כמה שאלות: 1) איך אני יכול לקנות שחקן פצוע? זה כותב לי שהוא לא עבר מדיקל והפציעה שלו אמורה להמשך ממש עד סוף חלון ההעברות ככה שלא אספיק לקנות אותו... 2) איך אני יוצא לחופשה?
איפה אני משיג ת'מנג'ר החדש? בטורנט ואימיול זה לוקח שנה עד שיורד וגם אז לא מצליח לפתוח אם יש איזה לינק אשמח לעזרה
1. גם לי זה קרה, למזלי הצלחתי לקנות את השחקן באותו מחיר בינואר... אני חושב שפשוט אין דרך לקנות שחקן פצוע. דיי מטומטם בהתחשב שמלא קבוצות עושות את זה כל הזמן. 2. באג של המשחק. נקווה שהם יוציאו תיקון בקרוב כי זה מוציא את הנשמה.
אחרי שסוף סוף הצלחתי להתקין והכל היה טוב... אני בא להפעיל את המשחק ואז בא המשפט הבא: cannot run game: failed to set up graphics system שיחקתי במנג'ר 08 ובפיפא 08 ועכשיו אני לא יכול לשחק ב 09??? מה הגרפיקה כל כך השתנתה והשתפרה והשתדרגה לעומת 08 שהמחשב שלי לא יכול להריץ את המשחק הזה???? וכמה יעלה לי כרטיס מסך טוב שיריץ משחקים של עכשיו ועתידיים ובאזור המרכז??
האמת ביאס. עונה מקורית התחלתי עם מכבי חיפה. סתם עשיתי מנג'ר לארסנל לבדוק מספר דברים,אז ככה: 72 מיליון להעברות. היגוואין,טוטו תמוז(לא הורידו את הרמה של החלוץ העולמי מ08,שהוא הגיע עוד האוהדים שמחו שהוא הגיע ושמיגל ולוסו [בהמשך] ומוחאמד סאקו הגיעו גם,האוהדים לא הגיבו),מיגל ולוסו,מוחמד סאקו,הנרי סאיווט,הגיעו בלי מיקוח בכלל,פשוט בקלות הבאתי אותם. מתקבל ברגשות מעורבים,כיף להנחית שחקנים כמו היגוואין וולוסו אבל אין על הסיפוק של החתמת שחקן אחרי שמקיאים דם בשביל להביא אותו כמו שהיה במשחקים הקודמים. המסיבת עיתונאים-מציקה בטירוף! נכון שנוחתים בקבוצה ויש את המסע''ת זה כיף ונחמד,אבל 2 מסע''ת למשחק זה מתסכל כבר ולא כיף. התלת מימד-לא התאכזבתי כי גם לא ציפתי ליותר.
אלו אשר לא יכולים לצאת לחופשה הם רק אלו אשר לא קנו את הכותר המקורי של המשחק, ומשחקים עם קראק. עליכם לחכות לקראק טוב יותר, אשר יצליח לשלב בתוכו את האופציה הזאת שכן הקראק הנוכחי לא מטפל בזה, או פשוט לקנות את המשחק. http://community.sigames.com/showthread.php?p=2044518
איך אני אוהב את אלה שלוקחים את ארסנל או צ'לסי או יונייטד במנג'ר... ואז עוד מתלוננים שקל להביא את השחקנים הכי מוכרים במשחק, כל כך מוכרים שאפילו במציאות הם כבר מפורסמים! תשחקו פיפ"א, המשחק הזה לא בשבילכם.
טוב, לפני שאני שם קץ לחיי: מה עושים? זה לא קשור להתקנה, זה קרה לי גם עם הדמו, אותה שגיאה. http://img388.imageshack.us/img388/2631/fmpy9.Xxx
המנג'ר החדש - איכס, פשוט איכס. משחק כבד, איטי, מסורבל. לעשות משחק זה תהליך של רבע שעה לפחות במקום שזה יהיה זורם וכייפי זה הפך למפלצת כבדה ומתסכלת. כמו בכל השנים האחרונות, אני אוותר.