Football Manager 2009

הנושא בפורום 'פורום מחשבים, משחקים ואינטרנט' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏2/11/08.

1. Villarreal Member

גם לי יש בעייה עם חלוץ.
    אני משחק בוילה ככה
    ----- בארי---ראו קוקר------
    יאנג------------------ מילנר
    -----קארוזדו---אגבונלאהור----
    את משחק הראש של קארוזדו הצלחתי לנצל והוא מגיע להרבה מצבים ומנצל אותם,אבל אני לא מצליח לנצל את המהירות של אגבונלאהור,הוא לא מגיע אצלי למצבים,איזה הוראות אני צריך לתת לו או איזה סוג מסירות להגיד לקשרים שלי למסור לו?

נערך לאחרונה ב: ‏10/1/09
  2. JR-Riquelme Member

הפתרון-תעיף לעזאזל את אגבונלהור. הוא לא משהו. תביא במקומו את רודריגו פלאסיו. פלאסיו הוא החלוץ שמבשל הכי טוב במשחק וביחד עם קארדוסו זה שילוב קטלני, 2 השחקנים האלה היו אצלי בחוד בעונה השנייה שלי עם הוילה.

3. JR-Riquelme Member

תן לו הוראה בתקשורת שאתה רוצה שהוא יעבור את השוער או משהו כזה. זה די עבד אצלי בעניין של פלאסיו.

4. A. Arshavin Member

ניסיתי, הוא לא מוכן.
    הוא מגיע להמון מצבים מול השוער, וכמעט מכל זוית בועט פשוט ישר לרגליים של השוער.
    גם ארשבין, הבאתי אותו לליון(רכישה מיותרת עד עכשיו, מודה) ניסיתי להציב אותו בכל מיני עמדות(קשר התקפי, ווינגר בשמאל, חלוץ) והוא גם לא מפסיק להחטיא ב 1-על-1, אין לו קור רוח בגרוש.
    בכלל יש לי בעיה נוראית בהתפקה, אין משחק שאני כובש מעל שער, לא קניתי עוד חלוץ כי יש את פרד, אבל פשוט אפס במשחק.

עריכה: התפוצצתי במשחק מול סט. אטיין, ניצחון 4-1, גרוסו(כבש צמד) ורפיניה(הבקיע אחד) שרפו את האגפים עם הקילומטראז' שהם עשו שם, ושימו לב- ז'ניניו הבקיע לי מקרן, פשוט סובב אותה פנימה!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/1/09
  5. George Best Member

טוב אז אחרי העונה המטורפת עם שישה תארים מתוך שבעה (חוץ מגביע הליגה),
    החלטתי להתפטר מיונייטד, ואחרי יומיים קיבלתי הצעה מאסטון וילה הבינונית להחריד, והסכמתי.
    לא מפתיע שהם הציעו לי לאמן אותם, אחרי הכל בתיאור שלי רשום legendary manager ו world class http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
    עשיתי כמה שינויים בקיץ - מכרתי כמה שחקנים יקרים שלא אהבתי, ובמקומם הבאתי את גארת' בייל בהעברה חופשית, את סטיבן סמית' המגן השמאלי של ברמן (כמובן בהתחלה שייך לריינג'רס), את ג'יימס וון ושום שאנל החלוץ הצעיר שקניתי עם יונייטד וגם את פליפה קאשיידו מהחלאות בהעברה חופשית.
    גם את לואיג'י ברוינס ההולנדי הנהדר הבאתי, אותו שחקן שהבאתי לניוקאסל לפני 5 עונות, מבטיס תמורת 8 מיליון פאונד.
    העפלתי דרך האינטרטוטו לאופ"א, ובליגה אחרי 5 משחקים אני ממוקם 2 עם 12 נקודות.
    אגב, מי שירש אותי ביונייטד הוא...אולה גונאר סולשיאר!

ההרכב שלי:
    גורדון (ענק)
    אומזואי - קאבול - פריה (בלם פורטוגזי) - סמית'
    מילנר - ברוינס - פאטי - יאנג (וילה מכרה אותו והחזירה אותו במחיר משולש)
    וון - שאנל

6. JR-Riquelme Member

אני בטוח שמי ששיחק עם ריקלמה במנג'ר זה קרה לו יותר מפעם או פעמיים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

7. A. Arshavin Member

איך שכתבתי את ההודעה הראשונה, סוף סוף השחקנים התחילו לשחק כדורגל, בנזמה סוף סוף מנצל מצבים וארשבין פוגע.
    בינתיים אני בלי הפסד בכל המסגרות ושברתי את שיא המועדון שעמד על 18 משחקים ללא הפסד, וקבעתי רצף חדש של ניצחונות רצופיםם (שישה).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/1/09
  8. Bakish Member

שלום אני חדש בפורום,קוראים לי עומרי בקיש,15 מאשקלון,אוהד הפועל אשקלון=]
    התקנתי את המשחק וזה רשום לי שיש בעיה עם הגראפיקה מישהו בבקשה יכול לתת לי תדרוך איך לעשות שהמשחק יעבוד?כי לא נראה לי שאני יצא מהמקלט הזה בימים הקרובים =//

תודה חברה

9. A. Arshavin Member

המשך העונה שלי עם ליון:

אני כרגע 3 מחזורים לפני סיום העונה. זכיתי באליפות 10 מחזורים לסוף, אני כרגע בלי הפסד בליגה, ועם הפסד בודד בגביע לסט. זרמיין בפנדלים בחצי גמר הגביע.
    בגביע הליגה זכיתי, והעפלתי לגמר הצ'אמפיונס מול יובנטוס, אחרי שעברתי בית שככל א תברמן, באזל וקלוז'. בשמינית עברתי את פורטו בפנדלים, ברבע את יונייטד אחרי שער של ז'וניניו בדקה ה111 (3-2 בכללי אחרי 2-0 בבית במשחק הראשון) ואת צ'לסי בחצי (1-0 בראשון בבית משער של בנזמה בדקה 93, ו2-2 בגומלין בברידג')
    בנזמה פשוט מדהים, הוא התחיל לפגוע אחרי שמצאתי את המערך המתאים, יש לו 30 שערים בכל המסגרות. גם ארשבין התחיל לפגוע סוף סוף. בינואר קניתי את הקיצוני השמאלי של בנפיקה, אנחל די מאריה, הצלחה גדולה מאוד עד עכשיו.
    אגב, מודיעים עליי בעיתונות כמועמד לריאל מדריד.

עריכה: סיימתי עונה שלמה בלי הפסד ליגה, לוריס זכה בשוער השנה, בנזמה כסגן מלך השערים והשחקן המבטיח, אני כמאמן השנה.

בקבוצת העונה יש 9 מתוך 11 שחקנים שלי: לוריס, כריס, ג'ון מנשה, גרוסו, ראפיניה, ז'וניניו, קאלסטרום ובנזמה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/1/09
  10. A. Arshavin Member

אחרי העונה הנהדרת (מהבחינה האירופית כמובן, אליפות זו לא בעיה) הצעתי את עצמי לליוורפול, והתקבלתי, עדכונים בהמשך.

11. avdz7 Member

מה עשית בגמר הצ'מפיונס מול יובה?
    ומה המערך שאתה משחק איתו?

12. -RAUL Member

George Best, יש מצב שאתה מסביר בדיוק את ההוראות שצריך להביא לשחקנים בקרנות?

אני גם משחק עדיין ב2008.. תודה

13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

14. A. Arshavin Member

בליון שיחקתי במערך כזה:

לוריס
    ראפיניה (רכש)-כריס-ג'ון מנשה-גרוסו

טולאלאן-ז'וניניו

אנחל די מאריה (רכש) -ארשבין(רכש)\בודמר- קייטה

בנזמה

בליוורפול עשיתי המון רוטציות בגלל סגל קצר יחסית אז לא היה לי מערך קבוע.

עכשיו קיבלתי את חוף השנהב, אני בחצי גבמר המונדיאל מול גרמניה, ועברתי ליובנטוס. (אני רוצה לאמן בכל אחת מהליגות הגדולות, ספרדית,אנגלית, צרפתית, איטלקית וגרמנית)

15. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה עונה אתה?