http://img6.imageshack.us/img6/8228/f1grandprixlogow.Xxx סבסטיאן ווטל יזנק מחר מהפול פוזישן במירוץ הונגרורינג, מירוץ מ"ס 12 בעונת 2010. סבסטיאן ווטל (גרמניה, רד בול) יזנק מחר מהפול פוזישן בהונגרורינג, אחרי שהוכיח עליונות במקצה הדירוג וקבע זמן מצויין של 1:18.773 דק'. ווטל הקדים ב-441 אלפיות השנייה את חברו לקבוצה - מארק וובר (אוסטרליה). http://d.yimg.com/i//ng/sp/eurosport/20100731/25/f7d557f038af7eaba855bf5051f4d8db.Xxx סבסטיאן ווטל. פול פוזישן שביעי העונה. יתר העשיריה הראשונה: פרננדו אלונסו (ספרד, פרארי) יזנק 3 פליפה מאסה (ברזיל, פרארי) יזנק 4 לואיס המילטון (בריטניה, מקלארן) יזנק 5 ניקו רוזברג (גרמניה, מרצדס) יזנק 6 ויטאלי פטרוב (רוסיה, רנו) יזנק 7 רוברט קוביצה (פולין, רנו) יזנק 8 פדרו דה-לה-רוסה (ספרד, ב.מ.וו. סאובר) יזנק 9 ניקו הולקנברג (גרמניה, וויליאמס) יזנק 10 יתר הגריד: 11. ג'נסן באטן 12. רובנס באריקלו 13. אדריאן סוטיל 14. מיכאל שומאכר 15. סבסטיאן בואמי 16. ויטאנטוניו ליוצי 17. חיימה אלגרסוארי 18. קאמוי קוביאשי 19. טימו גלוק 20. הייקי קובליינן 21. יארנו טרולי 22. לוקאס די-גראסי 23. ברונו סנה 24. סקון יאמומוטו http://f1.imgci.com/PICTURES/CMS/400/440.Xxx מפת מסלול הונגרורינג * ערוץ ספורט 5+ LIVE ישדר מחר את מירוץ הונגרורינג החל מ-14:50.
איכשהו עם כל קשיי הנהיגה במסלול ההונגרי ומגבלותיו לעניין העקיפות, תמיד המירוצים בו מעניינים. המירוץ לאליפות העולם נשארת צמודה אבל אין שום הכרעות והדרך עדיין ארוכה. פרארי מראים שיפורים טכניים במוכנית לאחרונה אבל כנראה שלא יצליחו לסגור פערים על רד בול במהירות המכונית וכמובן בשל כך גם לא בנקודות לאליפות העולם אלא אם כן יקרה נס. רד בול החביבים ששוב מראים לכל הגדולות מאיפה משתין הדג ראויים לאליפות עולם, אבל אם הם לא יקחו, אז רק כי צמד הנהגים שלהם מפגר. הם כבר יכלו להכריע את האליפות לולא התנגשו זה בזה לפני כמה חודשים. בכל זאת, מגיע להם על ניהול מירוץ נכון והיום בעיקר לוובר על טקטית עצירה אחת שהייתה שווה ניצחון חשוב.
שומכאר יצא כזה זבל במקרה עם בריקלו. ועוד לא סתם, אלא חבר לקבוצתו לשעבר. יש גבול כמה אפשר ללכלך כדי לעקוף, הוא פשוט סיכן לרובנס את החיים.
עד כמה שהבנתי כן, ערוץ הספורט קנאים מאוד לזכויות שלהם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
http://img6.imageshack.us/img6/8228/f1grandprixlogow.Xxx מחר החל מ-15:00 יתקיים מקצה הדירוג בספא (בלגיה) - מירוץ מ"ס 13 בעונת 2010. http://images.caradisiac.com/images/6/2/3/1/36231/S0-Signez-la-petition-pour-defendre-le-circuit-de-Spa-Francorchamps-146850.Xxx צילום אוירי של מסלול ספא אורך המסלול הוא 7,004 מטרים. סה"כ הקפות: 44 (סה"כ מסלול: 308.052 ק"מ). שיא ההקפה במירוץ: קימי רייקונן (מקלארן, 2004) - 1:45.108 דק'. http://img840.imageshack.us/img840/7162/belgrandprix.Xxx תוצאות שני האימונים הראשונים http://d.yimg.com/i//ng/sp/eurosport/20100827/25/674ad2754a5a2d44da2cf1e3791f90e9.Xxx אלונסו מסיים ראשון בשני מקצי האימונים בספא * יש לציין שהאימון הראשון התקיים תחת גשם סוער. * שידור ישיר בספורט 5+ LIVE, החל מ-14:50.
המילטון מזנק שני וזאת תוצאה יפה, הוא נשאר במאבק האליפות. ווטל מזנק רק מהמקום הרביעי וזאת מכה מסויימת עבורו. אלונסו בכלל קיבל מכת מחץ ואולי כבר מחוץ לתמונה. גשם תמיד מביא עניין ומבליט את הנהגים הגדולים. אומרים שווטל הוא השומכאר הבא, לא נראה לי.
וובר כהרגלו.. עוד פול פוזישן לרד בול ואם מחר שוב פעם יאבד הגרמני את המקום הראשון על הגריד חבל על הזמן! הפתעה נחמדה מהמקצה היום היתה המקום שלישי של רנו שלראשונה (אם אני לא טועה) שולחת נהג אל הפודיום. אמנם מקצה דירוג אבל בכל זאת לראות שם חדש בשלשה.. תמיד עושה טוב כשהגמוניית רד-בול-מקלארן-פרארי היא לא וטו מוחלט. אלונסו מאכזב ואחרי "שהפציץ" באימונים סיים עשירי. שומאכר לא בעשיריה וכרגיל לוטוס, היספניה וורג'ין לא נותנות לאף נהג של קבוצה אחרת להידחף ביניהם אי שם ב-להלה לנד של סוף הטבלה.
אז גם בסיום קיבלנו גשם ולא מעט דרמה, אבל חשוב מהכל שהאליפות נשארת צמודה ופתוחה לחלוטין. וובר באמת נהג מצויין עם המון קור רוח שאחרי פאשלה בפתיחה הוא מצליח לטפס מקומות למעלה ובסופו של יום להשאר רק 3 נק' מאחורי המילטון במירוץ לאליפות. ווטל, אלונסו ובאטן קיבלו מכה קשה היום, אבל אין מה לעשות, מירוצים כאלו על מסלולים מרשימים ומתאגרים בתוספת גשם עושים את החיים קשים מאוד לנהג. איזה מתח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
http://img6.imageshack.us/img6/8228/f1grandprixlogow.Xxx לואיס המילטון מנצח במירוץ ספא, מירוץ מ"ס 13 בעונת 2010 ! לואיס המילטון רשם הערב ניצחון מרשים במירוץ ספא, אחרי שזינק שני והצליח לעקוף בזינוק את מארק וובר. המילטון יצא מהזינוק כמו מלוע של תותח, וניצל את הבעייה הקטנה שהייתה למארק וובר בזינוק כדי לעבור אותו ולהתייצב במקום הראשון. גם רוברט קוביצה, ג'נסן באטן וסבסטיאן ווטל עברו את וובר בזינוק. כבר בסיבוב השני הגיע הגשם לספא, ואיתו נכנסה גם מכונית הבטיחות ('סייפטי קאר') אחרי ההתנגשות הגדולה בין רובנס באריקלו ופרננדו אלונסו. בעיקבות ההתנגשות, רובנס באריקלו נאלץ לפרוש מהמירוץ. מכאן ואילך, לואיס המילטון שמר בקלות על המקום הראשון, אבל בהקפה ה-37 הגשם הגיע שוב ובגדול. הגשם שהלך והתחזק גרם לפרננדו אלונסו לתקלה טכנית ואילץ אותו לפרוש אחרי שנתקע באמצע המסלול, מה שגרם ל'סייפטי קאר' להיכנס שוב. למרות הגשם הכבד וה'סייפטי קאר', הצליח לואיס המילטון לשמור על המקום הראשון עד לסיום המירוץ. המילטון הקדים את מארק וובר ב-1.571 שנ'. http://f1.imgci.com/PICTURES/CMS/6000/6073.2.Xxx לואיס המילטון. חוגג ניצחון שלישי העונה וחזרה למקום ה-1 בטבלת אליפות הנהגים. דירוג הנהגים במירוץ ספא: 1. לואיס המילטון (בריטניה, מקלארן) - 25 נק' 2. מארק וובר (אוסטרליה, רד בול) - 18 נק' 3. רוברט קוביצה (פולין, רנו) - 15 נק' 4. פליפה מאסה (ברזיל, פרארי) - 12 נק' 5. אדריאן סוטיל (גרמניה, פורס אינדיאה) - 10 נק' 6. ניקו רוזברג (גרמניה, מרצדס) - 8 נק' 7. מיכאל שומאכר (גרמניה, מרצדס) - 6 נק' 8. קאמוי קוביאשי (יפן, ב.מ.וו. סאובר) - 4 נק' 9. ויטאלי פטרוב (רוסיה, רנו) - 2 נק' 10. חיימה אלגרסוארי (ספרד, טורו רוסו) - 1 נק' דירוג אליפות העולם (מצטבר - אחרי 13 מירוצים): 1. לואיס המילטון (בריטניה, מקלארן) - 182 נק' 2. מארק וובר (אוסטרליה, רד בול) - 179 נק' 3. סבסטיאן ווטל (גרמניה, רד בול) - 151 נק' 4. ג'נסן באטן (בריטניה, מקלארן) - 147 נק' 5. פרננדו אלונסו (ספרד, פרארי) - 141 נק' 6. פליפה מאסה (ברזיל, פרארי) - 109 נק' 7. רוברט קוביצה (פולין, רנו) - 104 נק' 8. ניקו רוזברג (גרמניה, מרצדס) - 105 נק' 9. אדריאן סוטיל (גרמניה, פורס אינדיאה) - 45 נק' 10. מיכאל שומאכר (גרמניה, מרצדס) - 44 נק' 11. רובנס באריקלו (ברזיל, וויליאמס) - 30 נק' 12. קאמוי קוביאשי (יפן, ב.מ.וו. סאובר) - 21 נק' 13. ויטאלי פטרוב (רוסיה, רנו) - 19 נק' 14. טוניו ליוצי (איטליה, פורס אינדיאה) - 12 נק' 15. ניקו הולקנברג (גרמניה, וויליאמס) - 10 נק' 16. סבסטיאן בואמי (שוויץ, טורו רוסו) - 7 נק' 17. פדרו דה לה רוסה (ספרד, ב.מ.וו. סאובר) - 6 נק' 18. חיימה אלגרסוארי (ספרד, טורו רוסו) - 4 נק' דירוג אליפות היצרנים (מצטבר - לאחר מירוץ ספא): 1. רד בול - 330 נק' 2. מקלארן - 329 נק' 3. פרארי - 250 נק' 4. מרצדס - 146 נק' 5. רנו - 123 נק' 6. פורס אינדיאה - 57 נק' 7. וויליאמס - 40 נק' 8. ב.מ.וו. סאובר - 27 נק' 9. טורו רוסו - 11 נק' * המירוץ הבא יערך בעוד כשבועיים (12.9) במונזה, איטליה.
אני יודע שזא לא הדיון, אבל לא ידעתי איפה לכתוב את זה. http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Arti...1511.85000.html פשוט מזעזע, נפל מהאופנע ונדרס פעמיים במהירות של יותר מ200 קמ''ש ומת.