כן. כמו באלופות. סה"כ שישה משחקים. סוף סוף אם יקבלו קבוצה גדולה, האוהדים לא יצטרכו להתפלל שהמפגש יהיה בישראל, כמו בשנים עברו.
זללה תארים... תענוג לראות במפעל הזה שנה אחר שנה קבוצות צבעוניות יותר ויותר... יהיה מעניין עם הסידור החדש. ושאלה: הקבוצה שתנשור מהצ'מפיונס - יעשו שם נוקאאוט בין כל מי שנשר? איך זה הולך להיות?
אין שידור ביורוספורט,יש את היורו נשים(הם משדרים נראה לי ביורספורט 2 ולא מה שיש בארץ). http://video.uefa.com/video/Competitions/u...videoFlash.html שידור מאתר אופ"א.
מישהו רואה עכשיו את ההגרלה של הליגה האירופית ? לא ידעתי שביונייטד משלמים כל כך גרוע שמייקל אוואן צריך לעשות חלטורות מהצד כדי לסגור תחודש.. תסתכלו על המנחה.
בדיוק כמו בליגת האלופות , משחק בבית ומשחק אחד בחוץ , מי לדעתכם 4 הקבוצות הפייבוריטיות? לדעתי 4 הקבוצות שיגיעו לחצי הגמר הן : ולנסיה,רומא,פנר,ויאריאל, בע"ה
צודק שכחתי , אבל אני לא מאמין שקבוצות גדולות ינשרו לשם. אבל עדיין קבוצות אדירות בקנה מידה של הליגה האירופית .
שלב בתים חם ביותר!! בית 1 - אייאקס, אנדרלכט, דינמו זאגרב וטימיסוארה. בית 2 - ולנסיה, ליל, סלביה פראג וג'נואה. בית 3 - המבורג, סלטיק, הפועל ת"א וראפיד וינה. בית 4 - ספורטינג ליסבון, הירנביין, הרטה ברלין וונטספילס. בית 5 - רומא, באזל, פולהאם וצסק"א סופיה. בית 6 - פנאתנייקוס, גלטסראיי, דינמו בוקרשט ושטורם גראץ. בית 7 - ויאריאל, לאציו, לבסקי סופיה וזלצבורג. בית 8 - סטיאווה בוקרשט, פנרבחצ'ה, טוונטה אנסחדה ושריף טריאספול. בית 9 - בנפיקה ליסבון, אברטון, א.א.ק. אתונה וב.א.ט. בוריסוב. בית 10 - שחטאר דונייצק, קלאב ברוז', פרטיזן בלגרד וטולוז. בית 11 - פ.ס.וו איינדהובן, קופנהגן, ספרטה פראג וקלוז'. בית 12 - ורדר ברמן, אוסטריה וינה, אתלטיק בילבאו ונסיונאל.
אני ממש אוהב את בית 6 - מפגש יווני-טורקי עם קבוצה רומנית מעניינת ואוסטרית עלובה בית 1 - הכל פתוח,4 קבוצות לדעתי ברמה שווה,שום פייבוריטית בית 5 - בתפקיד בית הגועל נפש
הליגה הארופית תהיה השנה מעניינת הרבה יותר מגביע אופא, כנראה. שלב הבתים נראה בינתיים מושך יותר עם שמות גדולים ונראה שרוב הבתים מאוזנים מאוד והכל יוכרע במחזורים האחרונים. ליבי עם המבורג ורומא. הלוואי וזה יהיה הגמר. כמובן שאעקוב גם אחרי גלאטסריי, שהיא מועמדת נוספת לזכות בגביע.
אלה שינשרו מבתי הצ'מפיונס יחולקו לשניים- ארבע הקבוצות בעלות המאזן הטוב ביותר-הקבוצות האלה יצטרפו לראשי הבתים. ארבע הקבוצות בעלות המאזן הפחות טוב-הקבוצות האלה יצטרפו לקבוצות במקום השני. זה עובד כמו בצ'מפיונס-אלה שסיימו במאזן טוב יותר יארחו את המשחק השני.