אני כבר בעונה 2008-09 עם יובה, ואני כבר ממש בתום מועד ההעברות ומנסה להשיג חיזוק (אם צריך) לקבוצה. הסגל מה אתם אומרים? אם יש איזשהי עמדה חלשה, או חוסר שיוויון בין עמדות, נא להעיר לי. גם הארות לא יזיקו. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
וזה הולך להיות כייף לכולנו במנג'ר הבא. יהיה הרבה אתגרים במנג'ר הבא בעקבות השחיתות באיטליה. כמובן שהראשון יהיה לנסות לעשות א ת הבלתי יאומן ולעלות את יובה ליגה בשנה הראשונה
הורדתי חבילת תמונות גדולות לשחקנים, אבל כשנכנסים התמונה לא ממש מתאימה בגודל שלה למניו של כל שחקן, ככה שיוצא שלא רואים לשחקנים את הראש ודברים כאלה. יש משהו שאפשר לעשות כדי שהתמונות יתאימו[ואני לא מדבר על להוריד תמונות קטנות]?
חברה יש לי בעייה מעצבנת בעצם כמה בעיות באגים ואני לא יודע איך לסדר אותם מישהו יכול לעזור? הבאגים:כל הזמן משתנה לי סוג הכסף לתאילנדי או משהו כזה..באג נוסף שהוא ממש מוציא לי את החשק לשחק זה שנגיד אני קונה שחקן במיליון יורו זה מוריד לי מהתקציב 2 מיליון ואותו דבר אם אני קונה שחקן בעשר והוא רושם לי 20 מיליון יש מישהו שיודע מה לעשות
התקנתי אחי אבל אין לי ת'קראק ולמרות שזה כן מתעדכן בלי הקראק אבל עדיין זה נשאר לי על הגירסה של 6.0.2 אני לא מבין את זה כי חבר שלי התקין בדיוק מאותו דיסק ואין לו ת'בעיות שיש לי
אז אין לי מושג איך לעזור לך. אתה יכול להעלות תמונה של מה שזה עושה לך (הכוונה לזה שקנית שחקן במיליון וזה העלה לך ל-2 מיליון)?
אני לא יודע להעלות את התמונה אחי אבל בעיקרון נגיד קניתי את קומפני ב10 מיליון אז זה רושם לי שהעסקה התבצעה ב10 מיליון בניוס ושאני הולך להסתכל על התקציב שלי אני רוצה שירד לי 20 מיליון זה לא מובןן
הממ... מישהו יכול לעזור לי "לקנות" את המשחק? לא באימיול, כי הוא דפק לי את המחשב... זה בלתי אפשרי למציאה אוף. שיחקתי בגולד דמו וממש אהבתי ונגמרה לי החצי עונה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx .
קניתי ליובנטוס את זולי, הוא יעבור אליי בתום העונה התקציב שליע ומד על כ10,200 מיליון יורו בליגת האלופות נקלעתי לבית דיי קשה עם ספרטה פראג ברצלונה וברונדבי ובליגה התחלתי רע אבל למרות הפציעות הצלחתי להתאזן ולכבוש את המקום הראשון לאחר 14 מחזורים עם 35 נק' בהפרש 4 מהמקום השני בליגת האלופות התחלתי עם תיקו 2 נגד ברצלונה כאשר היה משחק שקול עם יתרון קל לברצלונה אח"כ פגשתי את ברונדבי שיצאתי איתה 1-1 ביזיון! ספרטה פראג מובילה את הבית עם 4 נקודות ברצלונה שניה אני שלישי וברונדבי אחרונה אח"כ פגשתי את ספרטה פראג וניצחתי 3-2 ענק! שהוביל אותי אל המקום הראשון בבית אחרי זה התחיל הסיבוב השני שוב נגד ספרטה פראג וניחשתם נכון, יצאתי איתם תיקו 2 אח"כ נגד ברצלונה אני חייב ניצחון אני פותח מצויין ואני מוביל 2-0 כאשר בדקה אני כובש צמד אני נשאר עם אותו מערך וממריץ את בופון ואת דל פיירו עם מילים שהם יכולים לעשות את זה! במחצית השניה הם מצמקים ל2-1 וכל המשחק אני תוקף כדי להעלות את היתרון ל3-1 ולנסות לגמור סיפור אבל לא כ"כ הולך ובדקה 91 2-2!!!!!!!!!!!!!!!! הקהל בטירוףףףףףףףף כאשר הקהל של יובנטוס מתחיל ללכת הביתה אבל זה לא גמור יש עוד 3 דקות תוספת זמן , השופט הוסף 4 דקות אוליביירה שנכנס כמחליף מקבל כדור ענקקקקקקקקקקקקק מזבינה שבועט פנימהההההההההההההההההההההההההההההההה 3-2 יובנטוס!!!!!!!!!!!!!!!!! המצב הוא שאני מקום ראשון עם 9 נק' ברצלונה שניה עם 7 ספרטה פראג עם 6 וברונדבי אחרונה עם 2 משחק אחרון , אני נגד ברונדבי , בארסה נגד ספרטה פראג אני חייב תיקו כדי להבטיח עלייה המשחק מתחיל וברונדבי עולה ל1-0 כ"כ לא מוצדק מטעות איומה בהגנה! לחץ כבד של יובנטוס מוליך לשוויון 1-1 של אוליביירה שמאז ההזדמנות שנתתי לו הוא לא מאכזב! עד הדקה ה74 ים של החמצות של יובנטוס אבל בדקה ה74 זה מגיע ! השער של דל פיירו 2-1 כ"כ חשוב ליובנטוס! נגמר? ממש לא! ברונדבי לא אמרה את מילתה האחרונה בדקה ה84 ברונדבי משווה ל2-2!!! הקהל מתחיל לשרוק בוז ויובנטוס לוחצת בדקה ה90 איבוד כדור רע של זמברוטה מוביל למצב של 1 על 1 והכדור ברשת!!!!! 3-2 לברונדבי מהפך ענק!!! יובנטוס רצה למקלחות לשמוע את התוצאה בין בארסה לספרטה פראג ושמחה לשמוע שבארסה עשתה את העבודה וניצחה 2-0 קליל בארסה עולה מהמקום הראשון יובנטוס עולה מהמקום השני איזה מתח!!
אחרי הפסקה גדולה שעשיתי ממנג'ר בטענה שהיא משעממת, חזרתי לשחק מנג'ר ואני מגלה שהמשחק הזה (שאני משחק בו כבר 4 שנים) הוא פשוט ענק! הורדתי תלבושות עדכונים סמלים ותמונות של שחקנים בניתי מערך אימונים חדש התעמקתי בתגובות של המאמנים והגבתי בחזרה אז העונה הזאתי שהתחלתי עם מנצסטר היא העונה הכי מהנה שלי עונה ראשונה סיימתי מקום 2 עם גביע הליגה.. לא הישג משהו אבל כשאני אסיים את העונה השנייה אני ידע לרשום את ההישגים שלי רציתי להמליץ לכם לקנות כמה שחקנים שאני לא יודע אם רשמתם אותם או שאתם מכירים אותם אבל בכל זאת הם שחקנים ענקיים.. שאני פשוט נהנתי לבזבז עליהם כסף.. ורק בגלל שקניתי כל כך הרבה שחקנים ב4 שנים שאני משחק מנג'ר, מצאתי את השחקנים הכי טובים רק השנה א' כל יש פרננדיניו.. שחקן ברזילאי שפצוע קרוב ל9 חודשים.. משחק בשאקטר דיוגו. גם שחקן ברזילאי שמשחק בפיגורנסה מהליגה הברזילאית קלאודיו מלדונאדו.. שחקן צ'ליאני שמשחק בסנטוס אלן סמית ממנצ'סטר.. כן כן, הוא שחקן פשוט ענק.. נכס לקבוצה.גם חלוץ גם קשר למרות שזו עסקה של צ'לסי שהיא הציעה לי (31 מיליון וכריסטאנו רונאלדו) אני הצעתי שיביאו לי גם את ג'ו קול.. ההעסקה הכי משתלמת שעשיתי בכל הקריירה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ג'ו קול פשוט שחקן ענק!! כשתסתיים העונה (אני באמצע בעונה), ואני מאמין שאני אסיים אותה עוד הערב חח, אז אני יעלה את ההישגים שלי, ואם לא לקחתי אליפות,גביע אחד לפחות, ומשהו בליגת האלופות אז אני מפסיק לשחק מנג'ר!! עד שיצא מנג'ר 2007.. בנובמבר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx