Football Manager 2007:: הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום מחשבים, משחקים ואינטרנט' פורסם ע"י Sir Alex, ‏18/8/06.

1. שגיא Guest

לא מפרסמים כאן לינקים והאמת שאני גם לא יודע על לינקים.

פשוט באימיול.

2. AS ROMA SCUDETTO 2008 Member

טוב תודה בכל מקרה...

3. zahyqwe Member

משחק חזק... במיוחד אחרי שפאצ' העברית יצא.

מחכה ל2008 Football Manager אומרים שיהיו הרבה שיפורים!

וגם Fifa Manager 08 אומרים שיהיה חזק... יצאו תמונות והכל! גראפיקה בת ז*נה.

4. Red Left Winger Member

שיעור לחיים, תקרא זה בחינם

FOOTBALL MANAGER>>>>>>>>FIFA MANAGER
    בדיוק כפי ש
    PES>>>>>>>>>FIFA

ואגב, בערך מאותן סיבות.

5. Gaudi Member

למה תמיד בחודשים ינואר עד אפריל חצי סגל נפצע לי?

6. The-Gunner Member

טוב, אם מישהו זוכר התחלתי לפני כחודש שמירה עם פורטסמות'. אז נסעתי לחו"ל, לקחתי איתי את המחשב הנייד, העתקתי לשם את השמירה והתחלתי לשחק.

התחלתי את את העונה הראשונה, המדיה חזתה לי מקום 17, הבורד והאוהדים דרשו (רק) להלחם בגבורה נגד הירידה. מכרתי את פרימוס לשפילד יונייטד, הבאתי את סזאר דלגאדו (ששוב לא אכזב, סיים את העונה הראשונה כמלך השערים שלי, והאוהדים בחרו לשחקן המצטיין) ולקראת סיום מועד ההעברות, הנחתתי את רפי ואן דר וארט. ההתחלה הייתה מצוינת, מצאתי לי מקום של קבע בחלק העליון של הטבלה ואז הגיעו פציעות של ואן דר וארט (רגלי זכוכית), סזאר דלגאדו וקאנו. בינואר הבאתי את ואן דמה (מגן שמאלי צעיר) מאנדרלכט, ולקראת סוף העונה חלה השתפרות וסיימתי במקום העשירי. נבחרתי לקבוצה שעלתה על הציפיות, ועל הנייר אני צריך להיות מרוצה מהמקום העשירי, אבל זה מבאס אחרי שביליתי הרבה למעלה. עפתי בגביע הליגה בחצי הגמר מול אסטון וילה, והודחתי ברבע גמר הגביע האנגלי ע"י... אסטון וילה.

קיבלתי הזמנה לאינטרטוטו, הסכמתי ודילגתי בקלילות את הסיבוב השני, אחריו קיבלתי עוד קבוצת דייגים שקיבלה בראש ואני בסיבוב הראשון של גביע אופ"א, שם קיבלתי את לוקומוטיב סופיה שגם אותה עברתי בקלילות. הבאתי (כמו בכל משחק) את קלאס יאן הונטלאר, שבעונה הראשונה סרב לבוא אליי, אבל אחרי ההעפלה לגביע אופ"א והמקום העשירי הוא הסכים. אחרי שהבאתי חלוץ, המטרה שלי הייתה להביא מחליף לדיוויד ג'יימס שהתחיל לאכזב ובלם שישחק לצד סול קמפבל. בעמדת הבלם היו לי אינספור אופציות, אבל הכסף היווה בעיה, כמו גם במקרה של אקינפייב, שבשבילי הוא המחליף לג'יימס. גאידמק ג'וניור חזר בדרישה לראות שחקן עם שם עולמי והודיע שיעזור כלכלית אם אני אמצא את השחקן הנכון. לא הבנתי איך הוא בדיוק יעזור לי, שכן הוא לא הסכים לתת לי כסף נוסף להעברות. הגשתי הצעה על אקינפייב (למרות שלא היה לי מספיק כסף), לראות אם הוא מסכים לחוזה, והוא הסכים. פתאום אני רואה שיש לי אפשרות להחתים אותו! היה כתוב לי שסשה גאידמק מרוצה מההחתמה הזאת והחליט להוסיף את הכסף הדרוש כדי להשלים את העסקה! נשארתי עם 0 דולר בתקציב ההעברות ועדיין הייתי חייב להביא בלם. מצאתי בלם סקוטי מצוין מסלטיק בשם גארי קאלדוול, לכן מכרתי את לואה לואה (שחיפשתי למכור אותו כל העונה, פשוט לא הציעו עליו מספיק כסף שיספק אותי) בסכום נמוך כדי להשלים את העסקה.הוגרלתי לבית עם פארמה, סושו, דנייפרו וקבוצת דייגים סלובקית. עליתי מהמקום השני, וקיבלתי את פאלרמו בסיבוב הנוק-אאוט הראשון.

בליגה, אני ממוקם במקום השני אחרי 21 מחזורים, עם משחק יותר מארסנל שבמקום הראשון, שנמצאת מעליי ב-4 נקודות. במקום השלישי נמצאת מנצ'סטר יונייטד, עם שלוש נקודות פחות ממני, אך משחק חסר. צ'לסקי נמצאת במקום הרביעי עם שני משחקים חסרים, ושאר הקבוצות נמצאות הרבה אחרי. אני מצליח מול הגדולות (4-1, 2-0 על ליברפול באנפילד, ניצחונות על ארסנל וצ'לסקי והפסד 4-3 בתוספת הזמן למנצ'סטר יונייטד), אך הנפילות מגיעות מול קבוצות קטנות, כמו אחרי רצף של חמישה ניצחונות, הגיע הפסד חוץ לווסט ברומיץ'. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx

ההרכב שלי:

-----------------אקינפייב
    ואן דמה----קאלדוול-----קמפבל-----לאורן
    ------------דיוויס-----VDV
    טיילור-------------------------אוניל
    ------------הצייד----דלגאדו

קאנו תמיד ברוטציה עם החלוצים (אבו, הוא באמת מפציץ!), טראורה וסטפונוביץ' ברוטציה בהגנה. ניקו קראנצ'ר גם כן ברוטציה, אבל הוא נמצא לא מעט על הספסל כשכולם כשירים, בעיקר בגלל פציעות והוא עצבן אותי כשהוא רצה לעזוב את המועדון. כמו דגני קראנץ', גם קמפבל ולאורן החליטו שהם רוצים לעזוב למועדון גדול יותר, אבל הצלחתי להרגיע אותם וכולם חזרו להיות מאושרים.

תואר האליפות יגיע לפראטון פארק!!! :aaa021:

7. Joaquin Member

גם לי זה ככה :/
    אולי אתה עושה להם אימונים קשים מדיי?
    אני התחלתי לא לשחק הרבה עם השחקנים החשובים עד פברואר..

8. Gaudi Member

אולי.
    האימונים שלי הם מדיום, אבל ממש מילימטר לפני ה'הבי'.
    זה מה שגורם לזה?

9. Joaquin Member

את האמת אני הורדתי תוכנית אימונים מוכנה לכל עמדה וגם לשחקנים עם Part Time וגם לנוער
    והשחקנים נפצעים הרבה פחות מאשר בעבר

10. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

בא לי להרוג ת'יוצרים של המשחק או לא יודע את מי... =\
    עזבו אותכם שהייתי במזחרו ה15-16 והשמירה החליטה לא לעבוד פתאום - התחלתי מחדש, וזה יצא לי באמצע ולא שמרתי. |:

11. Sabonis Member

אני התחלתי משחק חדש עם אייאקס לפני כמה שבועות, והנה מה שעבר עליי ב2 עונות וחצי:

התחלתי עונה עם אייאקס, במטרה להחזיר את המועדון לגדולתו ולטופ של אירופה! ואז לעבור לאנגליה...
    בהתחלה מכרתי כמה שחקנים, את גאברי, סטקלנבורג (גנטנאר פשוט אדיר), פרז, ורוזנברג, לא בדיוק זוכר את הסכומים אבל היה לי קצת כסף לרכש...
    קניתי על ההתחלה אני זוכר את מודריץ', ואת אלאנו, ואת גאגו מבוקה...
    מאדורו לא הכי הרשים אותי אז גאגו די פתח כל העונה, העונה הראשונה התחילה לא משהו, שחטיור דונייצק הדיחה אותי מהצ'מפיונס, ואז המשכתי בגביע אופ"א... בליגה גם ההתחלה הייתה קשה והניצחון הראשון הגיע במחזר ה4, אבל אז היה לי רצף של 20 משחקים ללא הפסד, בעונה פנטסטית של הונטלאאר, באבל, ומאנושריאן (איך שלא כותבים את השם שלו... הארמני של אייאקס), ומעל כולם ווסלי סניידר שסיים את העונה עם 23 גולים ו25 בישולים... הונטלאאר 35 שערים, וגם באבל ומאנושריאן עם 20+ שערים בסיום העונה...
    לקחתי את אליפות הולנד, הגעתי לחצי גמר גביע אופ"א שם הודחתי ע"י התרנגולים (ימח שמם) מלונדון...

בחצי העונה היו לי עוד כמה דולרים לבזבז, אל זוכר בדיוק מאיפה זה היה עוד בתחילת המשחק, הבאתי את מרסלו הברזילאי התותח ואת לואיזאו, שניהם מברזיל הצעירה... מרסלו מן הסתם תותח ידוע, אימנתי אותו להיות גם קשר קיצוני שמאלי בנוסף להיותו מגן (עמנואלסון פשוט היה תותח בעמדת המגן השמאלי).

לקראת העונה שניה שוב היה לי כסף מכל המענקים והתקציב המחודש, וקניתי את קאמני לשער, ועוד כמה צעירים שהשאלתי אותם לעונה לקבוצת הבת שלי בליגה ההולנדית אומניוורלד (ככה כותבים?), אחד מהם אגב קרלון, מישהו מכיר אותו איך הוא מתפתח במשחק? יש לו נתונים חבל על הזמן...

את העונה השנייה פתחתי עם ניצחון בסופר קאפ על פ.ס.וו, וסיימתי את העונה בליגה עם הפסד אחד ו4 תוצאות תיקו... אליפות 5 מחזורים לסוף, ופשוט עונה פנטסטית!
    כל אירופה ניסתה לקנות את כל הכוכבים שלי, הונטלאאר, סניידר, הייטינגחה, אלאנו, מרסלו, וכלם די רצו לעזוב, אבל השארית אותם בקבוצה...
    בכל מקרה בעונה השנייה בצ'מפיונס הוגרלתי לבתים עם צ'לסי, לאציו, וברוז', פתחתי עם ניצחון על לאציו 3-0, עוד ניצחון על ברוז' 6-1 בחוץ, והפסד לצ'לסי בגשר 3-0, אח"כ החזרתי להם עם 3-0 בארנה (הם היו עם הרכב שני) ניצחון 5-0 על ברוז' בבית, והפסד לברוז' 1-0, בשמינית הייתי מול ריאל, 2-2 בארנה ונסיעה לא הכי אופטימית לברנבאו... אבל משחק מצוין וניצחון 2-0 עם צמד של הונטלאאאאאר מעלה אותי לרבע הגמר, שם מחכה וולנסיה, שניצחה אותי 1-0 במסטאייה, ובארנה איכשהו סחטה רק הפסד מינימלי 1-0, והארכה, ניסיתי לנצח אותם עם כל מה שהיה לי, אבל כלום! פנדלים.... החמצה של וויאה מעלה את אייאקס לחצי הגמר...
    מול ארסנל.. הביקור באמירויות התחיל באופן טראומתי... כל השמירות הצמודות לא עזרו והנרי נותן לארסנל 2-0 מוקדם (מופיעה כתובית של "זה נהיה כבר מביך עבור אייאקס"), אבל אז בדרך נס קלישי מבצע עבירה קשה על סניידר ומקבל כרטיס אדום! אני לוחץ עם כל מה שיש לי ומשווה 2-2 עד סוף המשחק.. במשחק בארנה נגמר 3-1 לי...
    מי היה מאמין?? עונה שנייה... ואייאקס בגמר מול....... צ'לסי, שוב אותה צ'לסי מהבתים... הליגה בהולנד נגמרת בצורה מפתיע ממש מוקדם, אז כבר הייתי אלוף, וכבר זכיתי בגביע (2-1 על פ.ס.וו), והמשחק מול צ'לסי... נגמר ב3-0 לי!! הונטלאאר עם שלושער מסיים עונה חלומית פשוט... 52 שערים מ50 משחקים... לא יאומן!
    ההרכב שהביא לי את אליפות אירופה:

קאמני

עמנואלסון - ורמלן - הייטינגחה - גריגרה

מרסלו - אלאנו - גאגו - סניידר

באבל - הונטלאאר

ורמלן בעונה השנייה התפתח לבלם הכי טוב בליגה ההולנדית.. מרסלו עצום בקיצוני שמאלי, גם סניידר המשיך להיות המלך על המגרש...

בכל מקרה אמרתי לעצמי שהגיע הזמן לעזוב, ובדקיו היו ספקולציות מהעיתונות בקשר למשרה הפנויה בוולנסיה, אמרתי וואללה יהיה נחמד לעבור לשם אבל הם לקחו את בניטז במקומי, ואז ליברפול הציעה לי לאמן אותה, עם תקציב של 61 מיליון, הסכמתי ועברתי אליהם...
    ניסיתי לקנות בערך את כל אייאקס אבל רק את הונטלאאר הסכימו למכור לי (וסניידר עבר לריאל), בליברפול בניטז הביא את מאלודה וגורקוף (הצרפתי שמתחיל במילאן), ואני הוספתי בנוסף על הונטלאאר גם את קומפני ב15 מיליון, ואת אנדרסון מפורטו (שרציתי עוד להביא אותו לאייאקס אבל לא היה לי כסף) ב37 מיליון!!!

בכל מקרה גם עם ליברפול ההתחלה הייתה לא משהו... תיקו מול ווטפורד, והפסד 2-0 לניוקאסל, אבל אז 8 ניצחחונות רצופים כולל על צ'לסי וארסנל, ואני במקום השני 2 נק' מהיונייטד... למרות מלא מלא מלא פציעות....

כמה שהמשחק הזה אדייררררר
    היו כמה שנים שהוא לא היה משהו, אבל הם חזרו לעצמם החבר'ה בSI...

12. Waters Member

יש לי באג מוזר במשחק.

התקנתי כמה חבילות סמלים וקיטים בליגה הגרמנית ומאז השמות של הקבוצות הן על שמות הערים שלהן, נגיד - גלזנקירשן במקום שאלקה, מינכן במקום באיירן, המבורג במקום HSV וכו'.

איך אני מתקן את זה?

13. The-Gunner Member

כנראה התקנת את הפאץ' (7.0.2), בו הוא גם משנה את השמות לכל מהקבוצות. זה לא באג, ככה זה אמור להיות.

14. Waters Member

כן התקנתי את הפאצ'... זה רק בגרמניה?

לא נורא, לא ביג דיל

15. The-Gunner Member

כרגע לא זכור לי מדינות נוספות, אז יכול להיות שזה רק בגרמניה. וכן, זה לא מפריע בכלל. חוץ מזה, יש מקרים שהשינוי הוא נכון (לדוגמא עם המבורג).