עונה ראשונה מקום 5, עונה שנייה מקום 2 בגלל הפרש שערים אבל זכיתי בגביע האנגלי, עונה שלישית זכיתי בגביע האנגלי + אופ"א ושוב יחס שערים מנע ממני אליפות (והיה לי יתרון 3 מחזור לסוף). לא זכיתי עם ניוקאסל, מיד בתום העונה הזו פרגי פרש, עברתי לאמן את יונייטד, ובתום העונה השלישית זכיתי בכל תואר אפשרי למעט גביע הליגה אז פרשתי ועברתי לאמן את וילה. בניתי קבוצה ממש חמודה עם תקציב נמוך, ואחרי חצי עונה הייתי במקום השני במרחק קטן מארסנל ומעל קבוצת החלומות של יונייטד שבניתי, אבל אז פירמטו לי את המחשב והלכה העונה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
פשש איזה רכש אדיר! אהבתי בטירוף. ממליץ לך בטירוף לפתוח עם שאמאק, ממה שזכור לי במנג'ר 2008 הוא אחד החלוצים המטורפים.
למי שמשחק ב-2008, יש לכם מושג איך אני גורם למשחק לרוץ יותר מהר? הוא עוצר לי כל שתי דקות אפילו לכדור חוץ מסריח ומשעמם אותי למוות. אני רוצה שכל משחק ירוץ יותר מהר ולכן עשיתי רק אירועים בולטים, אבל זה עדיין לוקח יותר מדי זמן, וזה בניגוד למשחקים אחרים של מנג'ר. לא נוח ולא כיף לי ככה. דבר שני, איך מוחקים משחקי ידידות? וגם, איך לעזעזל התקציב של אינטר הוא פחות מ-30 מיליון דולר? תודה לעונים.
כשאני שיחקתי בFM 2008 עם ניוקאסל מרטינס ואואן היו הצמד הכי טוב בליגה .. המהירות של מרטינס עושה את ההבדל , והחדות של אואן .. צמד מטורף ..
מכירים את עונת ההנג אובר אחרי עונה מצוינת קודם לכן? סיימתי את עונתי השניה בניוקאסל במקום ה-11, בוזזזזזזזזזזזזזזז http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
אפילו עם ליברפול החזקה שבניתי זה עדיין המגרש שהכי קשה לנצח בו. בכלל, ארסנל ב2008 היא קבוצה חזקה בצורה בלתי רגילה. הפעם היחידה שאני זוכר שבאמת ניצחתי אותם נצחון משכנע היה בגמר גביע FA בעונה השלישית שלי בקבוצה, שם פשוט קרעתי אותם 5:0 באחד המשחקים היותר טובים שלי בשמירה הזו...
תחשוב איזה סיוטים אני עובר עם ניוקאסל... גם בבית בלתי אפשרי כמעט לנצח אותם. אחרי שכרגע חטפתי מהם עוד רביעיה, החלטתי שפעם הבאה כשאני אגיע לשחק במגרש הזה אני אקח יום חופש. פשוט חבל על העצבים... לא שאני לא מפסיד בשאר המגרשים הקשים, אבל שם לפחות פה ושם אני משחק טוב ויוצא עם הפסד מכובד ועם ההרגשה שאפשר היה להוציא יותר. באמירויות אני פשוט חסר עונים, אפשר לחתום על 4/5-0 עוד לפני שהתחיל המשחק. מרגיז מאד... אגב, אם גם אתה משחק ב-2008, בא לך אולי לשחק ברשת?
אני תמיד זוכר שב2008 ישר שהייתי משחק נגדם הם תמיד אבל תמיד היו מבקיעים נגדי בעשר דקות הראשונות. הזוי..
עם ניוקאסל ב2009 הם היו פשוט תופרים אותי... כל משחק אדבאיור שם לי שלושער,גם בבית וגם בחוץ,מעבר לזה שעשו אותם ממש ממש טובים ובלי סיבה ממשית,הם לקחו אצלי דאבל בעונה הראשונה.
גם אני ב-2008 ממש התקשיתי שם. במקרה הטוב היה נגמר 2-2. רק בעונה השלישית (עם ליברפול), בפעם הרביעית/חמישית שהגעתי לשם הבאתי בהם 6-2 רציני על כל האכזבות בפעמים הקודמות.
הורדתי את הטלאי עברית, אבל שאני מנסה להכנס להתקנה אז זה רושם לי כזאת שגיאה - The File Cotains invalid data מה.. מה עושים ? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
טוב אז אחרי שהעפלתי עם סראגוסה לליגה הראשונה בספרד, קיבלתי תקציב כמעט דמיוני של 50 מיליון דולר! לאחר שהעברתי כסף מתקציב השכר, התקציב קפץ ל-60 מיליון, ונשאר לי מספיק כסף גם בתקציב השכר לכל ההחתמות שתיכננתי. ההחתמה הראשונה הייתה של דניאל סטרידג', החלוץ האנגלי הצעיר בהעברה חופשית, מי יודע, אולי הוא יבטא את הכישרון שלו ואני ארוויח חלוץ גדול. הרכש השני היה מתיאס פרננדז, רכש ענק עבורי, מאתיגול לא מצא את עצמו בויאריאל, והבאתי אותו ללה רומרדה למצוא את עצמו מחדש, 11.75 מיליון דולר היה המחיר, כבש מול לצ'ה בידידות. הרכש השני היה חוסבה ליורנטה, עוד שחקן של ויאריאל, חלוץ ספרדי ברמה גבוהה מאוד, שמשום מה הוצב ברשימה ההעברות, 2.8 מיליון דולר בלבד הוא עלה לי...וכבר הספיק לכבוש צמד במשחק הידידות הראשון (4-1 על לצ'ה). עוד שחקן שהגיע הוא מרטין ג'ירנק הצ'כי, שיגיע בחוק בוסמן בסוף דצמבר היישר לעמדת המגן הימני. המשכתי בחיזוק הקבוצה עם החתמה של פפה דיאקטה, בלם סנגלי פשוט נהדר מדינמו קייב, 13.5 מיליון דולר הוא עלה לי, נקווה שיצדיק את ההשקעה. ועכשיו הצטרף לרשימה גם סוטיריס ניניס, הכישרון הכי גדול ביוון, שהגיע תמורת 12.25 מיליון, צפוי להיות אחד הווינגרים הטובים בספרד תוך עונה או שתיים... ואחרי כל זה נשארו לי 21 מיליון דולר... חוץ מזה סייבט השתפר, ומול לצ'ה בתור קשר ימני (לא תפקידו הטבעי) בישל פעמיים והיה מצויין. אני לא יכול לחכות כדי לראות את המשולש : ניניס-בואננוטה-פרננדז... הדגש שאני שם הוא על בניית קבוצה צעירה, שתרוץ הרבה שנים... עוד עדכונים בהמשך...