טוב, לאר פגרה מאד מאד ארוכה, החלטתי לנסות עוד פעם עם מנ יונייטד. הרכישות שלי הן טבס תמורת 22 מיליון יורו וריו קוקר תמורת 14 שיגיע אלי בינואר. בינתיים הולך לא רע.ניצחונות 5-1 על בורו, 2-0 על ווסט האם, 3-0 על וויגן(בחוץ)ו-3-0 על טוטנהאם. היה הפסד אחד מאד מרגיז לבלקבורן 2-0. בצ'מפיונס בינתיים הצלחתי לנצח את אייאקס 5-1. טבס בינתיים הצלחה אדירה והוא כבר הספיק להיבחר לשחקן חודש אוגוסטhttp://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx המערך שלי הוא 4-4-2 עם שנ יקיצונים הרכב שלי: ואן דר סאר נוויל, סילבסטרה(מגינים), ריו, היינצה(בלמים) סמית' וסוקולס באמצע, רוני ורונאלדו קיצוניים עם חץ למעלה טבס ורוד הם החלוצים.
אני מת שיוסיפו אופציה לקנות קבוצה בת. אתה תיתן להם כסף ובתמורה תוכל לתת להם שחקנים להשאלות ולקחת להם שחקנים מהנוער וכו'. ממש כמו במציאות.
סילבסטרה בהרכב? למה לא הבאת את וידיץ'? רוני קשר? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx אתה הורג אותו היינצה בלם?למה?
תתפלא, ההרכב הזה משחק מצוין. התלבטתי אם לשים את סילבסטרה בהרכב או לא. בסוף שמתי והוא עושה עבודה מצוינת. את וידיץ' יש, אבל אין במקום מי להכניס. רוני לא קשר, רוני קיצוני שמאלי עם חץ למעלה, אפשר להגיד שזה חלוץ. אז איפה אתה רוצה שהיינצה ישחק?
אני מעדיף שלא. בינתיים היינצה וסילבסטרה הם השחקנים המצטיינים בקבוצה(היינצה עם ציון 8 בממוצע, סילבסטרה טיפה פחות). אם הכל הולך למה לשנות?