Football Manager 2007:: הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום מחשבים, משחקים ואינטרנט' פורסם ע"י Sir Alex, ‏18/8/06.

1. omer23 Member

אני פתחתי עונה חדשה עם פאלראמו,עכשיו נישאר לי 13 מיליון בשביל ההעברות אחרי שקניתי קשר אחורי.
    יש לי מישהו רעיון מה אני עושה עם הכסף?חבל לי לא לבזבז אותו.
    אולי כדי לי לקנות מחליף צעיר וטוב לא יודע למישהו יש רעיונות?

2. קסיסאן Member

אף פעם לא שיחקתי ואני רוצה להתחיל לשחק המשחק מסובך מפחנת אנגלית (המילים פשותות)?

3. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ובגלל זה יש טלאי בעברית .

4. קסיסאן Member

אם הוא לא משנה כלום חוץ מהשפה אז תביא לי קישור.
    ומישהו יודע איפה מורידים קראק?
    זה דחוף!!!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/7/07
  5. -RAUL Member

לא יודע אם מותר לפרסם אבל בwww.אסור לפרסם ב soccer@ יש את הטלאי.
    קראק לא יודע.

6. river4ever Member

מישהו רוצה לפתוח עונה??

שידבר איתי:217-486-032

7. ManUtd Fan Member

טוב, סיימתי את העונה הראשונה שלי בפולהאם, ואפשר כמובן להגדיר אותה כהצלחה.

המצב בליגה היה מצוין, בתחילת העונה ישבתי לכמה מחזורים על המקום הראשון, ואף לא ירדתי מהמקום הרביעי למשך הרבה מאוד זמן. כמובן ידעתי שזה לא ימשך ככה, ובסופו של דבר ירדתי במורד הטבלה וסיימתי את העונה שלי במקום השמיני (אם לא הייתי מנצח את המחזור האחרון הייתי במקום התשיעי, וניוקאסל הייתה תופסת את מקומי), וזה רק בגלל שלושה הפסדים רצופים שלמעשה הובילו את מנצ'סטר סיטי ואת ליברפול (כן כן, ליברפול. אגב, הפסידה בגמר הצ'מפיונס ליג ליונייטד, מזל...) למקום שביעי ושישי בהתאמה. שואלים מי תפס את המקום הרביעי? אני לא ממש בטוח מי מבין השניים (עזבו אני עצלן, אין לי כוח לבדוק), אבל אני יודע שזאת או אסטון וילה או טוטנהאם כמובן.

בגביע האנגלי הגעתי עד לשמינית הגמר, שם קיבלתי הגרלה סופר קשה בדמותה של צ'לסי, הפסדתי את המשחק, וצ'לסי המשיכה עד לזכייה בתואר (אגב, היא ניצחה אותי גם 6-2 במחזור הלפני האחרון, מה שהבטיח לה את האליפות). בגביע הליגה הגעתי לחצי הגמר. ניצחון 1-2 שלי בקרייבן קוטג' (במשחק השני) לא הספיק לי לעלייה לגמר בגלל ניצחון של טוטנהאם 1-3 בלול. אגב, האדלסטון פאקינג איימזינג. טוטנהאם מעוניית בדיופ, יכול להיות שאני אציע אותו + כמה פאונדים תמורתו בתקווה שהם יסכימו.

בקיץ קניתי שני שחקנים, חלוץ ושוער, במקומו של אנטי ניימי (רציתי למכור אותו כי הוא בירב להאריך את החוזה שלו בקבוצה). קניתי החלוץ הנורבגי - סטפן איברסן שההתחלה הייתה צולעת עם 9 משחקים ללא כיבוש, אבל בסופו של דבר סיים את העונה במאזן מצוין שעומד על 20 שערים (מלך השערים) ו-17 בישולים (מלך הבישולים). השוער שקניתי הוא ג'ורדרן, שוער צרפתי בן 20. חצי עונה ראשונה נפלאה, חצי שני ממש פחות, והחצי השני מה שבעיקר איפיין אותו זה חוסר יציבות. אפשר להבין את זה. לקראת העונה הבאה אני לא מחליף אותו, אבל אני צריך שוער מחליף שיתפוס את מקומו של אנטי ניימי על הספסל (לא הצטערתי בכלל ששמתי אותו על הספסל בעונתו האחרונה). בינואר הייתי זקוק נואשות לחלוץ בגלל פציעות של בראיין מקברייד, קולינס ג'ון ו-וינצ'נזו מונטלה. גם איברסן, אבל הוא לא היה רציני, אבל כן הייתי חייב חלוץ. קניתי את אנדי קול ב-70K, הוא לא ימשיך איתי בעונה הבאה, כך גם מונטלה.

ההרכב שלי בעונה הזאת:

---------------ג'ורדרן---------------
    ---קוודרה---נייט---בוקנגרה---רוסניור---
    ---בראון---דיופ---בולארד(דמפסי)---וולץ---
    ----------מקברייד-------איברסן-------

בעקבות המיקום שלי בטבלה, הרווחתי 7,550,000 פאונד, ונשאר לי רק 1.5 מיליון לרכש. ניסיתי לשכנע את ההנהלה המעצבנת של פולהאם להוסיף לי כסף לרכישות, הם לא הסכימו למרות שהבאלאנס דווקא דיי טוב שעומד על 9.5 מיליון. אני צריך מגן ימני (רוסניור יהפוך אצלי לגיבוי) וקשר שמאלי.
    צ'רלטון, ווטפורד ובלקבורן ירדו ליגה. לשניים האחרונים יש קשרים שמאליים נהדרים, לצרעות יש את ניוקלאס דיכה, אבל אין לי מספיק כסף (מינימום 1.9 מיליון) ואצל בלקבורן זה כמובן פדרסן (אבל הוא פצוע ממש קשה, וגם המינימום מחיר בשבילו זה 4.6 מיליון). כאמור אין לי מספיק כסף עבור אחד מהם.
    מגן ימני רציתי את אלקסיס של חטאפה שגם ירדה ליגה בספרד, אבל הוא עולה מינימום 3 מיליון. אגב, גם בלם לא יזיק לי, ואת בוקנגרה אני אמכור (הוא היה חופשי, הצלחתי להאריך לו את החוזה ברגע האחרון) או שהוא יהפוך לבלם השלישי ואיאן פירס לבלם הרביעי.

בקיצור, אני צריך המלצות (ואני צריך שהם ממש ממש לא יהיו יקרים, ואני צריך שכולם יהיו להרכב) למגן ימני, קשר שמאלי ובלם. כולם להרכב.

8. M_T_A Member

אני ממשיך בנדידת הקבוצות שלי.
    עכשיו אני ביובנטוס בעונת 2016\2015 ממש לקראת פתיחת העונה וסגרתי את הסגל שלי. ההרכב אמור להיראות ככה:

--------------------בופון---------------
    אילסיניו(ריג'ן, של קאפו נראה לי)-ברצאלי-מיליטו-קבלארו(עוד ריג'ן, יש מצב של זמברוטה)
    --------------מוחמד סיסוקו-------------
    --מקסי רודריגז--------ווסלי סניידר\סמיר נסרי--
    ---------------ז'ואאו מוטיניו------------
    -------פרד------------אלי זיזוב---------

נחמד לא?

נערך לאחרונה ב: ‏2/7/07
  9. George Best Member

א- חבל, כי אנטי ניימי פשוט פנטסטי.

לגבי ההמלצות, אתה יכול לחסוך לך את המגן הימני, שים שם את מוריץ וולץ, בקישור הימני שים את דמפסי, תמכור את רוסיניור החלש, ובכסף הזה תנסה להביא את פדרסן, אבל אם לא תצליח, אז תילך על אחד מהשניים:
    kevin larsen
    הידגינס מקובנטרי, לא זוכר את השם המלא, הוא היה המגן/קשר שמאלי שלי בפולהאם, אחלה שחקן, ושניהם זולים מאוד.
    בלם?אממ תנסה לרכוש את פיל ג'קילקה משפילד, אחלה של בלם.
    תמכור עוד שחקנים מהסגל שלך, אין ברירה, תיפטר כבר ממקברייד, אנדי קול וכל הקשישים האלה שסתם סותמים לך את תקציב השכר.
    אני ממש לא אהבתי את בולארד(מכרתי ב3 מליון פאונד), ובטח שלא את מייקל בראון המגעיל.תמכור גם אותו, תביא את מי שאמרתי לך, שתי האופציות גם עולות פחות ממה שתצליח למכור את בראון ובולארד בנפרד.אני גם הייתי מנסה להחתים הרבה יותר שחקנים בהעברה חופשית, מקסימום לא מתאימים, אתה מוכר.ככה עשיתי עם מרקו בביץ', איך שהגיע אלי מכרתי אותו ב4 לבולטון, ובסכום הזה הבאתי את פדרסן אחרי שירד ליגה.אם כבר בלקבורן ירדה, תביא את ריאן נלסן המצוין, אומנם אמור להיות בן 29, אבל תשמע בקולי, מעולה.חלוץ?תנצל את ירידתה של הרוברס, ותנסה לרכוש את מקארתי/דרבישייר.
    תן צ'אנס לקולינס ג'ון, ותבדוק האם zarate שחקן חופשי או בדרך להיות, חלוץ גדול.

10. Bensh Member

אילסיניו לא ריג'ן, אני מכיר אותו. שחקן פנטסטי

11. M_T_A Member

זה אילסיניו אחר..
    אצלי נוצר אילסיניו חדש ויותר טוב אפילו מהמקורי

12. Bensh Member

רציני? זה מוזר...

13. Diego Member

אני מנסה להחזיר לפ"ת את הכבוד... התחלתי עם הפועל פ"ת במסע הישרדות.

כרגע אחרי שני משחקים בגביע הטוטו, בבית נגד בית"ר והפועל ת"א אנחנו עומדים על מאזן של שני ניצחונות! ניצחתי פעמיים 2-1 אדיר עם פייט ענק של השחקנים שלא נשברו. נקווה להמשכיות...

נערך לאחרונה ב: ‏3/7/07
  14. אבו Member

מישהו שיחק פה פעם עם דה-סילבה הקרואטי?

15. Nevermore Member

אצלי פורטו תמיד קונה אותו והוא תותח לא נורמלי.

אבל אבו אל תשכח שאם היינו חיים בעולם המנג'ר אז מקסים ציגלקו ואבנדרו רונקטו הם השחקנים הכי מפורסמים ביקום. בקיצור לא זה המדד לאם ארסן עשה רכישה מוצלחת, נחכה לעונה הבאה(רק עוד חודש וקצת...)

נערך לאחרונה ב: ‏3/7/07