אם נמאס לי לשחק בפרו 09 במחשב כי המשחק נהיה לי כבר צפוי מדי ואין לי כח לעדכן העברות וליצור 1000 שחקנים, ואני לא מתכוון לשפר את המחשב בשביל להוריד פיפ"א 2011 - או לקנות פלייסטיישן 3 ואת המשחק, כדאי לקנות את הפיפ"א החדש לפלייסטיישן 2 שמאוחסן איפשהו עמוק בארון?
טוב, בניגוד למה שכתבתי כאן לפני שבוע (בתחילת העמוד) המשחק הזה מאוד מעצבן. כפי שכתבתי, על וורלד קלאס, גם אחרי לא מעט משחקים, שכבר הבנתי ת'פרנציפ, חוטף על ימין ועל שמאל. פה ושם יש ניצחונות אבל זה ממש נדיר. המחשב הוא כאילו 99% מושלם, צריך להתאמץ כל כך כדי למצוא טעות ואת הפירצה כדי למצוא את הכדור לגול. כל הזמן במאבקי כוח עם שחקני ההגנה אני מפסיד. שחקני ההתקפה שלהם מוצאים את החור הכי קטן שיש לי בהגנה, מכניסים את זה לרחבה ומבקיעים בקלי קלות. מייאש..
כנראה שאתה עוד לא ברמה של וורלד קלאס+, אז תרד רמה, תשלוט בה ואז תעבור רמה אחת הלאה... אני משחק על לג'נדרי ונהנה מכל רגע, אבל הייתי צריך כמה משחקים בוורלד קלאס בשביל זה.
כן, סביר להניח שזה מה שאעשה, פשוט לפעמים המשחק ממש מרגיז, כאילו מה שלא תעשה..לא תצליח והטעות הכי קטנה תביא לך לגול.
כל הרמה שלי לרחבה נעצרת בקלות ע''י הגנת היריב.. אני מאוד מתקשה, לצד ניצחון על מניו בליגה (אני עם ארסנל) קיבלית בוילה פארק רביעייה אישית מג'ון קארו. קיצר קשה מאוד ברמה WC.. אבל לאט לאט נשתפר.
על איזה רמה מתחילים ת'משחק אם לא משנים ? הורדתי את המשחק, פתחתי עונה וקניתי את הולטבי אבל לצערי רק עונה הבאה הוא יבוא איזה באסה הלך כל הכסף של העברות, נצטרך להתמודד עם מה שיש. אני טיפה מתקשה עם האנגלית מקווה שאצליח בכל זאת לבנות טקטיקה טובה ולקחת את אתלטיקו אל המקומות בהם לא היתה יותר מעשור ולשחזר את עונת 1996 ואם אפשר להוסיף עוד תארים על הדרך זה יהיה ממש סבבה =]
וורלד קלאס באמת הרבה יותר קשה מפרופשיונל אבל זה פשוט תענוג. C WEB , זה מוזר כי אם ואן פרסי או בנדטנר ברחבה הם אמורים לנגוח די טוב. זה מה שלי קורה עם דזקו, איברה, קראוץ, הם מגיעים לכל כדור, אם מרימים 10 הרמות במשחק 1-2 חייב להכנס לשער.