Fm 2006: הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום מחשבים, משחקים ואינטרנט' פורסם ע"י John Barnes, ‏22/10/05.

1. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

אתה יכול לתת תמונה של זה? יהיה יותר קל להבין את הבעיה שלך.

2. tolik_d Member

אני אנסה... אין לי תוכנה בשביל סקרין-שוט.
    בעיקרון מה שקורה זה שבכל מסך במקון המידע בראש המסך יש ספרות...
    הבעיה לא במשחק עצמו כי גם 2005 עושה אותו דבר.
    אניאנסה לעשות סקרין-שוט.

3. SeRgInHo Member

לך להעדפות תוריד מאיפשהו את הוי..

4. ReL Member

אני עם ביתר סיימתי את העונה הראשונה במקום ה2 ולקחתי את גביע המדינה , עכשיו אני צריך 2 קשרים זרים תוקפים יש המלצות? תקציב עד מיליון וחצי יורו אבל שיסכימו לבוא לביתר.

וואלה אסולין יש לו ציונים עלובים אבל הוא סקורר ברמה

5. city Member

לך להגדרות ותוריד את הוי מ-show players id או משהו כזה.

6. tolik_d Member

תודה רבה אנשים!!! באמת היה צריך להוריד את הסימון של players id !!
    כבר התחלתי להשתגע http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx תודה! :aaa12:

7. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

שיחקתי לי בכייף במנג'ר... עשיתי ריסט למחשב... אני בא להפעיל שוב את המנג'ר ותפאום הוא מבקש לי דיסק....

מישהו יודע מה עושים ?

8. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

איך התקנת אותו?

9. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

הסתדר... עשיתי עוד ריסט..

אבל זה מוזר.

התקנתי אותו כמו כולם , עם הדימון טולס והאנטי בלאקס

10. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

גם אני, לפעמים אחרי שאני יוצא ורוצה להכנס שוב הוא דורש ממני דיסק, אחרי כמה פעמים זה מסתדר והוא נכנס למשחק.

11. city Member

לי זה בד"כ נכנס רק אחרי שלוש לחיצות.
    אני מנסה כל פעם דרך אייקון אחר (תפריט התחלה, שולחן עבודה ואנטי בלאקס) ואחד מהם עובד.

12. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

במסגרת היותי מאמן אייאקס אמסטרדם, זכיתי בשתי עונותיי כמאמן ראשי ב-2 גביעי אלופות, 2 אליפויות מקומיות, 2 גביעים מקומיים, 2 צלחות יוהאן קרוייף ובאליפות העולם לקבוצות.

בתחילת עונתי השלישית, בערך ב-4.7.07 אריקסון התפטר מהנבחרת האנגלית אחרי רצף תוצאות לא משכנעות (7 ניצחונות ותיקו, בכולם אנגליה ספגה.) במסגרת מוקדמות יורו 2008, ואני החלטתי להציע את עצמי כמועמד למשרה הבכירה. תוך 3 ימים ה-FA האנגלית החליטה למנות אותי למאמן הנבחרת האנגלית. במסיבת העיתונאים הבטחתי עליה ליורו מהמקום הראשון, ללא הפסד אחד בכל 5 המשחקים שנותרו לנבחרת. עיתונאי אחד פנה אלי: "זה לא קצת יומרני להבטיח דבר כזה? בכל זאת הגעת מהליגה בהולנד, שהיא שטויות לעומת נבחרות כמו פורטוגל, אירלנד וסלובניה". עניתי: "יומרני? לא כל כך, תבדוק את הרזומה שלי. איזה מאמן הצליח לקחת שני גביעי אירופה לאלופות תוך שנתיים כמאמן ראשי? תעשו לי טובה, תנו לי לבצע את העבודה שלי, ואתם תהיו שמחים מן התוצאות".
    התחלתי להכין את הנבחרת ביסודיות האופיינית שלי. קודם כל מיניתי סגל שכולל 4 מאמנים +עוזר מאמן ראשי, מאמן לנבחרת מתחת ל-21 ועוד אחד לנבחרת מתחת ל-19 (פיזיוטרפיסטים היו כבר), אח"כ התחלתי לבדוק את סגל השחקנים. העפתי את אשלי קול והבאתי במקומו לסגל את ווין ברידג', העפתי איזה קשר לא יוצלח והעלתי לבוגרים את מארק נובל (קשר אחורי בן 21 מווסטהאם).
    ואז הגיע המשחק הראשון מבין ה-5, מול ווילס. אני עולה למגרש נרגש ביותר, פעם ראשונה שאני עומד על הקווים בוומבלי, והקהל האנגלי פשוט ריגש אותי.
    ההרכב שהעלתי למשחק הראשון שלי ב-וומבלי המחודש היה כזה:

רובינסון

קאראג'ר - ריו פרדיננד - טרי © - ברידג'

שון רייט-פיליפס - בקאהם - לאמפרד - ריצ'רדסון

אואן - רוניי

כבר בדקה ה-13 מבצע נפלא של אואן מסתיים ברשת של ווילס, רוניי לא נשאר מאוחר וכבש בבעיטת חצי יעף חמש דקות אחרי אואן. ספגנו גול מקרי מבעיטה חופשית של רובי סאבג' תוך 2 דקות, אבל ירדתי להפסקה מרוצה מאוד. הזהרתי את השחקנים משאננות במחצית השנייה ודירבנתי אותם להמשיך לתקוף, לא להסתפק ב-2:1. עלינו למחצית השנייה ללא בקהאם שהוחלף, ואואן כבש עוד אחד, לאמפרד חתם את התוצאה 4-1 בפנדל.
    יום אחרי המשחק העיתונים משבחים את הנבחרת ואותי על המשחק המצויין.
    ואז התחילו התאקלים עם ראשי ההתאחדות. ההחלפה של בקהאם במחצית לא מצאה חן בעיניהם. הם רוצים לראות את בקהאם על המגרש במשך 90 דקות, אני לא מסכים, הפגישה מתפוצצת.
    אני מגיע עם מצב רוח לא בשמיים למשחק השני, הפעם בקהאם לא עולה במחצית הראשונה (וכובש דקה אחרי שהוא עולה), במקומו עולה מארק נובל הצעיר מווסטהאם. הנבחרת בראשותי מנצחת 4-0 בסלובניה, והעיתונים שוב משבחים על משחק אדיר. נובל מודה לי אישית על ההופעה הראשונה שלו במדי הנבחרת הבוגרת, ונודע לי שגם הפכתי לאדם שהוא הכי מעריץ.
    ראשי ה-FA קוראים לי שוב, ומזהירים אותי לגבי אי שיתופו של בקהאם במחצית הראשונה.
    ואז הגיע המשחק ה-3, מול אירלנד ב-וומבלי. אואן, לאמפרד וקינג סוגרים עניין עם 3-0 חלק על האירים. בסיום המשחק, אנגליה בראש הבית עם 28 נק' ואחריה פורטוגל. האוהדים לא מאמינים, העיתונאים מתקשרים להתנצל. הכותרות בעיתונים למחרת: "עושה ניסים!", "אייאקס כבר לקחה שני גביעי אלופות איתו, הנבחרת בראשות ארליך לאליפות אירופה ראשונה!".
    המשחק הרביעי שלי, מול פורטוגל, הסתיים בניצחון מוחץ 5-2 שסגר את תמונת העליה. אנגליה עולה ממקום ראשון, פורטוגל מהשני. בקהאם, שלא היה בסגל למשחק בפורטוגל, התלונן לראשי ההתאחדות על מחסור בדקות משחק, ואלו הזהירו אותי אזהרה אחרונה שבמקרה שלמשחק בלוקסנבורג בקהאם לא יהיה בסגל או שלא יעלה לשחק 90 דקות, אני אפוטר לאלתר.
    למרות האזהרות החוזרות ונשנות של ההתאחדות, החלטתי שלא להעלות את בקהאם למשחק. הבנחרת ניצחה 3-0, ואני שידעתי שאחרי המשחק יזמנו אותי למשרדי ההתאחדות בלונדון, הודעתי על התפטרותי מהג'וב הכי נחשק בכדורגל האירופי בזמן הראיון שלאחר המשחק. פרט מעניין, התפטרתי בדיוק 4 חודשים אחרי המינוי שלי.
    התחוללה סערה באנגליה בעקבות ההודעה. הכותרת המרכזית של העיתונים באותו יום: "שערוריה בנבחרת, המאמן פוטר בגלל אי שיתופו של דיוויד בקהאם". לפני העלייה למטוס להולנד, אוהדים של הנבחרת האנגלית התכנסו בהית'רו וניסו לשכנע אותי לחזור בי, זה לא עבד.

God save the Queen.

על המשחקים של אייאקס בין לבין, אני אספר אם תהיה דרישה.

13. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חווה את העונה של החיים כרגע עם היברניאן (יותר מדי קריאה בדיון הסקוטי בעולמי), פשוט קבוצה שכיף לאמן, המון כשרון צעיר, אמנם מעט כסף אבל עם כמה מכירות נכונות (לא של הכוכבים הגדולים כמובן) הצלחתי להרים תקציב של איזה 2 ומשהו מיליון וזה אחרי כל הרכש על סך מיליון ומשהו.

פתחתי את העונה עם כמה איבודי נקודות מעצבנים כמו שער שוויון שספגתי בדקה ה-90 במשחק בית מול אברדין, איבוד יתרון של 2-0 במשחק חוץ מול אינברנס שהסתיים 3-2 למקומיים ומעל לכל הפסד 3-2 לסלטיק אחרי שכבר הפכתי פיגור 1-0 ל2-1 וספגתי שני שערים בעשר הדקות האחרונות. אבל אחרי זה השחקנים פיצו על הכל, 5-4 מדהים בדרבי על הארטס כשהתוצאה מתהפכת יותר מהר מעוף בגריל ואחרי זה עוד ארבעה נצחונות רצופים מול קבוצות תחתית לפני שהגעתי שוב למפגש מול ריינג'רס, אני עם חמישה נצחונות רצופים הם עם שישה ומאזן ביתי מושלם באייברוקס, וניצחתי בגדול 2-1 עם קצת מזל והמון לחימה. אחרי זה הגיע משחק מול אברדין שבזכות הניצחון שלי על ריינג'רס עלתה למקום השני כשהיא נמצאת בכושר הטוב בליגה אחריי (שש נצחונות רצופים כזכור), תוך רבע שעה זה היה 2-0 להם והקבוצה שלי בקושי עשתה משהו במשך כל המחצית. דפקתי שיחה כועסת לשחקנים בחדר הלבשה והם עלו עם המון לב ובחצי שעה האחרונה כבשו לא פחות מארבע שערים והדהימו את כל האיצטדיון הזה, אני עדיין בשוק ששרדנו את הדקות האחרונות עם ההגנה הבינונית שלנו, סלטיק בינתיים עשה שתי תוצאות תיקו ברצף ואני מוצא את עצמי אחרי 15 מחזורים במקום הראשון בליגה הסקוטית עם פאקינג היברניאן! למרות שרק בהפרש שתי גולים על סלטיק ונקודה על ריינג'רס ואברדין, המטרה היא בכל מקרה עלייה לגביע אופ"א, אני לא מצפה מהשחקנים להמשיך את הרצף הזה, שכבר עומד על שמונה נצחונות, עוד הרבה זמן, מה גם שכל הקישור שלי והמחליפים גם פצועים, משחק עם ילדים ומגנים בקישור.

בכל מקרה, הייתי חייב לחלוק את זה לפני סוף הרצף, תענוג של קבוצה!

14. משוגע בירוק Member

מה זה מעתיקן~!!!!!!! גם אני שיחקתי עם היברניאן ועם אוקונור וריורדן המצויינים... בראון המוכשר.... איזה קבוצה!!! אחת העונות המהנות שלי....

תעדכן אחי לגבי העונה שלך.. אני מכיר את כל הסגל של היברניאן בע"פ.. זכיתי באליפות איתם.. איזה שחקן ריורדאן!!!!

15. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

בישן או בנוכחי? ריורדאן קצת פחות טוב מהקודם לדעתי..