Football Manager 2007:: הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום מחשבים, משחקים ואינטרנט' פורסם ע"י Sir Alex, ‏18/8/06.

1. Waters Member

שנתיים ברציפות לקחתי איתה ליגת אלופות ואת הליגה הספרדית...

אמנם יש לה חרא של מצב פיננסי ותקציב שבערך מספיק לשחקן נוער אבל עדיין, אפשר "להסתדר" עם מה שיש שמה בהתחלה.

2. M_T_A Member

מחקתי את FM2007. נמאס לי סופית מהמשחק הזה.
    מתי יוצא 2008? יש כבר תאריך?

3. Tbird Member

בשנתיים הקודמות המשחק יצא לקראת סוף אוקטובר שנה שעברה אם אני לא טועה יצא ב 20 ומשהו לאוקטובר... קראתי איפה שהוא שזה אמור לצאת ב 19 לאוקטובר השנה, אבל זה לא תאריך רשמי..

המשחק הזה יהיה מושלם אם יוסיפו לו סוף סוף מנוע גרפי נורמלי...

4. Waters Member

חס וחלילה מנוע גרפי. רק דו מימד.

5. Tbird Member

איך אפשר להנות מזה? זה מוריד מההנאה, אם הם יוסיפו מנוע גרפי הכי פשוט, EA Sports יכולים לזרוק את ה Fifa Manager שלהם לכל הרוחות, שזה בעצם הדבר היחיד שעוד מחזיק אנשים לשחק בו..

יש למשחק הזה כל כך הרבה פוטנציאל...

6. M_T_A Member

בשביל מה אתה צריך מנוע גרפי? זה סתם יהפוך את הFM למתחרה עלוב של כל הפיפא מנג'ר, TCM ושאר המשחקים הנחותים האלה. הגרפיקה תבוא על חשבון האיכות של המשחק וזה פשוט יהרוס הכל.
    מה הבעיה עם הדו מימד? אני באמת לא רואה איך זה מוריד מההנאה..

7. Tbird Member

בתור אחד שקודם שיחק Fifa Manager ( כן אני מודה בבושת פנים...) ורק אחר כך פוטבול מנג'ר אני יכול להגיד לך שזה חיסרון, זה יוסיף עוד יותר ריאליסטיות למשחק.. אני לא מדבר על מנוע גרפי כבד כמו שבפיפא מנג'ר, שבכלל ב-2008 שלהם הולכים להלביש את המנוע של פיפא 2007 שזה יכביד את המשחק לא מעט..

אני מתכוון למנוע פשוט שנוכל לראות את השחקנים יותר מקרוב, נוכל להבדיל בין מספרת לנגיחה, לראות דריבלים מיוחדים הצלות של שוער, זה עושה את המשחק יותר מהנה, אבל לפי מה שאני רואה אולי זאת רק דעתי..

נערך לאחרונה ב: ‏24/7/07
  8. Waters Member

לדעתי אסור להוסיף מנוע גרפי. זאת הייחודיות של המשחק. הדו מימד, הפשטות ואם זאת העומק שיש בריבוי האופציות שעומדות לפנייך.

פיפא מנג'ר משחק כל כך טיפשי... כל הדברים הלא חשובים מוכנסים למשחק על חשבון הדברים הבאמת חשובים באימון קבוצה.

9. M_T_A Member

כמו למשל לקחת שחקנים לסיבוב בקניון.. משחק כ"כ מטופש.

10. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

אסור, אסור ועוד פעם אסור להוסיף למנג'ר מנוע גרפי, המנוע הדו מימדי עושה את העבודה שלשמה הוא נועד בצורה הטובה ביותר (אם אתה כל כך רוצה להבדיל בין נגיחה למספרת, תקרא את ההיילייטס שמופיעות בכל מהלך).
    אם זה עובד כמו שצריך, למה לנסות לתקן?

11. city Member

אסור להוסיף למשחק מנוע גרפי בנוסח פיפא מנג'ר, כי זה רק הופך את המשחק ללא מציאותי. כל עוד לא יצליחו לעשות משהו ברמה גבוהה, עדיף לוותר, כי זה סתם נראה מגוחך. חוץ מזה שה-2D במשחק נראה מצוין ומתפקד טוב, ככה שאני לא רואה סיבה להחליף קונספציה.

12. שגיא Guest

קרה לאחרונה משהו ממש מגניב שלא נתקלתי בו בעבר.

יש לי שמירה מאוד ארוכה עם מכבי חיפה. השנה היא 2026. קיץ 2026. סיימתי עונה מוצלחת שכללה אליפות מקומית, גביע מקומי וגביע אופ"א (4-0 ענק על ויאריאל בגמר). בתום אותה עונה קיבלתי הודעה על כך שהנהלת המועדון החליטה להשקיע המון כסף (277 מליון דולר ליתר דיוק) בבניית קומפלקס חדש שכולל אצטדיון שיכיל בסביבות 100 אלף מקומות (זה יהיה פחות), אשר מיקומו יהיה בפארק חדש שיוקם ויקרא על שמי - "Ashkenazi Park". כאות הערכה על פועלי במועדון.

בהחלט אחד הדברים היפים שנתקלתי בהם במשחק.

13. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל הכבוד! איצטדיון של 100 אלף מקומות על שמך זאת הוקרה ראויה. איזה תארים לקחת איתם?

14. Barrel Roll Member

למה נראה לכם שאם יוסיפו מנוע גרפי המשחק יירד מהאיכות שלו?
    המשחק שוקל עכשיו בקושי ג'יגה, אם רק ישקיעו בשביל מנוע נורמלי ולא עיגולים מטומטמים, המשחק יהיה מקסימום 2 ג'יגה. מה זה משנה?

אני משחק רק עם כתוביות, וכשיש שערים אז ריפליי. זה פשוט מגעיל לעקוב ככה אחרי המשחק.
    לי זה לא משנה,אני נהנה עם הכתוביות כבר כמה שנים,אבל זה בהחלט יביא משהו שחסר במשחק הזה.

15. שגיא Guest

אין לי יותר מידי תארים אירופאיים. יש לי בסך הכל שתי זכיות בגביע אופ"א ועוד הפסד בגמר נוסף. ועוד איזה שלוש פעמים בחצי גמר ליגת האלופות.

מעבר לזה זכיתי בכל שנה באליפות, שזה יוצא בערך 20 אליפויות.