RMCF (שכחתי את השם..), אתה יודע, יש אנשים שפשוט לא אוהבים רוק כבד, ולא בגלל שלרוב אומני הרוק הם פריקים, או משו כזה.
אוקי, לא אמרתי שזה לא עניין של טעם, אבל לטעון שהשיר זכה בגלל שהרבה אנשים שלא מבינים במוזיקה הצביעו לו, או בגלל התחפושות, זה מגוחך.
אל קפיטן, כאחד שנורא אוהב מוזיקה, לראות אורוויזיון זה שואה כי כל קשר בין מוזיקה לאורוויזיון מקרי בהחלט. אתה קורא לזה מוזיקה? תשמע מוזיקה טובה, פינק פלויד ביטלס קווין אר אי אמ אואזיס בלר, ותבין שאורווזיון זה הכל חוץ ממוזיקה.
בכלל שמעת אותו? לא. אתה יודע עליו משהו? גם לא. פעם הבאה כשאתה מביע ביקורת על להקה מסוימת קודם תשמע אותה. יש לי בבית דיסקוגרפיות של כל הלהקות, גם של דפש מוד, גם של REM וגם של אואזיס. חוץ מכמה שירים לדעתי הם סתם להקות. אני אוהב רוק יותר קלאסי.
ג'ורג'י בסט, אתה אומר לי "תשמע מוזיקה טובה"? בבקשה, בוא תשמיע לי מה זאת מוזיקה טובה, תלמד אותי מה זאת מוזיקה טובה. עכשיו, די ציניות. כל אחד והטעם שלו. זה שאני לא אוהב רוק, זה לא אומר שאני לא יודע מה זאת מוזיקה טובה. אני חוזר, כל אחד והטעם שלו, ומה שהוא אוהב. ותעשו טובה.. אם אין לכם משו חכם להגיד- אל תגידו אותו.
"אני לא אוהב רוק" זה הצהרה טיפשית. "אני לא שומע רוק" או אולי "אני לא באמת מכיר רוק" יהיה יותר נכון. אתה לא יכול סתם לפסול סגנון שלם וכה רחב. זה כמו שאני אגיד "אני שונא היפ-הופ" כששמעתי רק את 50 סנט או "אני שונא פופ" כששמעתי רק את בריטני או מה שזה לא יהיה.
שמעתי הרבה מוזיקה, תאמין לי, מכל הסוגים. כשלאח שלי יש ים ים חומר מכל המיטב שהיה במוזיקה בשנים עברו, שמעתי את כל המטאליקה ומי שאתה לא רוצה. אז להגיד אתה בטח לא מכיר רוק, זה לא נכון, לפחות לא לגביי. חלק מהשירים הקלאסיים ברוק אני אוהב, אני לא יגיד שלא, כי חלק מהם באמת שירים, שאפשר לשמוע. אבל רוב השירים מהרוק, שמצליחים ואנשים אוהבים, נשמעים לי פשוט שירים.. אני לא אוהב רוק, מה יש כאן להסביר? כל אחד והטעם שלו. ואגב, בקשר לפלג, הוא דווקא אוהב את המוזיקה שהולכת בMTV, שזה של הפופ והרוק קל (לפי ההמלצות שהוא הביא בדיון המוזיקה). הוא התכוון לרוק כבד, מטאל, שמבחינתי, זה לא מוזיקה.
דווקא לי יש הרגשה שהמוזיקה שהולכת בMTV זה המוזיקה היחידה שהוא מכיר. בכל מקרה, מכיר רוק כן? "מטאליקה ומי שאתה לא רוצה".. נו טוב.. תגיד לי מה מוכר לך מכאן: King Crimson Camel Genesis Yes Jethro Tull Radiohead Led Zeppelin AC-DC Deep Purple Lynyrd Skynyrd U2 Muse Supergrass Supertramp ELP The Who The Doors The Flaming Lips Garbage The Cure את פינק פלויד או את קווין אני לא אזכיר, הרי אתה חייב להכיר אותם. למרות שלהגיד שזה סתם "שירים שאפשר לשמוע"...