Football Manager 2007:: הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום מחשבים, משחקים ואינטרנט' פורסם ע"י Sir Alex, ‏18/8/06.

1. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפני כמה דקות סיימתי עונה עם Maor24 פה מהפורום. הוא היה ריאל מדריד (הקבוצה שהוא אוהד) ואני ולנסיה, קבוצה סימפטית ונחמדה (אני פשוט שונא את ברצלונה).

הרכשים של ריאל היו אלברטו זפאטר מסראגוסה, ריקרדו קראבליו מצ'לסי והדובדבן שבקצפת - רפאל ואן דר וארט שהגיע תמורת סכום גדול במיוחד. מכירה אחת רצינית נרשמה לזכותו - רוביניו נמכר לליברפול (מה שגרם לו המון בעיות בתחילת העונה).

אני, ולנסיה, לא ביזבזתי המון כסף על ההתחלה. קניתי בעיקר כשרונות צעירים שידעתי עליהם משמירות קודמות. הראשון הוא חלוצה הצעיר של ריבר פלקאו ולוקאס הקשר הברזילאי הצעיר של גרמיו. הרכש הכולל שלי עלה כ-15 מיליון ליש"ט, בעוד זה של ריאל עלה 45 מיליון ליש"ט.

בתחילת העונה נרשמו לריאל מספר הפסדים מביכים מאוד עקב שינויים רבים בטקטיקה שנרגעו לאחר מספר מחזורים. סיבה נוספת לאכזבה במחזורים הראשונים הייתה המחסור בווינגרים איכותיים. בליגה הוא חזר, אך בליגת האלופות הוא לא הצליח לתקן וסיים את שלב הבתים רק במקום השלישי.
    מצד שני, ולנסיה הצליחה לא רע בבית קליל במיוחד בליגת האלופות וגם בליגה תפסה את המקומות הראשונים עם ברצלונה מהר מאוד.
    לקראת אמצע העונה ריאל חזרה ובגדול, ועם מספר נצחונות גדולות בעזרתם החשובה מאוד של צמד ההולנדים ואן דר וארט ורוד ואן ניסטלרוי חזרה לצמרת הספרדית ואף הגיעה למקום הראשון מספר פעמים. לאחר המחזורים הראשונים החלשים, ריאל הציגה קבוצה חזקה ויציבה לאורך רוב העונה. ולנסיה וברצלונה תמיד היו בצמרת, ובינתיים מתגלה כוכב חדש במסטאיה - מיגל אנגל אנגולו שכבש בלי הפסקה וקצת דעך עם פציעתו הארוכה של דוד וייה (4 חודשים).

בסיום העונה היה קצת מתח אך לבסוף ולנסיה זכתה באליפות כשבארסה במקום השני וריאל במקום השלישי בגלל הפרש פנימי בין המשחקים ביניהם. בגמר הגביע הספרדי נפגשו ולנסיה וריאל וגם שם ולנסיה זכתה.
    בליגת האלופות אני (ולנסיה) הגעתי עד לחצי גמר שם נפלתי מול אינטר.

עונה טובה הייתה לנו! ומוצלחת מאוד בשבילי :aaa021:

2. C.TeVeS Member

אחיבא לך לפתוח איתי ליגה או עם עוד מישהו עם כן אחי דבר איתי בלי בליגה האיטלקית עם בא לך עם קבוצות קטנות

357-102-336

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מישהו יכול להביא לי את העידכון החדש של הליגה הישראלית והכלל הליגות עם כל העברות, קבוצות שמשחקות באירופה וכו' עם קראק?

4. Waters Member

בשביל מה עכשיו?

אם כבר אתה רוצה עידכון העברות תחכה עד סוף חלון ההעברות הנוכחי ואז תוריד את העידכון שבטח ייצא אחריו (רשמי או לא רשמי...).

5. ENGLAND Member

מישהו יודע איך אפשר להעביר קבוצה מליגה שלישית לליגה שניה?

6. A. Arshavin Member

אדיטור...זה מגיע יחד עם המשחק, תיכנס לתיקייה ואמור להיות ש םקובץ בשם "EDITOR DATA" או משהו דומה לזה.

7. XabiAlonso Member

מישהו מכיר שחקנים טובים לליגת ה- Conference National באנגליה??
    רצוי שחקנים שיבואו בהעברה חופשית או בהשאלה, והעיקר שיסכימו להגיע.

8. Diego Member

תחפש שחקנים למכירה מהפריימר ליג... שחקן מעולה לליגה הוא Phil Marsh ממנצ'סטר יונייטד, הם יסכימו לך בחינם. חוץ מזה תחפש קבוצת אם, והם כבר ישאילו אלייך שחקנים. תביא בהשאלה הרבה שחקנים בעיקר מהסיטי, יש להם נוער מעולה, חוץ מזה תסתובב הרבה בקבוצות הריסרבס.

9. Gaudi Member

שחקנים מהפרמייר בחיים לא יסכימן להגיע לקונפרנס.
    תנסה להשאיל שחקנים מליגה שנייה/ שלישית.

10. XabiAlonso Member

בינתיים היחידי שהבאתי זה שוער אירי בן 19 מסטוק עם נתונים מצוינים (בטח כשמדובר בקבוצת קונפרנס).

-- שחקן מנג'ר רציני ומנוסה שרוצה משחק רשת, מוזמן לפנות אליי בפרטי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

11. ENGLAND Member

נכנסתי לתיקייה ,
    ומשם איך אני נגיד מעביר את הפועל רמת גן מהארצית לליגה הלאומית?

12. Diego Member

תתפלא אבל יש מספיק שחקנים צעירים (בני 22 ופחות) עם נתונים לא רעים שנמצאים בטרנספר ליסט ורוצים לעזוב. אני אימנתי בפישר (קבוצה מהליגה השישית באנגליה בליגה הצפונית) ובאו אליי שחקנים ממש לא רעים מהפריימרליג. כמו שכבר אמרתי, פיל מארש (Phil Marsh) ,לא בטוח אבל סיימון דואקינס (Simon Dawkins) , צ'ארלי לי (Charlie Lee) . לא בטוח לגבי השמות, אבל ראשון ממנצ'סטר יונייטד והשניים האחרים מטוטנהאם. היה לי גם שחקן מנורוויץ'.

כרגע אני משחקת בליגה השנייה באירלנד, וזה ממש כיף. אנחנו בדרך לעלות ליגה בפער של 22 נקודות מהמקום השני, ונותרו כתשעה משחקים לסיום. אין ממש שחקנים להביא, אבל אני אשתדל לשרוד בשנה הבאה. מומלץ לכל מי שרוצה אתגרים!

נערך לאחרונה ב: ‏22/7/07
  13. The-Gunner Member

אני צריך את עצתכם. אני נמצא כרגע בעונה השנייה עם פורטסמות' (מה שכתבתי פה, פשוט התעצלתי להעביר את השמירה מהמחשב הנייד למחשב הגדול). אני ארשום אח"כ איך סיימתי את העונה (אני רק אומר שבמקרה הטוב, אני יכול לצאת עם אליפות ובמקרה הרע, אני אסיים במקום הרביעי), אבל אני רוצה להתייעץ אתכם בנוגע למשהו אחר. בתחילת העונה, השאלתי מארסנל את קרלוס ולה ומצ'לסקי את גוארדאדו המכסיקני, במטרה (אולי, אם הם ירשימו) לקנות אותם בגיל צעיר, כי הם הופכים לכוכבים (המטרה הייתה בעיקר קרלוס ולה). שניהם לא הרשימו, מגאורדאדו לא ציפיתי לכלום, אבל מקרלוס ולה ציפיתי לשערים, כי אחרי כמה שנים הוא הופך לאחד החלוצים הטובים בעולם. הוא היה עולה מהספסל ולעיתים רחוקות היה פותח, לא הרשים, לא כבש שערים וכבר החלטתי שאני לא אנסה לקנות אותו. אבל, קאנו הלך לאליפות אפריקה, הונטלאר נפצע ואח"כ דלגאדו והוא בהרכב כבר 8 משחקים בערך, והוא מפציץ! בכל משחק שהוא עולה בהרכב, הוא כובש. סוף סוף הוא החלוץ המוכר מהעתיד (בכל שמירה הוא הופך לסקורר מטורף). עכשיו ההתלבטות היא, האם כדאי להוציא סכום רציני על שחקן שאמנם יהפוך לאחד הטובים בעולם, אבל ספק אם הוא עדיף על שחקנים אחרים ומוכחים, שאני יכול להביא בכסף הזה. מצד שני, אם אני לא אקנה עכשיו, אני לא אקנה לעולם, כי השווי שלו רק יעלה והוא יקבל מקום בהרכב של ארסנל. השווי שלו הוא 11.25 מיליון דולר. את הכסף אני אשיג, המקום הגבוה בליגה, ההשתתפות בגביע אופ"א, הגעה לשלבים הגבוהים של הגביעים והשידורים - יספקו המון כסף, אבל ההתלבטות היא, האם זה שווה בכלל?

מה דעתכם?

14. M_T_A Member

שווה מאוד. הבן אדם חלוץ אדיר. הבעיה עם השחקנים האלה שאחרי כמה זמן הופכים לתותחים עולמיים, היא שהם יכולים להיות ממש אפסים ואתה לא יודע מתי זה יבוא להם, אבל ברגע שזה קורה הם מפציצים בכמויות שלא האמנת שקיימות.
    אם אתה רוצה בכל זאת ללכת על בטוח קח את איברסן(iversen), חלוץ נורבגי בן 30 שיספיק לך עד סיום העונה. הוא עולה לא יותר מ3 מיליון דולר והוא סקורר מצוין

נערך לאחרונה ב: ‏23/7/07
  15. The-Gunner Member

חלוצים סקוררים יש, זו לא הבעיה (הונטלאר, דלגאדו וקאנו - כולם מפציצים). הקטע, האם שווה להוציא 20-30 מיליון על שחקן צעיר שרק יהפוך לאחד התותחים בעתיד, מאשר להוציא את הכסף הזה, על חלוץ שמפציץ כבר עכשיו? שנמצא ב-level הזה כבר עכשיו? מצד שני, אם לא עכשיו - אז לעולם לא.