דמיקליס יותר מתאים ליד פאזיו, מקסס יותר טוב. בכיף אתה יכול למכור את גאלאס אם הוא נתן עונה טובה ב20-25 מיליון דולר, אולי גם יותר.
חחחח... מכרתי ב-48 מיליון דולר עכשיו אני מתלבט בין דמיקליס למקסס בנתיים באיירן רוצים על דמיקליס 55 מיליון!! ורומא כנראה תבקש סכום דומה על מקסס
היה לי משהו ממש מצחיק. בעונה השלישית שלי ב-1 באפריל (שהיה לגמרי במקרה אתמול) הודיעו לי שאני מקבל 600 מיליון אירו לרכש +כסף למימון אצטדיון חדש. שלחצתי על "קבל" קיבלתי הודעה שמדובר ב-1 באפרילhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
ב-1 באפריל ההנהלה הודיעה לי שאני מקבל 500 מיליון ליש"ט לרכש. כשלחתי על "קבל" היה רשום בנוסף ל-1 באפריל גם "לא חשבת שנעשה לך את החיים קלים, הא ?" :aaarofl:
חחח, כבר שמעתי על זה (לי זה אף פעם לא קרה באופן אישי). זה בהחלט אחד הדברים החזקים, זה קורה כשבמציאות 1 באפריל וגם במשחק.
אני עם טוטנהאם, בניתי אחלה סגל עם מלא שחקנים צעירים מוכשרים. עונה ראשונה סיימתי במקום השישי, עונה שנייה בחמישי, ממש קשה להגיע לטופ 4 כי שיטי ממש חזקים. ההרכב שלי (ויש לי עוד 35 מיליון פאונד, אין לי מה לעשות איתם כרגע) גומז סאנטון - צ'ורלוקה - ג'גיאלקה - בייל בנטלי - פלסיוס - מודריץ' - טורבינסקי פלוסצ'י (איזה תותח!הבאתי ב4 מיליון) - קארדוזו על הספסל: הילדברנד, דיאקטה, קינג, האטון, ולוסו, לנון, מייקל ג'ונסון - רובי קין, איביסביץ', דלף...
טוב, אז אחרי ההתנסות הקצרה עם בארסה בדמו הגיע תורו של המשחק המלא, ואת המשחק הראשון שלי פתחתי כמובן עם אותה קבוצה. בדיוק כמו בדמו הבאתי את ארשבין ופביו אאורליו כדי לחזק את הסגל. העונה הראשונה בליגה היתה קלילה ביותר עם 95 נקודות כאשר ההיילייט של העונה היה 5-0 בקאמפ נואו על ולנסיה עם בעיטה מסובבת מדהימה של רפא מארקז שנבחרה לשער העונה. ההפסד היחיד בעונה הזאת היה 2-0 לאותה קבוצה במסטאייה. בליגת האלופות זה הלך קצת יותר קשה. אחרי שלב בתים קליל, הוגרלתי בשמינית הגמר נגד ליון(נשמע מוכר?..). המשחק בליון נגמר ב1-0 מבעיטה חופשית של צ'אבי לקראת סיום המחצית. בגומלין בקאמפ הרשיתי לעצמי לזלזל ולהרכב הראשון מנוחה, מה שהתברר כטעות קשה בזמן שהכדורים שרקו ליד המסגרת ובנזמה וקלסטרום עושים מה שהם רוצים על המגרש. גם כניסות של אינייסטה, מסי ודני אלבס לא עזרו במיוחד. זה נגמר ב0-0 אחרי הרבה דפיקות לב ועולים לשלב הבא. בהגרלה אני מקבל את לא אחרת מאשר ריאל מדריד. המשחקים בליגה נגמרו ב6 מ6, 1-0 של ארשבין המצוין בקאמפ נואו ו2-1 דרמטי בברנבאו עם שער ניצחון של אטו בדקה ה86. ההגרלה בליגת האלופות מזמנת לנו 2 שיחזורים נוספים של הסופר קלאסיקו וגם בהם הקטלונים מנצחים בגדול. במשחק הראשון 2-0 חלק של צ'אבי ומסי ובגומלין בברנבאו ריאל המתוסכלת מנסה את כל מה שיש לה ומחמיצה בלי סוף, ומפסידה 1-0 מסיום מצוין של אטו למתפרצת נהדרת בדקה ה60. בחצי הגמר בארסה נוסעת לאנפילד כדי לשחק מול ליברפול. כבר אחרי 3 דקות המקומיים עולים ל1-0. בדקה ה40 בעיטה אדירה של ג'רארד מ30 מטר מוצאת את הרשת של ויקטור ואלדז ורומא נראית רחוקה. אני יורד למחצית בפיגור של 2-0 ואומר לשחקנים שיהנו משאר המשחק, ונראה שהם בהחלט נהנו שם.. הנרי שרק חזר מפציעה של חצי שנה עולה במקום ארשבין שלא כ"כ הגיע למשחק באנפילד וצמד שלו בדקות ה71 ו83 מחזיר את ברצלונה לעניינים. 2-2 באנפילד. בגומלין בקאמפ נואו ליברפול משחקת מצוין ועושה לי המון דפיקות לב. ג'רארד וטורס פצועים אבל לא נראה שזה מפריע במיוחד. קויט מקבל כדורים על מגש של כסף מצ'אבי אלונסו, ריירה וגם מבניון שלנו, אבל מחמיץ בלי סוף. בסוף זה נגמר ב0-0 ששולח אותי לגמר ברומא מול ארסנל. שיחזור הגמר של ה2006. המשחק מתחיל בלחץ עצום של ארסנל על השער של ואלדז ורק במזל התוצאה נשארת מאופסת. מהצד השני החלק ההתקפי של בארסה מאכזב בגדול. אטו לא קיים על המגרש, ארשבין בינוני ומסי היחיד שמנסה לעשות משהו. גם צ'אבי לא כ"כ נכנס למשחק. המחצית הראשונה מסתיימת עם 11 בעיטות לשער של ארסנל ו4 למסגרת, לעומת 6 בעיטות לכיוון השער של אלמוניה שהלכו כולן החוצה. במחצית השניה המשחק מתאזן אבל זה עדיין לא נראה טוב. בדקה ה79 מגיע החילוף הראשון שלי, הנרי במקום ארשבין, אותו חילוף שהוכיח את עצמו מצוין באנפילד. 90 דקות נגמרות בתיקו מאופס. אני מכניס את גודיונסן במקום אטו שלא עשה כלום כל 90 הדקות ולא נראה שזה הולך להשתנות בהארכה. ובדקה ה102 הקרח סוף סוף נשבר, גודיונסן מסיים ברשת מתפרצת גדולה שבה מסי מוביל את הכדור לאורך 70 מטר. אני עושה דבר שאני לא ממש אוהב לעשות ויורד לבונקר.. בדקה ה111 בזמן שארסנל תוקפת בכל הכוח היא חוטפת מהצד השני את ה2-0 של צ'אבי שסוגר את הסיפור, וברצלונה אלופת אירופה :aaa025: עונה גדולה מסתיימת עם ניצחון 4-2 ביתי על ויאריאל במחזור האחרון וחסר החשיבות. עכשיו מגיע החלק הכי אהוב עליי במנג'ר, הפגרה.. ההנהלה לא מאכזבת עם תקציב העברת של 83 מיליון דולר ואני יוצא למסע קניות מטורף ומביא לקאמפ נואו את סרחיו גרסיה מבטיס ודייגו קאפל מסביליה, ממצטייני העונה שעברה. הסקורר ההולנדי קלאס יאן הונטלאר מגיע גם הוא. את ההגנה אני גם לא מזניח ומביא את ראול אלביול מולנסיה וטאיה טאיוו, מגן שמאלי צעיר ממארסיי. אינייסטה נפצע לחודשיים ממש לפני פתיחת העונה, מה שגורם לי לשפוך 37 מיליון על איגנסיו קמאצ'ו, קשר בן 19 מאתלטיקו מדריד שנבחר לשחקן העונה הצעיר של העונה שעברה וגם הספיק לקבל זימון לנבחרת. ובין קניה לקניה הנרי נמכר לאינטר, חלב חזרה לארסנל, פיקה למילאן, הנריקה הבלם הברזילאי הצעיר לולנסיה וחוזה מנואל פינטו השוער השלישי לסלטה ויגו. למרות הרכש המאסיבי ואולי בגללו, פתיחת העונה השניה מעט מקרטעת עם הפסדים לריאל וסביליה בסופר קאפים למיניהם ו2 ניצחונות ביתיים לא משכנעים של 1-0 על אתלטיקו ודפורטיבו, שניהם משערים של החלוץ ההולנדי שבעולם האמיתי משחק בשורות היריבה השנואה ממדריד. נראה שהשחקנים החדשים עוד לא כ"כ הסתגלו והקבוצה עדיין לא מחוברת. אבל אני לרגע לא מתחרט על כל השינויים בסגל, מה שווה המנג'ר בלי כל זה?.. נהנתי מכל רגע בעונת ההעברות האחרונה ואני לא יכול לחכות לרגע שהדברים יתחברו כמו שצריך.. צפו לעידכונים.
סיכום עונה ראשונה בארסנל: 45 מיליון ליש"ט, זה הסכום שהנהלת ארסנל הביאה לי בתחילת העונה הראשונה עבור רכש. עכשיו תוסיפו את זה שמכרתי ב-23 מיליון את פאביאנסקי (לבנפיקה) וטורה (לריאל מדריד) וקבלו עובדה מעניינת - על העונה הראשונה יש לי תקציב העברות חלומי - 68 מיליון ליש"ט. ואני לא כמו ונגר, אני אוהב מאוד להוציא כספים. אם כך, ההחתמה הראשונה שלי הייתה פואסטו רוסי, בחינם, מיובנטוס. אני ממליץ לכל מי שיכול, גנבו אותו על התחלת השמירה מהקבוצה האיטלקית, פשוט כישרון אדיר וממש בחינם. והרכש הראשון שלי היה סרחיו אסנחו שהחתמתי אותו מויאדוליד ב-7.5 מיליון ליש"ט. בנוסף הנחתתי באותו חלון העברות את אלברטו פאלושי מפארמה ב-3.6 מיליון ליש"ט, פאטו ממילאן ב-28.5 מיליון ליש"ט, פדריקו פאזיו מסביליה ב-13 מיליון ליש"ט ואת איגנסיו קמאצ'ו האדיר מאתלטיקו ב-8.5 מיליון ליש"ט. ולמרות שחיזקתי את הסגל עם די הרבה שחקנים, נשאר לי לא מעט כסף. את העונה פתחתי בצורה לא משכנעת ממש. בשני המשחקים הראשונים של העונה סיימתי בתיקו נגד אברטון ווסטהאם. מיד אחרי, ניצחתי פעמיים ברציפות בתוצאה מינימאלית את האל ובלקבורן. אחרי זה הגיע ניצחון 4-1 משכנע על בורו, אבל כשנראה היה שהקבוצה מתחברת הגיעו שלושה הפסדים בארבעה משחקים. מאז, חשבתי רק על המקום הרביעי. עד לתחילת ינואר, הקבוצה הייתה לא יציבה, פעם ניצחון, אחרי זה תיקו, אחרי זה ניצחון משכנע ואז הפסד (סתם לדוגמא). אדביור ופאטו, שנפצע לא מעט, בקושי כבשו. אבל אז בינואר הכל השתנה, כמעט את כל הסיבוב הראשון אני סיימתי עם ניצחון, ואיך שהוא הגעתי למצב שאני מועמד רציני לאליפות. לצערי זה לא הספיק והסתפקתי במקום השני המכובד, אחרי - כמה לא מפתיע - מנצ'סטר יונייטד. אדביור נתן פיניש מטורף בסוף העונה, עד לינואר היו לו 3 שערים בלבד, מינואר עד לסוף העונה היו לו לא פחות מ-14 שערי ליגה. פאטו, גם הוא, השתפר מאוד בחצי השני של העונה. בליגה, נגד שאר הקבוצות הגדולת היה לי מאזן מכובד של 3 ניצחונות ו-3 הפסדים. ליונייטד הפסדתי פעמיים, את צ'לסי פעם אחת ניצחתי ופעם שנייה הפסדתי, ואת ליברפול ניצחתי פעמיים. במשחק הראשון נגדה נאלצתי לפתוח עם רוסי, הופעה ראשונה, והוא נתן משחק גדול עם שער ובישול. בינואר השאלתי אותו ללידס. על חשבון טוטנהאם הוצאתי 4 נקודות, תיקו 2 וניצחון ביתי 4-1. בינואר הרבה שחקנים עזבו אותי. רוזיצקי עזב לליון תמורת 10 מיליון ליש"ט, אדוארדו עזב לאינטר תמורת 15 מיליון ליש"ט, אבווה עזב לאסטון וילה תמורת 11 מיליון ליש"ט ודיאבי עזב לאברטון תמורת 4.4 מיליון ליש"ט. אני הבאתי רק שני שחקנים - סאנטון מאינטר תמורת 9 מיליון ליש"ט ובדקה ה-90 את רינאן מבואפוגו ב-6.5 מיליון ליש"ט (שלא יכל לשחק אצלי בקבוצה בגלל שלא היה לו אישור עבודה). באירופה הצלחתי. עליתי בלי בעיה לליגת האלופות אחרי שהדחתי במוקדמות את טווטנה ההולנדית (הקבוצה של האיש בעל ראש הכרוב - סטיב מקלארן). בשלב הבתים קיבלתי בית קל עם ויאריאל, סטיאווה ובית"ר. כמו בליגה, גם את שלב הבתים של ליגת-האלופות לא פתחתי בצורה טובה. בשלושת המשחקים הראשונים סיימתי בתיקו, אחרי זה השפלתי בבית את סטיוואה ובית"ר ולוויאריאל הפסדתי. עליתי מהמקום השני וקיבלתי בשמינית הגמר את רומא. 2-0 בבית והפסד 1-0 בחוץ הספיק לי כדי להגיע לרבע הגמר. שם קיבלתי את אותה ויאריאל משלב הבתים. גם אותה עברתי בלי הרבה בעיות אחרי ניצחון 2-0 בבית והפסד 2-1 בחוץ. בשלב הבא מחכה לי בסבלנות ברצלונה המפחידה. אחרי שהפסדתי במשחק הראשון 4-2, חשבתי שהכל אבוד, אבל לשמחתי פאטו ואדביור נתנו משחק ענק וניצחתי בבית 3-0 את הקטלונים. באמת שבתחילת העונה לא חשבתי שאני יגיע לגמר. בגמר פאטו נתן משחק ענק עם צמד שערים נגד ריאל מדריד וזכיתי בליגת האלופות הראשונה של ארסנל ובכלל בליגת האלופות הראשונה של לונדון. לפעמיים יש הפתעות בחיים. בגביע הודחתי כבר בסיבוב הראשון בסטמפורד ברידג' (1-0 לאורחים). ובגביע הליגה הודחתי בחצי הגמר ע"י יונייטד (2-1 לי באמרויות, 1-5 למארחים ב-OT), אחרי שברבע הדחתי בלי שום בעיות את טוטנהאם. עונה שנייה עם ארסנל: גם העונה ההנהלה הביאה לי הרבה כסף להעברות, 40 מיליון ליש"ט, וגם העונה הרבה שחקנים עזבו את המועדון. נאסרי עזב לאינטר תמורת 18 מיליון ליש"ט, אלמוניה עזב תמורת 2 מיליון ליש"ט לפיורנטינה, ראנדל עזב להאל תמורת 2.6 מיליון ליש"ט, ז'ורו עזב ללאציו תמורת 5.5 מיליון ליש"ט וואן-פארסי עזב למילאן תמורת 20 מיליון ליש"ט. אני מצידי לא קניתי יותר מדי שחקנים. בהעברה חופשית החתמתי דניאל סטוראייג', עוד חלוץ. בנוסף הבאתי את טוביאס סייפל מקייזרסלאוטרן (אני לא מאמין שהצלחתי לרשום את השם של הקבוצה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx) תמורת 1.8 מיליון ליש"ט ואת ליונאל מסי מברצלונה תמורת 46 מיליון ליש"ט. נכון לכתיבת שורה זו, עברו 14 מחזורים בליגה האנגלית ואני במקום הראשון עם מאזן מושלם. 14 נצחונות מ-14 משחקים, ו-12 נקודות הפרש מהמקום השני. בליגת האלופות, קיבלתי בית עם יובנטוס, ברמן ולגיה. את שני האחרונות ניצחתי בקלות בשני המפגשים, וליובנטוס הפסדתי וסיימתי בתיקו. שוב סיימתי במקום השני בבית, ואני עדיין לא יודע את מי אני יפגוש בשלב הבא. גם בגביע הליגה אני מצליח בנתיים אחרי שהדחתי את היונייטד (5-1) ואת שיטי (2-0). ברבע הגמר מחכה לי קריסטל פאלאס. ההרכב לעונת 2009-10: http://img26.imageshack.us/img26/844/dsfazy.Xxx מקווה שנהנתם לקרוא, אני ימשיך לעדכן.
Guiness, הרכב מושלם. אצלי היה גם משהו דומה - אקינפייב,מאג'יו,פאזיו,טיאגו סילבה,ורחאס,ססק,פאלומבו,מסי,קאקה,בנזמה(3 AM),פאטו יש מצב שאתה מצלם את מסך ההוראות שאתה נותן ל-2 החלוצים שלך?
הוראות לפאטו: http://img19.imageshack.us/img19/7488/pato.Xxx הוראות לאדביור: http://img19.imageshack.us/img19/5126/adeb.Xxx