הגעתי למסקנה, קסיאס לא אנושי. אני לא מכיר שום שוער שהיה עומד במטווח של בארסה על השער של רעל בצורה כל כך מרשימה.
תודה. ואם יבוא המישהו הזה שיאמר לך שבופון טוב יותר, תגיד לו בחדווה שימצוץ לך.. כמה קרנות יש לברסה??????!!!!!!!! לא הגיע לכם פנדל ולא כלום!! גם על נגיעת היד לא הגיע זה היה צמוד!!
אוי נו מה אתה מבלבל בשכל.. טוב אולי מבחינת השופט.. חתיכת מניאק בן אלף מדינה קנדלהיחו דה פוטה הדבר הטוב שיצא מזה שמוטה פצוע ופויול אולי.. מה יש להם מהזויות של הצפלין?!?!?!?! מסתיים המשחק : 1-1. יצאנו בזול איך שאומרים... זול מאוד מאוד.. יום גרוע של רוני אטו ולארסון ויום מצוין של בראבו וראמוס הספיקו לתיקו..
להקיא על השיפוט של ספרד. איכסה גועל נפש... השופט באמת גנב ת'הצגה, כי אם הוא היה שופט כמו בנאדם - באמת היתה יכולה להיות הצגה. הוא דפק את כל המשחק.
כל המרנגס שעלולים לחשוב שהם זכו בכבוד האבוד שלהם - תשכחו מזה להתבנקר במשך 45 דקות ו-3 בעיטות לשער זו לא הדרך למחות את הבושה מהתשע-עשרה בנובמבר
על המשחק הכי חדד צדדי שראיתי בזמן האחרון אני אגיב מאוחר יותר, אין לנו מה לדאוג, נגד בנפיקה אנחנו נתפוצץ, איך אפשר להחמיץ אם כל כך הרבה מצבים?! בכל מקרה, כמה מסקנות: *הפער בין ריאל לבארסה, עצום. *נדב יעקבי הוא השדרן הכי גרוע ששמעתי בחיים שלי *שגיא כהן שונא כדורגל ספרדי *בארסה תיהיה אלופת אירופה שיהיה שבוע טוב.
חחחחחחחחחחח באמת שגיא כהן פירשן את המשחק בשנאה כלשהי והזוית צילום המעפנה מהאוויר - התלהבו מהקטע :\ משחק גרוע של רונאלדיניו יחסית, משחק נוראי של ואן בומל, דקו ואינייסטה נלחמו ושיחקו טוב, אבל זהו. ושוב, השופט הזה פשוט מגעיל :| חרא של שיפוט, ל2 הצדדים, כאילו עיוור שפט את המשחק.
איזה משחק הזוי....... השופט לא קשור בשיט.. קאסיאס היה נהדר... רונאלדו היה שמן ויעיל... המשחק עצמו פחות או יותר הזכיר אימון בעיטות חופשיות של רונאלדיניו מול קאסיאס.... היה מצחיק לראות את ראמוס מקבל טיפול וממשיך לשחק ואת פויול ממשיך לשחק ואז מקבל טיפול לאחר ההתנגשות בינהם.... והיה משעשע לראות את החבר'ה בת"א ברגעי השיא והשפל.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
ושוב , כרגיל , השיפוט . אין לזה סוף , אין להרחיב במילים , פשוט אין . ואני מבקש שהדיון הזה לא יהפוך על השופט כי הוא טעה לכאן (בפנדל של ואן בומל,באדום ,בפאול של איניסטה על רונאלדו) ולכאן (החומה של ריאל בכל בעיטה חופשית עמדה 7 מטר מהכדור , היד של בטיסטה בזמן שעמד בחומה , היד של גראבסן , האי נתינת חוק יתרון) . מה יהיה הסוף עם ההחמצות האלה ? מההההההההההההה? אי אפשר ככה כל העונה אנחנו מחמיצים מצבים של אחד על אחד , רק בתקופה האחרונה זה מתבלט יותר מכיוון שאין את שערי הניצחון. המשחק היום הזכיר את המשחקים מול מילאן וצ'לסי בשנה שעבר. וואלדז , למה קסיאס באחד על אחד יכול להשער על הרגליים וויקטור ואלדז באחד על אחד יורד על הבירכיים . אחחח איזה שוער מרגיז יש לו חוסר יציבות שאי אפשר לתאר אותם. אחח מוטה מוטה מה יהיה הסוף אתך , מה שבטוח שלפחות שבועיים הוא בחוץ. ופויול , אל תעשה לנו התקפות לב , תרגיש טוב ! תיהיה בריא ! אנחנו זקוקים לך ! וזו גם נק' למחשבה בהנהלת בארסה שבמקום לפנטז על הנרי יותר מדי שיתחילו להוציא מהארנק על בלם !
משחק מוזר מאוד.. אחד השיפוטים הכי גרועים שיצא לי לראות. פנדל לא ממש היה, אדום לא יודע אם היה, פנדל שני לברסה צריך היה להיות (ולא, זה לא היתה יד צמודה זאת היתה יד מכוונת בבירור) והכי חשוב - למה במחצית השניה ראינו רק 25 דקות שבהם הכדור זז? שיפוט מעצבן תחת. ו3 דקות תוספת זמן? אפילו 13 לא היה מכסה את מה שהלך שם. בקשר למשחק עצמו - חד צדדי בכל פרמטר. ואני דוקא לא מסכים עם שגיא כהן שאמר שריאל יכולה לזקוף את התיקו הזה לזכותה כאות כבוד. בונקר.. מה שמצחיק זה שאפילו הבונקר לא היה טוב פשוט ברסה לא הצליחה להבקיע במצבים של 100 אחוז. רק קסיאס יכול לזקוף משהו לזכותו... שאר הקבוצה פשוט בדיחה וזה יהיה פתטי מצד אוהדי ריאל להאשים את המשחק העלוב הזה בגלל שחקן חסר כי לפני ההרחקה ריאל שיחקה איפלו יותר גרוע. וכבר אי אפשר לסבול את ההחמצות של ברסה. זה נחמד מאוד להגיע ל20 בעיטות למשחק, עקבים ועניינים, אבל שבועטים 15 פעמים למסגרת ומבקיעים שער אחד והקבוצה היריבה מבקיעה גם היא שער אחד בבעיטה אחת למסגרת זה כבר עובר את הגבול. בסיכום - ברסה יצאה בנזק מהמשחק. מוטה פצוע וב"ה יחלים תוך כמה ימים כנ"ל פויול. ואן בומל במשחק נוראי. אבל יש גם נקודות אור - אינייסטה הרבה יותר טוב ממה שחשבתי (רק הוא עדיין לא יודע לבעוט למסגרת גם מ2 מטר), דקו בכושר מעולה, לא שמתי לב לואלדז כל המשחק, ואטו ורונאלדיניו לפחות לא נפצעו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue3.Xxx
http://img96.imageshack.us/img96/59/4786om.Xxx על המשחק הזה היה רשום תיקו מההתחלה, ואפילו שבארסה כבשה מפנדל(שלא היה ולא נברא), ידעתי שיגמר בתיקו, משום מה, זה הזכיר לי את המשחקים מהעונה שעברה נגד מילאן וצ'לסי, ריאל מדריד כמו צ'לסי ומילאן, באו לכבוש שער מקרי אחד, וכל שאר המשחק לעשות בונקר מכוער, היום ריאל מדריד נכנסה לרשימה של הקבוצות שמשחקות בונקר היום ונורא בקאמפ נאו, זה לא כדורגל ובזה לא היתי מתגאה, בבונקר כזה אפילו מאלגה היית מתביישת, בכל מקרה, ההבדל בין שתי הקבוצות האלו הוא עצום, היחידה שבאה לשחק כדורגל בקאמפ נאו והיית טובה יותר וראוייה יותר לגול היא אתלטיקו מדריד. אני הרבה יותר מודאג מהפציעות של פויול ומוטה מאשר התיקו היום, כי בארסה אלופה כבר וזה כבר ידוע, רונאלדיניו הים היה חלש מאוד, ושוב הוכיח שהוא בועט בעיטות עונשין בינוני לחלוטין, ראיתי הרבה שטוענים שהוא אחד הטובים בעולם, איפה הוא ואיפה ז'וניניו?! ההחמצות המזעזות האלו של לארסון וואן בומל מדאיגות, גם נגד בנפיקה בארסה מגיעה לאין ספור הזדמנויות ופשוט לא כובשת, אני מקווה שנגד בנפיקה אטו יתעורר, והשערים יגיעו. על מדינה קנטלחו מיותר להגיב, איך ריבונו של עולם למשחק הכי חשוב בעולם, נותנים לחתיכת ליצן במדי שופט, שבא להרוס את המשחק, פשוט שיפוט ביזיוני שמוריד את רמת הכדורגל, המשחק נעצר למעלה מ20 דקות, פשוט חבל, חבל שזה המצב. שימו לב לנתונים: קרנות ברצלונה 12 , רעל 0. אחזקה בכדור ברצלונה 68% , רעל 32% בעיטות לשער ברצלונה 23 , רעל 3. בעיטות למסגרת ברצלונה 15, רעל 2. דרך אגב, ויאריאל וסארגוסה אותו דבר, סארגוסה כל המשחק לוחצת, ויאריאל בועטת 2 בעיטות לשער, וזה מספיק לה לניצחון חשוב מאוד.
כמה בלאגן במשחק אחד! כבר הרבה דיברו על השופטים בספרד אבל מכיוון שלא יצא לי לראות הרבה משחקים מהליגה חוץ מפה ושם שידורים בערוץ הספורט,אז לא הכי הבנתי על מה הרוב פה מלינים. היום יצא לי להבין במה מדובר ,אומנם זה לא מעיד על הכלל אבל השיפוט היום לפחות היה הזוי(מבחינת 2 הצדדים). בסך הכל המשחק היום לא התעלה לרמות שציפינו או ייחלנו לראות אם שוב בגלל השופט,בגלל שהבדלי הרמות בין הקבוצות היו גדולים או שבדוגרי ל2 הקבוצות התוצאה לא הייתה ממש משנה את התמונה. ברצלונה הגיעה להמון מצבים(מעל 20 לא?) והחטיאה כאילו אין מחר (או בנפיקה בקרוב)ורק פנדל מפוקפק סייע לה. ריאל עשתה את שלה,באה כאנדרדוג ,הגיעה ל3 מצבים והפנומן כבש ודרס שחקן על הדרך. מי יודע איך המצב היה נראה אם היה יותר מ20 דקות של כדורגל במחצית השנייה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx