 הופעות ליגה). למי שתוהה בעניין הכסף, התחלתי עם 300 אלף, כל השיחרורים פינו לי עוד כסף ומאור בוזגלו נמכר ב-4 מיליון יורו... משחקי הכנה: דיורגארדן חוץ 2:1 הפסד דן בוס חוץ 2:1 ניצחון פסקארה חוץ 1:1 תיקו מוקדמות ליגה אירופאית סיבוב 2 - בודצ'נוסט ממונטנגרו (רציתי מוגרן לא נורא אותה ארץ), ניצחון חוץ 1:0 שער של יצחקי (כמה הוא חסר במציאות...) אני יעדכן אתכם בהמשך
איזה כיף לכם שאתם מצליחים לשחק עם האנגלית, כ"כ מחכה לטלאי העברית שסוף סוף אוכל להוביל את אתלטיקו וביתר להישגים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
טוב התקדמנו טיפה: את בודצ'נוסט דרסתי בגומלין 1:6 (רביעייה ליצחקי) ו-1:7 בסיכום. בסיבוב המוקדמות השלישי קיבלתי את סיביר הרוסית. משחק ראשון אצלי בבית, הייתי חייב להפסיד אבל איכשהו יצאתי ב-1:1, שער של דור מלול לזכותי. בגומלין נתתי הצגה, מאדוניאנין עם צמד ועוד דור מלול ויצאתי עם 3:0 גדול. לצערי אני יודח בפלייאוף כמו במציאות כי קיבלתי את פורטו אבל לכו תדעו אולי תהיה סנסציה עולמית. למי שמתעניין בשאר הקבוצות הישראליות: הפועל עלתה לליגת האלופות (יש לה בפלייאוף את ז'לייזניצאר! חחחחח) מכבי חיפה הודחה על ידי סטאבק הנורבגית בסיבוב מוק' 3 (סטאבק בתפקיד מינסק) בני יהודה הגיעה עד לפלייאוף כמוני אבל אני לא מאמין שהיא תעבור, אני לא זוכר את מי היא קיבלה.
קטע מעצבן במשחק- אם קבוצה מתעניינת בשחקן שלך ואתה מסרב הסוכן שלו אוטומטית דורש חוזה חדש ומשופר ובמידה ולא תציע השחקן עצמו יתמרמר
עידכון: הנה קבלו למה התכוונתי שמדובר במשחק לא מציאותי... הפועל הפסידה לזלייזניצר 1:0 בחוץ במשחק ראשון, ניחא, אבל עזבו שבמציאות בפלייאוף זה לא קורה... אני מפסיד עם המחליפים להפועל ר"ג בגביע הטוטו כשאני משחק שלם משחק ב-10 שחקנים, ניחא. אני יוצא לפורטו, מובילים עליי 1:0 במחצית, ואני יוצא עם ניצחון 1:3, נראה לכם הגיוני? ברור שלא, אבל במנג'ר זה קרה...זה למה המשחק הזה מרגיז, כי אין בו היגיון בכל הקשור לליגה הישראלית...צריך טיפה מציאותיות.
במשחק של הפועל גם במציאות זה יכול לקרות , יש הפתעות בחיים. במשחק השני אני לא מבין מה אתה רוצה עלית עם מחליפים לשחק והפסדת , קורה. במשחק השלישי זה הכי פחות הגיוני , ומנג'ר זה משחק של טקטיקות אם יש לך טקטיקה טובה יש מצב שתנצח קבוצות גם כמו פורטו עם מכבי כמו שמוריניו במציאות לקח את פורטו לגמר בגלל שהוא גאון טקטי ככה גם במנג'ר אחד שידע לעשות טקטיקה מצוינת יוכל לקחת קבוצות להישגים, ברור שזה לא קרוב למציואת אבל זה בהחלט המשחק ניהול הכי קרוב למציאות מהמתחרים.
חברס זה כמו FM10 לא צריך קראק בכלל... אתם ממשיכים לטעון את המשחק בדמון טולס ונכנסים חופשי מה הבעיה...