Fifa 12

הנושא בפורום 'פורום מחשבים, משחקים ואינטרנט' פורסם ע"י Ian Wright, ‏21/8/11.

1. skyday20 Member

ברור כנס לmode של הטורנירים.
    אתה יכול לשחק בליגה, רק משחקים, בלי ש-היושב ראש יחפור לך כל שניה על משהוא אחר.
    כדורגל נטו. המנג'ר זה נחמד, אבל גם לשחק את העונה הרגילה בלי שטויות מסביב זה כיף.

2. AFCA Member

אפשר לשחק ברשת בלי מקורי?

3. skyday20 Member

אפשר לשחק בגירסא מאוד מוגבלת כלומר ב LAN. או עם מישהוא בבית שלך/מקום עבודה/בית ספר/ על אותו רשת. או מול אנשים ברחבי העולם בשביל זה תצטרך להוריד את התוכנה הזאת.
    http://www.gameranger.com/ יש שם הרבה שחקנים.

4. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

יש אפשרות לבטל את ה-checking connection כל פעם בהתחלה?
    זה די מציק..

נערך לאחרונה ב: ‏3/10/11
  5. LIVERPOOL87 Member

אחרי שתי עונות כל קבוצה מורכבת משחקנים אחרים לגמרי מתחילת המשחק.
    עשיתי עונה עם יובה, אינטר הביאה את טבז,מודריץ' ודרוגבה בנוסף לפאציני ופורלאן,
    מילאן בכלל התפרקה מנכסיה כשמכרה את זלאטן לריאל,פאטו לצ'לסי ועלתה כל משחק עם קסאנו ואינזאגי שבקושי נושמים אחרי מחצית.
    ממש לא הגיוני!
    אני משחק עונה עם ניוקאסל, הבאתי את אגבונלהור וביחד עם דמבה בה יש לקבוצה התקפה קטלנית ביותר.
    ניוקאסל אחת הקבוצות המהנות במשחק, מומלץ!

6. Wazza Member

חלון העברות שם הזוי לחלוטין... אצלי סניידר עבר לסיטי, דויד סילבה עזב לבראסה, טורה עזב לארסנל. אצלי לקחתי מנג'ר עם מנ' יונייטד ואחרי שלקחתי צ'מפיונס וזכיתי באליפות רוני משום מקום ביקש לעזוב קבוצה... אבל הדד ליין שעשו במשחק נחמד, אבל ההצעות שם הזויות גם.

בנוסף, לא יצא לי לראות עדיין יד משום מה, אבל העניין של הפציעות נחמד, כשצריך להעיף את הכדור. עדיין חבל לי שאי אפשר לעשות אימונים כמו שהיה אפשר בפיפא 2010 וגם חבל שאי אפשר לבחור עם איזה קבוצה לעשות ידידות, אבל חוץ מזה המשחק הרבה יותר טוב מפיפא 2011.

7. JohnTerry26 Member

איך הספקת לסיים עונה כל כך מהר? ועל איזה רמה אתה משחק?

8. Ori8 Member

איך אני יודע אם אני משחק עם 'שיטת ההגנה החדשה' או לא?
    זאת אומרת, איפה זה נמצא בהגדרות, ואם אני רוצה לשנות את זה לשיטה הקודמת, אז איך?

9. Wazza Member

אני כבר בעונה השלישית כמנג'ר שם. אני משחק על רמה SEMI PRO, וגם ברמה הזאת אני לפעמים מתקשה. ההגנה נהייתה כ"כ מציקה וגם לך קשה להגן יותר, פתאום כל שחקן מרגיש כאילו הוא מינימום מראדונה. אני גם משחק על 4 דקות מחצית, הכי קצת, אם זה משנה.
    כמובן שיש משחקים שאין לי כח לשחק אז אני עושה QUICK SIM

נערך לאחרונה ב: ‏3/10/11
  10. Sturridge Member

לא יצא לך לראות שום יד, בגלל שאתה צריך להפעיל את זה בהגדרות.
    הברירת מחדל היא OFF, ויש לך שתי אפשרויות של ON - כולל יד ברחבה או בלי (הם קוראים לזה "ללא פנדלים", אבל כמובן שזה תופס גם על הצד התוקף).

אני משחק עם יד אך לא ברחבה, כל נושא היד שם לא קשור ממש למציאות- ברגע שדמות נוגעת ביד נשרקת עבירה.
    שחקן נופל כתוצאה מעבירה על הכדור עם הידיים- נשרקת נגיעת יד.
    והסיבה שבגללה אני לא משחק עם יד ברחבה- שחקני הגנה זורקים את עצמם הרבה פעמים מול בעיטה של היריב, מן הסתם לשחקנים אין איזושהי אינטיליגנציה של להימנע מנגיעת יד,
    לכן הרבה פעמים היד מושטת והכדור פוגע בה. סתם מתסכל (קרה לי הרבה פעמים בפיפא 11).

11. skyday20 Member

דבר חדש בהעברות, זה ה Transfer deadline day.
    ממש הרגיש כמו sky sports news חח : ) גם יש הרבה יותר ימים לעשות בהם העברות.
    בפעם הראשונה זה היה כיף. קניתי הרבה שחקנים חדשים.
    מקווה שזה לא ימאס בעונות הבאות.

12. JohnTerry26 Member

אה אז זה עוד הגיוני... אבל רגע, מה זה אין לך כוח לשחק? משחקים ספציפיים כאילו?

אני פתחתי פעם ראשונה על לג'נדרי, חטפתי בראש איזה כמה משחקים אז אמרתי שצריך עוד תרגול... עכשיו פתחתי חדש ואני במאזן יפה של 3-1-1. עדיין מאוד קשה אבל משתפר.

שאלה, הייתי חייב לפרוש היום באמצע משחק של גביע הליגה כי הייתי צריך לצאת ולא שמרתי לפני, הם לוקחים את הטורניר הזה קשה שם בהנהלה? גם הופיעה לי הודעה כזאת שהם מקווים שאני לא יפרוש מעוד משחקים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏4/10/11
  13. skyday20 Member

הם לוקחים את זה קשה... גם אם תזכה בשלוש אליפויות עם סווזנסי, במידה ובעונה הבאה לא תגיע לסיבוב השלישי בגביע. הם יכולים לשקול להעיף אותף לאלתר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

14. JohnTerry26 Member

אם לא שינית כלום אתה משחק על השיטה החדשה. אני לא על המשחק אז לא יודע לומר לך בדיוק איך אתה משנה את זה, אבל בsetting יש לך שם גיים סטינג אני חושב, וזה נמצא באפשרות הראשונה, תשנה את זה לclassic.

15. skyday20 Member

קלאודיו מרקיסיו שלח לי איימיל, על כך שהוא לא מרוצה מהמעמד שלו בקבוצה. כרגע ביובנטוס.
    הבאתי את לואיס נאני על העמדה שלו. אין מה לעשות כרגע הילד יצטרך להתייבש על הספסל, נקווה לשלב אותו בהמשך.
    http://images.one.co.il/images/d/dmain/361_185/gg978255.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏4/10/11