עזוב את זה, אצלי הם גם מצליחות לשים את כולם בהרכב... שמתי לב שהמשחק עם הפאץ' ובלי הפאץ' הוא שונה לגמרי. לפני שהתקנתי את הפאץ' הייתי בתחתית עם הרבה הפסדים, אחרי שהתקנתי התחלתי לנצח והגעתי לרצף של 24 משחקים ללא הפסד. כל זאת בלי שום שינוי בסגל / בהרכב.
תוספת מעניינת למשחק- המועדון מציע לך חוזה. אני למשל קיבלתי הצעה,כבר באמצע העונה לחידוש החוזה ל-2 עונות נוספות.
חבר שלי צרב לי את המשחק ..אז איך אני יכול להתחיל לשחק? הורדתי דיימון טולס (גרסה 3.47) וגם אנטי בלאקס(גרסה 1.16) .. אני לא מתמצא כלכך בשימוש עם התוכנות האלה.. אז אולי מישהו פה יכו לעזור לי? פעם אחת איכשהו הצלחתי להתחיל ופתחתי עונה דרך האנטי בלאקס... אבל מאז ניסיתי כל מיני דברים ושיניתי בsettings דברים ועדיין לא הולך לי....
אתה צריך שיופיע לך באנטי בלאקס ככה : http://www.pic.co.il/Files/E95CBD204D9545108254231DF9B7A0B4/norm_630C5E1727D240AD832BE106B4F7AB25.Xxx
שמעו.. אתם סתם מתעסקים בשטויות וחבל. כנסו לתיקייה של המשחק, תלחצו מאפיינים על הקובץ הפעלה(FM2006), תלכו לאחרון שם(תאימות,compability משו כזה באנגלית), ושם תשנו מWINDOWS 95 לWINDOWS NT PACK משו כזה.. זה יעבוד בדוק. אני בינתיים התחלתי 2 עונות. אחת עם חברים של בשבדיה, אני מאלמו, אבל לא כזאת רצינית. אחת עם קריסטאל פאלאס... ועם פאלאס זו עונת אתגר.. אני לא קונה שחקנים בעונה הראשונה. אני אשלב צעירים ובעונה הבאה בפריימרשיפ(בהנחה שאני יעלה) אני כבר יתחזק כשהתקציב שלי יגדל.
עזרה...מישהו?? אני מת לשחק במשחק הזה כבר.. הצלחתי בפוקס פעם אחת לפתוח את המשחק ויש לי עונה אבל אני מת להמשיך... בבקשה מישהו יכול לעזור?
מי שיכול להסביר ממש טוב אז שישלח לי הודעה פרטית ונדבר על זה... בבקשה מי שיכול ויודע טוב... תודה לעוזרים..
מישהו מוכן להגיד לי בבקשה איך במנג'ר 2005 אני מבקש מההנהלה להגדליל את התקציב לרכישת שחקנים? תודה לעונים.
אתה נכנס אליך...(כשיש חדשות וכל זה) אחרי זה בצד שמאל למעלה יהיה לך אפשרויות פרסונל, םפרופיל וכאלה... אז לתך לconfidence ואז למטה בצד שמאל יהיה לך רשום משהו עם חץ.. תעבור על זה ויהיו לך שם בקשות למנהל..