לבסוף הצלחתי להפעיל את המנג'ר. באמת משחק מגעיל, כל כך איטי, שימו לב אם תעשו קונטרול +אלט + דילט המשחק שוקל 300,000, זה פאקינג שיא! בהחלט התאכזבתי.
אני מוריד את השמחק כבר יומיים, נשארו 300 מגה בייט אחרונים... עם התגובות שפה אני בהחלט שוקל לבטל את ההורדה. מקווה לא להיתאכזב כמוכם...
משחק מסורבל ואיטי רצח... אבל אולי בגלל שהמחשב שלי על הפנים... איפה התלת מימד המדובר לעזאזל? לא הצלחתי לראות משחק דרכו.=/
התלת מימד נחמד בפני עצמו אבל זה כל כך כל כך רחוק מהמנג'ר שגדלנו עליו. לא יודע, דעתי עדיין חצויה, מנג'רים חדשים תמיד קשה לקבל בהתחלה אז נראה אם אני אתרגל.
כמה נקודות שלי על המשחק ושאלות למומחים שביניכם: -מנוע התלת מימד חביב, אך אני משחק על ה2D כי משחקים נגמרים הרבה יותר מהר מאשר בתלת מימד. - הורדתי את הפאץ' שמתקן את הבעיות והדבר היחיד שבאמת מפריע לי במשחק הוא כמות הפציעות. העונה שלי בריאל נפתחה כשסניידר פצוע מינואר וקנאבארו ממרץ, ואחרי כמה ימים איבדתי את רוד, אשטון ובאלוטלי לחודשיים ורובן לחודש, בנוסף לכמה פציעות "קטנות, של שבועיים-שלושה. - ה2004 הייתה שורה שסיכמה את כלל היכולות של שחקן. יש דרך לארגן כזו אופציה? במשחק הזה יש בפרופיל של כל שחקן בערך 30 מדדים שונים ולא תמיד יש לי כוח להשוות בין שחקנים שונים, וזה די מעיק שאני לא יודע באמת האם שחקן אחד בקבוצה טוב יותר משחקן אחר. -ב2004 הייתה אפשרות לדלג על מהלך המשחק ותוך 2 שניות לקבל את התוצאה הסופית. חיפשתי את האופציה הזו אך לא מצאתי אותה ב2009. האם היא כלל קיימת? -המצב הdefault של המשחק הוא שעוזר המאמן אחראי על האימונים ואחד מהעוזרים אחראי על קבוצת המילואים והנוער. בהנחה שלא נגעתי באפשרויות, פרט לדברים המבונים מאליהם (רכש, ניהול משחק, הרכב, טקטיקה), אילו אספקטים נמצאים באחריותי? ב2004 הייתי אחראי על בניית האיצט' ומגרשי אימונים וכד' לצד מחוייבויות האימון.זה קיים גם ב2009? - סך הכל אני די מרוצה מהמשחק. אם יכלו לשלב אספקטים מסויימים מ2009 ו2004 זה היה משחק מושלם. אבל גם בלי זה, המשחק חביב ביותר בעיני.
התקנתי את המשחק, אבל כשאני מנסה להפעיל אותו רשום לי "Cannot run game: Failed to set up graphics system". הורדתי את המשחק משני מקורות והבעיה חוזרת שוב. לעוד מישהו זה קרה? איך אני מתקן את זה?
וואזה, המשחק מ-2004 עליו אתה מדבר הוא לבטח לא פוטבול מנג'ר, אלא אחד ממשחקי המנג'ר מתוצרת אי.איי ספורטס, אשר שינה את שמו מספר פעמים עם השנים (אם אני לא טועה, באותה תקופה קראו למשחק "טוטאל קלאב מנג'ר"), שכן כל הדברים שציינת מעולם לא היו כלולים במשחקי הפוטבול מנג'ר (או בשמו הקודם "צ'מפיונשיפ מנג'ר", לפני הפרידה בין איידוס וסי-גיימס). *איכויות השחקנים: כמו תמיד אתה יכול להשוות בין שחקנים או לקרוא את הדו"ח של עוזר המאמן. כפי שציינתי, מעולם לא הייתה אופציה של "שורה אחת" ב-2004 בפוטבול מנג'ר. *לדלג על המשחק: כמו תמיד אתה לא יכול לדלג על משחק בצורה ישירה, ומעולם לא הייתה אופציה כזאת, אבל אתה אכן יכול לצאת לחופשה ובכך ללמעשה "לדלג" על המשחק. *אתה כמובן יכול לשנות את מצב ה-default. מעולם לא הייתה תחת אחריותך בניית איצטדיונים או מגרשי אימונים, אבל אתה אכן יכול לבקש מההנהלה להרחיב את האיצטדיון או לשפר את מתקני האימונים. אתה יכול להסדיר את האימונים כפי שאתה רוצה, ואני לא חושב שיש אפשרות לבקש מעוזר המאמן להיות אחראי על האימונים של הקבוצה הבוגרת, כך שלא ברור לי על מה דיברת. מה שכן ניתן לתת לעוזר המאמן הם הדברים הבאים: להיות נוכח במסיבות עיתונאים, להיות אחראי על ארגון משחקי ידידות, להיות אחראי על שיחות המוטיבציה לפני ובמחצית המשחקים, להיות אחראי על ניהול משחקי הידידות, להיות אחראי על חידוש החוזים של השחקנים. חוץ מזה, כמו שציינת בעצמך, ניתן לתת לעוזר המאמן, ובמקרים הללו גם למאמנים האחרים, את השליטה המלאה על קבוצות המילואים (אם יש) והנוער. בנוגע למשחק עצמו: המשחק דווקא עובד חלק על המחשב שלי, גם אם הוא מעט איטי יותר בהשוואה למשחקים אחרים. אני עדיין מריץ 20 ליגות במשחקים שלי, ועד כה לא נתקלתי בבעיה. יחד עם זאת, אני נוהג להמשיך את העונות שלי כמה שנים טובות, ככה שיהיה מעניין לראות באיזה שלב המשחק הופך להיות איטי מדי. כמו כן, אני אומנם לא חושב שהתלת-מימד מבריק במיוחד, אך מדובר בתוסף חביב שלבטח יזכה ליותר השקעה בעתיד. אני גם לא סובל מפציעות יתר עד כה, כך שנדמה לי שהפאץ' תיקן את זה כפי שהיה אמור לתקן.
גם לי זה קרה ולעוד כמה... נראה לי זה בגלל הכרטיס מסך שהוא ישן ושהמשחק הוא יותר מדי כבד למנוע הגרפי של המחשב שלך ושלי
דקו פרסם פה את הלינק הזה: http://www.microsoft.com/downloads/details...&displaylang=en תורידו אותו ותתקינו וזה יעבוד חלק. אגב, רק אצלי האמשיק ובאלאק עוברים כל הזמן לסיטי ובאיירן (בהתאמה)? מעצבן שיש עוד פעם את ההעברות הקבועות האלה...