Fm 2006: הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום מחשבים, משחקים ואינטרנט' פורסם ע"י John Barnes, ‏22/10/05.

1. SeRgInHo Member

סיימתי כרגע עונה עם גלטאסריי ולמרות שהעונה נגמרה לא באופן הכי טוב, עדין זאת אחת העונות המותחות והיפות ביותר ששיחקתי.
    קודם כל עשיתי מאמצים רבים להביא את מיקל שהעדיף אותי ע"פ ברסה וויאריאל..חוץ ממנו הבאתי את הנורווגי הצעיר בן ה-17(מישהו פה שם את התמונה שלו)וששוער של נבחרת ברזיל הצעירה דייגו.
    העונה לא התחילה טוב עם הפסד בבית במחזור הראשון לפנר היריבה השנואה 2-1, וגם המשיך לא טוב עם כמה הפסדים ותוצאות תיקו מרגיזות. לקראת הסיבוב השני חל מפנה וניצחתי 7 משחקים רצופים(רביעות חמישיות ומה שלא תרצו), עקפתי את פנר ובשיקטאש ועליתי למקום הראשון.
    מהר מאד ירדתי ממנו עם איבוד נקודות מול הקבוצות הקטנות והרגע הכי משפיל, הפסד 4-0 בבית לטרבזונספור.אח"כ הגיע נדנדה של ניצחון-תיקו-הפסד ולבסוף התרחקתי 5 נק' מבשיקטאש כשבפתח משחק העונה גלא-בשיקטאש כאשר אני מגיע בתקופה איומה עם 3 משחקים בלי ניצחון.
    הפסדיתי את המשחק 3-2.התלבטתי אם להתפטר או לא..בסוף נשארתי.
    לקראת הישורת האחרונה התחלתי להיכנס לקבצב עם רביעות ושלישיות ושלושה מחזורים לסיום פנר ובשיקטאש עם 67 נק' ואני עם 65.שיחקתי מול אנקרספור בחוץ, תקפתי כל המשחק אבל לא יכלתי לפרוץ את הבונקר ואז בדקה ה-95 השופט שורק פנדל לזכותי.שאגת יש הייתה אדירה וכמעט גרמתי לעצמי התקף לב.הפנדל היה בפנים ויכלתי קצת לנשום לרווחה.לצערי פנר ובשיקטאש גם ניצחו ולא תאמינו...גם כן בדרה ה-90!!!הייתי בהלם!יכלתי לעלות למקום הראשון! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx
    במחזור הלפני אחרון שיחקתי בחוץ מול קבוצה שכבר ירדה ליגה.נגמר 3-0 להם.במשחק ממש לא מובן הפסדתי את האליפות וגם את המקום השני.עתוב וכואב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx אבל זאת הייתה באמת אחת העונות המותחות והמרגשות.
    בגביע אופ"א עשיתי מסע דיי יפה אם כי יכלתי להוציא מזה יותר.מבית דיי קשה(אוססונה בורו ושטוטגרט, את הרביעית לא זוכר)העפלתי בקלות עם 9 נק', ב1/32הגמר פגשתי את ליל, בבית ניצחתי 2-0 ובחוץ הרשתי לעצמי להפסיד 1-0.בשמינית פגשתי את הרטה והסתכלתי על המשחק הזה בלי הרבה סיכויים.בבית רק במזל הפסדתי רק 1-0 כאשר כל הכדורים של הרטה שרקו ליד הקורות והמשקופים.בחוץ התוננתי לתבוסה בעיקר שהקבוצה באה במורל שפוף ביותר עם הפסד ביתי 3-2 לבשיקטאש.הרטה כרגיל התחילו בלחץ אבל אז בהתקפה מתפרצת חסן שאש עושה גול!1-0 מדהים!בדקות 80-90 היו לי שני מצבי לגמור את המשחק אבל החלוצים העקומים באחד על אחד בעטו הישר בשוער http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx בהארכה הייתה הזדמנות אדירה אבל גם היא הלכה לאיבוד.
    בפנדלים חראגיל הפסדתי.הייתה תחושת אכזבה אדירה אבל הודתי לשחקנים על המלחמה האדירה.
    בגביע הטורקי זכיתי דיי בקלות בלי מכשולים(או לפחות בלי לפגוש את פנר ובשחקטאש)כאשר בגמר אני מביס 4-1 את טרבזונספור, אותה טרבזונספור שהביסה אותי בעלי סמי אין 4-0.
    מקווה שבעונה הבאה אני כבר יצליח להביא את האליפות.

2. reda Member

דווקא אצלי בד"כ הוא מתפתח לשחקן מעולה...תשתף אותו O:

3. קלייברט Member

Wesley Sneijder

אתה יכול להביא סקרינשוט של מאדס לאודרופ? החתמתי אותו בעיקר בגלל הציון שראיתי שהוא קיבל אצלך.

תודה מראש.

4. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

על איזה ציון אתה מדבר? אצלי הוא הפך לשחקן מצויין.
    אני עוד מעט אביא סקרינשוט שלו.

5. קלייברט Member

אני מדבר על ה-average rating.

6. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

7. קלייברט Member

תודה. אפשר רק לקוות שהוא יצא ככה גם אצלי.

8. אלי מתחן Member

בעצם מאדס לרודרופ הוא היורש של מראדונה, הכל אצלו מושלם.
    לדעתי המנג'ר קצת הגזימו עם הציונים, השחקן היחיד בעולם שעולה לי לראש שמגיע לו 20 בדריבלינג זה ליאו מסי, מלבדו צריך לחלק את הציונים אחרת.

9. SeRgInHo Member

לדעתי היוצרים צריכים לחשוב על הגדלת הכוחות מ-20 ללפחות 50. לא יתכן למשל שלבצ'נקו ולאיזשהו חלוץ אלמוני הסיומת תהיה 20

10. אלי מתחן Member

אל תגזים, התרגלנו במשך שנים ל1-20 אי אפשר להזיז את זה פתאום
    אבל אפשר פשוט לחלק את הכוחות יותר טוב, לא הגיוני שהיכולות של דקו יהיו כמעט זהות לאלו של רונאלדיניו, ולמסי תהיה יכולת כדרור קרובה לזאת של ג'וליו בפטיסטה.
    יכול להיות שצריך לעשות שינוי פנימי, שבו יהיו למשחק 200 נקודות לכל ציון ופשוט אנחנו נראה רק בין 1 ל20 אבל תהיה הבדלה.

11. דקו Member

המשחק נוצר בעיקר שאנו נגלה שחקנים אלמונים שיש להם 20 בסיומת
    עם החלוקה היתה לפי מידת הפרסום המשחק לא היה כל כך טוב

12. Sir Alex Las' Killa

ג'יסט קרייסט !! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx
    נקודה למחשבה לכול אותם ''רונאלדיניו המלך'' למינהם.

נערך לאחרונה ב: ‏27/3/06
  13. Luca_Toni Member

אה הוא בן 17 והנתונים שלו הם הכי טובים שיש...כן למה לא...

לפי דעתי תמונה מזויפת אבל אל תקח אישית פשוט קשה להאמין שלמישו [כל אחד] בן 17 יהיו את הנתונים הטובים בעולם..לא הגיוני..

ומי ששואל איך לזייף..

אותה תמונה..רק משופרת טיפה :

http://img48.imageshack.us/img48/5506/12tw1tr.Xxx

שוב שום דבר אישי...רק קושי להאמין אחי

14. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

לא זייפתי שום דבר.
    מצטער לאכזב אותך.

15. ManUtd Fan Member

מוזר, אני מחפש את השם שלו בחיפוש, וזה לא נותן לי שום דבר. אני בטוח שרשמתי את השם נכון, בדקתי כמה פעמים. כל מה שמצאתי שחיפשתי היה מיקאל לאודרופ שהוא מנג'ר ברונדבי.

נערך לאחרונה ב: ‏27/3/06