אני גוזז פה ציפורניים, אני יודע שאין סכנה ממשית להמילטון כי הוא כרגע לא מנסה לעבור את ראייקונן ולא לוקח סיכונים וגם אין מישהו מאחור שיתקוף אבל בכל זאת אני משקשק.
כנראה שאליפות לא תהיה פה אלא אם כן תהיהת קלה בלתי צפויה אצל המילטון. בשבביל לעקוף את המילטון גלוק צריך לעקוף קודם כל את קובליינן.
מעלים ראיות אה? עוד 10 דקות כנראה, זה אומר ממש לקראת הסוף. אה התחיל לטפטף כבר עכשיו, דרמה דרמה דרמה. בסדר, מספיק שלואיס מנסה לעקוף אותו(יהיה צעד מטופש מצידו כמובן) וראייקונן באופן הוגן פשוט לא נותן לו יש שם סכנה לתאונה כמו בכל ניסיון עקיפה רגיל והמילטון פשוט צריך להימנע מסכנות. מעניין אותי איפה וטל בכל הסיפור הזה בין המילטון למאסה ובין מקלארן לפרארי.
אין ממה להתרגש, החזאות בפורמולה היא כל כך גרועה, שאני מעדיף להסתמך על החתולה שלי מאשר עליהם. אני עדיין לא מעקל את רוע הגזרה, הנהג הכי מלולכך בסבב הולך לקחת את האליפות. ברכות למקלראן.
פרטל היה מקום שני כאשר כולם נכנסו לתדלוק והוא לא, אבל אחרי שהוא נכנס הוא חזר למקום החמישי או השישי, משהו כזה.
פאקין רמאים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx רגע מי אלוף העולם? לא הבנתי, רגע לשמוח או לבכות תעזרו לי!!!!
סיום עונה כזה עוד לא היה בפורמולה 1. פארטל עשה את העבודה, עקף את האפס כמו מלך, אבל גלוק החליט לזחול ודפק את הערב בפניה האחרונה.