יש את האופציה לומר למגינים להישאר בחצי שלך כל הזמן. קיצר לא להשתתף במשחק ההתקפה. זה בעיקר כדי לשחק בונקר.
אני אף פעם לא משתמש בשטויות האלה. אני רק משתמש בהוראות קבוצתיות ובהוראות שחקן כמו מסירות עומק, הגבהת כדורים וכו'.
טוב, החלטתי לספר לכם על השהות הקצרה(אך הירואית)שלי בליגת האלופות. זה התחיל בהגרלה יחסית לא קשה, אך קיבלתי קבוצה שהיא הכול העולה בכדורגל האירופאי - בטיס. לא כ"כ חשבתי שאפשרי בכלל לעבור את המשוכה הקשה הזאת. לפני המשחק קיימתי רק משחק אחד בעונה החדשה וזה התיקו 1-1 מול נצרת עילית בגביע הטוטו. הגיע המשחק(בחוץ) ואני עולה בהרכב הבא: שטראובר(אניימה נפצע), שפונגין, מגרלשווילי, גונזאלז, מישאלוב, ראמירז(הזר הקולומביאני שהבאתי), נמני, סואן, גוארין(שאותו אתם בטח מכירים), גולן וקיסלי. בטיס מן הסתם עלתתה עם ההרכב הכי חזק שלה. המשחק התחיל בצורה שקולה יחסית, פה ושם התקפות של שתי הקבוצות, לא משהו רציני. בדקה הרביעית כדור קרן מוגבע לעבר מישאלוף שנוגח לעבר מגרלשווילי שנשאר 1-1 מול השוכר, אבל הוא בועט הישר לגופו. בדקה ה-10 התוכניות מתחילות להשתבש וסואן נפצע. ת. כהן נכנס במקומו. מישאלוף מחזיר את כדור החוץ לספרדים, מפה מתחילה התקפה קטלנית של הספרדים בסיומה סיסקו מגביע לעבר אוליברה שכובש, 1-0 לבטיס. בדקה ה-26 התקפה מצוינת של מכבי אבל רמירז בועט לשמיים... בדקה ה-29 עוד קרן, גולן נשאר כמעט חופשי, אך גם הוא בעט הישר אל השוער. לקראת המחצית הייתה בעיטה מאד מסוכנת של בנז'אמין, אבל לשמחתי ניצלתי. במחצית 1-0 בטיס. 18 הדק' הראשונות של המחצית השניה עברו בשקט, עד שבדקה ה-63, רמירז מגביה וקיסלי נוגח - החוצה. דקה לאחר מכן, אסונסאו בועט כדור אדיר שעובר ליד הקורה. שתי דק' לאח מכן אוליברלה מחטיא ממצב מצוין. עשיתי מערך טיפה יותר התקפי. בדקה ה-76 נמני יורה כדור חופשי מ-18 מטר, דאגלאס עוצר. בדקה ה-82 וארלה זורק עדור חוץ לעבר ארצו, שנכשל ברחב ע"י ברקוביץ(שנכנס מחליף במקום כהן הפצוע). אוליברה קובע בקלילות 0-2 וזאת גם תוצאת המשחק. אתם לא מתארים לעצמכם כמה הייתי מאוכזב בסיום. כמה הייתי ראוי לשער חוץ שכ"כ הגיע לי אבל... כך זה נראה בסטטיסטיקה(לחצו להגדלה) http://img127.imageshack.us/img127/8615/maccfbifi8.th.Xxx המשך יבוא מאוחר יותר...
התכוונתי ל-Forward runs. אני מוריד את זה להכי נמוך וגם את המנטליות להכי דפנסיבי, כי בד"כ הקבוצות של המחשב עוברות לשחק 4-2-4 אם הם בפיגור, ואם המגנים עולים זה יוצר חור.
טוב המשך הסיפור שלי, אחרי כול זה הגיע הדרבי הגדול! ריאל מדריד VS אתלטיקו מדריד! שערים,בקהם(3'),ראול(29') וקאסאנו(76'),3-0 לי בדרבי הגדול! אני מאושר, עד המישחק נגד מובילת הטבלה ריאל סארגוסה,המישחק מתחיל,1-0 לסארגוסה, ועד הדקה ה86' באפטיסטה משווה!,1-1,ואז גרסיה מכשיל את קאפי ברחה,ופנדל בדקה ה-89'!, וקאפי גילגל את זה חלק,2-1 לסארגוסה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx ! אני קצת מאוכז,אז הגיע שוב לגת האלופות,הפעם נגד פורטו,הפסד מאכזב של 1-0, וזהו לביינתיים,אני ימשיך לעדכן...
נשברתי...החלטתי שאני אתחיל לשחק במנג'ר 06 עד שיצא מנג'ר 07... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx מישהו יכול לשלוח לי בבקשה? אין כוח לאימיול...בבקשה? :aaa031:
אני משחק בעונה הראשונה עם איאקס. לדעתכם ההרכב שלי מספיק טוב על מנת לזכות בליגת האלופות כבר בעונה הראשונה??? אני משחק במערך של 4-3-3 התקפי. ----סטקלנבורג------- -----טרבלסי----הייטינחה----דה יונג------מקסוול ------- מאדורו------שניידר-----גאלאסק ------ רוזנברג /רוסאלס --------זיגיץ' ---------- באבל *שניידר עם חץ למעלה.
מרוב שיעמום וציפייה למנג'ר החדש עשיתי כמה שטויות במנג'ר ואירגנתי שיובנטוס תתחיל בליגה השלישית (כי אין אפשרות לעשות הורדת נקודות דרך האדיטור), לאציו ופיורנטינה בשנייה ומילאן בראשונה בלי צ'מפיונס... בינתיים דווקא די כיף...