Football Manager 2009

הנושא בפורום 'פורום מחשבים, משחקים ואינטרנט' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏2/11/08.

1. SeRgInHo Member

איזו מחצית עונה חלומית עם ניוקאסל... מאזן של 13 ניצחונות, שלושה תיקו ורק ארבעה הפסדים (פעמיים ארסנל, אחד ליבפרול ואחד סיטי), והבונוס - אני כבר בחצי גמר גביע הליגה, אבל יהיה קשהבצמד המשחקים מול ארסנל...
    הרכשים שעשיתי היו די צנועים. כמחליף לגיבן הבאתי את קאמני ב-8 מיליון פאונד, את הקפטן של מיורקה אראנגו המצוין, סרנה ואת סמבה מבלקבוקרן.
    יונייטד כמעט מעשית כבר אלופה (10 נק' מהמקום השני ו 12 ממני, לא שהמטרה שלי היא אליפות), ואני בינתיים מקום רביעי

ההרכב שלי:
    קאמני,
    סרנה, סמבה, טיילור, בייה
    אראנגו, בארטון, נולאן, גוטיירז,
    אובה, אואן.

2. M_T_A Member

קרלוס ולה פשוט שחקן ענק, שווה כל סנט מה110 מיליון דולר ששילמתי עליו.
    ב2-3 משחקים הראשונים של העונה הוא איכזב קצת בתור חלוץ חוד, אבל מהרגע שהעברתי אותו לעמדת הקיצוני השמאלי הוא לא מפסיק להפציץ. ב11 משחקים כבר יש לו 5 גולים, 8 בישולים ו4 פעמים איש המשחק. הוא גם הוכיח את עצמו כשחקן שאפשר לסמוך עליו ברגעי האמת כשבמשחק גדול במסטאייה הוא בישל לאטו ואח"כ כבש בעצמו בבעיטה גדולה מ25 מטר לחיבורים ב2-0 שהעלה אותי למקום הראשון אחרי פתיחה מטורפת של ולנסיה עם 10 ניצחונות מ10 משחקים ויחס שערים של 27-1.
    מיותר לציין שמבחינת ציונים הוא המצטיין של הליגה כרגע..
    השלישייה ההתקפית שלי נכון לעכשיו(עונה 3) היא מסי-אטו-ולה. דייגו קאפל נדחק לספסל, לפחות עד שמישהו ייפצע. חבל רק שאיגנסיו קמאצ'ו מאכזב בגדול מפתיחת העונה. לא דומה בכלום לעונה הקודמת האדירה שלו. במחזור הבא בסופר קלאסיקו הביתי הזדמנות מצוינת להרחיק את ריאל מהתמונה. כנראה שבעונה הזאת זה יהיה ראש בראש עם ולנסיה עד הסוף. נראה אם גם לעונה הזאת יהיה סיום דרמטי כמו לקודמת שבה גם עם מאזן מדהים לכל הדעות של 102 נקודות הייתי צריך נס מסנטאנדר כדי לקחת אליפות..

3. c_web Member

תודה רבה.

4. GRANDE LAZIO Member

יש פה עוד מישהו שמשחק במנג'ר 2008 אולי?

5. SeRgInHo Member

כן, אני.

סעמק, עד שהייתה לי עונה חלומית, הגיע הינואר השחור (תרתי משמע) ולקח לי את כל האפריקאים לאליפות אפריקה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
    ההדרדרות לא איחרה לבוא, והיתה לי תקופה שלא ניצחתי איזה 5-6 משחקים, וגם הודחתי מחצי גמר גביע הליגה ע"י ארסנל כשעשיתי 2-2 באמירויות, אבל אדבאיור קבר אותי עם רביעיה ב 6-3 שלהם בסט ג'יימס פארק.
    לאחרונה כולם חזרו וחזרתי לנצח. המאבק היחיד שנשאר לי העונה הוא על מקומות 5-6 עם ליברפול. אני רחוק מדי מסיטי הרביעית (8 נק') ורחוק מדי מהמקום השביעי (12 נק'). סה"כ עונה מצוינת.
    אובפמי למרות נתונים לא הכי מרשימים פשוט נהדר, הוא ואואן כבשו כבר 30 שערים בליגה ביחד (15 כ"א).
    קאמני פשוט נהדר, רכישת העונה מבחינתי.
    סמבה כבר כבש 12 שערים העונה. מפחיד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏12/4/09
  6. George Best Member

סרגיי, תודה שהבאת אותו רק בזכותי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    בעונת השיא שלו אצלי הוא כבש 19 שערי ליגה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

7. SeRgInHo Member

האמת שהוא מציאה אדירה שם. קניתי אותו בארבעה מיליון פאונד והוא שווה כל פני...

אז בסופו של דבר סיימתי מקום חמישי, מעל ליברפול ומתחת ליונייטד, ארסנל, סיטי וצ'לסי. את הליגה סיימתי עם שישה ניצחונות רצופים וסה"כ 22 ניצחונות ועשרה הפסדים.
    אחת מנקודות האור הייתה ההתקפה שלי, השניה בטיבה בליגה ביחד עם ארסנל עם 76 שערים. נקודת חושך היא ההגנה שספגה 46 שאומנם אלה לא נתונים של קבוצת תחתית, אבל כדי להיכנס לטופ 4 חייבים הגנה הרבה יותר חזקה.
    קצת לחזק את מרכז הקישור (אין לי מושג איך כל העונה הסתדרתי עם נולאן, גת'רי ובארטון) ואת הצד ימין ויהיה בסדר...

8. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אני משחק ב08... עוד מעט עדכון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx.

9. George Best Member

לא מעט כאן פונים אלי בקשר לעידכונים של המנג'ר 2008 - אז זה המקום להודיע שאני בעצמי משחק לצערי ב2009 (לא הייתה לי ברירה).

10. avdz7 Member

ה2009 לעומת ה2008 הרבה יותר קשה ומאתגר. אבל המינוס הוא שמשום מה השמירה (ב2009) מתחילה פתאום לשעמם אותך לגמרי. ב2008 אף פעם לא יצא לי להיות משועמם משמירה. אצלי ב2009 כל שמירה מתחילה לשעמם אותי במידה מסויימת.

בנתיים ב2009 אני חושב על לאמן נבחרת פוטנציאלית (ותוך כדיי לקבל הצעה מקבוצה).
    ניראה..

11. SeRgInHo Member

ב-2008, מי עדיף, מאקון או פלאמיני? עדיין לא החלטתי את מי מהם לצרף...

12. avdz7 Member

תעלה פרופילים שלהם.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    אגב פתחתי עם פורטוגל.

13. George Best Member

מיגל ולוסו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    אני עם ניוקאסל בשמירה האגדית ב-2008 (מכירים עוד מישהו שהחמיץ שתי אליפויות עם ניוקאסל בגלל הפרש שערים?) החלפתי כמה קשרים אחוריים עד שהצלחתי להביא את ולוסו הנפלא.

14. M_T_A Member

כן, גם אני שמתי לב לזה. 2009 לדעתי לפחות משחק הרבה יותר טוב. יותר נוח, נראה יותר טוב, יש חידושים מעניינים(ממש אהבתי את ה3D) ונראה שהוא מגיע לרמות חדשות של מציאותיות. אבל משום מה בשלב כלשהו הוא מתחיל לשעמם בלי שום סיבה נראית לעין. אני באמצע עונה שלישית עם ברצלונה ואני כבר מוצא את עצמי יוצא מהמשחק סתם ככה מחוסר עניין, זה כבר לא הימים שמהרגע שהייתי נכנס למנג'ר זה היה רצף של שעות שאי אפשר לעצור..
    גם אני חשבתי על לתפוס לעצמי איזה נבחרת, אבל זה איכשהו ממש קשה. דבר ראשון, אתה לא מקבל ב-inbox שום הודעה לגבי נבחרת שמפטרת את המאמן שלה וגם לא ראיתי איך מציעים את עצמך לנבחרת פנויה.
    במשחקים הקודמים זה היה מאוד פשוט. היה קשה מאוד לפספס את ה-apply for job שהיה למטה בצד שמאל בעמוד של כל קבוצה\נבחת פנויה. עכשיו אין לי מושג איפה זה נמצא אם בכלל אז אם מישהו יכול לעזור..
    מאוד התאכזבתי אחרי שמונדיאל 2010 עבר ואני נשארתי מאמן של ברצלונה בלבד.
    בינתיים בליגה ולנסיה מאבדת גובה והפער כבר 7 נקודות. זאת כנראה לא הולכת להיות עוד עונה גדולה עם סיום דרמטי. מצ'עמם לי.

15. SeRgInHo Member

טוב, בסוף צירפתי את מאקון, גם כי הוא יותר טוב וגם כי פלאמיני לא היה מעוניין לחתום אצלי.

אלה הרכישות שלי לעונה השניה:
    ארטטה (25 מיליון פאונד. אברטון שחקו אותי, אבל אני חולה על השחקן הזה)
    מאייר מפרנקפורט בהעברה חופשית
    בארנטה בהעברה חופשית
    פאבליוצ'נקו בשני מיליון פאונד בלבד
    אאורליו כנ"ל
    מאקון ב-14 מיליון
    ורמיילן ב-7.5
    וצ'מאק ב-16 מיליון.

כל התענוג הזה עלה לי 67 מיליון פאונד.

ההרכב נראה כך:
    קאמני,
    אאורליו, טיילור, סמבה, סרנה (סוף סוף הוא משחק בעמדה הטבעית שלו)
    אראנגה, מאקון, בארטון, ארטטה,
    אואן,מרטינס/פאבליוצ'נקו/צ'מאק

כמו שאתם רואים עוד לא גיבשתי לעצמי את צמד החוד... כבר עברתי שמונה משחקים רשמיים (בליגה המאזן 4 ניצחונות, שני תיקו והפסד באנפילד) וכל הארבעה פתחו טוב את העונה. פאבליוצ'נקו וצ'אמאק עם 2 ו-2 בשערים ובישולים, מרטינס עם שני שערם ואואן עם שער ושלושה בישולים... ממש התלבטות את מי מהם לשלב באופן קבוע...

ג'ורג'י,
    לפחות בסוף הצלחת לקחת אליפות?