האיש אשר בדרך כלל אחראי על הנצחונות של ברצלונה, הוא האשם בכך שזה לא קרה היום. החילוף של רייקארד - ג'יולי במקום ואן-בומל - היה נכון ומתבקש. לאחריו, רונאלדיניו זכה בחופש מוחלט, מרייקארד ומהגנת מדריד כאחד. בדרך כלל, מדובר בתנאים מספיקים לקונצרט בניצוחו של הברזילאי. לא היום. מעבר לנסיונות הבישול הכושלים והבעיטות לחומה (די! לפחות את אלו מימין תשאיר לג'יו!!!), רונאלדיניו כשל במחצית השנייה אפילו בעצירות כדור אל תוך התנועה, דברים שהוא עושה גם עם רגל כרותה. ה- 10 קיבל את המפתחות למשחק של ברצלונה, אבל לא הצליח לבצע את המשימה. חבל. שמחתי לראות את דקו מנסה לגנוב מרונאלדיניו את המטלה, כאשר הברזילאי התקשה. לאחר פתיחת משחק מהוססת כבר חששתי שמא גם למשחקים הגדולים דקו לא מגיע העונה, אך לשמחתי הפורטוגזי הפסיק להדאיג אותי במהרה. משחק מוצלח מאוד שלו, ואני מקווה שהוא ימשיך בפורמה גם מול בנפיקה. לצידו, אהבתי את אינייסטה (ואני מסכים עם גיא שצריך לשים אותו בעמדה קדמית יותר), ולא אהבתי את מרק ואן-בומל, כרגיל. ההולנדי דווקא פתח היטב את המשחק, אבל הדרדר במהלכו. רייקארד פישל היום בסוגיית לארסון-אטו, לטעמי. לקמרוני הייתה מחצית ראשונה חלשה ביותר, למרות שתופקד בעמדתו הרגילה. לארסון, באגף, פעל הרבה אך התקשה להוציא תפוקה של ממש. במחצית השנייה, אטו השתפר ביכולתו האישית, אך נדחק לאגף. לארסון, באמצע, הגיב עם החמצות ביזיוניות שהשכיחו במהרה את תואר שחקן החודש המכובד. לא יכול להיות שחלוץ עם רזומה כמו שלו יחמיץ ככה. בכל אופן, רק היום התחלתי להתגעגע למסי. אחרי תקציר המפגש הראשון בין הקבוצות העונה, והמשחק הזה, נזכרתי כמה טוב יותר נראה החלק ההתקפי של ברצלונה עם שלושה שחקנים שמהווים פוטנציאל לשער בכל רגע נתון. חברים, מצידי שמוטה יהיה בלם, שרודרי יהיה בלם, שגאברי יהיה בלם. שיחזירו את נדאל, אבלרדו או בוחארדה. רק לא לראות עוד את בלטי שורף התקפה אחר התקפה (לשמחתנו, ההתבנקרות של המנדרילים מנעה מאיתנו לבכות גם את החורים שלו). היכולת שלו לעשות תמיד את הדבר הלא נכון מדהימה. בסיכום הערב, מבאס, ממש ממש מבאס. במקום להקל על עצמה את העבודה, ברצלונה מתעקשת להרים לעצמה משוכות חדשות. נצחון היום היה גורם גם לפסימי שבאוהדים לצאת בקריאות "קמפאונס", וכעת אנו צריכים עדיין לספור את הנקודות (11.5 הפרש, עוד 21 בקופה). במקום לתת למקסי להבקיע כמה שערים ברביעי כדי לעלות את מחירו, אנו נצטרך לכסוס ציפורניים בעצבנות. למה, בארסה יקרה, למה? כבר היום, בשיחות בהיטבר לאחר המשחק, הפטאליזם המוכר של אוהדי ברצלונה שב להכות. העצבנות, הפסימיות, והחשש. אני אשמח מאוד מאיזה 0-1 קטן מול בנפיקה, אבל למען הסדר הטוב - חמישייה תבוא בתזמון נפלא. באשר לשיפוט, קנטלחו כהרגלו. בארסה יצאה מורווחת ממנו בסך הכל, אבל גם אותי הוא הטריף. חבורת אפסים מזויינת. על זה הם דורשים כסף?
פספסתי לגמרי את המחצית הראשונה (אינטרנט מפגר במחשב השני), על מה רוברטו קרלוס הורחק בדיוק? סה"כ המחצית השנייה הייתה משעממת משהו, עם קצת יותר רצון בארסה הייתה שם גול או שתיים וסוגרת עניין.
הרשה לי לחלוק עליך. להבדיל מהמשחק שעבר היום היו 11/10 שחקנים שלנו על המגרש. אולי לא הרבצנו הופעה מרשימה, אבל כדורגל שיחקנו. לבוא למגרש הביתי של אחת מהקבוצות החזקות כיום ולנצח זה גדול עלינו, במיוחד כאשר מוציאים לנו מהמשוואה את אחד השחקנים החשובים במערך שלנו. לא מתבכיינת אבל לא היו לנו הרבה ברירות, ירדנו להגנה. לא בושה בכלל, ההפך גאווה עצומה מרגישה שהיום הגענו למשחק כאנדרדוג ולא הינו נפל,התאמצנו. יש שחקנים שדיי אפשר לגנות אותם על רמת משחק סבירה עד חרא לגמרי, אבל עזבו אותי מזה. בעשרה שחקנים בבית שלכם לא נכנענו, פאק יו קטלונים !! שיפוט איום ונורא, גם אנחנו נידפקנו וגם אתם נידפקתם. אבל הבעיה הגדולה במשחק שהשופט לא נתן לשחק. עצירות ושריקות איומות, החלטות שגויות מצידו, לדעתי על ההתחלה הרס משחק שיכול היה להיות טוב מאוד. אני מתעלמת מהסטיסטיקה, הייתם טובים יותר, אבל לא הבסתם אותנו !! אגב בוריס, אתה רוקד כמו כוסית אחרי גולים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx (מי שראה במחצית בטח קלט את בוריס ועמית רוקדים סמבה, תחליפו מקצוע http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx )
בעשרה שחקנים מול אחת הקבוצות החזקות כיום ועוד בבית, עם שיפוט גרוע, תיקו זאת תוצאה טובה... ללא הפנדל שלא היה הינו גם מנצחים, תגיד מה שאתה רוצה מישקה אבל אני גאה בהם, **** http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
חח הוא כן.. אבל בכל זאת מגן שמאלי לעת צרה לא? ועדיין לפי דעתי היו צריכים לשים במקומו את פליפה... מחייה עשה עבודה מצוינת בתור בלם!!! שישימו אותו עם ראמוס כבר ושוודי יחזורררר יפתור תבעיה..
כמה חבל. כמה חבל ששופט ליצן אחד הרס משחק שאומה שלמה (ואולי אפילו עולם שלם) חיכה לו. כזו תצוגת שיפוט מחרידה לא ראיתי מעודי, גם שתי שריקות מזעזעות שהוציאו את העוקץ מהמשחק וגם הפרעות בלתי-פוסקות לשטף שלו, אי-מתן יתרונות כשהיה צריך לתת אותם... אם אני מבקר השופטים אני נותן לו ציון 0.1, כמה חבל שפויול לא שבר לו את הקרסול בתיקול המבדר הזה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx . ברור לכולם שגם ב-11 שחקנים ריאל היתה חותמת בעיניים עצומות על תיקו בקאמפ נואו לאור יחסי הכוחות בין שתי הקבוצות, אבל השופט האפס הזה נתן להם מקור להתבכיינויות מוצדקות מצד אחד ולגאווה מצד שני, הם חזרו למשחק עם 10 שחקנים (איזה צ'יפ שמימי של רונאלדו) והצליחו לשמור על התוצאה ב-10 שחקנים מול הקבוצה הטובה בעולם, דבר שקבוצות גדולות יותר כשלו בו ובגדול. עוד מילה רעה שלא ממש ידעתי לאיפה לדחוף - לקהל הישראלי, שבחר את רונאלדיניו באחד ממשחקיו היותר גרועים העונה לאיש המשחק. קהל מגעיל של ממלאי ווינר חסרי הבנה בסיסית בכדורגל שלא יודעים שיש עוד שחקנים בעולם חוץ מהברזילאי החייכן שהתקשורת ממשיכה לפמפם להם בכמויות. איך אפשר לא לבחור את איקר למצטיין של אתמול, איך?!
בדקה ה45 mourinho כתב לאחר המשחק הבנו שבמחצית הוא עבד על כולנו ובעצם הכל היה ידוע מראש מעניין שלא רשמת את זה במחצית. השיפוט הרס את הערך הספורטיבי של המשחק, בעשרה שחקנים לריאל אין מה לעשות מול קבוצה שגם ב11 של ריאל ו10 של בארסה עדיפה עליה, ועוד בקאמפ נו.
גבר, כמוני כמוך!! הצלחת לבטא במילים בדיוק נדיר את ההרגשה שלי כשראיתי שבחרו אותו.. ועוד נדב יעקבי הסהרורי אפילו לא פצה פה בעניין!!! איקר היה מצטיין הענק אתמול והיה ב3 רמות מעל כולם ושיבוא האחד שיאמר שלא!! ואם כבר לבחור שחקן, אז את סרחיו ראמוס שעה עבודה מצוינת וגם פויול. פשוט תצוגה נהדרת של שני בלמים ענקיים !!!!
תגידו שמתם לב להתפלאות של שגיא כהן ונדב יעקובי מה4-2-4 של ברצלונה כשהם אומרים שזאת הפעם הראשונה שהם רואים דבר כזה בזמן האחרון, כשרק מול צ'לסי לפני חודש באנגליה ברצלונה עברה לשחק בדיוק באותה צורה.
בקו הזהב בספורט 5 כנראה אפשר לבחור רק ברונאלדיניו כאיש המשחק ואין אופציות לשחקנים אחרים. זו לא פעם ראשונה שהוא נבחר במשחקי ברצלונה לאיש המשחק על ידי צופי ערוץ הספורט ושהוא משחק כל כך חלש
יש כלכך הרבה מה להגיד על הקלאסיקו הזה, אני אתחיל במילת תודה לכל 10 הלוחמים של ריאל מדריד שהצליחה לתת בונקר מעולה נגד הקאטלונים והקבוצה הטובה בעולם, למרות שהייתה בחיסרון של שחקן משלב מוקדם של המשחק. השופטים בספרד זו פשוט בושה לא היה פנדל ולא הגיע כרטיס אדום לרוברטו קרלוס למי שכן הגיע אדום זה לואן בומל הדוחה על ההתחזות המגעילה שלו והוא גם קיבל צהוב אחרכך. בקלאסיקו ב2004 בברנבאו גם השופט היה נגדינו שלא הוציא אדום לפויול על משחק כסחני, ופיגו קיבל אדום אחרי הצגה של פויול. גם אם זה היה 11 נגד 11 ריאל הייתה יותר נכון לא הייתה מהווה חלק במשחק, למרות שלא פחדה בדקות הראשונות, וניסתה ליזום. ברצלונה הייתה הרבה הרבה יותר טובה אבל אם היינו ב11 אז השליטה לא הייתה כזאת מוחלטת. בכל מקרה, משחק הגנה נפלא של ריאל מדריד ברצלונה לא נכנסה כמעט לרחבה הניסיונות שלה היו מבחוץ. יום רע לואן בומל חוץ מהשגת הפנדל, הוא לא ניצל אף מצב, רונאלדיניו נתן לו מסירה ענקית בהתחלה. סאן איקר בריאל היה גדול כמו תמיד, בפטיסטה היה לא רע וסיסיניו תקף בהתחלה, משחק זוועתי של דיויד בקהאם. כאשר ריאל קיבלה את הכרטיס האדום היה צריך לוותר על זיזו ראו שהוא לא יכל לתרום כלום, אם רוביניו היה נשאר אולי עם המהירות שלו בחלק מהמתפרצות היינו עושים משהו. בישול נהדר של בפטיסטה לרונאלדו שכמו בימים הגדולים נתן גול יפה, שימו לב באיזה ריצה הוא עבר את מוטה ואולגר. היה נהדר לראות 10 שחקנים לוחמים של ריאל מדריד, תיקו נהדר מבחינתי, הייתי עם הצעיף כל המשחק. ברצלונה זילזלו ולכן לא הבקיעו, אגב חבל לי על מוטה שנפצע הוא שחקן מסכן שסובל מפציעות שללא הם הוא היה אחד הטובים. גם אני לא מבין כל הזמן רונאלדיניו נמאס.
מה פתאום, אפשר לבחור בכל שחקן, אבל נו באמת סתם סתם חרטא, ילדים בני 12 מצביעים לזה. מיסטר, גם לפני המשחק אמרתי שזה משחק של תיקו.