F1 2009

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Rosner, ‏7/12/08.

1. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

2. דנידין Member

אותה הקסדה ששומכאר פיתח עברה עוד שידרוגים ועכשיו נחשבת לקסדה הבטוחה בעולם.

שומי אומר אגב, שהנסיעה בקארטינג זה האימון הכי טוב שיש. הוא טוען שאין קשה מנהיגה על מכונית קארטינג.

3. guyholl Member

מתי המירוץ הבא? אני כבר לא יכול לחכות לראות אותו נותן בראש להמילטון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

4. shlomydavid מנהלים

עוד שבועיים.

5. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

זאת הקסדה,

http://www.bild.de/BILD/sport/motorsport/2009/08/08/schumis-comeback-helm/mfbq-schumi-helm__13053434__MBQF-1249671822,templateId=renderScaled,property=Bild,width=227.Xxx

אבל שוב, הוא חש בכאבים ויש ספק עדיין אם נקבל חזרה שלו. הוא גם הספיק לשלם 140 אלף יורו עבור טיסה לחלל, מצא לו עוד תחביב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

6. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אם כן כאמור, שומי ניסה הכל כדי לחזור לאדומה, אבל הפציעה חזקה ממנו. אתמול הוא הלך לנשיא ומנהל הטכני של פרארי ואמר להם שהניסיון לחזור לא צלח.

סופית, אין קאמבק.

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

במלה אחת: אוף.

8. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

הענף שהראה לרגע סיכוי לפריחה מסויימת, חוזר לימיי החושך.

כולם נהגי צעצוע.

9. דנידין Member

זה עצוב וחבל, אבל גם הזהירו כל הזמן בפרארי שאי אפשר להיות בטוחים.

הצוות הרפואי והפיזיוטרפי עשו הכל כדי להכשיר את מיכאל, אבל זאת פציעה כואבת מאוד ודורשת זמן רב של מנוחה.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

10. piston Member

ניצוץ הפנטזיה שהחזרה של שומי העלתה לענף, כבה עם ההודעה על ביטול החזרה שלו.

האמת שהענף היה זקוק לזה הרבה יותר משומאכר, והעתיד של הענף לא נראה יותר טוב מההווה שלו (שזה לא משהו בכלל), וחבל.

11. kfiros Member

הודעה באמת מאכזבת.. אבל זה לא וטו וברגע שהוא יחלים לחלוטין מהפציעה אין סיבה שהוא לא יחזור כל עוד הוא ירצה בכך. בכל מקרה קשה לי להאמין שמאסה יחזור עם תחילת העונה הבאה, מה שעדיין משאיר את אפשרות הקאמבק אקטואלית ואולי עדיף שיבוצע בפתיחת עונה ויאפשר לקבוצה לצבור מומנטום, בניגוד לעכשיו שכבר ברור לחלוטין שהקבוצה לא הולכת לאליפות הן של הנהגים והן של היצרניות וזו התקופה הרעה ביותר לחזרה מבחינתו של "ווינר".

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אף אחד מאתנו לא מודע באופן מוחלט למצבו של מאסה, אבל אני לא חושב שאפשר להצהיר שהוא לא יוכל להתחרות בפתיחת העונה הבאה. זה עוד כשבעה חודשים וזה המון זמן. לגבי שומאכר, אני לא אתפלא אם החיידק שהדביק אותו עכשיו יחזור להטריד אותו והוא עוד ינסה לחזור, אבל מצד שני, צריך לזכור שהוא כבר חצי שנה אחרי תאונת האופנוע ואם הצוואר שלו עדיין לא בסדר, מי יודע מתי הוא יהיה. אם אי פעם...

13. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

לטעמי אפשר להכשיר אותו, אבל זה אינטנסביות ועבודה שלא רצוי להתחיל בה בגיל כה מאוחר. הוא גם אמר במפורש במסיבת העיתונאים שעדיין יש סיכוי מסויים לקאמבק. הרופא המליץ שלא ואם אני הייתי רופא, הייתי ממליץ את אותו הדבר. בכל מקרה פסיכים כמותו לא מבינים שפת אנוש כשהם שומעים את המנוע נדלק. הוא ימשיך לנסות.

נערך לאחרונה ב: ‏14/8/09
  14. דנידין Member

15. kfiros Member

אני חושב שאסור לאוהדים של פרארי להרים ידיים.. בכל זאת עדיין יש את רייקונן שהוא נהג מעולה ועדיין יכול להציל את התקוות מהעונה הזאת. אני בהחלט רואה את פרארי מצליחה להתמקם במקום השלישי בדירוג היצרניות וסביר להניח שנראה המשך של המרוצים האחרונים (למעט האחרון, כמובן)