עשו את אסטון וילה פשוט קבוצה אימפוטנטית במנג'ר... בליגה אני לא מצליח לעשות כלום (מקום 11, חמישה ניצחונות, 4 תיקו ו 6 הפסדים)... גם כסף לרכש אין. לפחות בגביע הליגה הגעתי לחצי גמר בינתיים.
אני לא זה שצריך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx. ואין במדריך הזה שום דבר חוץ מתרגום ישיר של מה שנמצא במשחק.
חברה, אני חדש במשחק, בחיים לא שיחקתי בגרסאות הקודמות. ושום דבר לא הולך לי, ניסיתי עם ריאל, ליברפול ואני מדשדש במקומות 5-7 לרוב. מה עושים? ולמה ריאל וליברפול עם תקציבים כל כך עלובים? אני מבקש שיתנו לי עוד והנהלה לא מסכימה. גם כל שחקן לא רע שאני מציע עליו הקבוצות דורשות סכומים של 100 מיליון ומעלה ואין לי תצקיב שמתקרב לזה בכלל. מה גם שהקבוצות מסרבות להצעות טובות ומגוחכות, סתם לדוגמא הצעתי בשביל בדיקה לאינטר 50 מיליון וקאקא על בלוטלי והם סירבו. לא מובן בכלל. אם יש לכם איזה טיפים לשחקן מתחיל כמוני זה יעזור, תודה!
רק לגבי התקציבים, אנשים לרוב לא מבינים אבל פתיחת המשחק היא עם הסגלים המלאים של הקבוצות. זתומרת, אם ריאל מדריד הוציאה בקיץ 250 מליון יורו על רכש, אז זה די הגיוני שזה לא יהיה לך עוד הרבה כסף לרכש. כנ"ל לגבי ליברפול. כביכול את המשחק אתה מתחיל עם סגל מלא ולא "אמור" לצרף שחקנים חדשים. טיפ למתחילים? בעיקר ניסוי ותהייה. אין מה לעשות.
התחלתי לשחק, כמובן עם יונייטד. כרגע אני באוקטובר עם מאזן מושלם בפרמיירליג (היה לי לוח משחקים די קל, לא כי אני כזה גאון. למרות שניצחתי בדרבי אחרי החמצת פנדל של טבז). מכרתי את נאני לסנדרלנד, הבאתי את דויד סילבה ואת דיוויד בקהאם (ממליץ לכולם, הוא זול מאוד והציונים שלו גבוהים הרבה מעל למה שמגיע לו). ברבאטוב כרגע הוא השחקן הטוב ביותר שלי.
גם אני עם יונייטד ויש לי עונה די הזויה בינתיים. אני ראשון אחרי 12 מחזורים ועם ניצחונות גדולים באנפילד ובגשר. מצד שני, הפסדתי בבית לסנדרנד ועשיתי תיקו נוסף בבית עם האל ובחוץ מול ווסט האם. בליגת האלופות אנ קצת הסתבכתי מבית די נוח שכולל את אינטר, סלטיק ודינמו זאגרב. הפסדתי בגלזגו לסלטיק 4-3 במחזור הפתיחה, המשכתי עם 1-0 ו 6-0 ביתיים על אינטר וזאגרב ואחרי זה איכשהו הצלחתי להפסיד 2-1 בזאגרב. כרגע לאינטר יש 9 נק', לי ולסלטיק 6, כאשר היא מקדימה אותי בזכות המאזן הפנימי. רכש מיוחד לא עשיתי. הבאתי בעיקר שחקנים בני 15-16... השחקן המשמעותי היחידי שקניתי הוא סטפן ססנון מפסז שבא ב 20 מיליון יורו ובינתיים הוא כישלון מוחלט. לספסל קניתי את החלוץ המצוין של טולוז גיגנאק א מה שמו. רוני והארגריבס (קשר אחורי אדיר) בינתיים המצטיינים שלי העונה.
את זה אני כבר לא מבין... אני משחק עם צ'לסי כי פוטרתי מריאל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx אני מציע 90 מיליון על נאבאס, סביליה מאשרים אחרי יומיים אני רואה העיסקה בוטלה ונאבאס עובר תמורת 25 מיליון ליונייטד!! איך זה יכול להיות?! מה אני לא עושה נכון? למה כל הקבוצות מחתימות שחקנים בסכומים נמוכים ורק ממני דורשים כל פעם 100 מיליון?! אשמח לתשובה, אני מיואש מזה כבר..
כנראה שהוא העדיף את התנאים ביונייטד.. זה פחות מטריד מה שמטריד כשהגשתי הצעה על סך 50 מיליון סביליה אמרה לי לשלם 90 ויומיים אחרי זה מוכרת ב-25 ליונייטד? אני לא מבין את זה