Football Manager 2009

הנושא בפורום 'פורום מחשבים, משחקים ואינטרנט' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏2/11/08.

1. George Best Member

מאיר, תירגע.

2. avdz7 Member

אדבאיור תותח על. תיקנה, כמה שאלות.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/7/09
  3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

התחלתי עונה עם דפורטיבו לה קורוניה. החלטתי לעשות קצתל חריש בסגל ומכרתי כמה מהכוכבים של הקבוצה בשביל להכניס כסף למועדון מאחר והתחלתי עם מיליון יורו בלבד.

מכרתי את אנדרס גווארדאדו ב-8.5 לשחטיור דונייצק, פבלו אלברז ב-1.9 לברשיה וג'וליאן דה גוזמן ב-2.3 לווסט ברומיץ' אלביון, את גוסטבו מונואה ב-1.1 לאמריקה המכסיקנית, את אלברטו לופו ב-2.3 לרדינג ואנטוניו תומאס ב-750 אלף לאריס סלוניקי. עומאר בראבו ודניאל אראנזוביה הושאלו לפאצו'קה המכסיקנית ולוורדר ברמן בתמורה ל-100 ו-200 אלף בהתאמה.

הבאתי את לאו הברזילאי ב-8.25 מיליון, את אליאניב ברדה ב-2.2, את ג'ון אושיי ב-3.2 מיליון ואת אוסקר אוסטארי ב-4.1

באינטרטוטו התגברתי עם אודנסה הדנית ועכשיו יש לי משחק באופ"א מול ז'ילינה הסלובקית.

4. George Best Member

מבטיח לך שאפשר ואפילו די בקלות להוציא עליו 20 מיליון פאונד.
    סוס אמיתי במנג'ר, תמיד אחת הגדולות לוקחת אותו בסוף העונה הראשונה תמורת סכום כפול ואפילו משולש ממה שאתה קיבלת משחטאר.
    פראייר...

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא נורא, העיקר שהבאתי את כל מי שרציתי להביא.

עברתי את ז'ילנה בקלילות עם 1:4 בראשון ו-1:2 בסלובקיה בגומלין והוגרתי בהגרלה קלה מול אוניריאה אורזינצ'י הרומנית. בליגה מחזור ראשון, בבית נגד רקראטיבו, לא משחק טוב שלי בגלל שכל הקבוצה היתה בקונדישן רע, נגמר בניצחון 0:1 מפנדל של פיליפה בדקה ה-88.

6. Cup of Tea Liverpool, UK

תן את ההרכב שלך..?

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

-----------------------אוסטארי---------------------
    ג'ון אושיי------זה קסטרו--------לאו-------------פליפה
    --------סרחיו----------ואלרון-------חואן רודריגז-----
    כריסטיאן--------------------------------------ברדה
    -----------------------מיסטה----------------------

ספסל: פבריציו, דייגו קולוטו, ריקי, חואן ורדו, עוד בלם שאני לא זוכר את שמו, שוער נוסף ומנואל פבלו.

עידכון:

מיסטה פצוע ל-7 שבועות, ברדה הו8פך להיות חלוץ החוד וריקי מחליף אותו.

מחזור 2 - משחק חוץ מול גיחון, ניצחון 0:3, השער השלישי של ברדה.

גביע אופ"א סיבוב ראשון, ניצחון על אוניראה אורזינצ'י 1:2, שער ניצחון של ברדה.

מלך השערים כרגע: ברדה! 3 שערים : )

נערך לאחרונה ב: ‏8/7/09
  8. yonmu Member

איך אני יכול לשפר את ה squad harmony ?

9. Bensh Member

תתחיל לנצח

10. Bensh Member

ולנסיה עונת 2015/2016

סגל

שחקנים בולטים:

Mehmet Eric

שחקן שגיליתי עוד בעונה הראשונה שלי בטוטנהאם. כשעזבתי לולנסיה לקחתי אותו איתי מהרזרבס של הפטישים, זרקתי אותו למים העמוקים וזה התוצר לאחר שלוש עונות. בין שלושת הבלמים הטובים בשמירה שלי אם לא הטוב ביותר

Tamas Kadar

הווינגר הטוב בעולם בשמירה. הגיע לפני שתי עונות ב11 מיליון יורו מויאריאל, כיום אני דוחה הצעות של 40 מיליון יורו מריאל מדריד (אלא מי?). שחקן ענק

Josu Bueno

תגלית ענקית. הגיע מסוסיאדד בקיץ של 2014 ב3 וחצי מיליון יורו בסך הכל. כרגע המגן הטוב בעולם, משחק בטבעיות בשני הצדדים (לא ע"י אימונים מיוחדים), וגם עליו נדחו הצעות ממילאן ויונייטד על סך 60 ו70 מיליון יורו מהסיבה הפשוטה שפשוט אין מישהו יותר טוב להביא

Luke Smith

חלוץ אוסטרלי נמוך שהגיע להישגים מרשימים ברקראטיבו במשך 3 עונות. אחרי שמכרתי את דויד וייה ליובנטוס, חיפשתי יורש ולקחתי הימור. למרות הגובה, הוא נראה לי מושלם להשלים את השלישייה ההתקפית וסעיף השחרור שלו (18 מיליון יורו) לא היה מספיק גבוה כדי להרתיע אותי. וואלה הצליח

את השמירה התחלתי בטוטנהאם. לאחר 3 עונות של בניית אימפריה, תארים ואליפויות, קיבלתי באמצע 2012 הצעה מולנסיה שעמדה לרדת ליגה. סיימתי את העונה איתה במקום השישי, וכיום לאחר 3 עונות של בנייה מחדש וניקוי אורוות לקחתי בעונה שעברה את ליגת האלופות (1-0 על מדריד בגמר) וסיימתי שני, 2 נקודות מאחורי בארסה שהייתה בעונה מושלמת. העונה תהיה אליפות. בסגל הנוכחי של ולנסיה נשארו רק 2 שחקנים שלא אני הבאתי - רנאן (שוער מדהים ומינוי שלי לקפטן) ודניאל אקווינו (כישרון גדול שהתפתח לשחקן מצוין, שרדפתי אחריו עוד בטוטנהאם). במקביל התמניתי למאמן נבחרת ברזיל

11. avdz7 Member

יפה בן, אהבתי
    תארים?

yonmu,
    תדאג שהמוראל של כל אחד ואחד יהיה לפחות על Good (תדע איך לדבר איתם בשיחות הקבוצתיות שלא יהיו לחוצים או מאוכזבים, תשבח בתקשורת, תענה דברים חיוביים במסיבות עיתונאים)...

12. Bensh Member

לא יודע איפה מצלמים, אבל יש לי גביע ואליפות עם טוטנהאם (גם נפלתי איתם בחצי גמר ליגת האלופות בעונה השניה), ובינתיים ליגת אלופות עם ולנסיה

13. קסיסאן Member

באיזה תוכנית אימונים אתה משתמש??

14. Bensh Member

הDB
    היא הכי טובה

15. קסיסאן Member

אתה יכול לתת לי הורד?