ג'ון טוד הוא הבוס החדש של ה FIA! ההחלטה נפלה היום בצהריים והאקס מנהל בפרארי והחבר הטוב של שומכאר מגשים חלום ונבחר לנשיא החדש. הוא יורש את מקומו של מקס מוסלי.
תאונות מכוונות, הונאות במכוניות, אי סדרים. כל יום שם פרשיה חדשה, וטוב עשו כבר כמה קבוצות שפרשו. ממילא מנועי שריפה פנימית ימיהם קצרים, ורוב הטכנלוגיה הנוכחית לא תהיה רלוונטית בקרוב. גם אין נהגים גדולים, כולם אפסים. בקיצור, ענף מיותר.
בכל ענף תמצא ספורטאים ומועדונים\קבוצות שמנסים לרמות. לפי דבריך אפשר לסגור את מירוצי האופניים, הריצות למרחקים קצרים וכו'. הפרשה בה רנו גרמו לתאונות בזדון היא מאוד יוצאת דופן ונדירה בענף מוטורי. על פעם אחת כזאת בין שלל הסמים שרצים בענפי ספורט אחרים פעם אחר פעם, אפשר לסלוח. מה גם שכדורגל לא פעם היה מסריח מהימורים בכל הנוגע לשיפוט. אפשר לסגור גם את הכדורגל? הפורמולה 1 הוא ענף רבוי באוהדים מכל העולם. כמות הרייטיניג שלו קצת ירדה בשנים שאחרי הפרישה של שומכאר, אבל עדיין נמדדת כאחת הגבוהות בספורט. כנראה שאנשים חושבים אחרת ממך, מאמינים ביופי של הענף וכמובן צופים בו.
אתה רץ לצדדים, במקום קדימה.כאן מדברים על החרא בפורמולה. כשבענף הנהגים לא משהו,המכוניות לא משהו, והניהול מושחת, אין לענף הזה זכות קיום. רוצים תחרותיות? יש לי רעיון:נהג אחד בלבד מכל קבוצה, וחלאס עם נהיגה קבוצתית, וטקטיקות זבל וגם הפסקות התידלוק מיותרות. לקצר את המירוץ עצמו גם לא יזיק.
בוא גם נקצר את משחק הכדורגל, כי השחקנים לא משהו, הניהול לא משהו (באמת לא משהו) ואת זה אומר מישהו שהמושג שלו בענף היה אמור היה להרחיק אותו מדיונים בהם אין לו מושג.
אני אשב לראות את המירוץ למרות שהעונה התחרותית די נגמרה. פשוט כיף לראות פורמולה 1 ואני יודע שעוד נתגעגע כל הפגרה..
אני חייב לציין שהמסלול באבו דאבי אחד המסלולים הכי מדהימים שקיימים בסבב.. הגשרים, היציעים, העיצוב של הכל, המלון מעל המסלול.. פשוט חווייה לאלו שכן יכולים להגיע לשם. מה גם שבצמוד למסלול נבנה בימים אלו הפרארי-לנד, פארק השעשועים של פרארי. הלוואי ויכולנו להשיג אשרת כניסה לשם.
גם אוייבים בספורט זה דבר טבעי ואף בריא. תנו לחגוג עכשיו כי עונה הבאה יש לי הרגשה שמקלארן יחזרו לעניינים וזה כמובן כולל את הנהג המעצבן שלהם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx