שים לו תוכנית אימונים מתאימה ותן לו דקות,הוא ישתפר,אם אני לא טועה הנתונים של השחקנים משתפרים עד גיל 24.
יש לי תוכנית אימונים של TUG(אל תסיק מזה שהכל אני לוקח, כל הטקטיקות שאני משתמש בהן שלי לגמרי) שהיא מצוינת, נמת' התחיל עם יכולות הרבה יותר נמוכות. ואין לי ספק שהוא עוד ישתפר, בטח עם כל הדקות שהוא מקבל עכשיו.
טאג מעולה,גם אני משתמש בה. אבל תעלה לו את עומס העבודה למינימום 'קשה' אם עוד לא עשית את זה,ותדאג למאמן כושר איכותי שיפחית בסיכויים שעומס העבודה הקשה יפצע לך אותו. זה יעזור לו להתפתח מהר.
אל תדאג, לבערך 90% ממי שאני מכיר שמשחק בזה אין כח לעבוד על תכנית אימונים אישית... אני גם משתמש בטאג ומוסיף תוכניות אימונים אישיות לשחקנים שאני רוצה לפתח בתכונות מסויימות.
אצלי פלאמיני עלה ביכולות גם בגיל 26-27, זה לא שהשחקנים לא משתפרים בגיל שהוא מעל 24, אלא לא עוברים שינויים משמעותיים ביכולת אגב די נמאס לי מהשמירה עם מנצ'סטר יונייטד.. מה החוכמה לשחק איתם בתאכלס.. ניראלי שהאתגר הבא שלי יהיה וולפסבורג.
אחרי שניסיתי כל מיני קבוצות אחרות, חזרתי לשמירה שלי עם מארסיי. אני מתחיל את העונה ה-4 אחרי שתי אליפויות רצופות, בתוספת גביעים. עדיין לא יצא לי להצליח מי יודע מה באירופה.
אז בסוף העפלתי לליג וואן די בקלות. אתם זוכרים שסיפרתי על ההגנה המזעזעת שלי? אז נפלה לידי מתנה מהשמיים וביום האחרון של מועד ההעברות QPR מהצ'מפיונשיפ הציעה לי בלם מצוין (סטיוארט הג'מייקני) בח-י-נ-ם לגמרי (במילא לא היה לי גרוש לבזבז). במשחק הבכורה שלו אומנם ספגתי שלושה שערים וסיימתי ב 3-3 מול רוטרהאם, אבל מאז ב-13 משחקים כמדומני ספגתי שלושה שערים בלבד. את הליגה סיימתי עם עשרה ניצחונות רצופים, ושלושה מחזורים לסיום הבטחתי רשמית את אליפות הליג 2. בקיץ שוב פעם השאלתי שחקנים. סארקי (צ'לסי), לטו (ליברפול) וגילברט (ארסנל) הבולטים בינתיים. כרגע אחרי ארבעה מחזורים אני מקום שני עם 8 מ 12 והספקתי כבר לעוף מגביע הליגה (התואר היחיד של לוטון, שניצחו אתארסנל בגמר ב 1987) מול בריסטול סיטי אחרי 5-3 בהארכה. שתי עליות תוך שנתיים? יהיה קשה אך אפשרי...
כן. מה שעוד יותר מצחיק (או עצוב) זה שספגתי את ה 11 גולים מול ג'ילינגהאם שהייתה במרכז טבלה, ואת ה 7 מול נוטס קאונטי שנאבקה על חייה. אוי לחרפה... לפחות לקראת סיום העונה מחצתי את ג'ילינגהאם בבית 6-0, ונקמתי בהם קצת. היו חסרים שני שערים כדי להעפיל הלאה בזכות שערי חוץ. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx האמת שלוטון לפי התקשורת גם הייתה אמורה לסיים מקום ראשון, אבל שחקני הגנה עלובים כמו שהיו לי בהתחלה אין גם בקבוצות מליגת החובבים, ואני אחד ששיחקתי כבר בכל הליגות הקיימות באנגליה, ככה שאני לא סתם אומר. http://img401.imageshack.us/img401/963/lutontown.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx
התחלתי עונה עם חבר שלי ברשת אני מילאן הוא יובה ניסתי למכור בהתחלה את פירלו אבל הוא לא רצה בסוף הצלחתי למכור אותו בינואר קניתי להגנה את גודין ואת גונזלו מויאריאל את פסקאול להגנה.אלכסיס מאודינזה לקישור שיחקתי ככה פאטו\בורליו רונלדיניו קאקה אלכסיס גאטוסו פלמיני זמברוטה נסטה\גונזלו גודין פסקואל אביאטי באופא הגעתי עד רבע גמר שם ליברפול הגיע משום מקום ניצחה אותי אצלה בבית 3-0 אצלי בבית 3-1 לא הספיק בגלל השער של טורס בגביע עברתי בחצי את רומא 2-1 הפסדתי אצלה וניצחתי 2-0 אצלי בגמר היה לי את אינטר שמונטארי שם תראשון שלו הכנסתי את רוני אחרי המחצית אחרי שחזר מפציעה ובישל תגול פאטו 1-1 אינטר בקושי עמדה על המגרש כל שניה מישהו נפצע אצלהם נכנסנו להארכה ואחרי עוד פציעה של אינטר והם נשארו ב10 שחקנים ניצחתי אותם 3-1 ואלכסיס שם תגול בדקה 118 בליגה היה מאוד צפוף אני אינטר ורומא היינו מאוד צמודים ו5 מחזורים לבסוף היה לי משחק מול אינטר ולחבר שלי שהוא יובה משחק אחרי היה לו מולה היינו צריכים לנצח שנינו לנצח אותה... בסוף שנינו הפסדנו לה ולקחתי בסוף מקום שני הוא לקח מקום רביעי הפסיד באופא לליברפול בשמינית אופא וברבע לפיורה בגביע עונה שניה הוא לא רצה לשחק מישהו רוצה לשחק ברשת?
עזרה דחוף!!! FM 09 פאטצ' 9.0.1 אני עם ארסנל תחילת עונה 2 מילאן רוצה את גאלאס בכמה למכור אותו ואת מי כדאי במקומו דמיקליס או מקסס יש לי כבר את פדריקו פאזיו.