http://img150.imageshack.us/i/citydee.Xxx/ סוף סוף ניצחון במגרש המנחוס הזה. רק בעונה הראשונה קיבלתי שם 6 ללא מענה...
סרג'יניו לא הבנתי עדיין איזה קבוצה אתה אוהד? במנג'ר אני תמיד מנסה לבנות קבוצה עם כמה שיותר אנגלים בהרכב, ההרכב שלי בד"כ הוא כזה: גיבן - ארבלואה - ריצ'ארדס - לסקוט - אשלי קול - ג'ונסון - איירלנד - שוני רייט - בארי - רוביניו - אגבולנהור.
אגב אדריאנו, הוא אחד האוברייטדים שיש במשחקי המחשב. אם זה במנג'ר, אם זה בפרו.. שם הוא בכלל אוברייטד מפחיד. אמנם שחקן ענק לפני כל הבעיות שהיו לו (לפני איזה 3-4 שנים) אבל פשוט אוברייטד מטורף. בנתיים אני מחפש לי אתגר (עם הווג'י החדש).. חשבתי על צרפת. יש קבוצות מעניינות שם? ושלא יהיו מארסיי, בורדו או ליון.. בכל אופן, חשבתי על איזה מונאקו או פסז'.
COMS, אני לא אוהד אף קבוצה... נראה לי קבעתי סוג של שיא אישי... ניצחונות ליגה באותה עונה באולד טראפורד (2-1), אמירייטס (3-2) וגשר (2-0). מעניין מה יהיה באנפילד...
אוסקר כרדוזו פשוט סקוררר ענק במנג'ר. מבקיע מכל מצב, גם בבעיטות מרחוק, גם במצבים נייחים, גם בראש, גם ברגל.
לריאל בעונת 2011/2012 אבל אני צריך מישהו שישר יהיה סקורר משהו כמו 25-30 שערים בעונה תנו לי שם באנגלית בבקשה